Kutje voelen spuitende tepels

kutje voelen spuitende tepels

Hij gaat op een ander ligbed zitten en antwoord met een lachend gezicht: Berry is de vier jaar jongere broer van John, een beetje nog jongensachtig type wel een vrolijke aardige gast. Gewoon een spontane levensgenieter is hij, “en nu heb je mij eerst stiekem staan te bekijken” zeg ik hem op beschuldigende toon.

Dus vraag ik hem vriendelijk: Lachend zegt hij daarop terwijl hij zijn shirt uit trekt: Om van onderwerp te veranderen vraag ik: Wel leuk vind ik het natuurlijk dat ik bekeken wordt door mijn zwager, omdat ik de opener vergeet vraag ik hem of hij ze open kan krijgen, dat lukt hem en als hij er mij eentje aangeeft duwt hij de koude fles tegen een tepel die zich gelijk opricht.

Lekker koud voelt dat, vervolgens zet die andere tepel ook flink op, Berry zit nog met zijn spijkerbroek aan en vraagt: Als hij gaat zitten met alleen zijn boxer aan bekijk ik hem en valt mijn mond open, uit zijn niet al te grote boxer komt er aan alle kanten zijn ongeschoren schaamhaar uit verbaast zeg ik: Wijzend op zijn boxer zeg ik: Als hij op een gegeven moment vraagt: Dan voorzichtig en een beetje onzeker vraagt hij Als ik weer buiten bij hem zit zeg ik hem: Dus nadat we ons biertje ophebben wijs ik Berry de weg in de douche en zoek ik alles bij elkaar wat ik nodig denk te hebben, ik loop ondertussen gewoon in mijn blote tieten natuurlijk.

Als hij naakt op zijn rug op de tafel gaat liggen valt het me al wel op dat zijn leuter in slappe toestand groter is als die van John. Als ik met de tondeuse aan de gang ga moet ik zijn leuter toch in mijn hand nemen om hem opzij te leggen, in mijn hand voel ik hem groeien, “hé dat is niet de bedoeling” maar had het wel verwacht en Berry zegt: Als ik met de tondeuse klaar ben wrijf ik hem lekker in met scheergel, zijn ballen masseer ik lekker in en ga aan het scheren om hem te plagen geef ik een kus op zijn paarse eikel en zeg: Steeds neem ik hem weer even in mijn mond en trek lekker even aan zijn paal, steeds langer hou ik hem even in mijn mond.

Als ik klaar ben met scheren en hem gewassen heb wrijf ik zijn stijve paal en ballen in met huid crème, met beide handen omvat ik zijn grote dikke paal en mijn mond sluit ik op zijn eikel nu is het een combinatie van inwrijven, aftrekken en pijpen, en ik ben natuurlijk inmiddels ook al wel lekker geil geworden… Heerlijk zuig en lik ik op zijn eikel en trek flink aan zijn grote paal, met zijn onderlichaam stoot Berry steeds harder omhoog en roept: Als hij uitgespoten is en ik hem schoongelikt heb, ga ik rechtop staan tussen zijn benen en hou zijn ballen en iets verslapte paal in mijn handen.

Met één hand kneed hij ook mijn grote tieten en trekt aan mijn tepels, heerlijk neemt Berry me onderhanden het is fout maar wel erg lekker spannend en vreselijk geil maakt hij mij.

Met rasse schreden ga ik richting een geweldig orgasme luid kreunend en heftig schokkend lig ik klaar te komen op de keukentafel als het orgasme wat wegzakt ben ik geiler dan ooit, tenminste zo voelt het, en roep ik Onwijs vreselijk lekker voelt het als hij mijn kutje oprekt en langzaam naar binnen schuift, wat enorm verlangde ik naar een paal in mij te voelen.

