Meesteres car geile natte kut

meesteres car geile natte kut

Ik was gelukkig ruim op tijd en liep naar het perron. Ik werd nu nog zenuwachtiger dan ik al was en ik voelde het vocht in mijn broek lopen. Mijn ballen voelden koud aan en ik hoopte maar dat niemand een vochtplek zou zien. Eindelijk kwam de trein aan en zag ik haar uitstappen. Toen ze mij zag, kwam ze met stevige stappen op mij af en voor ik het wist gaaf zij mij een zoen, terwijl ze met een hand in mijn kruis voelde of ik de ring wel om had. Ze liet, zoals gewoonlijk, niets aan het toeval over.

Stel me vandaag nergens in teleur, want ik ben in een zeer strenge bui", zei ze, terwijl ze een koffertje in mijn hand duwde en mij mee trok. Eenmaal in de auto legde ze meteen haar hand op mijn ballen en kneep. Ik kon niet anders dan meteen naar haar luisteren. Zij bepaalde vanaf het eerste moment alles.

Aangekomen in een winkelstraat, moest ik de auto parkeren en een parkeerkaartje halen. Toen ik dit gedaan had trok ze mij aan een hand met haar mee. Voor ik het door had in mijn complete opwinding, liepen we een sex-winkel in. Wat nu weer, dacht ik. Wat is ze van plan? De jonge verkoopster kwam met een glimlach op ons af. Meteen vroeg mijn Meesteres waar de panty's zonder kruis hingen.

De verkoopster begeleide ons naar een rek en liet er een aantal zien. Mijn meesteres pakte er een en vroeg waar het pashokje was. Nu duwde ze mij de panty in mijn handen en zei op strenge toon: Ik kreeg meteen een rood hoofd van schaamte.

Wat zou de verkoopster wel denken? Ze glimlachte slechts, alsof het de normaalste zaak van de wereld was en leidde mij naar het pashokje. Voor ik het wist stond ook mijn Meesteres binnen en deed de deur op slot.

Ik deed dit uiteraard meteen en binnen een paar minuten stond ik met een kruisloze panty en mijn ball-stretcher naakt voor haar. Vliegensvlug klikte zij mij nu een paar handboeien om op mijn rug en tapete mijn mond strak dicht met linnen tape.

Nu pakte ze al mijn kleding en stopte die in haar tas. Ik ga een paar boodschappen doen en zorg dat jij je gedraagt. De verkoopster zal af en toe even komen kijken om te zien of je gehoorzaam bent". Voor ik het wist was ze verdwenen en liet de deur op een kier staan.

Dit was werkelijk te gek voor woorden. Hoe had ik hier in kunnen lopen? Geboeid en als een eerste klas slet achtergelaten in een vreemde winkel. Ik kon geen kant op. Ik voelde mij vernederd als nooit tevoren. Erger kon bijna niet. Inderdaad kwam de verkoopster geregeld even kijken en kneep dan telkens even in mijn ballen en tepels. Ik kon slechts kreunen. Zij wist blijkbaar ook heel goed hoe je met een echte slaaf om moet gaan.

Ook hoorde ik geregeld klanten binnen komen. De angst dat een vreemde mij hier zo zou zien was bijna ondraaglijk. Eindelijk kwam mijn Meesteres het kamertje weer in met een brede glimlach op haar gezicht.

Goed, dan mag jij je nu weer aankleden," , zei ze terwijl ze mij ontdeed van de boeien en de tape. Sneller dan ooit had ik mij weer aangekleed en ik mocht gelukkig weer mee. De verkoopster wenste ons nog een plezierige dag en lachte gemeen naar me. Eenmaal weer in de veilige omgeving van de auto, zei ik mijn Meesteres, dat ik dit nooit meer mee zou willen maken. Dit was de ergste vernedering die ik ooit had meegemaakt. Zij lachte en voelde in mijn kruis.

Mijn piemel was nog stijf en lekte als een waanzinnige. Hierop zei ze dat het dan wel vreemd was dat ik er blijkbaar zo opgewonden van was geworden. Ook hierin had ze weer gelijk. Zij wist altijd een manier te bedenken om mijn grenzen te verleggen. Zij kent mijn innerlijke gevoelens als geen ander en weet altijd precies hoe ver ze met mij kan gaan. Deze gedachte maakte mij nog onrustiger dan ik al was. Want wat zou mij nog meer te wachten staan? Terwijl haar hand in mijn kruis bleef, moest ik haar aanwijzingen volgen naar een ander deel van de stad.

