Passie erotiek wat stoppen vrouwen in hun kut

passie erotiek wat stoppen vrouwen in hun kut

Een pijnscheut gaat door haar lijf en de man zoekt verder, nu steekt hij een vinger in haar kont en voelt of het ding daar zit. Ze ziet hem glimlachen en vermoedt dat hij al lang weet waar hij moet zoeken. De andere man pakt uiteindelijk het kokertje en leest de opdracht. Hij glimlacht en zegt tegen de ander “kom we spuiten haar bek vol”. Ze beginnen zich af te trekken Ze ligt te kokhalzen, de spetters sperma kletterden achter in haar keel.

Ze moest een deel wel doorslikken, de rest stroomde langs haar gezicht en prikte in haar ogen. De mannen waren snel klaar en lieten nog sneller een opdracht achter. Ze hadden een enorm plezier en namen afscheid met de woorden “deze vergeet je nooit weer”.

Nu ligt ze al een half uur ongemakkelijk te wachten, de koker zit in haar kutje. Ze vraagt zich af ze het ding er langzaam zelf uit kan persen. Ze kreunt hard van genot en spanning, zo hard dat de vrouw komt controleren of alles goed is. Eindelijk hoort ze weer geluid, ze lijkt wel gek, hoezo eindelijk… verlangt ze dan naar de volgende martelgang?

Een grote man in een leren motorpak, gewoon herkenbaar, geen bril, geen masker. Zijn vingers controleren haar mond, haar kontje en daarna haar kut. Zonder pijn haalt hij het kokertje tevoorschijn. Ze ziet hoe hij glimlacht. Zijn grote hand verdwijnt weer onder haar jurkje, ze voelt zijn vingers een voor een tussen haar schaamlippen glijden.

Zijn duim duwt op haar knopje en een vlammende warmte schiet door haar lijf. Hij kijkt haar aan en zegt “wat heb jij een lekker geile koppie zeg”.

Monique komt wat tot rust, zo’n reactie had ze niet verwacht. Zijn hand voelt goed, ze vindt het zelfs fijn. Hij observeert haar voor hij verder gaat. Nog één keer kruisen hun blikken en dan glijdt zijn hand tot zijn pols in haar kutje.

Ze wist dat vuistneuken zo heftig was, en ze had nooit verwacht dat ze het zelf lekker zou vinden als een vreemde dat doet. De hele hand die haar van onderen opvult, die haar het gevoel geeft dat ze uitscheurt, maar die haar ook een intens geil gevoel geven. Het duurt maar even en dan komt ze al schokkend klaar, haar kutje druipt van haar vocht en ze heeft kippenvel. De hand gaat nu naar zijn kruis en hij maakt zijn broek los.

Ook boven haar mond trekt hij zich af, een enorme lading zaad spuit in haar gezicht. De man kreunt en schudt de laatste druppels er uit boven haar open mond.

Met zijn vinger wrijft hij alles bij elkaar en laat het in haar mond lopen. Even later heeft hij zijn broek weer dicht en het kokertje met een nieuwe opdracht in haar hand gestopt. Hij zoent haar op haar voorhoofd en zegt “je bent mooi”.

Monique is doodop van de spanning, ze vraagt zich af hoe laat het zal zijn. Hoeveel mensen komen er nog? Ze hoort weer iets, ze telt er drie of misschien zelfs vier. Dan volgen de stemmen, ze hoort vrouwen en mannen die lachen en plezier lijken te hebben.

Een blonde vrouw met een masker staat nu naast haar en ziet gelijk het kokertje. Ze opent hem en leest de opdracht hardop voor “hey, Mirjam.. De mannen lachen hard en komen er bij staan. Ze zijn ook gemaskerd net als de vrouw met het lange zwarte haar die Moniques wang staat te strelen. De vrouw zegt “we maken die klem los en dan gaat ieder voor zich met haar spelen”.

Ze zucht van opluchting, eindelijk die rotklem van haar mond. Eindelijk weer normaal slikken en komt er een eind aan de pijn in haar kaak. Ze voelt zachte lippen op haar kutje, de vrouw die Mirjam werd genoemd sabbelt aan haar schaamlippen terwijl de ander haar begint te tongen.

Ze voelt hoe een harde piemel tegen haar hand duwt, een mannenstem zegt “toe trek me af”. Monique pakt hem beet en begint langzaam te trekken.

Opnieuw een stem, nu van de andere man, hij zegt “ik ga haar in haar keelneuken”. Zijn handen draaien haar hoofd ietsje opzij en houden haar vast. Zijn stoten zijn hard en diep. Monique heeft moeite met zijn dikke en lange neuklat. In tussentijd blijft ze aan de steeds harder wordende paal van de andere man trekken. Het gesabbel aan haar kut en het spelen met de mannen winden haar op. Ze kreunt en heeft een grote glimlach op haar gezicht. De blonde vrouw kijkt toe en zegt dan “jongens, ze vind het lekker, ze is aan het geilen”.

Ze overleggen, de mannen gaan haar om de beurt neuken terwijl de vrouwen haar borsten zullen masseren. Monique voelt het warme vlees van de eerste man binnen dringen. Langzaam voert hij het tempo op.

De blonde vrouw zegt “toe Wim, spuit haar kut maar vol”. De man trekt zich terug en de ander komt tussen haar benen. Zijn kleinere pik voelt ze amper, ze knijpt haar schaamlippen samen zodat ze hem beter voelt.

Weer is de blonde vrouw aan het woord “ Ze wil harder geneukt worden Anton, of ze wil wat anders”. Hij verandert van tempo en stoot telkens van afstand in één keer in haar totdat ze voelt hoe hij klaar komt in haar uitgeleefde kut.

De vrouwen wisselen elkaar zoenend en tongend af. Hun handen op haar borsten en de zachtheid van hun lippen vormen een groot contrast met het ruwe neuken van de mannen.

