Spermakut borsten spelen

Vincent legde opeens zijn hand op mijn borst en kneedde die zachtjes. Arnold keek verlekkerd toe. Hij wist niet hoe ver hij kon gaan en wachtte rustig zijn beurt af. Vincent zag het en bood Arnold aan dat hij ook gerust zijn gang kon gaan. Arnold kneedde mijn andere borst. Omstebeurt zoenden de twee me in mijn nek en ik werd vreselijk nat. Mijn handen liet ik over de bobbels in hun broeken glijden. Het was een vreselijk opwindend gevoel om de lullen van twee mannen stijf te zien worden door mij.

Ik ritste hun broeken open en masseerde met elke hand een lul. Ondertussen werden mijn borsten uit mijn blouse gehaald. Mijn blouse werd open geknoopt en mijn beha ging uit.

Terwijl mijn handen zachtjes die twee harde lullen kneedden, gleed er steeds een tong over mijn tepels heen. Ik leunde achterover op de bank en sloot mijn ogen. Wat een heerlijk geil gevoel dat twee mannen zich bezig hielden met mij. Ik kreeg van Vincent een seintje dat ik op de eettafel moest gaan liggen.

Dat deed ik maar al te graag, want ik was al ontzettend geil. Mijn benen bungelden over de rand van de tafel. Vincent schoof mijn rok omhoog en daaronder was alleen mijn kale kutje te vinden. Hij liet zijn broek zakken en duwde gelijk zijn stijve lul in mijn hongerige en natte kutje. Al na een paar stoten spoot hij zijn zaad in mijn van het geil druipende kutje. Hij trok zijn broek weer omhoog, knielde tussen mijn benen en begon aan mijn klit te zuigen.

Met zijn tong maakte hij rondjes rond mijn gevoelige plekje. Hij neukte me met als het ware met zijn tong. Ik kwam net niet klaar. Hij likte zijn eigen zaad uit mijn kutje en toen ik helemaal schoon gelikt was, stond hij op en zoende me met het zaad op zijn lippen Toen ging Vincent opeens achter de tafel staan en hield mijn handen stevig op de tafel gedrukt. Arnold, die onder genot van dit schouwspel met zichzelf had zitten spelen kreeg een seintje van Vincent.

Vincent zei tegen Arnold dat hij mij nu neuken. Verschrikt keek ik Vincent aan, want zo goed konden we Arnold nu ook weer niet, maar ik zag hoe geil Vincent werd van het idee en besloot om mee te werken. Vincent hield mijn handen nog steeds stevig vast, mijn benen hingen ook nog steeds over de rand van de tafel en Arnold ging ertussen staan.

Ook al zou ik het niet gewild hebben, ik kon nu toch geen kant meer op. Arnold liet zijn broek zakken en keek me recht in mijn ogen terwijl hij zijn stijve paal in mijn kutje stak en begon te stoten. Ik voelde zijn lul harder en harder worden en hoe hij bij elke stoot dieper in mijn kutje kwam. Vlak voordat hij klaar kwam stopte hij, hij keek Vincent aan en zei dat hij het ongelooflijk geil zou vinden om nog even door mij gepijpt te worden.

Vincent zei me op de stoel bij de tafel te gaan zitten, maar ik moest mijn benen gespreid houden. Ik deed het en Arnold kwam voor me staan. Ik keek Vincent aan, hij knikte alsof hij me een order gaf om de lul van Arnold in mijn mond te nemen. Ik deed mijn ogen dicht en hapte toe, ik zoog aan Arnold zijn lul, afwisselend hard en zachter en ik voelde dat zijn lul al aardig begon te kloppen.

Hij deed een stap naar achteren. Ik wachtte heel even en keek toen op. De mannen hadden oogcontact boven mijn hoofd. Arnold ging nu op de tafel zitten met zijn voeten op een stoel en Vincent zei me om op Arnolds schoot plaats te nemen.

Zijn harde, kloppende paal gleed zonder problemen in mijn druipende kutje. Arnold leunde achterover en trok mij plat op zijn borstkas. Vincent ging achter me staan en haalde zijn lul tevoorschijn die door de aanblik van zijn vriendin met Arnold weer flink stijf was geworden. Hij zette een voet op de stoel, plaatste zijn eikel tegen mijn kontgaatje en stootte in een keer hard door. In mijn lijf voelde ik hoe die twee elkaar bijna raakten.