Na geparkeerd te hebben, liepen we hand in hand door een drukke winkelstraat. Ik voelde dat iedereen naar ons keek. Zou het zo duidelijk zijn. De Meesteres met haar slaaf of dacht ik dit alleen maar?

Uiteindelijk doken we een kleine lunchroom in en zij bestelde iets te drinken en een klein hapje. In afwachting van de bestelling gleed haar hand naar mijn strak staande ballen en kneepe r zachtjes in. Ik voelde het vocht uit mijn piemel lopen. Midden in een drukke zaak. Ik probeerde haar hand zachtjes weg te duwen. Nu keek zij mij zeer streng aan en fluisterde in mijn oor dat ik dit meteen achterwege moest laten, anders zou ze mij publiekelijk voor lul zetten.

Uiteraard trok ik mijn hand weg en liet haar begaan. De bestelling kwam en ik nam een slok van mijn koffie. Ik zei dat de koffie niet zo heel lekker was. Hierop nam zij mijn kopje en spuugde zachtjes een lading speeksel in de koffie. Opdrinken" , zei ze zachtjes. Ik deed het meteen. Het hield niet op met vernederingen. Nadat ze een hap van broodje had genomen kauwde ze flink en zonder op te vallen spuugde ze de hap in haar hand.

Nu dwong ze mij de hap uit haar hand te eten! Ook dit deed ik meteen. Ik was volledig in haar macht. Ik wist het nu zeker en zij ook. Ik rekende af en we liepen weer buiten in de drukke straat. Plotseling trok ze mijn hoofd naar haar toe en zoende mij vol op de bek. Tot mijn schrik duwde ze met haar tong een fijngekauwd koekje in mijn mond. Weer een onverwachte verrassing. Iedereen keek naar ons maar zij had er maling aan.

Midden op straat liet ze mij haar uitgekauwde eten naar binnen werken. Gelukkig was de weg naar de auto nu niet ver meer. In de auto voelde ik me weer een beetje veiliger. Hoeveel van deze verrassingen kon ik aan van haar?

Zij navigeerde mij rechtstreeks naar haar huis. Daar binnengekomen moest ik mij meteen weer geheel uitkleden en mijn kleding inleveren. Ik moest naar boven naar de badkamer. Daar werden mijn handen boven mijn hoofd aan de douche ophanging vast geboeid en werd wederom mijn mond strak dicht geplakt.

Voor ik het door had werd al mijn borsthaar, okselhaar, schaamhaar en alle beharing tussen en op mijn billen vakkundig door haar verwijderd.

Ik raakte hier ondanks mijn weerloosheid zeer opgewonden van en mijn pik lekte dan ook als een idioot. Ook trok ze de panty tot op mijn knie'n en scheerde zelfs mijn bovenbenen volkomen kaal en glad. Hierna smeerde zij alle geschoren delen in met een zalfje, wat een heerlijk fris gevoel gaf.

Maar dat duurde maar even. Na een minuut of zo begon mijn gehele lijf enorm warm te worden en te prikkelen. Ik werd hier zo mogelijk nog geiler door. Nog nooit had ik mij zo kaal en slaafs gevoeld. Ik werd losgemaakt en de studio ingeduwd, waar ik een strak korset omkreeg geregen waardoor de ademhaling behoorlijk werd bemoeilijkt en het net leek of ik tieten had omdat alles omhoog geduwd werd.

Tevens kreeg ik een hoge leren halsband om waardoor mijn hoofd niet meer naar beneden kon. Hier werd door een oog aan de voorkant een touw aan vast gemaakt.

Tot overmaat van ramp moest ik in een strak kort rokje stappen en een paar damesschoenen aandoen. Als slotstuk werd mij een dames pruik opgezet. Ik wist echt niet wat ik zag in de grote spiegel. Hier stond een eersteklas slet. Ik als hoerige slet. Nu moest ik een tijdje in de rondte lopen zodat mijn Meesteres mij goed kon bekijken, terwijl zij op haar gemak in de stoel zat.