Monique gaat helemaal mee in dit vreemde ruwe spel. De vrouw met het lange zwarte haar zegt opeens “stoppen, stoppen, we moeten zo gaan, onze tijd is bijna om”.

De man die Wim werd genoemd zegt “okay, dan krijgt ze nu de grote finale van me, hou haar vast”. De vrouwen staan naast haar, de vrouw met het zwarte haar streelt haar wang en fluistert “hou je vast schat, dit wordt heftig… geloof mij”. Moniques schreeuw overstemt alle geluiden in het bos,de tranen schieten in haar ogen. Haar hart slaat op hol en ze wil zich los rukken maar de vastgeschroefde boeien laten het niet toe. Zijn harde pik zit in haar kont! Ze schreeuwt nog eens als hij zich terug trekt en haar ritmisch begint te neuken in haar kontje.

Haar hoofd tolt, Jezus… ze heeft nog nooit iets in haar kont gehad. Langzaam went ze aan het gevoel en haar kontje rekt wat op zodat de pijn minder lijkt te worden. De vrouwen hebben haar hand beet gepakt en strelen af en toe haar wang. De andere man kijkt toe en moedigt hem aan Minuten lang beukt hij op haar in, Monique komt ondanks die rare pijn in haar kont toch klaar.

Even later voelt ze zijn pik samentrekken en voelt ze hoe hij een lading zaad in haar kont spuit. Twee handen strelen haar borsten terwijl de vrouw met het zwarte haar voorover buigt en haar op de mond zoent.

De stellen vertrekken en de vrouw maakt Monique los waarna ze op een bankje plaats nemen. Plotseling voelde ze iets nats tegen haar hete kut. Ze voelde de natte koude neus van die hond en schrok zich dood. Maar Monique is al te ver heen door deze hele geile belevenis en zonder er verder bij na te denken houd ze de hond haar natte vingers voor.

Na enig gesnuffel begint de hond plotseling aan haar vingers te likken en in een korte flits vergelijkt ze dat met het aflikken van haar eigen vingers als ze sekst met Willem. Als ze haar hand terugtrekt duwt de hond zijn snuit tussen haar nog steeds geopende dijen en begint spontaan aan haar geile spleet te likken.

Monique zucht overmand door de geile fantasie en krabt de hond liefdevol over zijn kop. Ondertussen staat ze hem toe om door te gaan met het likken van haar spleet. De hond beschouwt dit kennelijk als een aanmoediging want zijn dikke lange hondentong likt door de volle lengte van Moniques geile grot.

Dit heeft ze nog nooit meegemaakt, wat is dit lekker geil. De hond gaat onvermoeid verder met het likken van haar dikke kloppende spleet. Oh wat likt dat beest toch lekker flitst het door haar heen en spontaan spreid ze haar benen nog verder, zodat de hond nog beter kan likken. Ze voelt hoe zijn ruwe tong over het gevoelige puntje van haar klit strijkt. Het bezorgt een vlammend gevoel in d'r onderbuik. Oh wat ben ik toch geil vandaag. Ook voelt ze hoe de lange hondentong dieper in haar schede binnendringt en zich weer terugtrekt, en zich weer naar binnen propt en weer eruit.

Dan likt die tong weer over d'r klitje "Oh god', kreunt Monique enthousiast, "kom lik me maar lekker klaar'. Ze zakt wat verder onderuit op het bankje en laat het zich opbouwende orgasme zijn gang gaan en een weg zoeken naar haar hete geile kut. Met beide handen grijpt de vrouw plots Moniques gevoelige tieten en trekt geil aan de tepels die pront naar voren staan.

En geeft Monique een lange hartstochtelijke tongkus. Dit verhoogt Monique haar geile gevoel en ze kreunt van genoegen Haar lichaam kon niet meer stil blijven..

Schokkend en krampend kwam ze klaar.. Nooit was het gevoel zo sterk geweest.. En de hond bleef likken Monique zag zichzelf even met haar mond aan de stijve van de hond.. Een rilling ging door haar heen.. Maar zoals al eerder vervulde diezelfde gedachte haar ook met lust" Er was geen andere mogelijkheid" Monique kwam van het bankje en de vrouw pakte de basis van zijn pik in haar hand. Monique boog zich voorover en likte met haar tong over de volle lengte van zijn stam..

Ze moest duidelijk wennen aan de smaak van de pik Iets zoutig"als een oester" Terwijl ze er mee bezig was begon weer haar kutje te kriebelen.. De drang werd groter, maar ook de drang die hond helemaal goed te pijpen. Het banale van de situatie maakte haar geil Er kwam iets dierlijks over haar" Zijn lange dikke stam verdween in haar mond.

De straaltjes voorgeil liepen langs haar mondhoeken naar buiten.. Af en toe moest ze even kokhalzen, maar haar geilheid won het van haar afschuw" Als snel voelde ze zijn pik kloppen in haar mond.. Zachte jankende geluiden ontsnapten zijn keel De hond bewoog zijn heupen mee met de hoofdbewegingen van Monique Een dierlijk janken toen de eerste slierten zaad vol kracht zijn pik verlieten Het zaad spoot met kracht in haar mond en keel..

Ze stikte haast en kreeg een deel van het sperma in haar keel en moest in een reflex slikken De rest liet ze uit haar mond lopen. Het schokken van zijn heupen ging nog even door en de basis van zijn pik was zo groot als een flinke tennisbal. Ook buiten haar mond ging het lozen van zijn zaad door. De vlokken dropen op de vloer. We zullen hem maximaal belonen voor zijn heerlijke tong, waarmee hij jou net zo lekker had doen klaarkomen" zei de vrouw. En door nog even aan zijn penis te zuigen, hielp nu zij hem nu door zijn orgasme heen.

De hondenpik schokte flink na, nu in haar mond. De laatste resten van zijn zaad slikte zij kokhalzend door. De hond trok zijn pik uit haar mond en likte zichzelf verder schoon De vrouw boog zich naar Monique en ze tongden, speeksel en hondensperma mengden zich Tot Monique haar verbazing werd de pik niet kleiner zoals bij een man, maar bleef hij onverminderd keihard..