Geheel onverwacht krijg ik hier een heerlijke beurt van mijn zwager en geniet daar wel vreselijk van, mijn man mag dit nooit te weten komen natuurlijk. Geweldig lekker voel ik hoe Berry zijn paal met kracht in en uit mij beweegt zijn ballen voel ik tegen mijn billen slaan bij elke stoot. Met zijn ogen dicht staat Berry mij flink te palen, mijn enkels liggen op zijn schouders en met zijn handen kneed hij flink mijn tieten zeker weet ik wel dat hij mij klaar gaat neuken.

Als hij met een vinger ook nog over mijn klitje gaat wrijven is er geen houden meer aan en wild schokkend en kreunend kom ik tot een geweldig orgasme en voel hoe Berry zijn paal uit mij trekt en voel ik de warme klodders sperma op mijn buik en tieten landen.

Als we weer terug op aarde zijn kijken we elkaar aan en zeg ik: Bezweet en na hijgend staat hij nog tussen mijn benen en antwoord: Plotseling begon ik echt heel heftig mijn hand en vingers te bewegen zodat haar onderlichaam ook helemaal meetrilde en de eerste druppels geil vlogen al in het rond, tegen de palm van mijn hand spuitend en haar eigen buikje er helemaal onder sproeiend.

Erika kreunde erg hard, steunde op beide ellebogen, keek als in een trance naar het geil dat uit haar ontzettend hard klaarkomende kutje spoot, nu echt in enorme stralen terwijl mijn vingers als razende kleine vibratortjes over haar G-plekje gingen, heerlijk soppende geluiden veroorzakend. Ze spoot zo gigantisch veel dat het recht over mijn T-shirt en broek sproeide, me volledig doorweekte en ik werd verschrikkelijk geil van de warme heerlijke sappen die langs de paal in mijn broek stroomden.

Marjanne keek totaal gefascineerd naar haar vriendinnetje’s ejaculerende kutje en vingerde zichzelf razendsnel tussen haar zo verrukkelijk uitziende kutlipjes. Na bijna een volle minuut trok ik mijn vingers terug en spoot de laatste straal zo verdomd geil ruikend meisjeszaad uit haar opgezwollen kutje, recht over de zich nu duidelijk aftekenende paal in mijn broek. Marjanne keek me verliefd aan en eiste dat ik haar ook zo verrukkelijk zou laten klaarkomen.

Ze zag de enorme paal in mijn doorweekte broek en ontzettend geil glimlachend boog ze zich voorover om haar kleine handjes erom heen te slaan. Nu was het mijn beurt om te kreunen maar ze drukte meteen haar vochtige, warme en volle lippen tegen de mijne en terwijl ze me door mijn broek heen verrukkelijk aftrok begonnen we aan een verschrikkelijk hete tongzoen.

Zo snel en vurig als jonge meisjes kunnen tongen strengelden onze tongen over en tegen elkaar aan, af en toe erop zuigend en toen ze mijn T-shirt opeens razendsnel over mijn hoofd trok drukte ze haar heerlijke borstjes en keiharde tepels tegen mijn naakte huid.

Omdat het zo ontzettend warm was op mijn gehuurde zolderkamer zweetten we beiden behoorlijk en gleden onze bovenlichamen heerlijk tegen elkaar aan, ze rook echt heerlijk naar een vanilleachtige parfum en haar jonge meisjeszweet. Ze likte en kuste mijn oor en terwijl ze de knoopjes van mijn broek losmaakte stak ze haar vochtige tong in mijn oor, een heerlijke sensatie veroorzakend.

Ze stak haar handjes in mijn boxershort en ik kreunde luid toen ik haar warmte om mijn kloppende pik voelde, ze haalde hem eruit en mompelde fluisterend en hijgend in mijn oor dat ze gek was op keiharde pikken. Plotseling duwde ze me verbazingwekkend hardhandig achterover op mijn vloerkleed, trok mijn broek en boxershort razendsnel uit en staarde met open mond naar mijn werkelijk keiharde pik die kloppend achterover op mijn buik lag, smekend om aangeraakt te worden.

