Neukende homos kut vol plassen

neukende homos kut vol plassen

Jij wou zonder mijn toestemming gaan plassen? Dan heb ik een passende straf voor je, als je het me het had gevraagd had ik je misschien toestemming gegeven, ik zeg misschien, omdat ik daarvoor geil genoeg voor wil zijn omdat te willen zien, nu heb ik daar geen zin meer in en zal je moeten wachten.

Tot haar verbazing neukte hij haar niet maar hield zijn stijver wordend lid stil in haar. Pas toen ze zijn lul voelde opzwellen en schokken begreep ze wat hij van plan was. Het was een lange keiharde straal wat in haar kutje spoot, het was niet vergelijken met zijn klaarkomen in haar. Dit was veel anders, en vele malen heter dan zijn zaad. Het leek wel alsof er een brandende brandweerspuit in haar spoot.

En alhoewel ze zich nu ontzettend gebruikt voelde en misschien wel juist daardoor en zij ongemakkelijk lag werd ze er geil van. Jezus wat was dat een apart gevoel, zijn hete stralen in haar maakten dat ze gewoon bijna klaarkwam. Toen hij haar beval haar mond te openen deed ze dat blindelings, hij trok zijn lul uit haar en alles wat hij in haar had gespoten spoot omhoog de lucht in en kwam op haar terecht.

Hij trok haar onderlichaam zo omhoog dat het ook op haar gezicht en in haar geopende mond terecht kwam. Ze was verrast door de smaak ze vond het niet eens vies.

Om mijn god wat voelde ze zich gebruikt en wat genoot ze ervan. Hij had enkele stralen over en mikte die op haar geopende kutje en klitje.

De tweede straal op haar klitje veroorzaakte bij haar een orgasme. Toen hij zijn lul voor haar geopende mond hield aarzelde ze geen moment en zoog er aan of haar leven er vanaf hing.

Hij pakte haar hardhandig vast en hield haar hoofd stil, het duurde even maar toen voelde ze zijn hete vocht in haar mond stromen en ze dronk het gretig op. Het was niet veel want hij had zich al geleegd in haar kutje en ze voelde een gevoel van spijt dat hij klaar was. Ze bleef echter zuigen tot zijn lid weer volledig stijf was en hij weer begon te kreunen. Haar blaas was inmiddels tot het uiterste gespannen en ze kon zich op een gegeven moment niet anders doen dan zicht te concentreren om het niet te laten lopen.

Toen ze dit heel voorzichtig aangaf was hij mild voor haar en sloeg haar niet te hard omdat ze iets vroeg. Hij stuurde haar naar de logeerkamer en gebood haar daar te wachten. Met samengeknepen benen liep ze daar naar toe en ging daar liggen zoals hij geboden had. Hij liet haar niet lang wachten en schoof 4 kussen onder haar billen. Hij nam plaats tussen haar benen en tilde die toen hoog op zodat ze bijna verticaal lag steunend op haar hoofd en nek. Hij ondersteunde haar benen zodat ze zich kon ontspannen en toe hij hardhandig op haar buik drukte kwam het onmiddellijk.

Haar hete stralen kwamen op haar eigen lichaam en zelfs op haar gezicht terecht en ze opende automatisch haar mond in een poging zoveel mogelijk op te vangen.

Tevreden zag ze de geile blik op zijn gezicht toen hij het ingespannen zat te volgen. Dat maakte haar zo trots en geil dat ze zelf zijn lul beetpakte en in haar geile en kletsnatte kutje bracht. Zijn zaad volgde na twee stoten. Het logeerbed was klets en kletsnat en ze verhuisden na een korte douche van hem naar de slaapkamer.

Hij stond haar niet toe om ook te douchen, ze mocht zich alleen afdrogen. Toen ze de slaapkamer in kwam zag ze dat hij de kussens anders had neergelegd, haar kussens lagen nu bij het voeteinde.

Ze bleef naast het bed staan tot hij er in lag en wachtte tot ze toestemming kreeg om in bed te stappen. Hij sloeg het dekbed voor haar open en toen ze lag schoof hij zijn zachte lid in haar mond en speelde wat met haar poesje tot ze in slaap vielen. Ze sliep onrustig en lag veel na te denken, het ene moment voelde ze zich euforisch voor het genot wat ze hem had gegeven en zelf had beleefd en het andere moment voelde ze zich tot op het bot vernederd over wat hij met haar deze avond had gedaan.

Toen ze tegen de vroege ochtend weer ontwaakte en zijn lid in volle glorie vlak voor haar gezicht zag aarzelde ze geen moment en begon hem voorzichtig te pijpen. Vlak voordat hij klaarkwam werd hij wakker en drukte hij zijn gezicht op haar poesje en begon haar te likken.

Zijn warme zaad in haar mond vervulde haar met trots, en ze slikte het gretig door. Gelukkig bleef hij haar likken en ze voelde een orgasme opkomen. Op het moment dat zij bijna klaarkwam begon zijn lul te schokken en spoot de hete plas haar mond binnen.

Ze werd er door verrast maar zoog het gulzig naar binnen. Oo mijn god dacht ze wat is dit geil. Het feit dat hij haar zo gebruikte maakte haar alleen maar geiler. Ze bleef voorzichtig zuigen aan zijn lid die niet echt veel slapper werd terwijl hij haar bleef likken en vingeren. Toen ze haar tweede orgasme achter elkaar beleefde draaide hij haar ruw om en ging boven op haar liggen terwijl hij haar benen wijd uit elkaar deed en wat omhoog hield.

In dit standje raakte zijn keiharde lul haar zo diep van binnen en de manier waarop hij haar benen vasthield maakte dat het voelde alsof ze verkracht werd. Ze deed haar ogen dicht en fantaseerde dat ze nu vast gebonden lag en bruut werd genomen door een vreemde man. Die gedacht maakte dat toen ze Kees zijn eikel voelde opzwellen ten teken dat hij klaarkwam zij ook weer een orgasme beleefde. Ze voelde hoe Kees haar kutje volspoot met zijn warme zaad, er leek wel geen einde aan te komen zolang spoot hij.

Toen hij eindelijk van haar afrolde gaf hij haar een slipje wat ze dankbaar aantrok, hij wilde niet dat het bed nat werd en liet haar nog even zijn lul schoonzuigen, waarna ze beiden weer in slaap vielen. Toen ze wakker werd een paar uur later schrok ze, verdomme nu was ze veel te laat voor haar werk. Ze wilde zich uit bed haasten toen ze het briefje van Kees op het nachtkastje zag, hij had haar al ziek gemeld en wat volgde was een hele waslijst aan instructies.

Nadat ze alles had gelezen draaide ze zich lekker om in bed en besloot te genieten van haar onverwachte vrije dag. Slapen kon ze niet meer, ze was daar veel te onrustig voor, en te geil. Jezus wat verlangde ze naar het moment dat hij thuis zou komen. Ze nam de hele nacht in haar gedachten nog eens door en werd er alleen maar bloedgeiler van. Voorzichtig legde ze haar hand op haar poesje en schrok gewoon wat ze voelde. Haar lippen waren zo opgezet dat ze snel ging kijken of ze toch niet ongesteld was geworden.

Aangezien ze een zwart slipje aanhad wat wel erg zeiknat was van al hun sappen had ze daar niet veel aan. Ze nam niet eens de moeite om dat te doen met een papiertje maar bracht gewoon haar vingers diep in zich wat gelijk een siddering veroorzaakte door haar lichaam.

Toen ze die eruit haalde en ze bekeek waren die nog steeds schoon en roken naar haar eigen geilheid en naar kees zijn zaad. Ze duwde snel haar vingers weer terug maar ook al was het een prettig gevoel het was niet te vergelijke met wanneer kees haar daar penetreerde. Ze schrok er van hoe wijd ze was, ze hoopte dat haar kutje gedurende de dag iets zou herstellen want anders zou kees er maar weinig van voelen als hij haar daar zou neuken.

Als hij haar daar zou neuken dacht ze wrang, ze haalde een vinger uit haar kutje en zette die tegen haar kontje aan. Haar eigen lichaamsvocht en kees zijn zaad maakte dat haar vinger zo glibberig was dat die zonder problemen en pijn naar binnen schoot. Ze begon zicht zelf nu te neuken met twee vingers in haar kutje en een in haar kontje maar dat voelde niet bevredigend aan. Pas toen ze het aandurfde om twee vingers in haar kontje in te brengen schoot er een scheut van genot door haar lichaam.

Ze pakte haar mobiel en smste kees wat ze aan het doen was en hoe ze naar hem verlangde, dat ze door hem in alle gaatje gevuld wilde worden, dat hij overal zijn lichaamssappen mocht spuiten waar en wanneer hij wou.

Ook voegde ze eraan toe dat ze zijn verbod om niet klaar te komen zou nakomen maar dat ze hoopte dat ze het snel weer samen konden beleven en dat ze er genoegen in schepte om ook alleen hem klaar te maken. In haar tweede smsje vroeg ze toestemming om naar het toilet te gaan want haar blaas was erg gevuld door alles want ze had gedronken en had ingeslikt de laatste nacht.

Zijn smsje terug was kort en krachtig. Voorzichtig lopend ging ze op zoek naar hun DVD-camera en installeerde die op de logeer kamer.

Na een beetje heen en weer schuiven van het meubilair had ze de juiste positie gevonden en was haar blote lichaam erg goed in beeld. Het wond haar op om dit filmpje voor hem te maken en besloot om eerst wat voor de camera wat met zich zelf te spelen. Ze had zoals Kees eerder had gedaan een paar kussen onder haar billen geschoven zodat haar onderlichaam om hoog stak, als ze haar hoofd optilde kon ze zelfs haar eigen kutje van dichtbij zien.