Toen ze allebei begonnen te bewegen, explodeerde ik zowat, zo heftig kwam ik klaar. Maar ze stopten niet, ze gingen door tot ik eerst Arnold zijn zaad diep in mijn kutje voelde spuiten en daarna Vincent zijn zaad in mijn kontje spoot. Vincent borg zijn lul weer op en stond te kijken hoe Arnold mij naast zich draaide zodat ik op tafel lag. Druipend van alle sappen die uit mijn gaatjes sijpelden en uitgeteld van de neukpartij bleef ik heel even liggen.

Vincent pakte een keukenrol, zodat ik het zaad op kon vangen wat er aan beide kanten uitliep toen ik van de tafel kwam. Om beurten hebben we nog even een douche genomen en daarna nog wat gedronken voordat we naar bed gingen. We hadden wel besloten dat Arnold zou blijven slapen, omdat hij ook al een aardig glaasje op had en het ook al behoorlijk laat was geworden.

We hadden toch drie slaapkamers in het huisje, dus dat was geen probleem. Nadat ik Arnold zijn slaapkamer had gewezen gingen Vincent en ik ook naar bed. In bed gelegen vroeg Vincent hoe ik het had gevonden en ik bekende hem eerlijk dat ik waanzinnig had genoten en vooral van de lul van Arnold. Vincent vroeg me wat er zo anders was aan zijn lul vergeleken met die van hem.

Ik vertelde hem dat het gewoon heel anders aanvoelde en dat die van Arnold ook groter en dikker was en toen begon Vincent mij weer langzaam te vingeren. Hij vroeg me of ik nog een keer door Arnold geneukt zou willen worden en of ik het geil zou vinden om een keer met hem apart te neuken en of hij mijn kutje dan ook weer vol zou mogen spuiten.

Terwijl Vincent dat allemaal aan mij vroeg gingen zijn vingers steeds harder in mijn kutje tekeer en kwam ik kreunend klaar en al kreunend zei ik dat het mij heerlijk leek om dat met Arnold te doen. Vincent haalde zijn vingers uit mijn natte kutje, likte ze af en zei toen tegen mij “nou, dan ga je nu naar hem toe en dan laat je jezelf nog maar een keer door hem neuken en flink vol spuiten. Ik wilde het echt, ik wilde apart met Arnold neuken, alleen met hem in bed en zijn lul diep in mijn kutje voelen spuiten, dus zonder verder iets te zeggen stapte ik het bed uit en liep ik naar de slaapkamer waar Arnold lag.

Zachtjes opende ik de slaapkamerdeur en bewoog ik me richting het bed, ik schoof het dekbed wat opzij en kroop naast hem, Arnold lag al te slapen. Met mijn hand ging ik onder het dekbed, ik pakte de lul van Arnold vast en begon er zachtjes aan te trekken. Arnold was gelijk klaar wakker en stamelde even “wat, wat doe jij nou hier.

Ik keek mijn moeder aan en zij antwoordde door haar schouders op te halen. Ik begon te lachen en liep naar mijn oma toe, die me ineens geil begon te kussen.

Mijn moeder kwam naast ons staan en zonder iets te vragen liet ik mijn mond naar de hare gaan. Ze sloot direct haar ogen en zo stonden we daar. Nu voelde ik ineens de mond van oma weer, 76 jaar oud. Dit was best een geil gezicht ook al was het mijn oma en mijn moeder van Ik liet mijn hand nu dan ook over haar gerokte kontje gaan en ze sloeg haar armen om me heen om zich tegen me aangedrukt met haar tong te laten gaan.

Oma draaide nu achter haar en liet haar handen over mijn moeders borsten gaan. Deze liet dat toe en haar spijker hesje ging los. Haar in rode bh gestoken borsten kwamen er al behoorlijk uit en ik liet mijn mond langs haar nek naar beneden gaan. Ineens voelde ik haar handen bij mijn gulp en terwijl ik de bovenkant van haar borsten raakte kwam oma's mond er weer bij.

Ik liet me weer met haar mond gaan en mijn moeder zakte tussen ons door haar benen. Ik pakte nu mijn oma bij haar dikke tepels en zoog ze een voor een in mijn mond op.

