Neuken in kroatie meisje komt heftig klaar

neuken in kroatie meisje komt heftig klaar

...

Sex in makkum kut likkers
neuken in kroatie meisje komt heftig klaar

...

Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was. Waarmee kan ik jullie helpen? Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween. Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had.

Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn. Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan. Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen.

We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen. Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw. De man is zeker vijftien jaar ouder als mij.

Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen? Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke.

Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken. Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem.

Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf. Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons.

Wat mis je dan? Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam. Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen. Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes.

Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was. Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was. Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over.

Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar. Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen.

Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke. Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg. Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op.

Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in. Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken.

Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven. Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in.

Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer.

Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had. Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in.

Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen.

Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit.

Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond. Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg! Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in.

Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig.

Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten. Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen. Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid.

Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen!

Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me. Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek.

Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was! Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje.

Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond. Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten.

Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed!

Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht. Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op. Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup!

Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze. Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen. Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr! Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten. Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond!

Maar ik was niet de enige! Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar.

Lik m’n natte kutje… daar ja! Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen.

Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel.

Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren.

Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte. De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen. Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend.

Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had!

Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje. Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar!

Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter. Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten.

Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan. Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb.

Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad! Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten. Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot. Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan. Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo!

De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag. Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind.

Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw. Ik had haar zelden zo nat gezien.

Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden. Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil.

Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken. Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje. Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten.

Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke! Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af.

Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet. Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes. Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen.

Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur. Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat. Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat. De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend. Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten!

Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen. Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi. Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak.

Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren. Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in. We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten. Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek.

Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde. Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau. Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen. Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen.

Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg! Maar hij had gelijk schat. Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje! En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open. De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand.

Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt? Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven. Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed.

We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken. Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol. De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was.

Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater. Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit.

Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje. Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen. Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid.

De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was. Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt! Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons.

Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid. Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen.

Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten. Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken. Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen.

Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan. Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan. Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen.

Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind. Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk!

Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof. Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg. Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield. De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek. Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje.

Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte.

De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik. Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water. We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen!

Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen. Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau. Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen!

Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug. Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op. Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar! De gezwollen eikel glom in het zonlicht. Dunja keek nog steeds afwisselend naar het avontuur op de wal en naar de ontblootte eikels van Patrick en mij.

Ze schoof onrustig heen en weer in de bank en ik zag dat ze haar benen tegen elkaar aan wreef. Haar tepels stonden keihard vooruit en ze had blosjes van opwinding op haar wangen! Op de wal rolde de jongeman nu op het meisje en zij sloeg haar benen over zijn rug heen. Terwijl ze zoenden begonnen zijn billen op en neer te gaan. Ondanks de neukpartij met haar minnaar! En weer klonk het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar over het water.

Terwijl ik er langzaam aan trok keek ik naar Dunja die plotseling, door mij betrapt, haar ogen afwendde. Ze stond op en zei: Marieke opende gewillig haar benen en liet zijn vingers toe in haar natte kutje!

Terwijl hij mijn vrouw vingerde en haar tepel in z’n mond zoog kwam Dunja alweer naar buiten. Patrick deed geen moeite mijn vrouw met rust te laten en ik zag een stiekeme glimlach op Dunja’s gezicht verschijnen. Voor mij een teken dat Dunja er nu ook klaar voor leek te zijn om wat verder te gaan! Terwijl ze koffie inschonk, waarbij ze vlak bij me stond, keek ik naar haar kleine broekje waar zich in het kruis een duidelijke natte plek had gevormd!

Voorzichtig schoof ik het broekje er overheen en toen liet ik het naar beneden vallen. Dunja stapte er uit en liep weer naar binnen om de koffiekan weg te zetten. Ik bewonderde haar heerlijke kleine ronde billen en knipoogde goedkeurend naar Patrick. Terwijl Patrick en Marieke nog steeds naar de verrichtingen van het neukende stelletje op de wal keken, was Marieke inmiddels op zijn schoot gaan zitten.

Terwijl hij haar vingerde, trok mijn vrouw hem af! Dunja kwam terug naar buiten en ik keek ongegeneerd naar haar prachtige lichaam. Ze had een streepje donker haar van nauwelijks een centimeter breed op haar poesje staan dat eindigde waar haar lipjes begonnen. Het zag er super sexy uit! Vlak voor onze ogen pleegt een jonge meid overspel! Als er iets is waar ik geil van word, dan is het wel van vrouwen die verboden dingen doen met andere mannen! Niks heter dan dat! Ze was kletsnat en heet vanbinnen!