Het viel niet mee in die strakke damesschoenen, maar het wende snel. Na een paar rondjes te hebben gelopen, trok ze mij naar haar toe en klikte snel een paar handboeien vast achter mijn rug.

Ik moest nu op mijn knie'n gaan zitten. De Meesteres ging voor over gebukt over de stoel staan, waardoor haar geile billen naar achteren stonden. Ze trok, door haar benen heen aan het touw aan de halsband waardoor ik, bijna voorover vallend, met mijn gezicht in haar billen terecht kwam. Of ik nu wilde of niet, ik moest haar bilspleet helemaal schoonlikken. Ik raakte behoorlijk opgewonden, ook omdat ik met 1 oog in de grote spiegel het hele schouwspel kon zien.

Ik als slet die gedwongen werd de billen van deze strenge meesteres te likken. Mijn pik lekte inmiddels als een idioot. Toen ze eindelijk het gevoel had dat alles netjes schoon was, duwde ze mij weg.

De polsboeien werden afgedaan. In plaats daarvan kreeg ik leren polsbanden omgegespt. Nu moest ik languit op de grond gaan liggen met mijn hoofd vlak onder het grote kruis. Plotseling zette zij een soort kubus over mijn hoofd heen en klapte toen een deksel dicht.

Bovenin zat een gat waar net mijn gezicht door kwam. Mijn handen werden aan beide zijden van de kubus vast gezet en ze gooide een zwarte doek over de opening, zodat ik niets meer zag en alleen mijn eigen, opgewonden, ademhaling nog hoorde.

Ik voelde dat er draadjes op mijn strak gespannen ballen werden aangesloten. Ik werd nu erg onrustig en trilde overal. De elektrische schokjes trokken dwars door mijn ballen heen en voelde dat het besturingskastje op mijn buik werd gezet. Zo liet ze mij zeker een kwartier liggen. Plotseling werd de doek weggetrokken en zag ik het zalige onderlichaam van mijn Meesteres langzaam naar beneden komen.

Ze nam plaats precies boven op de opening van de kubus. Met het variëren van de stroomstoten maakte ze mij duidelijk dat ik haar kut vrijwel continu moest likken. Voor ik het wist kreeg ik een enorme straal pis te verwerken. Ik slikte wat ik kon, maar kon de straal niet bijhouden, zodat er van alles langs mijn gezicht liep. Tevreden over mijn prestatie stond ze eindelijk op en bevrijdde mij uit de box. Ik was volkomen uitgeput. Ik werd nu ontdaan van alle spullen, tot ik naakt voor haar stond en moest gaan douchen.

Ik stond nu echt op springen maar mocht onder geen beding klaarkomen van de strenge vrouw. Ze bleef mij in de gaten houden terwijl ik onder de warme douche stond.

Toen ik schoon gewassen terug kwam in de studio, zat zij rustig een sigaretje ter roken en keek mij zeer voldaan en glimlachend aan. Ik moest in al mijn naaktheid voor haar komen staan. Nu deed ze mij plotseling een strak oogmasker om en boeide wederom mijn handen op mijn rug.

Wat was ze nu weer van plan? Ik voelde haar rommelen met mijn piemel en ballen en na een paar minuten was ze klaar. Ik voelde een apparaat om mijn zaakje en mijn ballen zaten behoorlijk klem. Het oogmasker werd afgedaan en ik wist niet wat ik zag.

Ze had mij een kuisheidsgordel aangedaan. Zo'n doorzichtige van kunststof en afgesloten met een koperen slotje, dat was omtapet met plakband. Ik werd volkomen dol. Dit kon niet waar zijn. Ik was zo verschrikkelijk geil en nu kon ik niets.

Gedurende mijn afwezigheid wil ik dat jij absoluut niet aan je zelf kan komen en klaarkomt. Dit apparaat kun je onmogelijk afkrijgen zonder de sleutel. Je kunt gewoon plassen en douchen. Ik bepaal wanneer dat ding er weer af mag. Als ik vind, dat je lang genoeg droog hebt gestaan zal ik je een SMSje te sturen met een telefoonnummer. Smoel houden, aankleden en opsodemieteren", zei ze op een zeer hooghartige toon. Dit was echt te gek voor woorden. Ik was eerst volledig door haar uitgewoond en misbruikt en nu werd ik weggestuurd met een opgesloten pik zonder mogelijkheid om aan mijn eigen gerief kon komen.