Ze ging door haar knieën en voordat ik het goed en wel doorhad drukte ze haar warme, plakkerige en druipende kutje over mijn tot het uiterste gezwollen paal, ze begon me te berijden zonder dat ik in haar zat, zo verschrikkelijk geil en opwindend als ik nog niet eerder had meegemaakt.

Opeens stond Erika naast ons, ze was weer wat bijgekomen van haar overweldigende orgasme en zonder dat ze iets zei hurkte ze zich boven mijn gezicht en drukte haar werkelijk kletsnatte kutje over mijn mond. Ze smaakte lekkerder dan ik ooit had durven dromen, een mengeling van haar zoetige sappen, zweet en geil en toen ik mijn tong zo diep mogelijk in haar stak voelde ik hoe mijn pik ineens in Marjanne’s mond werd gezogen.

Wat voelde dit verdomd lekker!!! Ik voelde hoe haar tongetje over de onderkant van mijn eikel dartelde terwijl ze me keihard naar binnen zoog en haar handjes mijn propvolle en loodzwaar aanvoelende ballen omvatten. Erika bereed kronkelend mijn hele gezicht, ze wreef haar druipende kutje van mijn kin naar mijn mond tot over mijn neus, ondertussen haar klitje heftig bewerkend met twee vingers. Ze had haar knieën over mijn armen gedrukt zodat ik me niet kon bewegen en volledig overgeleverd was aan haar.

Plotseling voelde ik een vinger tussen mijn billen gaan en voordat ik het goed doorhad stak Marjanne haar wijsvinger diep in mijn strakke kontgaatje. Ze bleef me ongelofelijk lekker pijpen terwijl ze me in mijn kontje begon te vingeren en nadat ik bekomen was van de schrik en een beetje pijn voelde het godsgruwelijk geil aan om gevingerd te worden.

Ze spuugde tussen mijn billen, maakte het daar goed nat en al snel volgde een tweede vinger diep in mijn kontgat. Ik kreunde echt heel luid van dit ongekend heerlijke gevoel en schrok behoorlijk toen er opeens een enorme straal plas over mijn gezicht werd gespoten uit het kutje van Erika: Ik probeerde me te verzetten omdat ik nauwelijks nog naar lucht kon happen nu haar zeik in enorme stralen over mijn mond en gezicht spoot maar haar knieën drukten me zelfs harder tegen de grond.

Haar warme plas rook eigenlijk helemaal niet vies, eerder op een echt ranzige manier verschrikkelijk opwindend en toen ik mijn mond opende richtte ze haar kletterende kutje zo dat ze recht in mijn mond plaste, de hoeveelheid kon ik nooit allemaal doorslikken zodat het langs mijn mondhoeken kwam maar de verrassend geile smaak maakte me nog geiler dan ik al was… Nadat Erika uitgeplast was kroop ze van me af en kuste me vol op mijn mond, haar eigen kutsappen en plas likkend van mijn gezicht, wat was dit een ongelofelijk gigantisch geil meisje!!!

Mijn kontje werd ondertussen steeds meer uitgerekt doordat Marjanne me nu zelfs met vier vingers erg diep vingerde en ook al kon ik het nauwelijks verdragen, het voelde echt supergeil aan, vooral omdat ze me echt volledig de hemel in pijpte met haar verrukkelijk warme mondje.

Ze stopte plotseling, trok haar vingers terug en trok me aan mijn arm omhoog: Wijdbeens ging ze achterover liggen op de bank en spreidde haar prachtig roze kutlipjes met haar beide handjes zodat ik echt diep in haar verrukkelijke kutje kon kijken. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en stak mijn twee vingers in haar drijfnatte kutje, meteen haar G-plekje vindend. Erika ging achter me zitten en liet vrij hardhandig vier vingers in mijn al wijd open gevingerde kontgat glijden, mijn pik steigerde op en neer toen ze over mijn prostaat drukte, dit voelde werkelijk supergeil!!!!

