Sex srxy natte massage

sex srxy natte massage

Rijpzoekt gratisseks
sex srxy natte massage
Als je partner klaar ligt, kies je zelf de gemakkelijkste houding om de massage te geven. Dat kan op twee manieren.

Voor de rug of schouders kan je  op de billen van je partner gaan zitten, dan zo dat je niet met je volle gewicht op zijn of haar lichaam leunt. Dat doe je door op je knieën te steunen en ietsje naar achter te leunen. Voor de massage zelf moet je de ander leren ontdekken: Start bijvoorbeeld met schouders en nek en zak langzaam naar de onderrug om daarna de benen onder handen te nemen. Je kan de schouders iets harder aanpakken om deze los te masseren en de rest eerder zacht strelen.

Je kan rondjes draaien, zachtjes loskloppen, met je duimen werken of met je palmen, met één vinger over de ruggengraat gaan Stort je niet meteen op de  geslachtsorganen.

Jongens en meisjes hebben ook andere  erogene zones. Die kan je ook in je massage meenemen. Trage bewegingen en drukverschillen verhogen de ontspanning, variatie is de boodschap. Neem je tijd zodat je de spanning kan opbouwen. Een erotische massage kan erg ontspannend, maar ook opwindend zijn en zo een aanloop vormen naar een  vrijpartij. Met deze tips maak je je lover gek van verlangen. Bij een sexy massage denk je waarschijnlijk automatisch aan een bed als ideale plaats.

Maar soms is een matras te zacht om een echt goede massage te kunnen geven, waardoor je hobbelt en wobbelt tijdens je verwenpartij. In dat geval ben je beter af om te verkassen naar een yogamatje of zelfs donsdeken op de grond. Creëer een sensuele sfeer met gedempte lichten. Zet kaarsjes en drapeer een doek over je lampen - let wel op voor brandgevaar. Uiteraard mag zwoele muziek niet ontbreken. Kies voor muziek die zijn hart - en lenden - beroert.

Met sexy klassiekers zoals Marvin Gaye zit je altijd goed. Hoe aangenaam bodylotions en crèmes ook zijn wanneer je jezelf insmeert, voor een erotische massage werk je best met olie. Je kan een basisolie zoals amandelolie sensueler maken met geuren als ylang ylang, cederhout, sandelhout en patchouli. Hulpmiddeltjes zoals massagerollers of -instrumenten zijn zeker een aanrader.

Uiteraard hoort bij een sensuele massage een zinnenprikkelende outfit. Sexy lingerie is een must, laat je dus maar eens gaan met kanten ondergoed, een string, doorkijkbralette,