Hoe kon ze mij dit aandoen? Ze weet toch hoe verschrikkelijk geil ik nu al ben? Hoe kon ik d it ooit volhouden? Ik probeerde nog iets terug te zeggen, maar voor ik het wist kreeg ik een paar flinke klappen in mijn gezicht en schreeuwde ze dat ik nu echt weg moest gaan.

Ik weet niet meer hoe ik het gedaan heb maar binnen 5 minuten zat ik volkomen overdonderd door haar meedogenloosheid in mijn auto op weg naar huis. Hoe gek het ook klinkt, maar door de kuisheidsgordel, die overigens voor anderen niet te zien was in normale kleding, werd mijn geilheid alleen maar groter en sterker.

Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. We vragen je om eenmalig akkoord te gaan met onze voorwaarden ter bescherming van de adverteerders. Ik heb de algemene voorwaarden van Midhold B. Email adres Wachtwoord Onthouden. Home vrouwen prive-ontvangst venray. Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Telefoonnummers van adverteerders op Kinky worden altijd gratis getoond. Ik heb een super geile natte kut de hele dag door en hou ervan om heerlijk gevuld te worden.

App je me snel? Estefania 24cm Privé Ontvangst.

Gay dating groningen spuitende gays

Ik heb een super geile natte kut de hele dag door en hou ervan om heerlijk gevuld te worden. App je me snel? Estefania 24cm Privé Ontvangst. Geen Faker Jason Privé Ontvangst. Kijk eens hoe spannend xx. More active More milk! Laatst bekeken squirtend porno slet - geile natte slet. Estefania 24cm - Last Day Estefania 24cm cum guaranteed Party.

Bellissima - Amandine en vriendin, de heetste meisjes bij ons. Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes Inschrijven. Toen gebeurde er iets wat ze eigenlijk niet wilde.

Ze ging naast mij staan terwijl ik nog op de grond lag en probeerde nog wat psi uit haar blaas te persen. Per ongeluk poepte ze een kwak op de grond en enigszins beschaamd wilde ze het afvegen. Maar al heel lang fantaseerde ik om zoiets een keer te proeven maar had dat nog nooit gedaan. Ik zei dat ze met haar kont op mijn mond mocht komen zitten zodat ik haar schoon kon likken.

Een beetje twijfelend deed ze wat ik vroeg en voor het eerst likte ik een vieze aars schoon en het maakte me bloed geil. Ik heb haar helemaal uitgelikt en nog een vinger erin gestoken en ook die afgelikt.

Toen kwam ik spontaan hevig klaar. Meesters Car is een geile perverse meesteres die haar afspraken nakomt en ik ga zeker nog een terug.

Labels « Vorige discussie Volgende discussie ». Weergave Lineaire weergave Switchen naar hybride weergave Switchen naar vertakte weergave. Waar kan ik terecht voor Het is nu Meesteres Car - Amsterdam Niet zo lang geleden ben ik voor de tweede keer geweest bij meesteres Car in Amsterdam. Stuur een privébericht naar bart Zoek alle berichten van bartmeesteres car geile natte kut

Ik was gelukkig ruim op tijd en liep naar het perron. Ik werd nu nog zenuwachtiger dan ik al was en ik voelde het vocht in mijn broek lopen. Mijn ballen voelden koud aan en ik hoopte maar dat niemand een vochtplek zou zien. Eindelijk kwam de trein aan en zag ik haar uitstappen. Toen ze mij zag, kwam ze met stevige stappen op mij af en voor ik het wist gaaf zij mij een zoen, terwijl ze met een hand in mijn kruis voelde of ik de ring wel om had.

Ze liet, zoals gewoonlijk, niets aan het toeval over. Stel me vandaag nergens in teleur, want ik ben in een zeer strenge bui", zei ze, terwijl ze een koffertje in mijn hand duwde en mij mee trok. Eenmaal in de auto legde ze meteen haar hand op mijn ballen en kneep. Ik kon niet anders dan meteen naar haar luisteren. Zij bepaalde vanaf het eerste moment alles. Aangekomen in een winkelstraat, moest ik de auto parkeren en een parkeerkaartje halen. Toen ik dit gedaan had trok ze mij aan een hand met haar mee.