Mijn handen gleden van haar heupen naar haar kleine stevige borsten en weer terug. Hij legde zijn handen op haar achterhoofd en bepaalde het tempo waarin ze hem pijpte en intussen keek ik tegen de naar achteren stekende kale kut van mijn eigen vrouw. Ze was kletsnat en vingerde zichzelf terwijl ze pijpte! Dit ging een lange geile dag worden!

Na een poosje op mij gewipt te hebben stapte Dunja van me af. Daar is meer plaats! Gaan jullie ook mee? Ik keek haar aan en vroeg lachend: Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Voluptueuze Adam Brooke wordt in de keuken klaar gelikt. Spaanse furie trekt een grote snikkel klaar. Het huiswerk komt niet klaar maar Mathijs gelukkig wel. Amateur in netpanty krijgt er vies van langs. Kinky ballen likkend tatto sletje. Lenige brunette stevig aangepakt in hardcore vrijpartij. Opgewonden milf neemt een jonge snikkel deepthroat.

Jonge brunette krijgt er van langs. Met glaasje limonade krijg je deze jonge blondine wel uit de kleren. Terwijl haar man van huis is pijpt zij de buurman klaar.

Deze milf komt duidelijk wat te kort thuis. Jonge brunette neemt m diep in haar geile grotje. Gillend en spuitend komt deze blondine klaar. Aftrekken is een kunst en deze tiener heeft het in de vingers. Een dikke tien voor deze turn uitvoering.
Dikke lesbische vrouwen dikste kut

  • Neuken in kroatie meisje komt heftig klaar
  • SEX MASSAGE BODY TO BODY SENSUELE MASSAGE SEX
  • Neuken in kroatie meisje komt heftig klaar

Vingeren hard man zoekt stel


Ik merkte dat ook ik wel iets te drinken zou kunnen gebruiken en bood aan om wat in te gaan schenken. Terwijl ik binnen, in de voor mij onbekende keuken, zocht naar drinken en aan het inschenken ging, hoorde ik buiten gegiechel en de geluiden van natte kussen en seksende mensen.

Met gevulde glazen liep ik na enige tijd naar buiten en mijn mond viel letterlijk open van verbazing! Mijn vrouw moest écht supergeil zijn! Op het dek lagen een aantal kussens van de bank en Marieke zat daar op haar knieën op. Achter haar zat Patrick en neukte haar… anaal! Dat was iets wat mijn vrouw nooit wilde! Nu zat ze echter met een vuurrood hoofd te kreunen en te steunen en vingerde haar eigen kutje terwijl hij in haar achterste stootte en zijn zak kletsende geluiden veroorzaakte tegen haar prachtige ronde billen!

Patrick had haar stevig bij haar heupen vast en neukte haar met lange slagen. In drie schokkende bewegingen was mijn lul alweer op volle sterkte en ik wist niet hoe snel ik de glazen neer moest zetten!

Kijkend naar deze live pornovoorstelling begon ik mezelf af te trekken. Marieke begon zichzelf sneller te vingeren en steunde: Achter haar stootte Patrick gestaag door en neukte mijn vrouw’s kontje in een moordend tempo!

Hoewel ik nog niet zo lang geleden al was klaar gekomen, voelde ik het zaad al weer borrelen in mijn ballen en stapte ik naar voren. Ik ging op m’n knieën naast mijn vrouw zitten en wreef mijn harde natte snikkel langs haar plakkende lichaam, natte sporen achterlatende. Patrick begon nu zwaar te kreunen en riep: Tevreden en lachend keken we elkaar aan. Marieke en Patrick knikten instemmend. We dronken staand de glazen leeg en Marieke drukte plagend haar van het zaad klevende lichaam tegen ons aan en zei: De avond was gevallen en het was inmiddels nagenoeg donker.

