Nneuken neuken met glijmiddel

..

Vingeren kut lekker sappig kutje

Probeer dan een andere hoek of standje. Het gevoel van het neuken kan zo intens zijn dat je als man je  erectie verliest. Dit is niet ongewoon: Neem extra glijmiddel als jullie lang neuken. Na een kwartier droogt glijmiddel op waterbasis op en dan dreigt het condoom te scheuren. Je kunt langer neuken met glijmiddel op basis van siliconen. Dit maakt wel vlekken op je lakens en kledij. Gebruik nooit glijmiddel op basis van olie, het tast de stevigheid van het condoom aan.

Maar een kleine minderheid van de vrouwen kan ook klaarkomen bij louter anale stimulatie. Dit tengevolge van de samentrekkende beweging die de spieren in het bekken maken bij het neuken. Doorgaans hebben vrouwen stimulatie van de vagina omgeving nodig om tot een orgasme te komen. Mannen komen gemakkelijker klaar bij anale seks, omdat hierbij druk wordt uitgeoefend op de prostaat.

Al hebben ook mannen meestal stimulatie van de penis nodig. Zorg ervoor dat er geen sperma in de anus terechtkomt. Het risico op soa's en hiv is bij anaal neuken groter, omdat er bij het neuken hele kleine scheurtjes ontstaan in de aars waarlangs virussen en bacteriën gemakkelijker in de bloedbaan kunnen terechtkomen.

Je trekt best terug als de penis nog stijf is en houdt hierbij het condoom vast aan de basis van de penis. Hoe heb je anale seks?

Anale seks Hoe heb je anale seks? Andere vragen Hoe hou je het proper bij anale seks? Hoe werkt een anaal orgasme? Hoe kan ik aan prostaatmassage beginnen? Hoe moet je anaal vingeren? Doet anale seks pijn? Glijmiddel kan je in allemaal verschillende vormen krijgen, de meeste op waterbasis. Ik heb ze allemaal geprobeerd, want ik heb nog steeds hoop dat ik er eentje zonder nadelen kan vinden.

Voor mijn kont kan ik wel elke soort glijmiddel gebruiken. Ik vind de dikke makkelijk, want die kan ik in mijn kont spuiten na het spoelen en die doen het nog uren later, maar die maken vlokken op het condoom en de klanten vinden dat vies.

Dun glijmiddel kan je pas vlak ervoor inbrengen, maar het glijd netzogoed en je klant vind het fijner. Dun glijmiddel kan op waterbasis zijn, maar dat droogt snel uit en het glijd dan niet meer. Dan word het plakkerig, en is het erger dan zonder glijmiddel. Je kan het alleen maar gebruiken bij mannen die snel klaar zijn.

Ik gebruik het niet. In sommige van die middelen zit Glycerin. Ze zeggen dat het lekker gloeit, maar ik krijg er gevoelige, rauwe plekken van. Ander glijmiddel op waterbasis is siliconenglijmiddel, daar zitten siliconen in, en dat droogt niet zo vlug op. Die glijd beter, ik neem die altijd. Het smaakje is ook minder smerig. Het gaat ook wel plakken, maar minder erg. Je kan betalen wat je wil voor dat spul, het is allemaal hetzelfde. De dure Pjur is goed, maar wel duur. De goedkope kopieën zijn net zo goed, als er maar geen geurtje doorheen zit.

Dat is vervelend, en de klant ruikt het glijmiddel de hele tijd. Glijmiddel is onmisbaar voor anaal, anale seks zonder glijmiddel is heel erg pijnlijk en je loopt meer kans op SOA en wondjes. Het condoom kan ook makkelijker klappen. Anaal zonder glijmiddel is dus hardstikke dom. Toch geloven heel veel mensen, en zelfs klanten, dat je hem zó naar binnen moet kunnen schuiven. Dat komt door de porno. Kijk maar eens hoeveel voorbereiding ze laten zien.

Als je niet beter weet, denk je dat die meiden helemaal droog zijn vanachter. Dat is natuurlijk niet waar, het insmeren knippen ze gewoon weg. Het truukje gebruik ik ook, met een slangetje zorg ik dat het glijmiddel diep in mijn anus komt, zodat het de hele tijd blijft smeren zonder dat je teveel aan de buitenkant ziet. Het liefst gebruik ik voor mijn kut geen glijmiddel.