Voor ik het door had in mijn complete opwinding, liepen we een sex-winkel in. Wat nu weer, dacht ik. Wat is ze van plan? De jonge verkoopster kwam met een glimlach op ons af. Meteen vroeg mijn Meesteres waar de panty's zonder kruis hingen. De verkoopster begeleide ons naar een rek en liet er een aantal zien.

Mijn meesteres pakte er een en vroeg waar het pashokje was. Nu duwde ze mij de panty in mijn handen en zei op strenge toon: Ik kreeg meteen een rood hoofd van schaamte. Wat zou de verkoopster wel denken? Ze glimlachte slechts, alsof het de normaalste zaak van de wereld was en leidde mij naar het pashokje. Voor ik het wist stond ook mijn Meesteres binnen en deed de deur op slot.

Ik deed dit uiteraard meteen en binnen een paar minuten stond ik met een kruisloze panty en mijn ball-stretcher naakt voor haar. Vliegensvlug klikte zij mij nu een paar handboeien om op mijn rug en tapete mijn mond strak dicht met linnen tape.

Nu pakte ze al mijn kleding en stopte die in haar tas. Ik ga een paar boodschappen doen en zorg dat jij je gedraagt. De verkoopster zal af en toe even komen kijken om te zien of je gehoorzaam bent".

Voor ik het wist was ze verdwenen en liet de deur op een kier staan. Dit was werkelijk te gek voor woorden. Hoe had ik hier in kunnen lopen? Geboeid en als een eerste klas slet achtergelaten in een vreemde winkel. Ik kon geen kant op. Ik voelde mij vernederd als nooit tevoren. Erger kon bijna niet. Inderdaad kwam de verkoopster geregeld even kijken en kneep dan telkens even in mijn ballen en tepels.

Ik kon slechts kreunen. Zij wist blijkbaar ook heel goed hoe je met een echte slaaf om moet gaan. Ook hoorde ik geregeld klanten binnen komen. De angst dat een vreemde mij hier zo zou zien was bijna ondraaglijk. Eindelijk kwam mijn Meesteres het kamertje weer in met een brede glimlach op haar gezicht.

Goed, dan mag jij je nu weer aankleden," , zei ze terwijl ze mij ontdeed van de boeien en de tape. Sneller dan ooit had ik mij weer aangekleed en ik mocht gelukkig weer mee. De verkoopster wenste ons nog een plezierige dag en lachte gemeen naar me.

Eenmaal weer in de veilige omgeving van de auto, zei ik mijn Meesteres, dat ik dit nooit meer mee zou willen maken. Dit was de ergste vernedering die ik ooit had meegemaakt. Zij lachte en voelde in mijn kruis. Mijn piemel was nog stijf en lekte als een waanzinnige. Hierop zei ze dat het dan wel vreemd was dat ik er blijkbaar zo opgewonden van was geworden.

Ook hierin had ze weer gelijk. Zij wist altijd een manier te bedenken om mijn grenzen te verleggen. Zij kent mijn innerlijke gevoelens als geen ander en weet altijd precies hoe ver ze met mij kan gaan.

Deze gedachte maakte mij nog onrustiger dan ik al was. Want wat zou mij nog meer te wachten staan? Terwijl haar hand in mijn kruis bleef, moest ik haar aanwijzingen volgen naar een ander deel van de stad. Na geparkeerd te hebben, liepen we hand in hand door een drukke winkelstraat.

Ik voelde dat iedereen naar ons keek. Zou het zo duidelijk zijn. De Meesteres met haar slaaf of dacht ik dit alleen maar? Uiteindelijk doken we een kleine lunchroom in en zij bestelde iets te drinken en een klein hapje. In afwachting van de bestelling gleed haar hand naar mijn strak staande ballen en kneepe r zachtjes in.

Ik voelde het vocht uit mijn piemel lopen. Midden in een drukke zaak. Ik probeerde haar hand zachtjes weg te duwen. Nu keek zij mij zeer streng aan en fluisterde in mijn oor dat ik dit meteen achterwege moest laten, anders zou ze mij publiekelijk voor lul zetten. Uiteraard trok ik mijn hand weg en liet haar begaan. De bestelling kwam en ik nam een slok van mijn koffie. Ik zei dat de koffie niet zo heel lekker was. Hierop nam zij mijn kopje en spuugde zachtjes een lading speeksel in de koffie.