Terwijl ik het tempo waarop ik Marjanne vingerde steeds sneller opvoerde en haar kutsappen al heerlijk begonnen te stromen likte ik rondom haar gezwollen klitje, meteen gevolgd door luid gekreun van het geile meisje dat kronkelend haar heupen meebewoog met mijn gevinger. Erika kuste en likte me wild in mijn nek terwijl ze nu probeerde haar hele hand in mijn kontgat te drukken, wat na enige tijd ook nog lukte: Het voorgeil droop in lange slierten uit mijn pik zoals ik het nog nooit eerder had meegemaakt en Erika liet het in haar handje druipen waarna ze het over haar gezicht uitsmeerde, likkend en smakkend.

Mijn vingers gingen razendsnel over haar G-plekje en het geil gutste in heerlijke hoeveelheden over mijn borstkas, daarna naar beneden druipend over mijn keiharde paal.

Marjanne’s ogen draaiden weg en ze kronkelde over haar hele lichaam toen ze maar bleef spuiten en ik ving zoveel mogelijk van haar nectar op in mijn geopende mond.

..

Prive sex thuis meesteres brabantkutje voelen spuitende tepels

Hij gaat op een ander ligbed zitten en antwoord met een lachend gezicht: Berry is de vier jaar jongere broer van John, een beetje nog jongensachtig type wel een vrolijke aardige gast.

Gewoon een spontane levensgenieter is hij, “en nu heb je mij eerst stiekem staan te bekijken” zeg ik hem op beschuldigende toon. Dus vraag ik hem vriendelijk: Lachend zegt hij daarop terwijl hij zijn shirt uit trekt: Om van onderwerp te veranderen vraag ik: Wel leuk vind ik het natuurlijk dat ik bekeken wordt door mijn zwager, omdat ik de opener vergeet vraag ik hem of hij ze open kan krijgen, dat lukt hem en als hij er mij eentje aangeeft duwt hij de koude fles tegen een tepel die zich gelijk opricht.

Lekker koud voelt dat, vervolgens zet die andere tepel ook flink op, Berry zit nog met zijn spijkerbroek aan en vraagt: Als hij gaat zitten met alleen zijn boxer aan bekijk ik hem en valt mijn mond open, uit zijn niet al te grote boxer komt er aan alle kanten zijn ongeschoren schaamhaar uit verbaast zeg ik: Wijzend op zijn boxer zeg ik: Als hij op een gegeven moment vraagt: Dan voorzichtig en een beetje onzeker vraagt hij Als ik weer buiten bij hem zit zeg ik hem: Dus nadat we ons biertje ophebben wijs ik Berry de weg in de douche en zoek ik alles bij elkaar wat ik nodig denk te hebben, ik loop ondertussen gewoon in mijn blote tieten natuurlijk.

Als hij naakt op zijn rug op de tafel gaat liggen valt het me al wel op dat zijn leuter in slappe toestand groter is als die van John. Als ik met de tondeuse aan de gang ga moet ik zijn leuter toch in mijn hand nemen om hem opzij te leggen, in mijn hand voel ik hem groeien, “hé dat is niet de bedoeling” maar had het wel verwacht en Berry zegt: Als ik met de tondeuse klaar ben wrijf ik hem lekker in met scheergel, zijn ballen masseer ik lekker in en ga aan het scheren om hem te plagen geef ik een kus op zijn paarse eikel en zeg: Steeds neem ik hem weer even in mijn mond en trek lekker even aan zijn paal, steeds langer hou ik hem even in mijn mond.