Eigenlijk heb ik meestal wel genoeg nattigheid van mezelf. Ik hoef niet geil te zijn, als ik maar eraan denk dat ik zometeen ga neuken, dan komt de natheid vanzelf. Als ik ertegenop zie, word ik zelfs nog natter. Het is alsof mijn gleuf zichzelf wil beschermen. Ik vind het maar makkelijk. De meeste dagen heb ik daarom ook geen glijmiddel nodig voor mijn kut. Sommige dagen juist wel. Als ik aan de sponsjes zit, dan word ik niet nat. Dan heb ik glijmiddel gewoon nodig. Nu ik aan de spiraal ben, heb ik mijn menstruatie niet meer in de hand.

Er zijn ook andere dagen dat het gewoon niet gaat. Dan is een beetje glijmiddel handig. Het is wél een probleem dat je het telkens weer moet aanbrengen. Het slijt snel weg, en dan word je heel snel rauw.

Hoe meer je het gebruikt, hoe zachter en kwetsbaarder je word, tot je aan het einde van de dag elke paar minuten met de klant smeert. Na de laatste klant smeer je dan nog een keer, tegen het kleffe gevoel. Met vriendjes heb ik wel pret gemaakt met olie.

In een wilde bui goot ik weleens een hele fles verwarmde olie over onze buiken en borsten, en dan wreef ik zijn pik en mijn doos in met de olie, gewoon de hals van de fles in mijn vagina. Dan is missionaris een heel prettige ervaring, want àlles glijd! Achteraf heb je een verzopen matras, maar daar gaf ik niet om. Nu doe ik het niet zo makkelijk, want ik heb kwaliteit nodig van mijn matras. Rubber of plastic lakens zijn dan ideaal, en je gaat dan ook zonder plakken glibberen in bed.

Daarna moet je nog zonder te druipen in de badkamer komen, maar dat is voor achteraf. Met klanten maak ik zo'n rotzooi niet. Anders ben ik uren aan het opruimen. Die geef ik ook wel olie-massages, maar dat is heel beheerst. Die komen niet druipend uit mijn bed. Er zijn er genoeg die wel zouden willen, maar ik zou het niet fijn vinden om te weten, hoe erg de rotzooi zal zijn als ik achterblijf.

Een beetje glijden is genoeg, ik ben al glad van mezelf. Posted by Zondares at Tim zei Leuk stukje over glijmiddel Zondares! Groetjes, 8 maart om Nieuwere post Oudere post Homepage. Wat moet ik met de "toets". De moeite waard Hella - ook een bloggende hoer! Vakbond Vakwerk Proud - belangenvereniging. Ik heb in die tijd een hoop meegemaakt, en op dit blog vertel ik daarover. Ik vind het belangrijk om een juist beeld van de prostitutie te scheppen.

In de eerste plaats is dit een uitlaatklep voor mij, maar ik hoop dat je er toch wat van opsteekt!


..


Anale sex hoeren in noord holland


Geschikt glijmiddel Gebruik glijmiddel op basis van water of siliconen. Waar let je op? Speeksel en glijmiddel op oliebasis zijn geen alternatieven. Speeksel droogt te snel op en olie verzwakt het condoom, waardoor het condoom kan scheuren. Op sommige condooms zit al wat glijmiddel. Dat is niet voldoende voor anale seks. Gebruik altijd extra glijmiddel. Gebruik glijmiddel dat bedoeld is voor anale seks. Glijmiddel voor vaginale seks is wateriger en droogt sneller op.

Glijmiddel gebruiken Doe na het aanbrengen van het condoom wat glijmiddel over het condoom en op de aars van je partner. Voeg extra glijmiddel toe als je voelt dat het neuken stroever verloopt. Breng geen glijmiddel aan op je penis voor je het condoom aandoet, dat verhoogt de kans dat het condoom afglijdt. Glijmiddel kiezen Er bestaan verschillende soorten glijmiddel. Immers, niet elk glijmiddel is geschikt voor elk condoom of voor wat je van plan bent te doen: De combinatie van glijmiddel op waterbasis met glijmiddel op basis van siliconen zorgt soms voor een branderig gevoel.

Ga niet te snel en doe het voorzichtig. Ben je hieraan gewend, dan kan je verder gaan. De anus maakt , in tegenstelling tot de vagina, geen natuurlijk vocht aan om het binnendringen te vergemakkelijken.