De verdikking aan het begin was rood en opgezwollen Monique wil je die knots nu tegen je kutje voelen? Vroeg de vrouw, ooh wow Ze wilde die grote natte pik wel in haar kut laten verdwijnen tot aan de basis.. Monique trok de hond tussen haar benen en zorgde er voor dat zijn hondenlul tussen haar dijen kwam De hond begreep haar niet en protesteerde door te proberen weg te komen" De vrouw hield hem stevig vast "Met een hand trok zij zijn pik af en met de andere hield zij hem stevig in haar greep" Het zweet brak Monique uit" De hond maakte stotende bewegingen met zijn achterlijf" Zijn stomende pik vond niet wat het zocht..

Automatisch ging hij op zoek"en probeerde al stotend in haar te komen.. In haar kut voelde ze de pik verder opzwellen Ze voelde de harde nietsontziende pik diep in haar buik doordringen Ze voelde zijn staaf tegen haar baarmoeder bonzen, alsof hij ook daar binnen wilde dringen" Monique voelde zich opgevuld Nooit was het gevoel zo sterk geweest" De wanden van haar kutje werden opgerekt, terwijl de pik opgezwollen haar verder oprekte..

De stoten waren haast niet op te vangen. De hond kromde zijn rug maximaal om zo nog feller te kunnen stoten. Als een moker doorploegde hij haar" Haar hoofd laag, tranen drupten op de grond"de rug nat van het zweet, haar schouders glimmend van zijn kwijl" het geluid van zijn stotende adem in haar nek" overgeleverd, met geen macht meer over haar lichaam werd ze genomen.

Zijn heupen bewogen met kracht en ze voelde zijn orgasme naderen. Ze kreunde "De wetenschap dat hij haar zo dadelijk volspoot.. Ze zette zich schrap voor het geweld" Haar kut droop" Haar vocht vermengd met zijn voorzaad droop in draden uit haar kut.

Daar voelde ze het komen"de hondenlul nam in omvang toe.. Zwol als een bal in haar kutje.. Ze voelde zich open komen Hij probeerde weg te komen.. Het genot golfde door haar lichaam.. De hond voelde pijn en sleepte Monique in paniek een stukje mee. Gelukkig hield de vrouw hem vast. Vastzittend aan de hond, met de zwelling van zijn nog keiharde pik klemmend in haar kut, liet ze zich meeslepen! De hond kon niet meer..

Doodvermoeid ging hij liggen, Monique vast gespietst aan zijn enorme gezwollen pik" Haar lichaam schokte na van de zinderende orgasme" De vrouw boog zich en kuste Monique. Ze likte geil en zacht haar bezwete gezicht en nek. Zachtjes aaide ze de hond" haar ogen verliefd naar hem opgeheven..

Bij de bar krijg ik dezelfde cocktail voor me, we beginnen met praten over van alles persoonlijke voorkeuren op gebied van eten drinken sex.. De cocktails bleven maar komen, en door de alcohol in mijn bloed keek ik anders door de ruimte, de mensen die eerst normaal aan t praten zijn, zijn nu in heftige zoen sessies, strelingen en kreuntjes hoor je, de banken die er eerst waren zijn uitgeklapt tot bedden op de grond.

Met t zien van dit tafereel voel ik mezelf opgewonden raken, mijn tepels prikken tegen mijn jurk, en voel mijn string nat worden…. De man met wie meegekomen bent streelt mijn arm en mijn ademhaling stokt in mijn keel, sluit mijn ogen en een rilling gaat door mijn ruggengraat. De man buigt zich naar me toe en kust mijn nek en fluistert in mijn oor of ik zin heb in een avondje spanning en spelen, door die woorden schieten de geile kriebels direct tussen mijn dijen.

Ik kreun bij die gedachten aan spelen, spelen met hem of met anderen? Mmmm die drankjes maken mijn gedachten zo heerlijk en zo wild, ik druk mijn heupen tegen hem aan als teken van instemming. Laat me meevoeren door de ruimte, dames en heren die op de bedden liggen, paartjes van 2 of groepjes van 3, 4 of zelfs meer, vrouwen die in hun mooie lingerie zijn mannen die hun bovenlijf ontbloot hebben… Mmmm heerlijk gezicht, ik wordt nagekeken door vrouwen en door mannen en voel me naakt dat terwijl ik mijn kleding gewoon nog aan heb, kijken ze naar mij of naar de man die naast me loopt, met zijn hand bezitterig op mijn onderrug?

We lopen verder naar een andere ruimte daar zien we vrouwen vastgebonden zitten op een tafel naakt terwijl de mensen aan het dineren zijn, de vrouw die op tafel zit ademt zwaar en ik zie haar opwinding… Ik strek mijn hand uit naar haar om naar te strelen, maar wordt tegen gehouden..

Van haar eigenaar krijg ik te horen dat zij dit verdient heeft, dat zij t verdiend om zo tentoongesteld gesteld te worden maar volledig genegeerd dient te worden. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik vraag waar zij dit aan verdient heeft… Het antwoord was duidelijk ze heeft niet gehoorzaamd… We lopen verder, een vrouw staat tegen een kruis aan met haar handen en voeten vast naakt en opgewonden ik zie t tussen haar benen, haar lippen zijn rood en gezwollen, een man streelt haar lippen en ze kreunt mmm dat was niet volgens afspraak geloof ik en ze wordt gestraft met een zweepslag net hard genoeg om haar t laten weten wie de baas is..