Opdrinken" , zei ze zachtjes. Ik deed het meteen. Het hield niet op met vernederingen. Nadat ze een hap van broodje had genomen kauwde ze flink en zonder op te vallen spuugde ze de hap in haar hand.

Nu dwong ze mij de hap uit haar hand te eten! Ook dit deed ik meteen. Ik was volledig in haar macht. Ik wist het nu zeker en zij ook. Ik rekende af en we liepen weer buiten in de drukke straat. Plotseling trok ze mijn hoofd naar haar toe en zoende mij vol op de bek. Tot mijn schrik duwde ze met haar tong een fijngekauwd koekje in mijn mond. Weer een onverwachte verrassing. Iedereen keek naar ons maar zij had er maling aan.

Midden op straat liet ze mij haar uitgekauwde eten naar binnen werken. Gelukkig was de weg naar de auto nu niet ver meer. In de auto voelde ik me weer een beetje veiliger. Hoeveel van deze verrassingen kon ik aan van haar? Zij navigeerde mij rechtstreeks naar haar huis.

Daar binnengekomen moest ik mij meteen weer geheel uitkleden en mijn kleding inleveren. Ik moest naar boven naar de badkamer. Daar werden mijn handen boven mijn hoofd aan de douche ophanging vast geboeid en werd wederom mijn mond strak dicht geplakt. Voor ik het door had werd al mijn borsthaar, okselhaar, schaamhaar en alle beharing tussen en op mijn billen vakkundig door haar verwijderd. Ik raakte hier ondanks mijn weerloosheid zeer opgewonden van en mijn pik lekte dan ook als een idioot.

Ook trok ze de panty tot op mijn knie'n en scheerde zelfs mijn bovenbenen volkomen kaal en glad. Hierna smeerde zij alle geschoren delen in met een zalfje, wat een heerlijk fris gevoel gaf. Maar dat duurde maar even. Na een minuut of zo begon mijn gehele lijf enorm warm te worden en te prikkelen. Ik werd hier zo mogelijk nog geiler door. Nog nooit had ik mij zo kaal en slaafs gevoeld. Ik werd losgemaakt en de studio ingeduwd, waar ik een strak korset omkreeg geregen waardoor de ademhaling behoorlijk werd bemoeilijkt en het net leek of ik tieten had omdat alles omhoog geduwd werd.

Tevens kreeg ik een hoge leren halsband om waardoor mijn hoofd niet meer naar beneden kon. Hier werd door een oog aan de voorkant een touw aan vast gemaakt. Tot overmaat van ramp moest ik in een strak kort rokje stappen en een paar damesschoenen aandoen. Als slotstuk werd mij een dames pruik opgezet. Ik wist echt niet wat ik zag in de grote spiegel. Hier stond een eersteklas slet. Ik als hoerige slet. Nu moest ik een tijdje in de rondte lopen zodat mijn Meesteres mij goed kon bekijken, terwijl zij op haar gemak in de stoel zat.

Het viel niet mee in die strakke damesschoenen, maar het wende snel. Na een paar rondjes te hebben gelopen, trok ze mij naar haar toe en klikte snel een paar handboeien vast achter mijn rug. Ik moest nu op mijn knie'n gaan zitten. De Meesteres ging voor over gebukt over de stoel staan, waardoor haar geile billen naar achteren stonden.

Ze trok, door haar benen heen aan het touw aan de halsband waardoor ik, bijna voorover vallend, met mijn gezicht in haar billen terecht kwam. Of ik nu wilde of niet, ik moest haar bilspleet helemaal schoonlikken. Ik raakte behoorlijk opgewonden, ook omdat ik met 1 oog in de grote spiegel het hele schouwspel kon zien. Ik als slet die gedwongen werd de billen van deze strenge meesteres te likken.

Mijn pik lekte inmiddels als een idioot. Toen ze eindelijk het gevoel had dat alles netjes schoon was, duwde ze mij weg. De polsboeien werden afgedaan. In plaats daarvan kreeg ik leren polsbanden omgegespt. Nu moest ik languit op de grond gaan liggen met mijn hoofd vlak onder het grote kruis. Plotseling zette zij een soort kubus over mijn hoofd heen en klapte toen een deksel dicht. Bovenin zat een gat waar net mijn gezicht door kwam. Mijn handen werden aan beide zijden van de kubus vast gezet en ze gooide een zwarte doek over de opening, zodat ik niets meer zag en alleen mijn eigen, opgewonden, ademhaling nog hoorde.