Dat wond haar zo op dat ze drie vingers tegelijk in haar kutje ramde, ze was nog steeds erg natter en werd alleen maar natter. Ze voelde hoe haar geile sappen langs haar bilnaad stroomden en toen ze haar pink tegen haar sterretje drukte floepte die er zo in.

Steeds sneller bewoog ze haar vingers in haar tot ze bijna klaar kwam. Net op tijd besefte ze dat dit niet de bedoeling was en haalde snel haar vingers er uit en probeerde te ontspannen.

Ze hield zelf haar benen vast en bracht haar hoofd zo dicht mogelijk naar haar poesje toe. Het duurde lang voordat het kwam maar toen het eenmaal op gang was was ze niet meer te stoppen. Straal na straal spoot uit haar hete kutje en ze probeerde zoveel mogelijk met haar mond op te vangen. Ooh wat maakte dit haar geil en zonder na te denken ramde ze een paar vingers in haar spuitende kutje.

Haar plas spoot alle kanten op maar ze vond het geweldig. Het was zon lekker gevoel om te voelen hoe het spoot. Bij de laatste stralen maakte ze een prop van haar slipje en stopte die tussen haar lipjes en toen die helemaal doorweekt was haalde ze hem eruit en hield hem voor haar neus. Hij rook scherp naar kees zijn zaad en naar haar ochtend urine.

Toen ze eindelijk helemaal leeg was likte ze haar vingers vlak voor de camera af en stopte toen met filmen. Ze deed het slipje weer aan en sloot toen de camera aan op de pc en stuurde het filmpje naar kees zijn kantoor. Aan het smsje “ga slapen” gaf ze dankbaar gevolg en ze werd pas wakker toen hij binnenkwam en haar beetpakte. Kees dwong haar op haar rug en spreidde haar benen en ramde in een keer zijn lul in haar, het was een beetje waarvoor zij bang was geweest haar kutje was zo nat dat ze hem minder voelde dan anders, misschien dat het voor hem ook zo voelde want hij draaide zich al snel om en begon haar te likken.

Ze pijpte hem maar kon vanwege dit standje hem niet zo lekker pijpen dan wanneer zij bovenop lag. Ze besloot om zijn lul met haar hand te bewerken en begon zijn ballen te likken. Al snel realiseerde ze zich dat ze dit nog eigenlijk nog nooit had gedaan. Zij was altijd degene die bovenop lag maar Kees reageerde enthousiast op haar tong die met zijn ballen speelde en begon haar wild te vingeren.

Hij had zijn ellebogen onder haar benen geplaatst zodat haar benen helemaal opgetrokken waren en haar kutje wijd open stond. Hij penetreerde haar nu met drie vingers tegelijk en toen hij daar een vierde bij stak merkte ze aan zijn ademhaling dat het hem waanzinnig op wond. Hij ging wat verzitten zodat hij er nog beter bij kon en toen haar tong daardoor door zijn bilnaad ging trok er een siddering door zijn lichaam van genot.

Ze aarzelde even om hem ook daar te likken maar toen ze er aan terug dacht wat voor een vreemd gevoel het voor haar was geweest om zijn tong op haar sterretje te voelen bedacht ze zich geen moment en liet haar tong door heel zijn bilnaad gaan. Ze maakte met haar tong een nat spoor van zijn ballen naar zijn kontje en verder en weer terug. Zijn lichaam schokte elke keer wanneer ze zijn sterretje aanraakte en dat maakte haar zo verschrikkelijk bloedgeil dat ze het gevoel had dat kutje overstroomde.

Ze voelde hoe hij zijn vingers smeerde aan haar natte kutje en schoof toen ze wist niet hoeveel vingers in haar. Ze voelde hoe haar kutje opgerekt werd door zijn pompende vingers. Hij drukte zijn onderlichaam stevig op haar gezicht zodat ze niets anders kon doen dan zijn kontje likken.

Wat hij met haar deed maakte haar zo geil dat ze hem gewoon begon te neuken met haar tong. Hij schoof haar benen nog iets wijder uit elkaar en omhoog en vulde haar kutje toen compleet.

Het duurde even voordat ze besefte wat hij deed, hij schoof gewoon heel zijn hand in haar. Om mijn god al haar adem werd uit haar lichaam geperst toen hij heel zijn hand in haar bracht. Ze voelde zich vreselijk opgerekt maar het maakte haar bloedgeil en ze bewoog haar onderlichaam voorzichtig heen en weer totdat hij haar echt begon te neuken met zijn hand. Hij bewoog intussen met zijn lul tussen haar borsten terwijl hij zijn hand steeds sneller in en uit haar bewoog.

Ze voelde zich zo verschrikkelijk gevuld. Ze kwamen beiden tegelijk klaar en het was voor haar het hevigste orgasme ooit, ze verloor de totale controle over haar lichaam en ze voelde hoe haar hete plas over zijn pompende hand spoot. Zijn warme zaad spoot over haar buik en toen hij haar voorzichtig bleef vingeren ebten de orgasmen langzaam weg.

Het leek wel alsof ze steeds heftiger klaarkwam. En zo ging het weken door tot dit moment. Ze ging zitten op het terras en genoot van de warme zonnestralen over haar lichaam.

Ze dommelde wat weg en schrok op van een geluid dicht bij haar. John de buurman zat ongegeneerd op twee meter afstand op zijn knieën naar haar geopende benen te kijken ondertussen met zijn hand wrijvend over de plek in zijn broek waar zijn lid zich duidelijk aftekende.

Linda wist niet hoe ze moest reageren maar voelde plotseling een woedebui opkomen. Hoe haalde die gek zich in het hoofd om in hun tuin te komen? Nu was hij een grens over gegaan. Ondanks haar woede vroeg ze beheerst wat hij daar eigenlijk dacht daar te doen, ondertussen haar benen sluitend voor zijn begerige ogen.

Zijn antwoord schokte haar en deed haar woede in tweede instantie alleen maar toenemen. Maar in eerste instantie gaf ze gevolg aan zijn opdracht om haar benen weer open te doen en hield ze zelfs haar slipje opzij zodat hij haar poesje kon zien.

Toen ze besefte wat ze deed voelde ze zich zo vernederd, alleen Kees mocht haar zulke opdrachten geven, niet die lamlul van een buurman. Ze stond op het punt om op te staan en hem een ongelooflijke harde klap voor zijn bek te geven toen een plannetje zich in haar hoofd begon te ontwikkelen. Ze wou hem vernederen en dat zou ze doen ook. Ze wist nog niet hoe maar ze wilde het nu. Ze besloot zichzelf wat tijd te geven door hem wat uit te dagen. Ze deed haar benen open en dicht en begon de touwtjes in handen te nemen.

Ze vroeg hem of hij meer wou zien, misschien wel meer zou willen voelen en hij knikte bevestigend. Ze had een ouderwetse fluitketel zodat ze op tijd gewaarschuwd zou worden voor zijn terug komst.

Het idee begon vastere vormen aan te nemen. Zoals zij de slavin was van Kees zou ze van John haar persoonlijke slaaf maken. Ze stond op om naar het toilet te gaan toen ze zich bedacht en besloot Kees te bellen. Zij legde de situatie uit aan Kees en gaf aan dat zij het zat was om door de buurman begluurd te worden, en dat hij veel te ver was gegaan door in hun tuin te komen en haar te gebieden. Ze was van Kees en niemand anders.

Kees zou proberen vrij te nemen, hij stond haar toe dat John haar zou likken en vingeren maar meer niet. Toen John de tuin in kwam met een dampende pot thee stuurde ze hem terug naar binnen voor een fles water.

Niet dat ze zon dorst had maar ze wilde drinken, vooral veel drinken. Ze vertelde hem dat hij op zijn knieën voor haar moest plaats nemen op een meter afstand. Tergend langzaam trok ze haar slipje uit en gunde hem een uitzicht op haar fraai gewelfde billen door rond te draaien en haar badjas omhoog te trekken. Ze wierp hem haar slipje toe en beval hem om er aan te ruiken. Hij luisterde gedwee en ze ging verder, ze eiste dat hij het over zijn hoofd zou trekken zodat hij het zou blijven ruiken ook al gebruikte hij zijn handen, en oja, dat wilde ze.

De gedachte maakte haar bloedgeil, de gedachte dat zij de controle had, dat zij kon gebieden wat zij wilde. En ook al vond ze John qua persoon een oetlul, hij was wel een aantrekkelijke gespierde man. Ze was eigenlijk wel benieuwd hoe zijn lid er uit zou zien en verbaasd over haar eigen toon gebood ze hem om hem te tonen.

Zonder zijn ogen een ogenblik van haar poesje af te halen ontdeed John zich van zijn broek en slip. Linda schrok gewoon wat ze zag, hij bij het uitdelen niet bepaald achteraan gestaan. Hij was niet alleen lang maar ook erg dik. Hij zag er trouwens wel wat belachelijk uit zo met dat slipje zo onder zijn neus en op zijn mond.

Ze had inmiddels de fles water inmiddels leeg en was ook al toe aan haar vierde kop thee, ze dronk het gulzig ook al voelde de aandrang groeien.