Ik kreun en voel mijn dijen samen persen om de geile kriebel tegen te gaan.. Ik twijfel nog even maar mijn nieuwsgierigheid neemt de overhand, we lopen verder en we zien een vrouw met 3 mannen bezig, ook hier ligt zij vast gebonden met haar boven omhoog, haar kut staat wijd open en wordt hard genomen door een man, ik zie hoe haar geil om zijn pik bij elke stoot, in elke hand heeft ze de harde pikken van de andere mannen en ze zuigt ze om en om… De handen van de heren zitten in haar haren om haar mond verder om hun pik heen te duwen, de man die haar aan het neuken is heeft zijn pik uit haar kut gehaald en bied hem aan, zij moet haar eigen geil van zijn pik afzuigen…de andere man gaat tussen haar benen zitten en schuift zijn pik genadeloos in haar kontje… Doordat de pik in haar mond zit kan ze niet kreunen gillen of wat dan ook….

Ik wordt steeds geiler en geiler, de man neemt me mee naar de volgende ruimte, hier zijn alleen maar naakte lijven… De ratio tussen mannen en vrouwen is ongelijk, er zijn meer mannen dan vrouwen, zoveel pikken in een ruimte en zo weinig gaatjes om ze in te stoppen, de vrouwen worden stuk voor stuk in ieder gat wat ze hebben geneukt Het is niet meer bij te houden welk lichaamsdeel bij wie hoort….

Zo te zien zijn we bijna bij t einde van deze vertoning, de mannen maken zich gereed om hun zaad te lozen, het zaad komt met stralen tegelijk over en in de vrouwen, het zaad loopt uit hun kut kont en mond… De rest spuit op hun borsten, buik en welk stukje huid dan ook. Dit is voor mij de druppel en ik druk mijn kont tegen de man aan die achter me staat.

Zijn handen gaan over mijn borsten en ik kreun, hij fluistert waar wil je beginnen…. Ik zeg vooraan… We lopen terug naar de bar en bestellen een drankje, zijn hand glijdt tussen mijn dijen om te kijken hoe opgewonden ik ben, een kreun ontsnapt me, als hij zijn vingers terug haalt zie ik het geil glinsteren op zijn vingers, hij likt t van zijn vingers af en sluit zijn ogen..

Wanneer hij ze weer open doet zegt hij serieus je bent van mij… Ik bepaal wat er met je gebeurd begrepen? Ik knik dat ik t begrijp… Om de spanning op te bouwen, strekt hij een sigaretje op en bied mij er ook een aan. Hij zegt de volgende keer als we gaan roken zit je op je knieën en bied je mij roken aan op je vlakke hand met je hoofd naar beneden. Goed zo je zal me ook zo aanspreken, je leert snel. Na t roken kleedt hij me uit en zegt dat ik andere kleding aan moet gaan doen….

Ik wordt gehesen in een body suit met een rits in mijn kruis en bij mijn borsten, nu zitten ze nog dicht, maar wanneer de tijd zover is kan deze opgemaakt worden, mijn masker blijft op..

Het maagdelijk wit steekt af tegen het geile zwarte latex. We lopen naar een afgesloten ruimte alleen voor ons… Of toch niet……. Hij bekijkt me van boven naar beneden, en onder zijn blik wordt ik nog natter. Hij streelt t latex maar ik voel de warmte van zijn hand.. Hij bevrijdt mijn borsten uit de benarde positie, en knijpt in de tepels, mmmm ik krom mijn rug en wil zijn mond op mijn tepels voelen, ik pak zijn hoofd vast, maar wordt gelijk op mijn plaats gezet… Hij kijkt me doordringend aan, en hij zegt… Je kan toch niet van me afblijven, hij neemt me mee en zet me tegen de muur aan, uit de muur komen handboeien, daar sta ik dan geboeid tegen de muur, mijn kut wordt nog natter….

Wil mijn mond open doen om te protesteren, maar daar krijg ik de kans niet voor, mijn mond wordt gesnoerd door zijn kus, en dat geeft me vertrouwen in hem. Hij pak een bal en zegt mond open…. Ik gehoorzaam en de bal komt in mijn mond… Rustig en bijna respectvol maakt hij deze vast. De ontdekkingsreis gaat verder, mijn andere borst ook, de rits in mijn kruis gaat ook open en het geil loopt uit mijn kut… Vol verwachting sta ik daar, hij doet een stap naar achteren en hij bekijkt me, en ik vraag me af wat hij van plan is.

Zijn vingers strelen mijn natte kut, maar glijdt door naar mijn kontje, ook die klopt van geilheid… Hij fluistert ooooo wat zal ik toch met dit kutje doen… Het kutje wat van mij is.. Ik ben je eigenaar, kan doen en laten wat ik wil met je, en weet niet waar ik moet beginnen….

Hij haalt vanuit t plafond, 2 kabels met boeien eraan, hij bukt en bij mijn enkels maakt hij de boeien vast , mijn benen worden in de licht getakeld, en daar hang ik dan benen gespreid… In vol aanzicht, ik hoor hem kreunen, hij loopt tussen mijn benen en geeft me een tik op mijn kloppende kut, oohhh wat voelt dat lekker, hij loopt naar mijn hoofd toe en zegt ben je er klaar voor, ik knik instemmend.. De deuren gaan open en opeens is de afgesloten ruimte nu helemaal open, iedereen kan me zien… De mannen staan in volle erectie te kijken de vrouwen opgewonden… Allemaal willen ze een deel van mij, eerst de vrouwen likkend en vingerend een voor een mij borsten mijn kut alles krijgt aandacht… Maar op een voorwaarde ze mogen me niet laten komen.

Als de vrouwen zijn geweest zijn de mannen aan de beurt, iedereen mag aan me zitten tegelijk of apart, mijn eigenaar staat goedkeurend te kijken hoe ik in mijn kutje wordt geneukt hoe mijn kontje wordt misbruikt, en speciaal voor deze gelegenheid is de bal uit mijn mond gehaald, zodat al mijn gaten in gebruik kunnen zijn.

...