Veel spuug gaat ook, maar glijmiddel is beter. De persoon die gepenetreerd wordt kan er best voor zorgen dat de endeldarm leeg is. Even naar het toilet gaan voor je aan anale seks begint is een goed idee. Condooms zijn een must bij anale seks: Als jij degene bent die penetreert, dring je dan niet ten koste van alles een weg naar binnen.

Laat de ander aangeven wanneer je verder kan en het ritme bepalen. Is er sprake van pijn, stop dan even met bewegen of trek je terug, zo kan de sluitspier zich terug ontspannen. Na enkele seconden gaat het wellicht al vlotter. Als het diepere stoten pijn doet, is de  penis   of  dildo in de verkeerde hoek ingebracht en raak je de darmwand.

Probeer dan een andere hoek of standje. Het gevoel van het neuken kan zo intens zijn dat je als man je  erectie verliest. Dit is niet ongewoon: Ze werkt niet hard genoeg, zoek een andere! Whehehe zo'n avontuur met een fles warme olie klinkt wel goed: P Inderdaad een uitdaging om dan fatsoenlijk bij de douche te komen Interessant stukje weer, Zondares! Ik vraag me na al die tijd toch wel wat af, het kan zijn dat ik er overheen gelezen heb, maar je noemt hier dat je je ongesteldheid niet in de hand hebt.

Hoe doe je dat dan? Kan me er namelijk iets bij voorstellen dat het zowel voor jou als voor hem niet zo prettig is als het zo'n bloederige zooi is.. Ben zelf ook een vrouw en merk dat ik wel minder actief ben in dat stukje maand, dus misschien kan ik weer iets van je leren! Dank je wel Zondares. Ik had al het idee dat ze haar kutspieren niet of nauwelijks gebruikte.

De dame moet dat zelf toch ook wel door hebben?? Ik had het nooit eerder meegemaakt. Tijdje geleden een ONS gehad en bij die meid moest ik oppassen dat ik niet te snel klaarkwam. Wat een strakke kut had die meid. Nu begrijp dat deze meid haar spiertjes goed wist te gebruiken. Dank je wel voor de uitleg!!

Als ik ongesteld ben, gebruik ik Gynotex. Ik vind het niet zo fijn als normaal als ik ongesteld ben, maar het werk moet doorgaan. Beste Tim, Als ik aan een prostituee vraag of ze me met haar kut wil knijpen dan doet ze dat, ik houd dan stil, maar al knijpt ze op haar hardst, dan nog voel ik alleen maar een klein beweginkje, niet echt knijpen.

Er zijn maar enkele vrouwen die het kunnen. Ik hou ervan om een meid haar anusje te mogen masseren. Zachtjes anaal vingeren dus. Daarbij glijdt er haast altijd vroeg of laat een vinger in haar kontje. Soms zelfs heel erg diep. Af en toe tref ik een meisje dat dit niet zo goed kan hebben, omdat het voor haar eerder pijnlijk is, hoe voorzichtig en uiterst zachtjes ik ook te werk ga. Misschien moet hier dan ook glijmiddel aan te pas komen? Zondares, heb jij daar ervaringen mee?

Dus niet voor all the way anale seks, maar gewoon het vinger-in-de-poep verhaal. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Glijmiddel is onmisbaar in mijn werk. Maar het is tegelijk ook iets waar ik liefst niet teveel van gebruik. Het maakt sommige stukken van het werk mogelijk, die ik anders niet kon doen.

Aan de andere kant is het oook gewoon vervelend spul, wat ik liever niet nodig heb. Het liefste zou ik het kunnen doen met wat mijn lijf zelf maakt. Voor anaal moet je glijmiddel gebruiken. Toen ik nog niet aan prostitutie deed, had ik weleens anale seks met vriendjes.

Daar kicken de meeste mannen op. Ik ben wel graag spannend, en ik heb er zelf soms ook zin in. Ik vond het toen leuk om extreem te doen, dus eerst smeerde ik dan zijn pik in met sesamolie, en ik liet dan wat in mijn bilspleet lopen.

Als hij dan bij me naar binnen aan het glijden was, liet hij of ik een dun straaltje sesamolie tussen mijn billen lopen zodat hij gesmeerd bleef.

Het is de gladste manier van anaal. Gebruik trouwens nooit olijfolie, dat kan branden! Dan is de lol er snel vanaf. Met sesamolie gaat het beter. Ik spoelde toen nooit, ik moet er nu niet aan denken.