Ze wist niet of ze het nog veel langer vol kon houden omdat ze rechtstreeks vanuit bed naar de tuin was gegaan en ze ook vannacht het nodige gedronken had. Ze moest en zou zich snel moeten legen. Op dat moment trilde haar mobieltje omdat ze een smsje had, ze gebood John om dichter bij te komen en zijn tong wat werk te laten doen. Hij begon goed door eerst de binnenkant van haar dijen te likken en langzaam hogerop te gaan. Ze las intussen het smsje met plezier: Ze gebood John om te gaan liggen en ging ton hij eenmaal lag ging ze met haar poesje recht op zijn gezicht zitten.

Hij begon haar driftig te likken maar een ferme ruk aan zijn weelderige haardos was genoeg om hem duidelijk te maken dat zij bepaalde. Ze genoot nu van de macht en besloot nu over te gaan tot de vuurdoop, als hij dit zou slikken, had ze hem.

Ze spreidde haar benen en voelde hoe haar lipjes open gingen staan en voelde hoe druppels geil en waarschijnlijk Kees zijn zaad in zijn mond terecht kwamen. Ze plaatste zijn handen op haar billen en de hares op haar buik. Die aansporing had ze even nodig, maar toen kon ze zich laten gaan.. De ontzettende druk op haar blaas gaf had een enorme seksuele spanning in haar lichaam opgebouwd. Na twee voorzichtige druppels die ze er met moeite had uitgeperst kwam het nu met stralen tegelijk Het voelen van zijn geopende mond op haar spuitende kutje was voor haar genoeg om bij elke straal klaar te komen, het was een doorlopend orgasme voor haar.

Hij had zijn tong diep tussen haar lipjes stilgehouden en omdat ze boven op hem zat kon hij niet anders doen dan alles in te slikken. Straal na straal kwam in zijn geopende mond. De gedachte dat hij nu haar kutje leegzoog wond haar erg op.

Ze verhief zich van zijn zuigende mond en spoot zo over zijn gezicht en bovenlichaam heen. Ze genoot oh zich zelf zo boven hem te legen. Toen ze voelde dat haar blaas bijna leeg was liet ze zich snel weer op zijn gezicht zakken en bij de eerste aanraking van zijn tong met haar klitje kwam ze al weer klaar. Ze probeerde om het hem niet te laten merken en liet hem doorlikken.

Ze keek naar boven om te kijken of ze Iva zag maar die had inmiddels beneden een betere camera positie in genomen. Ze wist niet of haar ogen haar bedrogen maar terwijl die filmde bewoog haar hand tussen haar bene heen en weer. Linda besloot als ze klaar met John was om Iva het zelfde genot te geven. Hoe en wat wist ze nog niet, ze wilde eerst nog langer genieten van ie tong tussen haar lipjes.

Genieten van het feit dat zij degene was die besliste wat er gebeurde. Haar kutje had even genoeg van zijn tong en zij nam weer plaats in haar stoel en liet hem haar tepels verwennen. Toen hij niet snel genoeg reageerde op haar woorden gaf ze hem een harde klap in zijn gezicht en greep zijn ballen vast in een voor hem pijnlijke greep. Ze stond op en pakte John’s lul beet en leidde hem zo geblinddoekt naar binnen en naar boven naar hun slaapkamer en bond hem vast in het tuigje aan de muur.

Ze pakte de zweep en sloeg hem een paar keer hard op zijn billen voordat ze de slaapkamer verliet en een fototoestel opzocht. Ze doodde de tijd met het nemen van foto's van John in vernederende posities wat haar een duivels genoegen gaf.

Om hem heet te houden mocht hij af en toe aan paar poesje ruiken. Toen haar telefoon een zachte trilling liet horen dat er weer een sms was ging er spanning door haar heen. De woorden van Kees “ik ben er, kom naar beneden kus” deed wat van de spanning wegnemen.

Ze was toch wat bang dat hij haar hardhanding zou straffen maar die angst was ongegrond. Hij vond dat ze het goed had aangepakt en als beloning had hij wat voor haar gekocht. Wat liet hij nog niet weten. Kees moest moeite doen om niet in luidkeels lachen uit te barsten. Er zaten twee voorbinddildo's in, een dubbele en een enkele. Terwijl ze hem terug kuste maakte ze zijn broek open en toen ze zijn stijve lul voelde kreunde ze met geile stem: Kees tilde haar op en zette haar op het aanrecht en begon haar tot haar verbazing eerst klaar te likken.

De gedachte aan wat ging komen en het feit dat Kees de moeite nam om eerst haar klaar te laten komen maakte dat ze haar hoogtepunt erg snel bereikte. Ze kuste Kees en fluisterde hem in zijn oor dat ze liever wilde dat hij de buurman zou neuken terwijl die haar likte. Ze wilden net de trap opgaan toen ze de buurvrouw hoorden thuiskomen, in tegenstelling tot haar man was ze een leuke vrouw die zo'n gluiperd als man niet verdiende. Kees keek haar aan en trok haar terug van de trap, “zullen we haar ook uitnodigen?

Weet ze precies wat ze aan hem heeft”. Ze liepen beiden de tuin in en riepen Lisa aan die op zoek was naar haar man. Ze namen allemaal een biertje tot Kees het gesprek opende over John, “hm er is het één en ander gebeurd waar wij je wat over willen vertellen”.

Lisa's gezicht betrok, “wat heeft hij nu weer uitgevreten” vroeg ze met boze stem. Linda vertelde eerlijk wat er gebeurd was, hoe hij voor haar had gezeten en haar bevolen had om haar benen te openen.

Witheet van woede en verdriet stond Lisa op, “waar is hij” gilde ze bijna, “ik vermoord hem”. Linda vertelde verder hoe ze hem vernederd had en hoe ze hem verder wilde vernederen. Geef mij nog een paar bier en ik zeik hem helemaal onder. Weet je wat, ik pak zijn kleren en een tas en zijn paspoort, die gooien op jullie bed en als we klaar met hem zijn dan kan hij in zijn zeiknatte rotzooi vertrekken.

Bij mij komt hij er niet meer in”. En ze stond op en weg was ze, Kees en Linda keken elkaar aan, het werd steeds beter. Niet veel later was ze terug met een plastic tas met kleren en een paar bier. Hoe kan ik jullie bedanken?

Eigenlijk zou ik hem willen laten zien hoe ik geniet van een andere man, hoe ik genomen word en hij alleen maar kan kijken. Dat zou pas wraak zijn”. Ze huiverde van genot bij die gedachte en was toen weer stil. Linda keek Kees aan en die knikte op haar vragende geile blik. Als antwoord stond Lisa op en maakte haar blouse open en ontkleedde zich helemaal voor hun. Kees gaf Linda een zetje zodat ze Lisa hielp met haar kleding uittrekken.

Eenmaal beiden naakt kusten de vrouwen elkaar en grepen elkaar stevig vast. Langzaam laat ze haar anus over de dikke lul zakken. Sletje word opgewonden wanneer haar vriend een sexy blond De twee mannen trekken de kleren van het meisje kapot en Kontspier ontspannen en neuken maar. Na keiharde anaal sex een facial. Hij laat zich door de stiefmoeder met grote tieten pijpen De lekkerste sex in bejaardentehuis sexfilmpjes vind je hier!

De geilste sex in bejaardentehuis gratis sex filmpjes vind je hier! De een na de andere lesbo krijgt een orgasme. Bisex meisje krijgt een dubbel penetratie met een voorbin Neuken met een lekkere blondine. Jong geil stel maakt zelf een amateur sex film. Een gangbang spuitend een orgasme en haar gezicht vol sperma. De twee vrienden neuken haar mond kut en anus. Dikke dame met dikke tieten hard geneukt. Neuken in het bos - vrouw wordt diep in haar kutje geneukt.

De bisex meiden pijpen zijn lul en laten zich neuken. Twee mooie blonde lesbo meiden mastuberen elkaar en zichzelf. Pijpen aftrekken beffen neuken en klaar komen in de buite Ultieme vakantie sex een kwartet met drie bimeiden.

Anale sex met twee hete meiden. Een trio sex met twee blanke lullen en een negerinnen kut. Deze geile oma heeft er gruwelijk veel zin in.

De Thaise hoer kokhalst als hij haar mond neukt. Tiener meisje krijgt een dubbel penetratie met een sex t Deze nederlandse hoer laat zich zonder condoom neuken.

Geile bi meiden die dol zijn op trio sex. Nederlandse amateur sex tijdens partnerruil. Gratis sex voor de fotograaf met de grote lul. De beginnende hoertjes worden eerst getest door de baas zelf. Twee lullen neuken het Thias hoertje en leven zich op haa Aziatische vertegenwoordigster in sex speeltjes gebruikt

Gratis sexfilpmjes oudere vrouw ontvangt


neukende homos kut vol plassen

Jij wou zonder mijn toestemming gaan plassen? Dan heb ik een passende straf voor je, als je het me het had gevraagd had ik je misschien toestemming gegeven, ik zeg misschien, omdat ik daarvoor geil genoeg voor wil zijn omdat te willen zien, nu heb ik daar geen zin meer in en zal je moeten wachten. Tot haar verbazing neukte hij haar niet maar hield zijn stijver wordend lid stil in haar.

Pas toen ze zijn lul voelde opzwellen en schokken begreep ze wat hij van plan was. Het was een lange keiharde straal wat in haar kutje spoot, het was niet vergelijken met zijn klaarkomen in haar. Dit was veel anders, en vele malen heter dan zijn zaad. Het leek wel alsof er een brandende brandweerspuit in haar spoot. En alhoewel ze zich nu ontzettend gebruikt voelde en misschien wel juist daardoor en zij ongemakkelijk lag werd ze er geil van.