Goedkoop neuken gratis pjes


passie erotiek wat stoppen vrouwen in hun kut

Een pijnscheut gaat door haar lijf en de man zoekt verder, nu steekt hij een vinger in haar kont en voelt of het ding daar zit. Ze ziet hem glimlachen en vermoedt dat hij al lang weet waar hij moet zoeken. De andere man pakt uiteindelijk het kokertje en leest de opdracht. Hij glimlacht en zegt tegen de ander “kom we spuiten haar bek vol”. Ze beginnen zich af te trekken Ze ligt te kokhalzen, de spetters sperma kletterden achter in haar keel.

Ze moest een deel wel doorslikken, de rest stroomde langs haar gezicht en prikte in haar ogen. De mannen waren snel klaar en lieten nog sneller een opdracht achter.

Ze hadden een enorm plezier en namen afscheid met de woorden “deze vergeet je nooit weer”. Nu ligt ze al een half uur ongemakkelijk te wachten, de koker zit in haar kutje. Ze vraagt zich af ze het ding er langzaam zelf uit kan persen.

Ze kreunt hard van genot en spanning, zo hard dat de vrouw komt controleren of alles goed is. Eindelijk hoort ze weer geluid, ze lijkt wel gek, hoezo eindelijk… verlangt ze dan naar de volgende martelgang?

Een grote man in een leren motorpak, gewoon herkenbaar, geen bril, geen masker. Zijn vingers controleren haar mond, haar kontje en daarna haar kut. Zonder pijn haalt hij het kokertje tevoorschijn.

Ze ziet hoe hij glimlacht. Zijn grote hand verdwijnt weer onder haar jurkje, ze voelt zijn vingers een voor een tussen haar schaamlippen glijden. Zijn duim duwt op haar knopje en een vlammende warmte schiet door haar lijf. Hij kijkt haar aan en zegt “wat heb jij een lekker geile koppie zeg”. Monique komt wat tot rust, zo’n reactie had ze niet verwacht. Zijn hand voelt goed, ze vindt het zelfs fijn. Hij observeert haar voor hij verder gaat.

Nog één keer kruisen hun blikken en dan glijdt zijn hand tot zijn pols in haar kutje. Ze wist dat vuistneuken zo heftig was, en ze had nooit verwacht dat ze het zelf lekker zou vinden als een vreemde dat doet. De hele hand die haar van onderen opvult, die haar het gevoel geeft dat ze uitscheurt, maar die haar ook een intens geil gevoel geven. Het duurt maar even en dan komt ze al schokkend klaar, haar kutje druipt van haar vocht en ze heeft kippenvel.

De hand gaat nu naar zijn kruis en hij maakt zijn broek los. Ook boven haar mond trekt hij zich af, een enorme lading zaad spuit in haar gezicht. De man kreunt en schudt de laatste druppels er uit boven haar open mond. Met zijn vinger wrijft hij alles bij elkaar en laat het in haar mond lopen.

Even later heeft hij zijn broek weer dicht en het kokertje met een nieuwe opdracht in haar hand gestopt. Hij zoent haar op haar voorhoofd en zegt “je bent mooi”. Monique is doodop van de spanning, ze vraagt zich af hoe laat het zal zijn. Hoeveel mensen komen er nog? Ze hoort weer iets, ze telt er drie of misschien zelfs vier. Dan volgen de stemmen, ze hoort vrouwen en mannen die lachen en plezier lijken te hebben. Een blonde vrouw met een masker staat nu naast haar en ziet gelijk het kokertje.

Ze opent hem en leest de opdracht hardop voor “hey, Mirjam.. De mannen lachen hard en komen er bij staan. Ze zijn ook gemaskerd net als de vrouw met het lange zwarte haar die Moniques wang staat te strelen. De vrouw zegt “we maken die klem los en dan gaat ieder voor zich met haar spelen”. Ze zucht van opluchting, eindelijk die rotklem van haar mond.

Eindelijk weer normaal slikken en komt er een eind aan de pijn in haar kaak. Ze voelt zachte lippen op haar kutje, de vrouw die Mirjam werd genoemd sabbelt aan haar schaamlippen terwijl de ander haar begint te tongen. Ze voelt hoe een harde piemel tegen haar hand duwt, een mannenstem zegt “toe trek me af”. Monique pakt hem beet en begint langzaam te trekken. Opnieuw een stem, nu van de andere man, hij zegt “ik ga haar in haar keelneuken”.

Zijn handen draaien haar hoofd ietsje opzij en houden haar vast. Zijn stoten zijn hard en diep. Monique heeft moeite met zijn dikke en lange neuklat. In tussentijd blijft ze aan de steeds harder wordende paal van de andere man trekken. Het gesabbel aan haar kut en het spelen met de mannen winden haar op. Ze kreunt en heeft een grote glimlach op haar gezicht. De blonde vrouw kijkt toe en zegt dan “jongens, ze vind het lekker, ze is aan het geilen”.

Ze overleggen, de mannen gaan haar om de beurt neuken terwijl de vrouwen haar borsten zullen masseren. Monique voelt het warme vlees van de eerste man binnen dringen. Langzaam voert hij het tempo op. De blonde vrouw zegt “toe Wim, spuit haar kut maar vol”. De man trekt zich terug en de ander komt tussen haar benen.

Zijn kleinere pik voelt ze amper, ze knijpt haar schaamlippen samen zodat ze hem beter voelt. Weer is de blonde vrouw aan het woord “ Ze wil harder geneukt worden Anton, of ze wil wat anders”. Hij verandert van tempo en stoot telkens van afstand in één keer in haar totdat ze voelt hoe hij klaar komt in haar uitgeleefde kut.

De vrouwen wisselen elkaar zoenend en tongend af. Hun handen op haar borsten en de zachtheid van hun lippen vormen een groot contrast met het ruwe neuken van de mannen. Monique gaat helemaal mee in dit vreemde ruwe spel. De vrouw met het lange zwarte haar zegt opeens “stoppen, stoppen, we moeten zo gaan, onze tijd is bijna om”. De man die Wim werd genoemd zegt “okay, dan krijgt ze nu de grote finale van me, hou haar vast”.