O wat waren die nog lekker en terwijl mijn moeder zich tegoed deed aan mijn harde paal liet mijn oma haar tieten door mijn mond glijden. Ineens maakte mijn oma zich los en kroop ze naast mij ma. Nu liet ook oma mijn pik haar mond in glijden en moest ik mijn best doen me niet te laten gaan. Mijn moeder deed nu haar kleren verder uit terwijl ik oma voelde zuigen aan mijn kloten. Mijn shirt werd uitgedaan en ik liet me op mijn moeders borsten gaan.

Nu ging oma's mond van mijn ballen naar mijn moeders kut en likte ze die haast kreunend klaar Ik liet mijn broek en slip verder aar benden glijden en kwam achter haar.

Neuk me schat, neuk me maar. Ik tilde haar been op en voelde mijn oma's hand gaan. Mijn pik drong nu door in mijn moeders schede en langzaam stootte ik in haar. Mijn oma begon zich ook verder uit te kleden en ik zag een kut zonder haar.

Mijn moeder liet nu al tongend oma met haar borsten spelen en mijn pik in en uit haar gaan. Ik ga komen zuchtte ik ten einde mijn zaad te voelen opkomen.

Ja kom maar, kreunde mijn ma tot mijn verrassing en oma liet haar hand nu als een razende over mijn moeders klitje gaan. Spuit dat poesje vol jongen. Ik spoot dikke stralen diep in mijn geboorte kut Zachtjes aan ebte het nu langzaam weg en kuste mijn oma mij en haar.

Mijn moeder draaide haar hoofd naar me om en met mijn pik nog diep in haar keek ze me grijnzend aan. Zijn we al klaar of kun je nog een keer komen, wierp mijn oma op. Mijn moeder, hoorde ik haast zuchtend antwoorden, ma! Pas nu had ik het in de gaten, dit hadden ze samen bedacht. Ze kuste me zachtjes terwijl ik mijn pik halfslap uit haar voelde gaan. Ben je nu boos op ons, dat we dit hebben gedaan?

Ja we hebben je er een klein beetje in getrickt, bracht mijn oma tussen beide, anders zou je het nooit met ons willen doen.

..

Gijle meiden studentje neuken
Vincent legde opeens zijn hand op mijn borst en kneedde die zachtjes. Arnold keek verlekkerd toe. Hij wist niet hoe ver hij kon gaan en wachtte rustig zijn beurt af. Vincent zag het en bood Arnold aan dat hij ook gerust zijn gang kon gaan. Arnold kneedde mijn andere borst. Omstebeurt zoenden de twee me in mijn nek en ik werd vreselijk nat.

Mijn handen liet ik over de bobbels in hun broeken glijden. Het was een vreselijk opwindend gevoel om de lullen van twee mannen stijf te zien worden door mij. Ik ritste hun broeken open en masseerde met elke hand een lul. Ondertussen werden mijn borsten uit mijn blouse gehaald. Mijn blouse werd open geknoopt en mijn beha ging uit. Terwijl mijn handen zachtjes die twee harde lullen kneedden, gleed er steeds een tong over mijn tepels heen.

Ik leunde achterover op de bank en sloot mijn ogen. Wat een heerlijk geil gevoel dat twee mannen zich bezig hielden met mij. Ik kreeg van Vincent een seintje dat ik op de eettafel moest gaan liggen. Dat deed ik maar al te graag, want ik was al ontzettend geil. Mijn benen bungelden over de rand van de tafel. Vincent schoof mijn rok omhoog en daaronder was alleen mijn kale kutje te vinden.

Hij liet zijn broek zakken en duwde gelijk zijn stijve lul in mijn hongerige en natte kutje. Al na een paar stoten spoot hij zijn zaad in mijn van het geil druipende kutje.

Hij trok zijn broek weer omhoog, knielde tussen mijn benen en begon aan mijn klit te zuigen. Met zijn tong maakte hij rondjes rond mijn gevoelige plekje. Hij neukte me met als het ware met zijn tong. Ik kwam net niet klaar. Hij likte zijn eigen zaad uit mijn kutje en toen ik helemaal schoon gelikt was, stond hij op en zoende me met het zaad op zijn lippen Toen ging Vincent opeens achter de tafel staan en hield mijn handen stevig op de tafel gedrukt.