Jezus wat was dat een apart gevoel, zijn hete stralen in haar maakten dat ze gewoon bijna klaarkwam. Toen hij haar beval haar mond te openen deed ze dat blindelings, hij trok zijn lul uit haar en alles wat hij in haar had gespoten spoot omhoog de lucht in en kwam op haar terecht.

Hij trok haar onderlichaam zo omhoog dat het ook op haar gezicht en in haar geopende mond terecht kwam. Ze was verrast door de smaak ze vond het niet eens vies. Om mijn god wat voelde ze zich gebruikt en wat genoot ze ervan.

Hij had enkele stralen over en mikte die op haar geopende kutje en klitje. De tweede straal op haar klitje veroorzaakte bij haar een orgasme. Toen hij zijn lul voor haar geopende mond hield aarzelde ze geen moment en zoog er aan of haar leven er vanaf hing. Hij pakte haar hardhandig vast en hield haar hoofd stil, het duurde even maar toen voelde ze zijn hete vocht in haar mond stromen en ze dronk het gretig op.

Het was niet veel want hij had zich al geleegd in haar kutje en ze voelde een gevoel van spijt dat hij klaar was. Ze bleef echter zuigen tot zijn lid weer volledig stijf was en hij weer begon te kreunen.

Haar blaas was inmiddels tot het uiterste gespannen en ze kon zich op een gegeven moment niet anders doen dan zicht te concentreren om het niet te laten lopen. Toen ze dit heel voorzichtig aangaf was hij mild voor haar en sloeg haar niet te hard omdat ze iets vroeg. Hij stuurde haar naar de logeerkamer en gebood haar daar te wachten. Met samengeknepen benen liep ze daar naar toe en ging daar liggen zoals hij geboden had.

Hij liet haar niet lang wachten en schoof 4 kussen onder haar billen. Hij nam plaats tussen haar benen en tilde die toen hoog op zodat ze bijna verticaal lag steunend op haar hoofd en nek. Hij ondersteunde haar benen zodat ze zich kon ontspannen en toe hij hardhandig op haar buik drukte kwam het onmiddellijk. Haar hete stralen kwamen op haar eigen lichaam en zelfs op haar gezicht terecht en ze opende automatisch haar mond in een poging zoveel mogelijk op te vangen.

Tevreden zag ze de geile blik op zijn gezicht toen hij het ingespannen zat te volgen. Dat maakte haar zo trots en geil dat ze zelf zijn lul beetpakte en in haar geile en kletsnatte kutje bracht. Zijn zaad volgde na twee stoten. Het logeerbed was klets en kletsnat en ze verhuisden na een korte douche van hem naar de slaapkamer. Hij stond haar niet toe om ook te douchen, ze mocht zich alleen afdrogen.

Toen ze de slaapkamer in kwam zag ze dat hij de kussens anders had neergelegd, haar kussens lagen nu bij het voeteinde. Ze bleef naast het bed staan tot hij er in lag en wachtte tot ze toestemming kreeg om in bed te stappen. Hij sloeg het dekbed voor haar open en toen ze lag schoof hij zijn zachte lid in haar mond en speelde wat met haar poesje tot ze in slaap vielen.

Ze sliep onrustig en lag veel na te denken, het ene moment voelde ze zich euforisch voor het genot wat ze hem had gegeven en zelf had beleefd en het andere moment voelde ze zich tot op het bot vernederd over wat hij met haar deze avond had gedaan. Toen ze tegen de vroege ochtend weer ontwaakte en zijn lid in volle glorie vlak voor haar gezicht zag aarzelde ze geen moment en begon hem voorzichtig te pijpen.

Vlak voordat hij klaarkwam werd hij wakker en drukte hij zijn gezicht op haar poesje en begon haar te likken. Zijn warme zaad in haar mond vervulde haar met trots, en ze slikte het gretig door. Gelukkig bleef hij haar likken en ze voelde een orgasme opkomen. Op het moment dat zij bijna klaarkwam begon zijn lul te schokken en spoot de hete plas haar mond binnen.

Ze werd er door verrast maar zoog het gulzig naar binnen. Oo mijn god dacht ze wat is dit geil. Het feit dat hij haar zo gebruikte maakte haar alleen maar geiler. Ze bleef voorzichtig zuigen aan zijn lid die niet echt veel slapper werd terwijl hij haar bleef likken en vingeren. Toen ze haar tweede orgasme achter elkaar beleefde draaide hij haar ruw om en ging boven op haar liggen terwijl hij haar benen wijd uit elkaar deed en wat omhoog hield.

In dit standje raakte zijn keiharde lul haar zo diep van binnen en de manier waarop hij haar benen vasthield maakte dat het voelde alsof ze verkracht werd. Ze deed haar ogen dicht en fantaseerde dat ze nu vast gebonden lag en bruut werd genomen door een vreemde man. Die gedacht maakte dat toen ze Kees zijn eikel voelde opzwellen ten teken dat hij klaarkwam zij ook weer een orgasme beleefde.

Ze voelde hoe Kees haar kutje volspoot met zijn warme zaad, er leek wel geen einde aan te komen zolang spoot hij. Toen hij eindelijk van haar afrolde gaf hij haar een slipje wat ze dankbaar aantrok, hij wilde niet dat het bed nat werd en liet haar nog even zijn lul schoonzuigen, waarna ze beiden weer in slaap vielen. Toen ze wakker werd een paar uur later schrok ze, verdomme nu was ze veel te laat voor haar werk.

Ze wilde zich uit bed haasten toen ze het briefje van Kees op het nachtkastje zag, hij had haar al ziek gemeld en wat volgde was een hele waslijst aan instructies. Nadat ze alles had gelezen draaide ze zich lekker om in bed en besloot te genieten van haar onverwachte vrije dag. Slapen kon ze niet meer, ze was daar veel te onrustig voor, en te geil.

Jezus wat verlangde ze naar het moment dat hij thuis zou komen. Ze nam de hele nacht in haar gedachten nog eens door en werd er alleen maar bloedgeiler van.

Voorzichtig legde ze haar hand op haar poesje en schrok gewoon wat ze voelde. Haar lippen waren zo opgezet dat ze snel ging kijken of ze toch niet ongesteld was geworden. Aangezien ze een zwart slipje aanhad wat wel erg zeiknat was van al hun sappen had ze daar niet veel aan. Ze nam niet eens de moeite om dat te doen met een papiertje maar bracht gewoon haar vingers diep in zich wat gelijk een siddering veroorzaakte door haar lichaam.

Toen ze die eruit haalde en ze bekeek waren die nog steeds schoon en roken naar haar eigen geilheid en naar kees zijn zaad. Ze duwde snel haar vingers weer terug maar ook al was het een prettig gevoel het was niet te vergelijke met wanneer kees haar daar penetreerde.

Ze schrok er van hoe wijd ze was, ze hoopte dat haar kutje gedurende de dag iets zou herstellen want anders zou kees er maar weinig van voelen als hij haar daar zou neuken. Als hij haar daar zou neuken dacht ze wrang, ze haalde een vinger uit haar kutje en zette die tegen haar kontje aan. Haar eigen lichaamsvocht en kees zijn zaad maakte dat haar vinger zo glibberig was dat die zonder problemen en pijn naar binnen schoot.

Ze begon zicht zelf nu te neuken met twee vingers in haar kutje en een in haar kontje maar dat voelde niet bevredigend aan. Pas toen ze het aandurfde om twee vingers in haar kontje in te brengen schoot er een scheut van genot door haar lichaam.

Ze pakte haar mobiel en smste kees wat ze aan het doen was en hoe ze naar hem verlangde, dat ze door hem in alle gaatje gevuld wilde worden, dat hij overal zijn lichaamssappen mocht spuiten waar en wanneer hij wou. Ook voegde ze eraan toe dat ze zijn verbod om niet klaar te komen zou nakomen maar dat ze hoopte dat ze het snel weer samen konden beleven en dat ze er genoegen in schepte om ook alleen hem klaar te maken.

In haar tweede smsje vroeg ze toestemming om naar het toilet te gaan want haar blaas was erg gevuld door alles want ze had gedronken en had ingeslikt de laatste nacht. Zijn smsje terug was kort en krachtig. Voorzichtig lopend ging ze op zoek naar hun DVD-camera en installeerde die op de logeer kamer.

Na een beetje heen en weer schuiven van het meubilair had ze de juiste positie gevonden en was haar blote lichaam erg goed in beeld. Het wond haar op om dit filmpje voor hem te maken en besloot om eerst wat voor de camera wat met zich zelf te spelen.

Ze had zoals Kees eerder had gedaan een paar kussen onder haar billen geschoven zodat haar onderlichaam om hoog stak, als ze haar hoofd optilde kon ze zelfs haar eigen kutje van dichtbij zien.

Dat wond haar zo op dat ze drie vingers tegelijk in haar kutje ramde, ze was nog steeds erg natter en werd alleen maar natter. Ze voelde hoe haar geile sappen langs haar bilnaad stroomden en toen ze haar pink tegen haar sterretje drukte floepte die er zo in. Steeds sneller bewoog ze haar vingers in haar tot ze bijna klaar kwam. Net op tijd besefte ze dat dit niet de bedoeling was en haalde snel haar vingers er uit en probeerde te ontspannen.