De vrouwen staan naast haar, de vrouw met het zwarte haar streelt haar wang en fluistert “hou je vast schat, dit wordt heftig… geloof mij”. Moniques schreeuw overstemt alle geluiden in het bos,de tranen schieten in haar ogen. Haar hart slaat op hol en ze wil zich los rukken maar de vastgeschroefde boeien laten het niet toe. Zijn harde pik zit in haar kont! Ze schreeuwt nog eens als hij zich terug trekt en haar ritmisch begint te neuken in haar kontje. Haar hoofd tolt, Jezus… ze heeft nog nooit iets in haar kont gehad.

Langzaam went ze aan het gevoel en haar kontje rekt wat op zodat de pijn minder lijkt te worden. De vrouwen hebben haar hand beet gepakt en strelen af en toe haar wang. De andere man kijkt toe en moedigt hem aan Minuten lang beukt hij op haar in, Monique komt ondanks die rare pijn in haar kont toch klaar.

Even later voelt ze zijn pik samentrekken en voelt ze hoe hij een lading zaad in haar kont spuit. Twee handen strelen haar borsten terwijl de vrouw met het zwarte haar voorover buigt en haar op de mond zoent. De stellen vertrekken en de vrouw maakt Monique los waarna ze op een bankje plaats nemen. Plotseling voelde ze iets nats tegen haar hete kut. Ze voelde de natte koude neus van die hond en schrok zich dood.

Maar Monique is al te ver heen door deze hele geile belevenis en zonder er verder bij na te denken houd ze de hond haar natte vingers voor. Na enig gesnuffel begint de hond plotseling aan haar vingers te likken en in een korte flits vergelijkt ze dat met het aflikken van haar eigen vingers als ze sekst met Willem. Als ze haar hand terugtrekt duwt de hond zijn snuit tussen haar nog steeds geopende dijen en begint spontaan aan haar geile spleet te likken.

Monique zucht overmand door de geile fantasie en krabt de hond liefdevol over zijn kop. Ondertussen staat ze hem toe om door te gaan met het likken van haar spleet. De hond beschouwt dit kennelijk als een aanmoediging want zijn dikke lange hondentong likt door de volle lengte van Moniques geile grot.

Dit heeft ze nog nooit meegemaakt, wat is dit lekker geil. De hond gaat onvermoeid verder met het likken van haar dikke kloppende spleet. Oh wat likt dat beest toch lekker flitst het door haar heen en spontaan spreid ze haar benen nog verder, zodat de hond nog beter kan likken. Ze voelt hoe zijn ruwe tong over het gevoelige puntje van haar klit strijkt.

Het bezorgt een vlammend gevoel in d'r onderbuik. Oh wat ben ik toch geil vandaag. Ook voelt ze hoe de lange hondentong dieper in haar schede binnendringt en zich weer terugtrekt, en zich weer naar binnen propt en weer eruit. Dan likt die tong weer over d'r klitje "Oh god', kreunt Monique enthousiast, "kom lik me maar lekker klaar'. Ze zakt wat verder onderuit op het bankje en laat het zich opbouwende orgasme zijn gang gaan en een weg zoeken naar haar hete geile kut.

Met beide handen grijpt de vrouw plots Moniques gevoelige tieten en trekt geil aan de tepels die pront naar voren staan.

En geeft Monique een lange hartstochtelijke tongkus. Dit verhoogt Monique haar geile gevoel en ze kreunt van genoegen Haar lichaam kon niet meer stil blijven.. Schokkend en krampend kwam ze klaar.. Nooit was het gevoel zo sterk geweest.. En de hond bleef likken Monique zag zichzelf even met haar mond aan de stijve van de hond.. Een rilling ging door haar heen..

Maar zoals al eerder vervulde diezelfde gedachte haar ook met lust" Er was geen andere mogelijkheid" Monique kwam van het bankje en de vrouw pakte de basis van zijn pik in haar hand. Monique boog zich voorover en likte met haar tong over de volle lengte van zijn stam.. Ze moest duidelijk wennen aan de smaak van de pik Iets zoutig"als een oester" Terwijl ze er mee bezig was begon weer haar kutje te kriebelen.. De drang werd groter, maar ook de drang die hond helemaal goed te pijpen.

Het banale van de situatie maakte haar geil Er kwam iets dierlijks over haar" Zijn lange dikke stam verdween in haar mond. De straaltjes voorgeil liepen langs haar mondhoeken naar buiten.. Af en toe moest ze even kokhalzen, maar haar geilheid won het van haar afschuw" Als snel voelde ze zijn pik kloppen in haar mond..

Zachte jankende geluiden ontsnapten zijn keel De hond bewoog zijn heupen mee met de hoofdbewegingen van Monique Een dierlijk janken toen de eerste slierten zaad vol kracht zijn pik verlieten Het zaad spoot met kracht in haar mond en keel.. Ze stikte haast en kreeg een deel van het sperma in haar keel en moest in een reflex slikken De rest liet ze uit haar mond lopen. Het schokken van zijn heupen ging nog even door en de basis van zijn pik was zo groot als een flinke tennisbal.

Ook buiten haar mond ging het lozen van zijn zaad door. De vlokken dropen op de vloer. We zullen hem maximaal belonen voor zijn heerlijke tong, waarmee hij jou net zo lekker had doen klaarkomen" zei de vrouw.

En door nog even aan zijn penis te zuigen, hielp nu zij hem nu door zijn orgasme heen. De hondenpik schokte flink na, nu in haar mond. De laatste resten van zijn zaad slikte zij kokhalzend door. De hond trok zijn pik uit haar mond en likte zichzelf verder schoon De vrouw boog zich naar Monique en ze tongden, speeksel en hondensperma mengden zich Tot Monique haar verbazing werd de pik niet kleiner zoals bij een man, maar bleef hij onverminderd keihard..