Arnold, die onder genot van dit schouwspel met zichzelf had zitten spelen kreeg een seintje van Vincent. Vincent zei tegen Arnold dat hij mij nu neuken. Verschrikt keek ik Vincent aan, want zo goed konden we Arnold nu ook weer niet, maar ik zag hoe geil Vincent werd van het idee en besloot om mee te werken. Vincent hield mijn handen nog steeds stevig vast, mijn benen hingen ook nog steeds over de rand van de tafel en Arnold ging ertussen staan. Ook al zou ik het niet gewild hebben, ik kon nu toch geen kant meer op.

Arnold liet zijn broek zakken en keek me recht in mijn ogen terwijl hij zijn stijve paal in mijn kutje stak en begon te stoten. Ik voelde zijn lul harder en harder worden en hoe hij bij elke stoot dieper in mijn kutje kwam. Vlak voordat hij klaar kwam stopte hij, hij keek Vincent aan en zei dat hij het ongelooflijk geil zou vinden om nog even door mij gepijpt te worden.

Vincent zei me op de stoel bij de tafel te gaan zitten, maar ik moest mijn benen gespreid houden. Ik deed het en Arnold kwam voor me staan. Ik keek Vincent aan, hij knikte alsof hij me een order gaf om de lul van Arnold in mijn mond te nemen.

Ik deed mijn ogen dicht en hapte toe, ik zoog aan Arnold zijn lul, afwisselend hard en zachter en ik voelde dat zijn lul al aardig begon te kloppen. Hij deed een stap naar achteren.

Ik wachtte heel even en keek toen op. De mannen hadden oogcontact boven mijn hoofd. Arnold ging nu op de tafel zitten met zijn voeten op een stoel en Vincent zei me om op Arnolds schoot plaats te nemen. Zijn harde, kloppende paal gleed zonder problemen in mijn druipende kutje.

Arnold leunde achterover en trok mij plat op zijn borstkas. Vincent ging achter me staan en haalde zijn lul tevoorschijn die door de aanblik van zijn vriendin met Arnold weer flink stijf was geworden. Hij zette een voet op de stoel, plaatste zijn eikel tegen mijn kontgaatje en stootte in een keer hard door. In mijn lijf voelde ik hoe die twee elkaar bijna raakten. Toen ze allebei begonnen te bewegen, explodeerde ik zowat, zo heftig kwam ik klaar. Maar ze stopten niet, ze gingen door tot ik eerst Arnold zijn zaad diep in mijn kutje voelde spuiten en daarna Vincent zijn zaad in mijn kontje spoot.

Vincent borg zijn lul weer op en stond te kijken hoe Arnold mij naast zich draaide zodat ik op tafel lag. Druipend van alle sappen die uit mijn gaatjes sijpelden en uitgeteld van de neukpartij bleef ik heel even liggen. Vincent pakte een keukenrol, zodat ik het zaad op kon vangen wat er aan beide kanten uitliep toen ik van de tafel kwam. Om beurten hebben we nog even een douche genomen en daarna nog wat gedronken voordat we naar bed gingen.

We hadden wel besloten dat Arnold zou blijven slapen, omdat hij ook al een aardig glaasje op had en het ook al behoorlijk laat was geworden. We hadden toch drie slaapkamers in het huisje, dus dat was geen probleem. Nadat ik Arnold zijn slaapkamer had gewezen gingen Vincent en ik ook naar bed. In bed gelegen vroeg Vincent hoe ik het had gevonden en ik bekende hem eerlijk dat ik waanzinnig had genoten en vooral van de lul van Arnold.

Vincent vroeg me wat er zo anders was aan zijn lul vergeleken met die van hem. Ik vertelde hem dat het gewoon heel anders aanvoelde en dat die van Arnold ook groter en dikker was en toen begon Vincent mij weer langzaam te vingeren. Hij vroeg me of ik nog een keer door Arnold geneukt zou willen worden en of ik het geil zou vinden om een keer met hem apart te neuken en of hij mijn kutje dan ook weer vol zou mogen spuiten.

Terwijl Vincent dat allemaal aan mij vroeg gingen zijn vingers steeds harder in mijn kutje tekeer en kwam ik kreunend klaar en al kreunend zei ik dat het mij heerlijk leek om dat met Arnold te doen.