Als ik klaar ben met scheren en hem gewassen heb wrijf ik zijn stijve paal en ballen in met huid crème, met beide handen omvat ik zijn grote dikke paal en mijn mond sluit ik op zijn eikel nu is het een combinatie van inwrijven, aftrekken en pijpen, en ik ben natuurlijk inmiddels ook al wel lekker geil geworden… Heerlijk zuig en lik ik op zijn eikel en trek flink aan zijn grote paal, met zijn onderlichaam stoot Berry steeds harder omhoog en roept: Als hij uitgespoten is en ik hem schoongelikt heb, ga ik rechtop staan tussen zijn benen en hou zijn ballen en iets verslapte paal in mijn handen.

Met één hand kneed hij ook mijn grote tieten en trekt aan mijn tepels, heerlijk neemt Berry me onderhanden het is fout maar wel erg lekker spannend en vreselijk geil maakt hij mij. Met rasse schreden ga ik richting een geweldig orgasme luid kreunend en heftig schokkend lig ik klaar te komen op de keukentafel als het orgasme wat wegzakt ben ik geiler dan ooit, tenminste zo voelt het, en roep ik Onwijs vreselijk lekker voelt het als hij mijn kutje oprekt en langzaam naar binnen schuift, wat enorm verlangde ik naar een paal in mij te voelen.

Geheel onverwacht krijg ik hier een heerlijke beurt van mijn zwager en geniet daar wel vreselijk van, mijn man mag dit nooit te weten komen natuurlijk. Geweldig lekker voel ik hoe Berry zijn paal met kracht in en uit mij beweegt zijn ballen voel ik tegen mijn billen slaan bij elke stoot.

Met zijn ogen dicht staat Berry mij flink te palen, mijn enkels liggen op zijn schouders en met zijn handen kneed hij flink mijn tieten zeker weet ik wel dat hij mij klaar gaat neuken.

Als hij met een vinger ook nog over mijn klitje gaat wrijven is er geen houden meer aan en wild schokkend en kreunend kom ik tot een geweldig orgasme en voel hoe Berry zijn paal uit mij trekt en voel ik de warme klodders sperma op mijn buik en tieten landen. Als we weer terug op aarde zijn kijken we elkaar aan en zeg ik: Bezweet en na hijgend staat hij nog tussen mijn benen en antwoord: Plotseling begon ik echt heel heftig mijn hand en vingers te bewegen zodat haar onderlichaam ook helemaal meetrilde en de eerste druppels geil vlogen al in het rond, tegen de palm van mijn hand spuitend en haar eigen buikje er helemaal onder sproeiend.

Erika kreunde erg hard, steunde op beide ellebogen, keek als in een trance naar het geil dat uit haar ontzettend hard klaarkomende kutje spoot, nu echt in enorme stralen terwijl mijn vingers als razende kleine vibratortjes over haar G-plekje gingen, heerlijk soppende geluiden veroorzakend.

Ze spoot zo gigantisch veel dat het recht over mijn T-shirt en broek sproeide, me volledig doorweekte en ik werd verschrikkelijk geil van de warme heerlijke sappen die langs de paal in mijn broek stroomden.

Marjanne keek totaal gefascineerd naar haar vriendinnetje’s ejaculerende kutje en vingerde zichzelf razendsnel tussen haar zo verrukkelijk uitziende kutlipjes. Na bijna een volle minuut trok ik mijn vingers terug en spoot de laatste straal zo verdomd geil ruikend meisjeszaad uit haar opgezwollen kutje, recht over de zich nu duidelijk aftekenende paal in mijn broek.

Marjanne keek me verliefd aan en eiste dat ik haar ook zo verrukkelijk zou laten klaarkomen. Ze zag de enorme paal in mijn doorweekte broek en ontzettend geil glimlachend boog ze zich voorover om haar kleine handjes erom heen te slaan.

Nu was het mijn beurt om te kreunen maar ze drukte meteen haar vochtige, warme en volle lippen tegen de mijne en terwijl ze me door mijn broek heen verrukkelijk aftrok begonnen we aan een verschrikkelijk hete tongzoen. Zo snel en vurig als jonge meisjes kunnen tongen strengelden onze tongen over en tegen elkaar aan, af en toe erop zuigend en toen ze mijn T-shirt opeens razendsnel over mijn hoofd trok drukte ze haar heerlijke borstjes en keiharde tepels tegen mijn naakte huid.