We namen afscheid van Patrick en zwommen naar onze boot terug waar we in bed stapten en meteen in een diepe slaap vielen!! De volgende ochtend na het ontbijt dronk Patrick nog een kop thee bij ons in de kuip en ik vertelde hem waar wij heen zouden varen en voor anker zouden gaan. Patrick legde z’n hand op haar billen en zei lachend: Nagezwaaid door Patrick voeren we de inham uit richting het noorden. Na een halve dag varen langs de prachtige kust van Kroatië, kwamen we rond half vier aan bij de afgesproken plaats en in de mooie rustige baai gingen we voor anker.

Meteen nadat we zeker wisten dat de boot stabiel lag, sprongen we het water in. Vanuit het water bekeken we op ons gemak de omgeving. Het was er fantastisch mooi en rustig. De baai werd omringd met bomen en aan het uiteinde was een kiezelstrandje dat gebruikt werd door een tiental naturisten. Vlak bij onze ligplaats was een groot, voor Kroatië kenmerkend, rotsplateau met daarachter een door mensenhanden vrij van bomen gemaakt stukje grond.

Ze knikte en zei: Dus we hoeven niet bang te zijn dat het er druk wordt. Marieke keek rondom zich heen en zei lachend: Ik zie hier werkelijk niemand met iets van kleding aan. Toen we met een glas drinken moe maar ontspannen op het voordek lagen te zonnen stootte Marieke me plots aan.

Hij kwam recht op ons af en met de hand boven onze ogen volgden we alle bewegingen. Toen hij vlak bij ons was liep er een gebruinde vrouw de trap van de bestuurdersplaats af en begaf zich naar het voordek. Ze bleef bij de ankerlier staan en wachtte totdat ze stil lagen.

Dunja bleek een knappe verschijning te zijn. Slank met een klein rond kontje, mooi donkere lange en golvende haren, en een klein, bij haar lichaam passend, B-cupje. Ze had enkel een bikinibroekje aan.

We keken elkaar aan en hadden op basis van wat Patrick ons verteld had, niet verwacht dat ze topless zou lopen. Het anker viel en even later, toen de boot stil lag, kwam Patrick ook de trap af en voegde zich naast zijn vrouw op het voordek.

Hij was net als wij helemaal naakt en toen Marieke lachend zei dat het er goed uit zag wat ze zag, was het mijn beurt om haar een por te geven. Marieke en ik namen de uitnodiging graag aan en sprongen in het water. We maakten kennis met Dunja, die Nederlands sprak met een typische Slavische tongval. Ze liet haar blik over onze naakte lichamen glijden maar maakte er geen opmerking over. Hoewel ze de enige was met een broekje aan maakte ze geen aanstalten om het uit te doen.

Patrick’s voorspelling bleek juist te zijn. We zakten neer in de zachte leren kussens van de bank waarvan we uit ervaring wisten dat die ook geschikt was voor andere dingen dan alleen maar zitten! Ik keek Patrick aan en zei: We helpen haar wel! Laat ze eerst maar een beetje aan ons wennen. Zullen we hier morgen blijven liggen? Het is hier fantastisch. Als ze morgen ziet dat er op het strandje weer naturisten liggen en ze ziet ons naakt, dan wil ze vanzelf een keer meedoen.

Ze keek even een beetje vreemd naar de half harde piemel van haar man en deelde intussen de drankjes uit. Patrick deed net of er niets aan de hand was en begon met ons over de vaartocht van deze dag te praten. We kletsten gezellig met elkaar over van alles en nog wat en Dunja bleek een gezellige prater te zijn. Na een half uurtje stond Marieke op en zei: Ik vraag me af of alle boordverlichting het wel goed doet en ik wil geen problemen. Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen.

Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed. Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters. Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker. Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen.

Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren. Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit.

Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam. Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal. Na even wat winkeltjes te hebben bekeken en door het dorp te hebben gelopen, namen we plaats op het terras van een klein, authentiek ogend restaurantje. Het zag er leuk uit en omdat wij wat vroeg naar het dorp waren gegaan, was het er nog niet druk. Een knappe donkerharige serveerster in een zwart strak rokje en witte blouse bracht ons de menukaarten en vroeg in gebroken Engels wat we te drinken lustten.