Ze hield zelf haar benen vast en bracht haar hoofd zo dicht mogelijk naar haar poesje toe. Het duurde lang voordat het kwam maar toen het eenmaal op gang was was ze niet meer te stoppen. Straal na straal spoot uit haar hete kutje en ze probeerde zoveel mogelijk met haar mond op te vangen. Ooh wat maakte dit haar geil en zonder na te denken ramde ze een paar vingers in haar spuitende kutje. Haar plas spoot alle kanten op maar ze vond het geweldig.

Het was zon lekker gevoel om te voelen hoe het spoot. Bij de laatste stralen maakte ze een prop van haar slipje en stopte die tussen haar lipjes en toen die helemaal doorweekt was haalde ze hem eruit en hield hem voor haar neus.

Hij rook scherp naar kees zijn zaad en naar haar ochtend urine. Toen ze eindelijk helemaal leeg was likte ze haar vingers vlak voor de camera af en stopte toen met filmen. Ze deed het slipje weer aan en sloot toen de camera aan op de pc en stuurde het filmpje naar kees zijn kantoor. Aan het smsje “ga slapen” gaf ze dankbaar gevolg en ze werd pas wakker toen hij binnenkwam en haar beetpakte.

Kees dwong haar op haar rug en spreidde haar benen en ramde in een keer zijn lul in haar, het was een beetje waarvoor zij bang was geweest haar kutje was zo nat dat ze hem minder voelde dan anders, misschien dat het voor hem ook zo voelde want hij draaide zich al snel om en begon haar te likken. Ze pijpte hem maar kon vanwege dit standje hem niet zo lekker pijpen dan wanneer zij bovenop lag. Ze besloot om zijn lul met haar hand te bewerken en begon zijn ballen te likken.

Al snel realiseerde ze zich dat ze dit nog eigenlijk nog nooit had gedaan. Zij was altijd degene die bovenop lag maar Kees reageerde enthousiast op haar tong die met zijn ballen speelde en begon haar wild te vingeren. Hij had zijn ellebogen onder haar benen geplaatst zodat haar benen helemaal opgetrokken waren en haar kutje wijd open stond.

Hij penetreerde haar nu met drie vingers tegelijk en toen hij daar een vierde bij stak merkte ze aan zijn ademhaling dat het hem waanzinnig op wond. Hij ging wat verzitten zodat hij er nog beter bij kon en toen haar tong daardoor door zijn bilnaad ging trok er een siddering door zijn lichaam van genot.

Ze aarzelde even om hem ook daar te likken maar toen ze er aan terug dacht wat voor een vreemd gevoel het voor haar was geweest om zijn tong op haar sterretje te voelen bedacht ze zich geen moment en liet haar tong door heel zijn bilnaad gaan. Ze maakte met haar tong een nat spoor van zijn ballen naar zijn kontje en verder en weer terug. Zijn lichaam schokte elke keer wanneer ze zijn sterretje aanraakte en dat maakte haar zo verschrikkelijk bloedgeil dat ze het gevoel had dat kutje overstroomde.

Ze voelde hoe hij zijn vingers smeerde aan haar natte kutje en schoof toen ze wist niet hoeveel vingers in haar. Ze voelde hoe haar kutje opgerekt werd door zijn pompende vingers. Hij drukte zijn onderlichaam stevig op haar gezicht zodat ze niets anders kon doen dan zijn kontje likken.

Wat hij met haar deed maakte haar zo geil dat ze hem gewoon begon te neuken met haar tong. Hij schoof haar benen nog iets wijder uit elkaar en omhoog en vulde haar kutje toen compleet. Het duurde even voordat ze besefte wat hij deed, hij schoof gewoon heel zijn hand in haar.

Om mijn god al haar adem werd uit haar lichaam geperst toen hij heel zijn hand in haar bracht. Ze voelde zich vreselijk opgerekt maar het maakte haar bloedgeil en ze bewoog haar onderlichaam voorzichtig heen en weer totdat hij haar echt begon te neuken met zijn hand.

Hij bewoog intussen met zijn lul tussen haar borsten terwijl hij zijn hand steeds sneller in en uit haar bewoog. Ze voelde zich zo verschrikkelijk gevuld.

Ze kwamen beiden tegelijk klaar en het was voor haar het hevigste orgasme ooit, ze verloor de totale controle over haar lichaam en ze voelde hoe haar hete plas over zijn pompende hand spoot. Zijn warme zaad spoot over haar buik en toen hij haar voorzichtig bleef vingeren ebten de orgasmen langzaam weg.

Het leek wel alsof ze steeds heftiger klaarkwam. En zo ging het weken door tot dit moment. Ze ging zitten op het terras en genoot van de warme zonnestralen over haar lichaam. Ze dommelde wat weg en schrok op van een geluid dicht bij haar. John de buurman zat ongegeneerd op twee meter afstand op zijn knieën naar haar geopende benen te kijken ondertussen met zijn hand wrijvend over de plek in zijn broek waar zijn lid zich duidelijk aftekende. Linda wist niet hoe ze moest reageren maar voelde plotseling een woedebui opkomen.

Hoe haalde die gek zich in het hoofd om in hun tuin te komen? Nu was hij een grens over gegaan. Ondanks haar woede vroeg ze beheerst wat hij daar eigenlijk dacht daar te doen, ondertussen haar benen sluitend voor zijn begerige ogen. Zijn antwoord schokte haar en deed haar woede in tweede instantie alleen maar toenemen. Maar in eerste instantie gaf ze gevolg aan zijn opdracht om haar benen weer open te doen en hield ze zelfs haar slipje opzij zodat hij haar poesje kon zien.

Toen ze besefte wat ze deed voelde ze zich zo vernederd, alleen Kees mocht haar zulke opdrachten geven, niet die lamlul van een buurman. Ze stond op het punt om op te staan en hem een ongelooflijke harde klap voor zijn bek te geven toen een plannetje zich in haar hoofd begon te ontwikkelen. Ze wou hem vernederen en dat zou ze doen ook.

Ze wist nog niet hoe maar ze wilde het nu. Ze besloot zichzelf wat tijd te geven door hem wat uit te dagen. Ze deed haar benen open en dicht en begon de touwtjes in handen te nemen. Ze vroeg hem of hij meer wou zien, misschien wel meer zou willen voelen en hij knikte bevestigend.

Ze had een ouderwetse fluitketel zodat ze op tijd gewaarschuwd zou worden voor zijn terug komst. Het idee begon vastere vormen aan te nemen.

Zoals zij de slavin was van Kees zou ze van John haar persoonlijke slaaf maken. Ze stond op om naar het toilet te gaan toen ze zich bedacht en besloot Kees te bellen. Zij legde de situatie uit aan Kees en gaf aan dat zij het zat was om door de buurman begluurd te worden, en dat hij veel te ver was gegaan door in hun tuin te komen en haar te gebieden.

Ze was van Kees en niemand anders. Kees zou proberen vrij te nemen, hij stond haar toe dat John haar zou likken en vingeren maar meer niet. Toen John de tuin in kwam met een dampende pot thee stuurde ze hem terug naar binnen voor een fles water. Niet dat ze zon dorst had maar ze wilde drinken, vooral veel drinken.

Ze vertelde hem dat hij op zijn knieën voor haar moest plaats nemen op een meter afstand. Tergend langzaam trok ze haar slipje uit en gunde hem een uitzicht op haar fraai gewelfde billen door rond te draaien en haar badjas omhoog te trekken. Ze wierp hem haar slipje toe en beval hem om er aan te ruiken. Hij luisterde gedwee en ze ging verder, ze eiste dat hij het over zijn hoofd zou trekken zodat hij het zou blijven ruiken ook al gebruikte hij zijn handen, en oja, dat wilde ze.

De gedachte maakte haar bloedgeil, de gedachte dat zij de controle had, dat zij kon gebieden wat zij wilde. En ook al vond ze John qua persoon een oetlul, hij was wel een aantrekkelijke gespierde man. Ze was eigenlijk wel benieuwd hoe zijn lid er uit zou zien en verbaasd over haar eigen toon gebood ze hem om hem te tonen. Zonder zijn ogen een ogenblik van haar poesje af te halen ontdeed John zich van zijn broek en slip.

Linda schrok gewoon wat ze zag, hij bij het uitdelen niet bepaald achteraan gestaan. Hij was niet alleen lang maar ook erg dik. Hij zag er trouwens wel wat belachelijk uit zo met dat slipje zo onder zijn neus en op zijn mond. Ze had inmiddels de fles water inmiddels leeg en was ook al toe aan haar vierde kop thee, ze dronk het gulzig ook al voelde de aandrang groeien.

Ze wist niet of ze het nog veel langer vol kon houden omdat ze rechtstreeks vanuit bed naar de tuin was gegaan en ze ook vannacht het nodige gedronken had. Ze moest en zou zich snel moeten legen. Op dat moment trilde haar mobieltje omdat ze een smsje had, ze gebood John om dichter bij te komen en zijn tong wat werk te laten doen. Hij begon goed door eerst de binnenkant van haar dijen te likken en langzaam hogerop te gaan. Ze las intussen het smsje met plezier: Ze gebood John om te gaan liggen en ging ton hij eenmaal lag ging ze met haar poesje recht op zijn gezicht zitten.

Hij begon haar driftig te likken maar een ferme ruk aan zijn weelderige haardos was genoeg om hem duidelijk te maken dat zij bepaalde. Ze genoot nu van de macht en besloot nu over te gaan tot de vuurdoop, als hij dit zou slikken, had ze hem.