Omdat het zo ontzettend warm was op mijn gehuurde zolderkamer zweetten we beiden behoorlijk en gleden onze bovenlichamen heerlijk tegen elkaar aan, ze rook echt heerlijk naar een vanilleachtige parfum en haar jonge meisjeszweet. Ze likte en kuste mijn oor en terwijl ze de knoopjes van mijn broek losmaakte stak ze haar vochtige tong in mijn oor, een heerlijke sensatie veroorzakend.

Ze stak haar handjes in mijn boxershort en ik kreunde luid toen ik haar warmte om mijn kloppende pik voelde, ze haalde hem eruit en mompelde fluisterend en hijgend in mijn oor dat ze gek was op keiharde pikken.

Plotseling duwde ze me verbazingwekkend hardhandig achterover op mijn vloerkleed, trok mijn broek en boxershort razendsnel uit en staarde met open mond naar mijn werkelijk keiharde pik die kloppend achterover op mijn buik lag, smekend om aangeraakt te worden. Ze ging door haar knieën en voordat ik het goed en wel doorhad drukte ze haar warme, plakkerige en druipende kutje over mijn tot het uiterste gezwollen paal, ze begon me te berijden zonder dat ik in haar zat, zo verschrikkelijk geil en opwindend als ik nog niet eerder had meegemaakt.

Opeens stond Erika naast ons, ze was weer wat bijgekomen van haar overweldigende orgasme en zonder dat ze iets zei hurkte ze zich boven mijn gezicht en drukte haar werkelijk kletsnatte kutje over mijn mond. Ze smaakte lekkerder dan ik ooit had durven dromen, een mengeling van haar zoetige sappen, zweet en geil en toen ik mijn tong zo diep mogelijk in haar stak voelde ik hoe mijn pik ineens in Marjanne’s mond werd gezogen.

Wat voelde dit verdomd lekker!!! Ik voelde hoe haar tongetje over de onderkant van mijn eikel dartelde terwijl ze me keihard naar binnen zoog en haar handjes mijn propvolle en loodzwaar aanvoelende ballen omvatten. Erika bereed kronkelend mijn hele gezicht, ze wreef haar druipende kutje van mijn kin naar mijn mond tot over mijn neus, ondertussen haar klitje heftig bewerkend met twee vingers. Ze had haar knieën over mijn armen gedrukt zodat ik me niet kon bewegen en volledig overgeleverd was aan haar.

Plotseling voelde ik een vinger tussen mijn billen gaan en voordat ik het goed doorhad stak Marjanne haar wijsvinger diep in mijn strakke kontgaatje. Ze bleef me ongelofelijk lekker pijpen terwijl ze me in mijn kontje begon te vingeren en nadat ik bekomen was van de schrik en een beetje pijn voelde het godsgruwelijk geil aan om gevingerd te worden. Ze spuugde tussen mijn billen, maakte het daar goed nat en al snel volgde een tweede vinger diep in mijn kontgat.

Ik kreunde echt heel luid van dit ongekend heerlijke gevoel en schrok behoorlijk toen er opeens een enorme straal plas over mijn gezicht werd gespoten uit het kutje van Erika: Ik probeerde me te verzetten omdat ik nauwelijks nog naar lucht kon happen nu haar zeik in enorme stralen over mijn mond en gezicht spoot maar haar knieën drukten me zelfs harder tegen de grond. Haar warme plas rook eigenlijk helemaal niet vies, eerder op een echt ranzige manier verschrikkelijk opwindend en toen ik mijn mond opende richtte ze haar kletterende kutje zo dat ze recht in mijn mond plaste, de hoeveelheid kon ik nooit allemaal doorslikken zodat het langs mijn mondhoeken kwam maar de verrassend geile smaak maakte me nog geiler dan ik al was… Nadat Erika uitgeplast was kroop ze van me af en kuste me vol op mijn mond, haar eigen kutsappen en plas likkend van mijn gezicht, wat was dit een ongelofelijk gigantisch geil meisje!!!