We bestelden allebei een colaatje en terwijl we daarop wachtten, bekeken we de kaart. Alles is in het Kroatisch. Zouden ze geen Engelse kaart hebben? Toen de serveerster terug kwam met ons drinken, vroeg ik haar om een Engelse kaart die ze inderdaad niet bleken te hebben. Mij poging om samen met haar de boel naar het Engels te vertalen mislukte omdat ze vooral Kroatisch bleek te spreken en maar heel weinig Engels of Duits.

Plots liep ze onaangekondigd naar binnen en kwam snel terug met een grote man van half in de vijftig en kort grijs haar. Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was. Waarmee kan ik jullie helpen? Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween.

Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had. Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn. Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan. Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen.

We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen. Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw. De man is zeker vijftien jaar ouder als mij. Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen? Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke.

Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken. Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem. Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf. Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons. Wat mis je dan?

Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam. Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen. Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes.

Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was.

Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen. Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was.

Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over. Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen. Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke. Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel?

Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg. Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op.

Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in. Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven.

Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer. Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit.

Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had. Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in.

Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders!

Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit.

Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond. Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg! Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in.

Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig. Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten.

Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen. Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig.

Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen! Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me.

Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was! Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje. Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond.

Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Jong meisje komt klaar op camera Privé feestje met een zeer geil Nederlands meisje Nederlands meisje doet een striptease op webcam Gloryhole met een zeer geil Nederlands meisje Amateur Nederlands meisje wordt geneukt door drie lullen Anaal voor een zeer jong Nederlands meisje Nederlandse lul overdosis voor dit jong meisje Nederlands meisje omringd door lullen Rijden op een nederlands meisje Drie grote pikken voor een Nederlands meisje Roodharig Nederlands meisje betrapt in het toilet van de disco Zou hij een veel grotere pik hebben dan ik?

Hij trok zijn laatste beetje kleding uit en rende naar de waterval. Mijn vader is een sportieve kerel met een sterk, sportief lichaam, dat kan ik zelfs nog wel beoordelen. Daarmee vergeleken was ik nog een jongen. Toch was ik ook een man aan het worden! Zonder verdere aarzeling stapte ik uit mijn laatste kleren en rende naakt naar de waterval. Henk sprong er steeds onder en dan weer onder vandaan en ik volgde zijn voorbeeld.

Het koude water was erg stimulerend, je ging er van gloeien en na een poosje stonden we er rustig onder. Ik keek opzij en zag dat mijn vader zonder schaamte zijn voorhuid terug trok om zijn flinke lul even goed schoon te spoelen. Het leek wel of hij zich een beetje aftrok en zijn lul in zijn masserende vingers liet groeien! Ik voelde me vrij genoeg om hetzelfde te doen. Kijkend naar mijn eigen pik in mijn handen, trok ik de eikel bloot en liet het water tot in alle hoeken stromen.

Heerlijk, die straal langs je ballen! Ik vergat even waar ik was en stond gewoon te trekken. Ik heb trouwens ook al weer te stellen met mijn trouwe knecht, ondanks dat je moeder hem vannacht uitgeput heeft.. Mijn vader stond twee stappen bij me vandaan, en trok ook stevig aan zijn harde pik. We draaiden ons naar elkaar toe, ik kon mijn ogen niet van zijn machtige, grote pik afhouden.

Het was zo geil allemaal, en ik voelde hoe ik klaar ging komen. Mijn vader deed een pas in mijn richting, hij wilde niets missen van dit schouwspel. De eerste straal kwakte mij tegen mijn been, de rest verdween in het watergeweld. En wat een geile bui heb ik toch. Al sinds we hier zijn trouwens. Het lijkt wel in de lucht te hangen. Je bedoelt dat je mama en mij hebt horen seksen? We werden er opgewonden van.

De meisjes hebben zich gevingerd en ik heb me.. We gingen in de zon zitten en lieten ons opdrogen. Een heerlijke loomheid kwam over ons heen. We hadden even zitten dommelen denk ik, want toen ik de ogen opendeed schrok ook Henk net wakker uit een soort slaap.