Ze spreidde haar benen en voelde hoe haar lipjes open gingen staan en voelde hoe druppels geil en waarschijnlijk Kees zijn zaad in zijn mond terecht kwamen. Ze plaatste zijn handen op haar billen en de hares op haar buik. Die aansporing had ze even nodig, maar toen kon ze zich laten gaan.. De ontzettende druk op haar blaas gaf had een enorme seksuele spanning in haar lichaam opgebouwd. Na twee voorzichtige druppels die ze er met moeite had uitgeperst kwam het nu met stralen tegelijk Het voelen van zijn geopende mond op haar spuitende kutje was voor haar genoeg om bij elke straal klaar te komen, het was een doorlopend orgasme voor haar.

Hij had zijn tong diep tussen haar lipjes stilgehouden en omdat ze boven op hem zat kon hij niet anders doen dan alles in te slikken. Straal na straal kwam in zijn geopende mond. De gedachte dat hij nu haar kutje leegzoog wond haar erg op. Ze verhief zich van zijn zuigende mond en spoot zo over zijn gezicht en bovenlichaam heen.

Ze genoot oh zich zelf zo boven hem te legen. Toen ze voelde dat haar blaas bijna leeg was liet ze zich snel weer op zijn gezicht zakken en bij de eerste aanraking van zijn tong met haar klitje kwam ze al weer klaar. Ze probeerde om het hem niet te laten merken en liet hem doorlikken. Ze keek naar boven om te kijken of ze Iva zag maar die had inmiddels beneden een betere camera positie in genomen. Ze wist niet of haar ogen haar bedrogen maar terwijl die filmde bewoog haar hand tussen haar bene heen en weer.

Linda besloot als ze klaar met John was om Iva het zelfde genot te geven. Hoe en wat wist ze nog niet, ze wilde eerst nog langer genieten van ie tong tussen haar lipjes. Genieten van het feit dat zij degene was die besliste wat er gebeurde. Haar kutje had even genoeg van zijn tong en zij nam weer plaats in haar stoel en liet hem haar tepels verwennen.

Toen hij niet snel genoeg reageerde op haar woorden gaf ze hem een harde klap in zijn gezicht en greep zijn ballen vast in een voor hem pijnlijke greep. Ze stond op en pakte John’s lul beet en leidde hem zo geblinddoekt naar binnen en naar boven naar hun slaapkamer en bond hem vast in het tuigje aan de muur.

Ze pakte de zweep en sloeg hem een paar keer hard op zijn billen voordat ze de slaapkamer verliet en een fototoestel opzocht. Ze doodde de tijd met het nemen van foto's van John in vernederende posities wat haar een duivels genoegen gaf. Om hem heet te houden mocht hij af en toe aan paar poesje ruiken.

Toen haar telefoon een zachte trilling liet horen dat er weer een sms was ging er spanning door haar heen. De woorden van Kees “ik ben er, kom naar beneden kus” deed wat van de spanning wegnemen. Ze was toch wat bang dat hij haar hardhanding zou straffen maar die angst was ongegrond.

Hij vond dat ze het goed had aangepakt en als beloning had hij wat voor haar gekocht. Wat liet hij nog niet weten. Kees moest moeite doen om niet in luidkeels lachen uit te barsten. Er zaten twee voorbinddildo's in, een dubbele en een enkele. Terwijl ze hem terug kuste maakte ze zijn broek open en toen ze zijn stijve lul voelde kreunde ze met geile stem: Kees tilde haar op en zette haar op het aanrecht en begon haar tot haar verbazing eerst klaar te likken. De gedachte aan wat ging komen en het feit dat Kees de moeite nam om eerst haar klaar te laten komen maakte dat ze haar hoogtepunt erg snel bereikte.

Ze kuste Kees en fluisterde hem in zijn oor dat ze liever wilde dat hij de buurman zou neuken terwijl die haar likte. Ze wilden net de trap opgaan toen ze de buurvrouw hoorden thuiskomen, in tegenstelling tot haar man was ze een leuke vrouw die zo'n gluiperd als man niet verdiende.

Kees keek haar aan en trok haar terug van de trap, “zullen we haar ook uitnodigen? Weet ze precies wat ze aan hem heeft”. Ze liepen beiden de tuin in en riepen Lisa aan die op zoek was naar haar man.

Ze namen allemaal een biertje tot Kees het gesprek opende over John, “hm er is het één en ander gebeurd waar wij je wat over willen vertellen”. Lisa's gezicht betrok, “wat heeft hij nu weer uitgevreten” vroeg ze met boze stem. Linda vertelde eerlijk wat er gebeurd was, hoe hij voor haar had gezeten en haar bevolen had om haar benen te openen.

Witheet van woede en verdriet stond Lisa op, “waar is hij” gilde ze bijna, “ik vermoord hem”. Linda vertelde verder hoe ze hem vernederd had en hoe ze hem verder wilde vernederen. Geef mij nog een paar bier en ik zeik hem helemaal onder. Weet je wat, ik pak zijn kleren en een tas en zijn paspoort, die gooien op jullie bed en als we klaar met hem zijn dan kan hij in zijn zeiknatte rotzooi vertrekken.

Bij mij komt hij er niet meer in”. En ze stond op en weg was ze, Kees en Linda keken elkaar aan, het werd steeds beter. Niet veel later was ze terug met een plastic tas met kleren en een paar bier. Hoe kan ik jullie bedanken?

Eigenlijk zou ik hem willen laten zien hoe ik geniet van een andere man, hoe ik genomen word en hij alleen maar kan kijken. Dat zou pas wraak zijn”. Ze huiverde van genot bij die gedachte en was toen weer stil. Linda keek Kees aan en die knikte op haar vragende geile blik. Als antwoord stond Lisa op en maakte haar blouse open en ontkleedde zich helemaal voor hun. Kees gaf Linda een zetje zodat ze Lisa hielp met haar kleding uittrekken.

Eenmaal beiden naakt kusten de vrouwen elkaar en grepen elkaar stevig vast. Langzaam laat ze haar anus over de dikke lul zakken. Sletje word opgewonden wanneer haar vriend een sexy blond De twee mannen trekken de kleren van het meisje kapot en Kontspier ontspannen en neuken maar.

Na keiharde anaal sex een facial. Hij laat zich door de stiefmoeder met grote tieten pijpen De lekkerste sex in bejaardentehuis sexfilmpjes vind je hier! De geilste sex in bejaardentehuis gratis sex filmpjes vind je hier! De een na de andere lesbo krijgt een orgasme.

Bisex meisje krijgt een dubbel penetratie met een voorbin Neuken met een lekkere blondine. Jong geil stel maakt zelf een amateur sex film. Een gangbang spuitend een orgasme en haar gezicht vol sperma. De twee vrienden neuken haar mond kut en anus. Dikke dame met dikke tieten hard geneukt. Neuken in het bos - vrouw wordt diep in haar kutje geneukt.

De bisex meiden pijpen zijn lul en laten zich neuken. Twee mooie blonde lesbo meiden mastuberen elkaar en zichzelf. Pijpen aftrekken beffen neuken en klaar komen in de buite Ultieme vakantie sex een kwartet met drie bimeiden. Anale sex met twee hete meiden.

Een trio sex met twee blanke lullen en een negerinnen kut. Deze geile oma heeft er gruwelijk veel zin in. De Thaise hoer kokhalst als hij haar mond neukt. Tiener meisje krijgt een dubbel penetratie met een sex t Deze nederlandse hoer laat zich zonder condoom neuken.

Geile bi meiden die dol zijn op trio sex. Nederlandse amateur sex tijdens partnerruil. Gratis sex voor de fotograaf met de grote lul. De beginnende hoertjes worden eerst getest door de baas zelf. Twee lullen neuken het Thias hoertje en leven zich op haa Aziatische vertegenwoordigster in sex speeltjes gebruikt

Op kutje spuiten spuitende omas

  • Sexdate zonder inloggen geil kutje likken
  • Alle adem werd uit haar lichaam geperst toen hij in haar nauwe kontje binnen drong. Duitse dirty talk tijdens ruige sex en deepthroat.
  • Neukende homos kut vol plassen
  • Neukende homos kut vol plassen
  • Toen ze voelde dat haar blaas bijna leeg was liet ze zich snel weer op zijn gezicht zakken en bij de eerste aanraking van zijn tong met haar klitje kwam ze al weer klaar. Op die momenten zou ze alles voor hem doen, alles maar dan ook alles. Kees haalde zijn stijve er weer uit en stak hem tot haar opluchting weer in haar kutje en neukte haar wild.

Lekkerekut wijdbeens neuken


Het leek wel alsof er een brandende brandweerspuit in haar spoot. En alhoewel ze zich nu ontzettend gebruikt voelde en misschien wel juist daardoor en zij ongemakkelijk lag werd ze er geil van. Jezus wat was dat een apart gevoel, zijn hete stralen in haar maakten dat ze gewoon bijna klaarkwam.

Toen hij haar beval haar mond te openen deed ze dat blindelings, hij trok zijn lul uit haar en alles wat hij in haar had gespoten spoot omhoog de lucht in en kwam op haar terecht. Hij trok haar onderlichaam zo omhoog dat het ook op haar gezicht en in haar geopende mond terecht kwam. Ze was verrast door de smaak ze vond het niet eens vies.

Om mijn god wat voelde ze zich gebruikt en wat genoot ze ervan. Hij had enkele stralen over en mikte die op haar geopende kutje en klitje. De tweede straal op haar klitje veroorzaakte bij haar een orgasme. Toen hij zijn lul voor haar geopende mond hield aarzelde ze geen moment en zoog er aan of haar leven er vanaf hing. Hij pakte haar hardhandig vast en hield haar hoofd stil, het duurde even maar toen voelde ze zijn hete vocht in haar mond stromen en ze dronk het gretig op.