De verdikking aan het begin was rood en opgezwollen Monique wil je die knots nu tegen je kutje voelen? Vroeg de vrouw, ooh wow Ze wilde die grote natte pik wel in haar kut laten verdwijnen tot aan de basis.. Monique trok de hond tussen haar benen en zorgde er voor dat zijn hondenlul tussen haar dijen kwam De hond begreep haar niet en protesteerde door te proberen weg te komen" De vrouw hield hem stevig vast "Met een hand trok zij zijn pik af en met de andere hield zij hem stevig in haar greep" Het zweet brak Monique uit" De hond maakte stotende bewegingen met zijn achterlijf" Zijn stomende pik vond niet wat het zocht..

Automatisch ging hij op zoek"en probeerde al stotend in haar te komen.. In haar kut voelde ze de pik verder opzwellen Ze voelde de harde nietsontziende pik diep in haar buik doordringen Ze voelde zijn staaf tegen haar baarmoeder bonzen, alsof hij ook daar binnen wilde dringen" Monique voelde zich opgevuld Nooit was het gevoel zo sterk geweest" De wanden van haar kutje werden opgerekt, terwijl de pik opgezwollen haar verder oprekte.. De stoten waren haast niet op te vangen.

De hond kromde zijn rug maximaal om zo nog feller te kunnen stoten. Als een moker doorploegde hij haar" Haar hoofd laag, tranen drupten op de grond"de rug nat van het zweet, haar schouders glimmend van zijn kwijl" het geluid van zijn stotende adem in haar nek" overgeleverd, met geen macht meer over haar lichaam werd ze genomen. Zijn heupen bewogen met kracht en ze voelde zijn orgasme naderen.

Ze kreunde "De wetenschap dat hij haar zo dadelijk volspoot.. Ze zette zich schrap voor het geweld" Haar kut droop" Haar vocht vermengd met zijn voorzaad droop in draden uit haar kut. Daar voelde ze het komen"de hondenlul nam in omvang toe.. Zwol als een bal in haar kutje.. Ze voelde zich open komen Hij probeerde weg te komen.. Het genot golfde door haar lichaam..

De hond voelde pijn en sleepte Monique in paniek een stukje mee. Gelukkig hield de vrouw hem vast. Vastzittend aan de hond, met de zwelling van zijn nog keiharde pik klemmend in haar kut, liet ze zich meeslepen! De hond kon niet meer.. Doodvermoeid ging hij liggen, Monique vast gespietst aan zijn enorme gezwollen pik" Haar lichaam schokte na van de zinderende orgasme" De vrouw boog zich en kuste Monique. Ze likte geil en zacht haar bezwete gezicht en nek. Zachtjes aaide ze de hond" haar ogen verliefd naar hem opgeheven..

Bij de bar krijg ik dezelfde cocktail voor me, we beginnen met praten over van alles persoonlijke voorkeuren op gebied van eten drinken sex.. De cocktails bleven maar komen, en door de alcohol in mijn bloed keek ik anders door de ruimte, de mensen die eerst normaal aan t praten zijn, zijn nu in heftige zoen sessies, strelingen en kreuntjes hoor je, de banken die er eerst waren zijn uitgeklapt tot bedden op de grond. Met t zien van dit tafereel voel ik mezelf opgewonden raken, mijn tepels prikken tegen mijn jurk, en voel mijn string nat worden….

De man met wie meegekomen bent streelt mijn arm en mijn ademhaling stokt in mijn keel, sluit mijn ogen en een rilling gaat door mijn ruggengraat. De man buigt zich naar me toe en kust mijn nek en fluistert in mijn oor of ik zin heb in een avondje spanning en spelen, door die woorden schieten de geile kriebels direct tussen mijn dijen.

Ik kreun bij die gedachten aan spelen, spelen met hem of met anderen? Mmmm die drankjes maken mijn gedachten zo heerlijk en zo wild, ik druk mijn heupen tegen hem aan als teken van instemming. Laat me meevoeren door de ruimte, dames en heren die op de bedden liggen, paartjes van 2 of groepjes van 3, 4 of zelfs meer, vrouwen die in hun mooie lingerie zijn mannen die hun bovenlijf ontbloot hebben… Mmmm heerlijk gezicht, ik wordt nagekeken door vrouwen en door mannen en voel me naakt dat terwijl ik mijn kleding gewoon nog aan heb, kijken ze naar mij of naar de man die naast me loopt, met zijn hand bezitterig op mijn onderrug?

We lopen verder naar een andere ruimte daar zien we vrouwen vastgebonden zitten op een tafel naakt terwijl de mensen aan het dineren zijn, de vrouw die op tafel zit ademt zwaar en ik zie haar opwinding… Ik strek mijn hand uit naar haar om naar te strelen, maar wordt tegen gehouden.. Van haar eigenaar krijg ik te horen dat zij dit verdient heeft, dat zij t verdiend om zo tentoongesteld gesteld te worden maar volledig genegeerd dient te worden.

Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik vraag waar zij dit aan verdient heeft… Het antwoord was duidelijk ze heeft niet gehoorzaamd… We lopen verder, een vrouw staat tegen een kruis aan met haar handen en voeten vast naakt en opgewonden ik zie t tussen haar benen, haar lippen zijn rood en gezwollen, een man streelt haar lippen en ze kreunt mmm dat was niet volgens afspraak geloof ik en ze wordt gestraft met een zweepslag net hard genoeg om haar t laten weten wie de baas is..

Ik kreun en voel mijn dijen samen persen om de geile kriebel tegen te gaan.. Ik twijfel nog even maar mijn nieuwsgierigheid neemt de overhand, we lopen verder en we zien een vrouw met 3 mannen bezig, ook hier ligt zij vast gebonden met haar boven omhoog, haar kut staat wijd open en wordt hard genomen door een man, ik zie hoe haar geil om zijn pik bij elke stoot, in elke hand heeft ze de harde pikken van de andere mannen en ze zuigt ze om en om… De handen van de heren zitten in haar haren om haar mond verder om hun pik heen te duwen, de man die haar aan het neuken is heeft zijn pik uit haar kut gehaald en bied hem aan, zij moet haar eigen geil van zijn pik afzuigen…de andere man gaat tussen haar benen zitten en schuift zijn pik genadeloos in haar kontje… Doordat de pik in haar mond zit kan ze niet kreunen gillen of wat dan ook….