We keken om ons heen en naar elkaars naakte lichaam. Toen kregen we door wat er zo raar was: Daar stonden we, mijn vader en ik, helemaal naakt in een woud waar wij de weg niet wisten. Wat moesten we nu? We besloten te gaan zoeken naar voetafdrukken of andere sporen die op de dader zouden kunnen wijzen.

Na een poosje vonden we iets: Als Sherlock Holmes en dr. Watson, zo gingen we het pad af, terwijl we in de gaten hielden of de sporen er nog waren. Hij had zijn schaamhaar helemaal weggeschoren, waardoor zijn anus goed zichtbaar was. Ook zijn ballen kon ik goed bekijken. Het deed me allemaal denken aan mijn rare droom van vannacht, waarin mijn moeder hem in zijn kont vingerde..

Zou ze haar vinger wel eens in zijn kont gepompt hebben? Zou dat een lekker gevoel zijn? Zou ze zijn ballen achterlangs gelikt hebben, haar neus begraven in zijn anus? Ik kreeg te veel geile gedachten, mijn lul begon weer te zwellen.. Dit was echt niet het goede moment! Na een tocht die misschien wel een uur duurde, over smalle paadjes, waarbij we onszelf af en toe openhaalden aan de struiken, stonden we plotseling voor een kleine hut, of eigenlijk boerderijtje, want het was best groot.

Er was niemand te zien, maar mijn vader, die net als ik nog stond te hijgen van de inspanning, begon te roepen: Juist, je gaat naar binnen. We duwden voorzichtig de piepende oude deur open, terwijl we in alle wereldtalen bleven roepen naar eventuele bewoners.

Een klein halletje gaf toegang tot de woonkamer, waar een eigenaardige geur hing. Het was eenvoudig ingericht, had kleine raampjes en de ruimte werd vrijwel geheel ingenomen door een ranzig, vetleren bankstel dat in een U-vorm rond een lage tafel geparkeerd stond.

We wilden net verder de woning ingaan, toen plotseling de voordeur openzwaaide, en een enorme kerel met een ongeschoren kop in de deuropening verscheen. Met een zware bromstem riep hij iets in het kroatisch, we verstonden het niet..

Hij wees naar ons en lachte breed terwijl hij het duidelijk over onze geslachtsdelen had. Zijn ogen flitsten heen en weer, van Henk naar mij en dan weer naar onze lullen. En hij bleef dat onbegrijpelijke taaltje brommen. Met een handgebaar maakte hij duidelijk dat we maar moesten gaan zitten. Hij verdween naar achteren en kwam terug met twee oude jassen die nogal stonken, maar voorlopig hadden we iets om ons aan vast te klampen. Daarna haalde hij twee glazen limonade die we dankbaar aannamen. Eigenlijk paste onze gastheer niet goed in het huisje.

Hij was te groot van postuur, en droeg iets wat je als boswachterkleding zou kunnen omschrijven. Aan de geweien te zien, die aan de muur hingen, had hij al heel wat beesten verschalkt. We vroegen of hij boswachter was, maar wisten daar niet eens een buitenlands woord voor te bedenken. Ook vroegen we of hij iets over onze spullen wist, maar kregen geen zinnige reactie. Hij praatte vriendelijk, lachte veel, zwaaide met zijn enorme handen, maar we werden niks wijzer.

Langzaam voelde ik me loom en rustig worden, en rond mijn mond kreeg ik een glimlach die niet weg te slaan was. Ik moest grinniken om die opmerking, en ook om de hele idiote situatie, en mijn vader begon ook stom te giechelen.

Zijn ogen stonden waterig, en dat werd niet beter toen we een half uur later ons tweede glas limonade ophadden. De boswachter was naast me komen zitten en grijnsde vrolijk met ons mee.

Af en toe liet hij zijn hand op mijn schouder rusten, en daarna op mijn been. Zijn grote, ongeschoren gezicht kwam heel dicht bij de mijne, maar dat rare drankje had me helemaal weerloos gemaakt. Ik moest nog steeds grijnzen, en mijn vader maakte zelfs gekke opmerkingen: En ik vond het allemaal prima! Later bedachten we dat die limonade een cocktail van XTC en Viagra geweest moet zijn.