Ik voelde dat er draadjes op mijn strak gespannen ballen werden aangesloten. Ik werd nu erg onrustig en trilde overal. De elektrische schokjes trokken dwars door mijn ballen heen en voelde dat het besturingskastje op mijn buik werd gezet. Zo liet ze mij zeker een kwartier liggen. Plotseling werd de doek weggetrokken en zag ik het zalige onderlichaam van mijn Meesteres langzaam naar beneden komen. Ze nam plaats precies boven op de opening van de kubus.

Met het variëren van de stroomstoten maakte ze mij duidelijk dat ik haar kut vrijwel continu moest likken. Voor ik het wist kreeg ik een enorme straal pis te verwerken. Ik slikte wat ik kon, maar kon de straal niet bijhouden, zodat er van alles langs mijn gezicht liep. Tevreden over mijn prestatie stond ze eindelijk op en bevrijdde mij uit de box.

Ik was volkomen uitgeput. Ik werd nu ontdaan van alle spullen, tot ik naakt voor haar stond en moest gaan douchen. Ik stond nu echt op springen maar mocht onder geen beding klaarkomen van de strenge vrouw. Ze bleef mij in de gaten houden terwijl ik onder de warme douche stond. Toen ik schoon gewassen terug kwam in de studio, zat zij rustig een sigaretje ter roken en keek mij zeer voldaan en glimlachend aan.

Ik moest in al mijn naaktheid voor haar komen staan. Nu deed ze mij plotseling een strak oogmasker om en boeide wederom mijn handen op mijn rug. Wat was ze nu weer van plan? Ik voelde haar rommelen met mijn piemel en ballen en na een paar minuten was ze klaar.

Ik voelde een apparaat om mijn zaakje en mijn ballen zaten behoorlijk klem. Het oogmasker werd afgedaan en ik wist niet wat ik zag. Ze had mij een kuisheidsgordel aangedaan. Zo'n doorzichtige van kunststof en afgesloten met een koperen slotje, dat was omtapet met plakband.

Ik werd volkomen dol. Dit kon niet waar zijn. Ik was zo verschrikkelijk geil en nu kon ik niets. Gedurende mijn afwezigheid wil ik dat jij absoluut niet aan je zelf kan komen en klaarkomt. Dit apparaat kun je onmogelijk afkrijgen zonder de sleutel. Je kunt gewoon plassen en douchen. Ik bepaal wanneer dat ding er weer af mag.

Als ik vind, dat je lang genoeg droog hebt gestaan zal ik je een SMSje te sturen met een telefoonnummer. Smoel houden, aankleden en opsodemieteren", zei ze op een zeer hooghartige toon.

Dit was echt te gek voor woorden. Ik was eerst volledig door haar uitgewoond en misbruikt en nu werd ik weggestuurd met een opgesloten pik zonder mogelijkheid om aan mijn eigen gerief kon komen.

Hoe kon ze mij dit aandoen? Ze weet toch hoe verschrikkelijk geil ik nu al ben? Hoe kon ik d it ooit volhouden? Ik probeerde nog iets terug te zeggen, maar voor ik het wist kreeg ik een paar flinke klappen in mijn gezicht en schreeuwde ze dat ik nu echt weg moest gaan. Ik weet niet meer hoe ik het gedaan heb maar binnen 5 minuten zat ik volkomen overdonderd door haar meedogenloosheid in mijn auto op weg naar huis. Hoe gek het ook klinkt, maar door de kuisheidsgordel, die overigens voor anderen niet te zien was in normale kleding, werd mijn geilheid alleen maar groter en sterker.

Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. We vragen je om eenmalig akkoord te gaan met onze voorwaarden ter bescherming van de adverteerders. Ik heb de algemene voorwaarden van Midhold B. Email adres Wachtwoord Onthouden. Home vrouwen prive-ontvangst venray.

Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Telefoonnummers van adverteerders op Kinky worden altijd gratis getoond. Ik heb een super geile natte kut de hele dag door en hou ervan om heerlijk gevuld te worden. App je me snel? Estefania 24cm Privé Ontvangst.

Meiden kutjes sex shmaile


meesteres car geile natte kut