Het was niet veel want hij had zich al geleegd in haar kutje en ze voelde een gevoel van spijt dat hij klaar was. Ze bleef echter zuigen tot zijn lid weer volledig stijf was en hij weer begon te kreunen. Haar blaas was inmiddels tot het uiterste gespannen en ze kon zich op een gegeven moment niet anders doen dan zicht te concentreren om het niet te laten lopen.

Toen ze dit heel voorzichtig aangaf was hij mild voor haar en sloeg haar niet te hard omdat ze iets vroeg. Hij stuurde haar naar de logeerkamer en gebood haar daar te wachten. Met samengeknepen benen liep ze daar naar toe en ging daar liggen zoals hij geboden had. Hij liet haar niet lang wachten en schoof 4 kussen onder haar billen. Hij nam plaats tussen haar benen en tilde die toen hoog op zodat ze bijna verticaal lag steunend op haar hoofd en nek. Hij ondersteunde haar benen zodat ze zich kon ontspannen en toe hij hardhandig op haar buik drukte kwam het onmiddellijk.

Haar hete stralen kwamen op haar eigen lichaam en zelfs op haar gezicht terecht en ze opende automatisch haar mond in een poging zoveel mogelijk op te vangen. Tevreden zag ze de geile blik op zijn gezicht toen hij het ingespannen zat te volgen. Dat maakte haar zo trots en geil dat ze zelf zijn lul beetpakte en in haar geile en kletsnatte kutje bracht. Zijn zaad volgde na twee stoten.

Het logeerbed was klets en kletsnat en ze verhuisden na een korte douche van hem naar de slaapkamer. Hij stond haar niet toe om ook te douchen, ze mocht zich alleen afdrogen. Toen ze de slaapkamer in kwam zag ze dat hij de kussens anders had neergelegd, haar kussens lagen nu bij het voeteinde.

Ze bleef naast het bed staan tot hij er in lag en wachtte tot ze toestemming kreeg om in bed te stappen. Hij sloeg het dekbed voor haar open en toen ze lag schoof hij zijn zachte lid in haar mond en speelde wat met haar poesje tot ze in slaap vielen.

Ze sliep onrustig en lag veel na te denken, het ene moment voelde ze zich euforisch voor het genot wat ze hem had gegeven en zelf had beleefd en het andere moment voelde ze zich tot op het bot vernederd over wat hij met haar deze avond had gedaan. Toen ze tegen de vroege ochtend weer ontwaakte en zijn lid in volle glorie vlak voor haar gezicht zag aarzelde ze geen moment en begon hem voorzichtig te pijpen.

Vlak voordat hij klaarkwam werd hij wakker en drukte hij zijn gezicht op haar poesje en begon haar te likken. Zijn warme zaad in haar mond vervulde haar met trots, en ze slikte het gretig door. Gelukkig bleef hij haar likken en ze voelde een orgasme opkomen.

Op het moment dat zij bijna klaarkwam begon zijn lul te schokken en spoot de hete plas haar mond binnen. Ze werd er door verrast maar zoog het gulzig naar binnen.

Oo mijn god dacht ze wat is dit geil. Het feit dat hij haar zo gebruikte maakte haar alleen maar geiler. Ze bleef voorzichtig zuigen aan zijn lid die niet echt veel slapper werd terwijl hij haar bleef likken en vingeren.

Toen ze haar tweede orgasme achter elkaar beleefde draaide hij haar ruw om en ging boven op haar liggen terwijl hij haar benen wijd uit elkaar deed en wat omhoog hield.

In dit standje raakte zijn keiharde lul haar zo diep van binnen en de manier waarop hij haar benen vasthield maakte dat het voelde alsof ze verkracht werd. Ze deed haar ogen dicht en fantaseerde dat ze nu vast gebonden lag en bruut werd genomen door een vreemde man. Die gedacht maakte dat toen ze Kees zijn eikel voelde opzwellen ten teken dat hij klaarkwam zij ook weer een orgasme beleefde.

Ze voelde hoe Kees haar kutje volspoot met zijn warme zaad, er leek wel geen einde aan te komen zolang spoot hij. Toen hij eindelijk van haar afrolde gaf hij haar een slipje wat ze dankbaar aantrok, hij wilde niet dat het bed nat werd en liet haar nog even zijn lul schoonzuigen, waarna ze beiden weer in slaap vielen.

Toen ze wakker werd een paar uur later schrok ze, verdomme nu was ze veel te laat voor haar werk. Ze wilde zich uit bed haasten toen ze het briefje van Kees op het nachtkastje zag, hij had haar al ziek gemeld en wat volgde was een hele waslijst aan instructies. Nadat ze alles had gelezen draaide ze zich lekker om in bed en besloot te genieten van haar onverwachte vrije dag. Slapen kon ze niet meer, ze was daar veel te onrustig voor, en te geil.

Jezus wat verlangde ze naar het moment dat hij thuis zou komen. Ze nam de hele nacht in haar gedachten nog eens door en werd er alleen maar bloedgeiler van. Voorzichtig legde ze haar hand op haar poesje en schrok gewoon wat ze voelde. Haar lippen waren zo opgezet dat ze snel ging kijken of ze toch niet ongesteld was geworden.

Aangezien ze een zwart slipje aanhad wat wel erg zeiknat was van al hun sappen had ze daar niet veel aan. Ze nam niet eens de moeite om dat te doen met een papiertje maar bracht gewoon haar vingers diep in zich wat gelijk een siddering veroorzaakte door haar lichaam. Toen ze die eruit haalde en ze bekeek waren die nog steeds schoon en roken naar haar eigen geilheid en naar kees zijn zaad.

Ze duwde snel haar vingers weer terug maar ook al was het een prettig gevoel het was niet te vergelijke met wanneer kees haar daar penetreerde.

Ze schrok er van hoe wijd ze was, ze hoopte dat haar kutje gedurende de dag iets zou herstellen want anders zou kees er maar weinig van voelen als hij haar daar zou neuken.

Als hij haar daar zou neuken dacht ze wrang, ze haalde een vinger uit haar kutje en zette die tegen haar kontje aan. Haar eigen lichaamsvocht en kees zijn zaad maakte dat haar vinger zo glibberig was dat die zonder problemen en pijn naar binnen schoot. Ze begon zicht zelf nu te neuken met twee vingers in haar kutje en een in haar kontje maar dat voelde niet bevredigend aan. Pas toen ze het aandurfde om twee vingers in haar kontje in te brengen schoot er een scheut van genot door haar lichaam.

Ze pakte haar mobiel en smste kees wat ze aan het doen was en hoe ze naar hem verlangde, dat ze door hem in alle gaatje gevuld wilde worden, dat hij overal zijn lichaamssappen mocht spuiten waar en wanneer hij wou.

Ook voegde ze eraan toe dat ze zijn verbod om niet klaar te komen zou nakomen maar dat ze hoopte dat ze het snel weer samen konden beleven en dat ze er genoegen in schepte om ook alleen hem klaar te maken. In haar tweede smsje vroeg ze toestemming om naar het toilet te gaan want haar blaas was erg gevuld door alles want ze had gedronken en had ingeslikt de laatste nacht.

Zijn smsje terug was kort en krachtig. Voorzichtig lopend ging ze op zoek naar hun DVD-camera en installeerde die op de logeer kamer. Na een beetje heen en weer schuiven van het meubilair had ze de juiste positie gevonden en was haar blote lichaam erg goed in beeld. Het wond haar op om dit filmpje voor hem te maken en besloot om eerst wat voor de camera wat met zich zelf te spelen. Ze had zoals Kees eerder had gedaan een paar kussen onder haar billen geschoven zodat haar onderlichaam om hoog stak, als ze haar hoofd optilde kon ze zelfs haar eigen kutje van dichtbij zien.

Dat wond haar zo op dat ze drie vingers tegelijk in haar kutje ramde, ze was nog steeds erg natter en werd alleen maar natter. Ze voelde hoe haar geile sappen langs haar bilnaad stroomden en toen ze haar pink tegen haar sterretje drukte floepte die er zo in.

Steeds sneller bewoog ze haar vingers in haar tot ze bijna klaar kwam. Net op tijd besefte ze dat dit niet de bedoeling was en haalde snel haar vingers er uit en probeerde te ontspannen. Ze hield zelf haar benen vast en bracht haar hoofd zo dicht mogelijk naar haar poesje toe. Het duurde lang voordat het kwam maar toen het eenmaal op gang was was ze niet meer te stoppen. Straal na straal spoot uit haar hete kutje en ze probeerde zoveel mogelijk met haar mond op te vangen.

Ooh wat maakte dit haar geil en zonder na te denken ramde ze een paar vingers in haar spuitende kutje. Haar plas spoot alle kanten op maar ze vond het geweldig. Het was zon lekker gevoel om te voelen hoe het spoot.

Bij de laatste stralen maakte ze een prop van haar slipje en stopte die tussen haar lipjes en toen die helemaal doorweekt was haalde ze hem eruit en hield hem voor haar neus. Hij rook scherp naar kees zijn zaad en naar haar ochtend urine. Toen ze eindelijk helemaal leeg was likte ze haar vingers vlak voor de camera af en stopte toen met filmen.