De reus had wel door dat er zich iets roerde in mijn kruis, hij maakte opmerkingen en wees er naar. Toen pakte hij mijn hand en legde die op zijn kruis. Daar voelde ik een bult! Zijn hand sloeg ondertussen mijn jas open en nu zag iedereen mijn stijve paal die daar, zonder dat ik er iets over te zeggen had, met harde schokjes stond te trillen.

Ik schaamde me eigenlijk dood, maar meteen waaide die gedachte weg en richtte mijn aandacht zich op de boswachter die zijn hemd uittrok, en daarna zijn broek begon los te knopen.

Henk en ik keken elkaar aan. Hij gaat zijn lul laten zien. Dat zal me een kroatisch monster wezen! Die trok zijn onderbroek uit en liet ons breed lachend zijn halfstijve pik zien.

Vlakbij nu, zwaaide de grootste penis die ik ooit gezien had. Hij trok de eikel steeds bloot en rolde dan de ruime voorhuid weer helemaal naar voren zodat de eikel verdween. Ik was geboeid door de aanblik, en helemaal niet bang, al klinkt dat misschien raar. Nogmaals, dat verduivelde drankje had ons van het verstand beroofd en ons tot makke sekslaafjes gemaakt.

Ik begreep maar al te goed wat hij wilde: Ik had geen tijd voor keuzes, onze reus bewoog de heupen naar voren en duwde zijn snikkel in mijn mond. Ik moest er haast van kokhalzen, maar hij hield mijn hoofd zo stevig in de greep dat ik maar besloot mee te werken.

Het warme pikvlees paste net; ik voelde hoe zijn lul harder en groter werd terwijl de eikel mijn huig aantipte. Om mezelf te beschermen sloeg ik mijn handen rond zijn pik en ballen, zo kon ik beter controleren hoeveel lul hij in mijn keel kon pompen.

Zijn testikels lagen als zachtgekookte kippeneieren in mijn handpalm, ze voelden zacht en kwetsbaar aan. De reus stond te grommen en te genieten, met zijn ogen dicht en zijn heupen heen en weer stotend dreef hij zijn 25cm lange leuter in mijn pijpende mond.

Soms greep hij zijn pik vast, trok hem naar buiten en wreef zijn paarse eikel in mijn gezicht waarbij hij wilde klanken uitstootte. Dan duwde hij triomfantelijk zijn glimmende natte eikel weer tussen mijn lippen en pompte zijn pik hard mijn keel binnen. Wie had dat gedacht, dat ik nog eens op een stijve lul zou zuigen?! Het mafste was nog wel, dat ik zelf nog steeds een stijve had! De boswachter trok zijn leuter uit mijn mond, klom van de bank af en knielde met een begerige blik voor mij neer.

Hij spreidde mijn benen en toen gleden zijn handen rond mijn trillend harde lul. Zijn eeltige vingers streelden mijn ballen en trokken me langzaam en geil af. Zijn grote hoofd daalde af naar mijn kruis en zijn mond sloot zich om mijn eikel. Langzaam sabbelend, begon hij mijn pik te likken.

Ik wilde me verroeren maar kon niet, ik leek wel verlamd. Ik keek naar mijn vader en zei: Ik laat het allemaal gebeuren en heb nog een erectie ook..

Maar de rest verstond ik niet want ik werd zo lekker gepijpt door die gekke kerel dat ik bijna klaarkwam. Hij liet mijn lul snel uit zijn mond glijden en terwijl hij me traag aftrok liet hij een vinger tussen mijn billen glijden, naar mijn poepgaatje.

Maar ik had niets te willen, de boswachter kon met me doen wat hij wilde. Hij liet zijn vingers draaien rond mijn anus en af en toe verdween een vingertop naar binnen. Zo werd ik langzaam door hem opgerekt en voorbereid op het echte werk. Want toen hij twee vingers nat likte, en daarna in mijn kontkanaal op en neer liet gaan, wist ik dat hij die enorme pik van hem in me zou gaan steken. Die vingers waren wel lekker, maar van die grote pik werd ik ongerust, en ik keek naar mijn vader.