Vincent haalde zijn vingers uit mijn natte kutje, likte ze af en zei toen tegen mij “nou, dan ga je nu naar hem toe en dan laat je jezelf nog maar een keer door hem neuken en flink vol spuiten. Ik wilde het echt, ik wilde apart met Arnold neuken, alleen met hem in bed en zijn lul diep in mijn kutje voelen spuiten, dus zonder verder iets te zeggen stapte ik het bed uit en liep ik naar de slaapkamer waar Arnold lag.

Zachtjes opende ik de slaapkamerdeur en bewoog ik me richting het bed, ik schoof het dekbed wat opzij en kroop naast hem, Arnold lag al te slapen. Met mijn hand ging ik onder het dekbed, ik pakte de lul van Arnold vast en begon er zachtjes aan te trekken. Arnold was gelijk klaar wakker en stamelde even “wat, wat doe jij nou hier. Ik keek mijn moeder aan en zij antwoordde door haar schouders op te halen. Ik begon te lachen en liep naar mijn oma toe, die me ineens geil begon te kussen.

Mijn moeder kwam naast ons staan en zonder iets te vragen liet ik mijn mond naar de hare gaan. Ze sloot direct haar ogen en zo stonden we daar. Nu voelde ik ineens de mond van oma weer, 76 jaar oud. Dit was best een geil gezicht ook al was het mijn oma en mijn moeder van Ik liet mijn hand nu dan ook over haar gerokte kontje gaan en ze sloeg haar armen om me heen om zich tegen me aangedrukt met haar tong te laten gaan. Oma draaide nu achter haar en liet haar handen over mijn moeders borsten gaan.

Deze liet dat toe en haar spijker hesje ging los. Haar in rode bh gestoken borsten kwamen er al behoorlijk uit en ik liet mijn mond langs haar nek naar beneden gaan. Ineens voelde ik haar handen bij mijn gulp en terwijl ik de bovenkant van haar borsten raakte kwam oma's mond er weer bij. Ik liet me weer met haar mond gaan en mijn moeder zakte tussen ons door haar benen. Ik pakte nu mijn oma bij haar dikke tepels en zoog ze een voor een in mijn mond op. O wat waren die nog lekker en terwijl mijn moeder zich tegoed deed aan mijn harde paal liet mijn oma haar tieten door mijn mond glijden.

Ineens maakte mijn oma zich los en kroop ze naast mij ma. Nu liet ook oma mijn pik haar mond in glijden en moest ik mijn best doen me niet te laten gaan. Mijn moeder deed nu haar kleren verder uit terwijl ik oma voelde zuigen aan mijn kloten. Mijn shirt werd uitgedaan en ik liet me op mijn moeders borsten gaan.

Nu ging oma's mond van mijn ballen naar mijn moeders kut en likte ze die haast kreunend klaar Ik liet mijn broek en slip verder aar benden glijden en kwam achter haar. Neuk me schat, neuk me maar. Ik tilde haar been op en voelde mijn oma's hand gaan. Mijn pik drong nu door in mijn moeders schede en langzaam stootte ik in haar. Mijn oma begon zich ook verder uit te kleden en ik zag een kut zonder haar. Mijn moeder liet nu al tongend oma met haar borsten spelen en mijn pik in en uit haar gaan.

Ik ga komen zuchtte ik ten einde mijn zaad te voelen opkomen. Ja kom maar, kreunde mijn ma tot mijn verrassing en oma liet haar hand nu als een razende over mijn moeders klitje gaan. Spuit dat poesje vol jongen. Ik spoot dikke stralen diep in mijn geboorte kut Zachtjes aan ebte het nu langzaam weg en kuste mijn oma mij en haar.

Mijn moeder draaide haar hoofd naar me om en met mijn pik nog diep in haar keek ze me grijnzend aan. Zijn we al klaar of kun je nog een keer komen, wierp mijn oma op. Mijn moeder, hoorde ik haast zuchtend antwoorden, ma! Pas nu had ik het in de gaten, dit hadden ze samen bedacht. Ze kuste me zachtjes terwijl ik mijn pik halfslap uit haar voelde gaan.

Ben je nu boos op ons, dat we dit hebben gedaan? Ja we hebben je er een klein beetje in getrickt, bracht mijn oma tussen beide, anders zou je het nooit met ons willen doen.

..


Strak kontje neuken gangbang partys


Dikke titten nl geile homo films