Ze deed het slipje weer aan en sloot toen de camera aan op de pc en stuurde het filmpje naar kees zijn kantoor. Aan het smsje “ga slapen” gaf ze dankbaar gevolg en ze werd pas wakker toen hij binnenkwam en haar beetpakte. Kees dwong haar op haar rug en spreidde haar benen en ramde in een keer zijn lul in haar, het was een beetje waarvoor zij bang was geweest haar kutje was zo nat dat ze hem minder voelde dan anders, misschien dat het voor hem ook zo voelde want hij draaide zich al snel om en begon haar te likken.

Ze pijpte hem maar kon vanwege dit standje hem niet zo lekker pijpen dan wanneer zij bovenop lag. Ze besloot om zijn lul met haar hand te bewerken en begon zijn ballen te likken.

Al snel realiseerde ze zich dat ze dit nog eigenlijk nog nooit had gedaan. Zij was altijd degene die bovenop lag maar Kees reageerde enthousiast op haar tong die met zijn ballen speelde en begon haar wild te vingeren.

Hij had zijn ellebogen onder haar benen geplaatst zodat haar benen helemaal opgetrokken waren en haar kutje wijd open stond. Hij penetreerde haar nu met drie vingers tegelijk en toen hij daar een vierde bij stak merkte ze aan zijn ademhaling dat het hem waanzinnig op wond.

Hij ging wat verzitten zodat hij er nog beter bij kon en toen haar tong daardoor door zijn bilnaad ging trok er een siddering door zijn lichaam van genot. Ze aarzelde even om hem ook daar te likken maar toen ze er aan terug dacht wat voor een vreemd gevoel het voor haar was geweest om zijn tong op haar sterretje te voelen bedacht ze zich geen moment en liet haar tong door heel zijn bilnaad gaan.

Ze maakte met haar tong een nat spoor van zijn ballen naar zijn kontje en verder en weer terug. Zijn lichaam schokte elke keer wanneer ze zijn sterretje aanraakte en dat maakte haar zo verschrikkelijk bloedgeil dat ze het gevoel had dat kutje overstroomde. Ze voelde hoe hij zijn vingers smeerde aan haar natte kutje en schoof toen ze wist niet hoeveel vingers in haar.

Ze voelde hoe haar kutje opgerekt werd door zijn pompende vingers. Hij drukte zijn onderlichaam stevig op haar gezicht zodat ze niets anders kon doen dan zijn kontje likken. Wat hij met haar deed maakte haar zo geil dat ze hem gewoon begon te neuken met haar tong. Hij schoof haar benen nog iets wijder uit elkaar en omhoog en vulde haar kutje toen compleet. Het duurde even voordat ze besefte wat hij deed, hij schoof gewoon heel zijn hand in haar.

Om mijn god al haar adem werd uit haar lichaam geperst toen hij heel zijn hand in haar bracht. Ze voelde zich vreselijk opgerekt maar het maakte haar bloedgeil en ze bewoog haar onderlichaam voorzichtig heen en weer totdat hij haar echt begon te neuken met zijn hand.

Hij bewoog intussen met zijn lul tussen haar borsten terwijl hij zijn hand steeds sneller in en uit haar bewoog. Ze voelde zich zo verschrikkelijk gevuld. Ze kwamen beiden tegelijk klaar en het was voor haar het hevigste orgasme ooit, ze verloor de totale controle over haar lichaam en ze voelde hoe haar hete plas over zijn pompende hand spoot. Zijn warme zaad spoot over haar buik en toen hij haar voorzichtig bleef vingeren ebten de orgasmen langzaam weg.

Het leek wel alsof ze steeds heftiger klaarkwam. En zo ging het weken door tot dit moment. Ze ging zitten op het terras en genoot van de warme zonnestralen over haar lichaam. Ze dommelde wat weg en schrok op van een geluid dicht bij haar. John de buurman zat ongegeneerd op twee meter afstand op zijn knieën naar haar geopende benen te kijken ondertussen met zijn hand wrijvend over de plek in zijn broek waar zijn lid zich duidelijk aftekende.

Linda wist niet hoe ze moest reageren maar voelde plotseling een woedebui opkomen. Hoe haalde die gek zich in het hoofd om in hun tuin te komen? Nu was hij een grens over gegaan. Ondanks haar woede vroeg ze beheerst wat hij daar eigenlijk dacht daar te doen, ondertussen haar benen sluitend voor zijn begerige ogen. Zijn antwoord schokte haar en deed haar woede in tweede instantie alleen maar toenemen.

Maar in eerste instantie gaf ze gevolg aan zijn opdracht om haar benen weer open te doen en hield ze zelfs haar slipje opzij zodat hij haar poesje kon zien. Toen ze besefte wat ze deed voelde ze zich zo vernederd, alleen Kees mocht haar zulke opdrachten geven, niet die lamlul van een buurman. Ze stond op het punt om op te staan en hem een ongelooflijke harde klap voor zijn bek te geven toen een plannetje zich in haar hoofd begon te ontwikkelen.

Ze wou hem vernederen en dat zou ze doen ook. Ze wist nog niet hoe maar ze wilde het nu. Ze besloot zichzelf wat tijd te geven door hem wat uit te dagen. Ze deed haar benen open en dicht en begon de touwtjes in handen te nemen.

Ze vroeg hem of hij meer wou zien, misschien wel meer zou willen voelen en hij knikte bevestigend. Ze had een ouderwetse fluitketel zodat ze op tijd gewaarschuwd zou worden voor zijn terug komst. Het idee begon vastere vormen aan te nemen. Zoals zij de slavin was van Kees zou ze van John haar persoonlijke slaaf maken.

Ze stond op om naar het toilet te gaan toen ze zich bedacht en besloot Kees te bellen. Zij legde de situatie uit aan Kees en gaf aan dat zij het zat was om door de buurman begluurd te worden, en dat hij veel te ver was gegaan door in hun tuin te komen en haar te gebieden.

Ze was van Kees en niemand anders. Kees zou proberen vrij te nemen, hij stond haar toe dat John haar zou likken en vingeren maar meer niet. Toen John de tuin in kwam met een dampende pot thee stuurde ze hem terug naar binnen voor een fles water. Niet dat ze zon dorst had maar ze wilde drinken, vooral veel drinken. Ze vertelde hem dat hij op zijn knieën voor haar moest plaats nemen op een meter afstand.

Tergend langzaam trok ze haar slipje uit en gunde hem een uitzicht op haar fraai gewelfde billen door rond te draaien en haar badjas omhoog te trekken.

Ze wierp hem haar slipje toe en beval hem om er aan te ruiken. Hij luisterde gedwee en ze ging verder, ze eiste dat hij het over zijn hoofd zou trekken zodat hij het zou blijven ruiken ook al gebruikte hij zijn handen, en oja, dat wilde ze.

De gedachte maakte haar bloedgeil, de gedachte dat zij de controle had, dat zij kon gebieden wat zij wilde. En ook al vond ze John qua persoon een oetlul, hij was wel een aantrekkelijke gespierde man. Ze was eigenlijk wel benieuwd hoe zijn lid er uit zou zien en verbaasd over haar eigen toon gebood ze hem om hem te tonen.

Zonder zijn ogen een ogenblik van haar poesje af te halen ontdeed John zich van zijn broek en slip. Linda schrok gewoon wat ze zag, hij bij het uitdelen niet bepaald achteraan gestaan. Geile brunette in een trio sex met twee neger lullen. Een laag sperma bedekt het gezicht van het geile meisje. De teef houd van gedwongen sex. Hoe harder ze haar mond neuken hoe geiler ze wordt. Ze kronkelt van geilheid als heet kut gebeft word.

Zijn stijve lul neukt de sletjes om de beurt. Voor de eerste keer doen de lesbische meiden het voor de Duitse dirty talk tijdens ruige sex en deepthroat. Het Aziatisch hoertje laat zijn stijve lul sperma spuiten. Trio sex pijpen neuken een dubbel penetratie en klaar komen. Live sex met twee geile webcam girls. De twee tiener meisjes trekken de grote lul af.

Hij fotografeert de blote tieten en kale kut in de buiten Haar lesbische vriendin beft haar terwijl ze haar mastube Lesbische meiden spelen met moeders dildo. Mastuberend met een vibrator krijgen ze een orgasme. Een trio sex met twe lesbo sletten en een zwangere vrouw. Rood harige milf in een geile gangbang.

Een trio sex met twee geile meisjes die pijpen en geneukt Twee geile chickies neuken harde neukpalen. Drie lullen die haar neuken en haar mond vol sperma spuiten. Met haar benen wijd open masturbeert ze haar kale kut. Ze neuken tot ze nat bezweet zijn en hij haar mond vol sp Twee dikke mensen neuken elkaar. Hij neukt het escort meisje in haar mond en vagina. Latina sloerie keihard geneukt door dikke pik. Trekkend aan zijn kleine lul word de tranny anal geneukt.

Gratis neuken met de mooiste wijven van pornoland. Oude lesbische vrouwen neuken elkaar. Geile borsten moet je tietneuken. De lekkerste kutje of kont sexfilmpjes vind je hier!

De geilste kutje of kont gratis sex filmpjes vind je hier! Audrey Hollander laat zich door twee lullen tegelijk in h Lekkere jonge lesbische likken elkaars kutje nat. De oude lul neukt het jonge kutje tot hij gaat schuimen. Geile obers na hun dienst.

Roodharig meisje mastubeerd haar roze kutje. Gratis lange porno, geile rijpe vrouw in aars geneukt. De oude lul spuit het meisje vol in haar mondje. Geile blondine komt mastuberend klaar.

Na de pijp beurt laat hij haar gillen als de grote lul ha

neukende homos kut vol plassen

Vrouw zoekt stel voor trio shemale sex gratis


neukende homos kut vol plassen