Die zat naast me te masturberen! Straks gaat hij nog die lul in me steken pap, dat kan toch niet? Niet knijpen met je kringspier maar juist persen, dan valt het mee. Zijn halve baard kriebelde, maar zijn tong die mijn aars uitlikte en mijn kont binnen drong, maakte dat goed. Mijn ballen sabbelde hij lekker af en toen stak hij weer twee natte vingers in mijn reet. Terwijl ik anaal opengewerkt werd was nu mijn pa aan de beurt om gepijpt te worden.

Volkomen weerloos liet hij het allemaal gebeuren, zijn pik was hard als een rots. Steeds verdween zijn leuter tot de helft in de slurpende, kwijlende mond van de boerse figuur.

Met zijn ogen dicht en zijn hoofd af en toe naar links en naar rechts zwaaiend knorde hij: Maar de geile boswachter richtte zich weer op mij.

Vanonder de bank had hij een blikje vaseline of ander vet gepakt, en begon daarmee mijn anus en zijn zwaaiende paal in te vetten. Een paar tellen later zat hij al met de knieën tegen de bank gesteund en plaatste de verhitte kop van zijn pik tegen mijn maagdelijke rozet. Kreunend en grommend zette hij kracht en ik voelde tot mijn verbazing hoe een eerste stukje van zijn pik in mijn kont schoof.

Het was een waanzinnig gevoel, om zo gevuld te worden. Het voelde onwennig en het deed ook wel zeer, maar steeds hoorde ik Henk zeggen: Het hielp wel trouwens, door te persen opende zich mijn anus genoeg om zijn ingevette hengstenlul toegang te verschaffen. De boswachter kwijlde er van, zo genoot hij. Mijn eigen lul klapte tegen mijn buik, terwijl hij zijn paal met volle kracht op me in ramde. Iedere keer leek ik meer gevuld te worden, het was niet te geloven. Mijn vader keek bezorgd, maar was niet bij machte me te beschermen.

Ik moest het maar doorstaan. Uit de harige borst van de bosneuker steeg een woest gegrom op, hij leek de finish te bereiken. Hard en met soppende geluiden pompte zijn paal op en neer in mijn wijd open kontgat.

Zijn kloten klapten tegen mijn billen, en ik voelde hoe hij zich ontlaadde en zijn pik nóg dikker werd. Brullend schoot hij zijn sperma in mijn darmen.

Het duurde een eeuwigheid, terwijl mijn kont volstroomde met zijn zaad. Dan —trager- stootte hij nog wat na, zijn bezwete borst in mijn gezicht gedrukt.

Ik rook zijn sterke geur vermengd met de geur van sperma. Het was dezelfde geur die in de huiskamer hing. Langzaam kwam hij tot rust, en nu pas zag ik dat mijn vader aan zijn stijve lag te trekken: En dat was het ergens ook wel, alleen, het was een beetje nieuw voor mij, een jarige bijna-man uit Nederland.

De reus richtte zich op en trok heel langzaam, met tegenzin, zijn slapper geworden lul uit mijn anus. Spermaklodders kleefden aan zijn geslacht, die nog steeds een imposant formaat had. Mijn kont stond wijd open en pruttelde na terwijl lucht en zaad naar buiten kwamen.

Hij kwam naast me staan: Duidelijk zag ik het doorzichtige sperma aan zijn sterk geaderde penis hangen. Een onverstaanbaar gebrom klonk van boven terwijl hij zijn lul voor mijn mond hield. Weer mompelde hij iets, nu dwingender.

Hij pakte me bij mijn haar en duwde zijn natte pik in mijn mond: Een sterke geur en smaak die iets geils in me aanboorde, want mijn penis, die wat verslapt was tijdens het kontneuken, kwam weer krachtig overeind. De kerel pakte mijn vader in zijn nek en duwde hem in de richting van mijn stijve. Henk probeerde zich te verzetten, maar het was duidelijk dat hij nog steeds geen eigen wil had. Het was een krankzinnige situatie natuurlijk, maar we zaten er in en konden niet wegkomen, als in een droom.