Ik wordt steeds geiler en geiler, de man neemt me mee naar de volgende ruimte, hier zijn alleen maar naakte lijven… De ratio tussen mannen en vrouwen is ongelijk, er zijn meer mannen dan vrouwen, zoveel pikken in een ruimte en zo weinig gaatjes om ze in te stoppen, de vrouwen worden stuk voor stuk in ieder gat wat ze hebben geneukt Het is niet meer bij te houden welk lichaamsdeel bij wie hoort…. Zo te zien zijn we bijna bij t einde van deze vertoning, de mannen maken zich gereed om hun zaad te lozen, het zaad komt met stralen tegelijk over en in de vrouwen, het zaad loopt uit hun kut kont en mond… De rest spuit op hun borsten, buik en welk stukje huid dan ook.

Dit is voor mij de druppel en ik druk mijn kont tegen de man aan die achter me staat. Zijn handen gaan over mijn borsten en ik kreun, hij fluistert waar wil je beginnen…. Ik zeg vooraan… We lopen terug naar de bar en bestellen een drankje, zijn hand glijdt tussen mijn dijen om te kijken hoe opgewonden ik ben, een kreun ontsnapt me, als hij zijn vingers terug haalt zie ik het geil glinsteren op zijn vingers, hij likt t van zijn vingers af en sluit zijn ogen..

Wanneer hij ze weer open doet zegt hij serieus je bent van mij… Ik bepaal wat er met je gebeurd begrepen? Ik knik dat ik t begrijp… Om de spanning op te bouwen, strekt hij een sigaretje op en bied mij er ook een aan. Hij zegt de volgende keer als we gaan roken zit je op je knieën en bied je mij roken aan op je vlakke hand met je hoofd naar beneden.

Goed zo je zal me ook zo aanspreken, je leert snel. Na t roken kleedt hij me uit en zegt dat ik andere kleding aan moet gaan doen…. Ik wordt gehesen in een body suit met een rits in mijn kruis en bij mijn borsten, nu zitten ze nog dicht, maar wanneer de tijd zover is kan deze opgemaakt worden, mijn masker blijft op.. Het maagdelijk wit steekt af tegen het geile zwarte latex. We lopen naar een afgesloten ruimte alleen voor ons… Of toch niet…….

Hij bekijkt me van boven naar beneden, en onder zijn blik wordt ik nog natter. Hij streelt t latex maar ik voel de warmte van zijn hand.. Hij bevrijdt mijn borsten uit de benarde positie, en knijpt in de tepels, mmmm ik krom mijn rug en wil zijn mond op mijn tepels voelen, ik pak zijn hoofd vast, maar wordt gelijk op mijn plaats gezet… Hij kijkt me doordringend aan, en hij zegt… Je kan toch niet van me afblijven, hij neemt me mee en zet me tegen de muur aan, uit de muur komen handboeien, daar sta ik dan geboeid tegen de muur, mijn kut wordt nog natter….

Wil mijn mond open doen om te protesteren, maar daar krijg ik de kans niet voor, mijn mond wordt gesnoerd door zijn kus, en dat geeft me vertrouwen in hem. Hij pak een bal en zegt mond open…. Ik gehoorzaam en de bal komt in mijn mond… Rustig en bijna respectvol maakt hij deze vast. De ontdekkingsreis gaat verder, mijn andere borst ook, de rits in mijn kruis gaat ook open en het geil loopt uit mijn kut… Vol verwachting sta ik daar, hij doet een stap naar achteren en hij bekijkt me, en ik vraag me af wat hij van plan is.

Zijn vingers strelen mijn natte kut, maar glijdt door naar mijn kontje, ook die klopt van geilheid… Hij fluistert ooooo wat zal ik toch met dit kutje doen… Het kutje wat van mij is..

Ik ben je eigenaar, kan doen en laten wat ik wil met je, en weet niet waar ik moet beginnen…. Hij haalt vanuit t plafond, 2 kabels met boeien eraan, hij bukt en bij mijn enkels maakt hij de boeien vast , mijn benen worden in de licht getakeld, en daar hang ik dan benen gespreid… In vol aanzicht, ik hoor hem kreunen, hij loopt tussen mijn benen en geeft me een tik op mijn kloppende kut, oohhh wat voelt dat lekker, hij loopt naar mijn hoofd toe en zegt ben je er klaar voor, ik knik instemmend..

De deuren gaan open en opeens is de afgesloten ruimte nu helemaal open, iedereen kan me zien… De mannen staan in volle erectie te kijken de vrouwen opgewonden… Allemaal willen ze een deel van mij, eerst de vrouwen likkend en vingerend een voor een mij borsten mijn kut alles krijgt aandacht… Maar op een voorwaarde ze mogen me niet laten komen.

Als de vrouwen zijn geweest zijn de mannen aan de beurt, iedereen mag aan me zitten tegelijk of apart, mijn eigenaar staat goedkeurend te kijken hoe ik in mijn kutje wordt geneukt hoe mijn kontje wordt misbruikt, en speciaal voor deze gelegenheid is de bal uit mijn mond gehaald, zodat al mijn gaten in gebruik kunnen zijn.

...Plassex dating koppel zoekt slaaf

  • 750
  • MAN GEZOCHT VOOR TRIO SEKS IN DRENTHE
  • Klein nat kutje solo aftrekken
  • De man is terug en de vrouw zegt: Sally features both pussy and ass openings, with plush thighs for gripping? Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan.

Vrouwen die willen betalen voor sex vrouw gezocht voor sex


passie erotiek wat stoppen vrouwen in hun kut