Mijn kontje werd ondertussen steeds meer uitgerekt doordat Marjanne me nu zelfs met vier vingers erg diep vingerde en ook al kon ik het nauwelijks verdragen, het voelde echt supergeil aan, vooral omdat ze me echt volledig de hemel in pijpte met haar verrukkelijk warme mondje.

Ze stopte plotseling, trok haar vingers terug en trok me aan mijn arm omhoog: Wijdbeens ging ze achterover liggen op de bank en spreidde haar prachtig roze kutlipjes met haar beide handjes zodat ik echt diep in haar verrukkelijke kutje kon kijken. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en stak mijn twee vingers in haar drijfnatte kutje, meteen haar G-plekje vindend.

Erika ging achter me zitten en liet vrij hardhandig vier vingers in mijn al wijd open gevingerde kontgat glijden, mijn pik steigerde op en neer toen ze over mijn prostaat drukte, dit voelde werkelijk supergeil!!!! Terwijl ik het tempo waarop ik Marjanne vingerde steeds sneller opvoerde en haar kutsappen al heerlijk begonnen te stromen likte ik rondom haar gezwollen klitje, meteen gevolgd door luid gekreun van het geile meisje dat kronkelend haar heupen meebewoog met mijn gevinger.

Erika kuste en likte me wild in mijn nek terwijl ze nu probeerde haar hele hand in mijn kontgat te drukken, wat na enige tijd ook nog lukte: Het voorgeil droop in lange slierten uit mijn pik zoals ik het nog nooit eerder had meegemaakt en Erika liet het in haar handje druipen waarna ze het over haar gezicht uitsmeerde, likkend en smakkend. Mijn vingers gingen razendsnel over haar G-plekje en het geil gutste in heerlijke hoeveelheden over mijn borstkas, daarna naar beneden druipend over mijn keiharde paal.

Marjanne’s ogen draaiden weg en ze kronkelde over haar hele lichaam toen ze maar bleef spuiten en ik ving zoveel mogelijk van haar nectar op in mijn geopende mond.

..

Onder de blanke huid tekende zich tientallen blauwe adertjes af en terwijl de vrouw de borst tussen haar vingers nam, liep er al een straaltje melk uit de rode tepel. Ademloos keek Leo naar de mond van de baby die smakkend de tepel naar binnen zoog en tevreden begon te zuigen. Hij had een erektie en in zijn fantasie was hij het zelf die aan de tiet van de knappe vrouw lag te zuigen.

Ze lachte “Kun je je dat niet meer herinneren? Zestien jaar geleden lag jij in mijn armen te drinken. Tjonge, wat was jij gulzig” “Daarom is Onno zo dik” grapte Leo.

Onno keek er een beetje raar naar, maar toen hij bedacht dat hij jaren geleden ook aan deze borst gelegen had, vermande hij zich en ging op zijn knieen voor zijn moeder zitten, stak zijn hoofd in de richting van de grote tepel en nam hem tussen zijn lippe.

Het ding was warm en dik, voelde ruw aan en tegelijkertijd zacht toen hij eraan begon te zuigen. Eerst kwam er niets, maar toen hij stevig zoog, zuchtte zijn moeder, en voelde hij hou de warme melk in zijn mond vloeide.

De smaak was vreemd zoet, huiverend liet hij de tepel uit zijn mond schieten, veegde zijn lippen af en schudde zijn hoofd. O ja, hij wilde er best een slokje melk uit drinken, maar dat was toch niet normaal? Maar deze lachte hem vierkant uit, zodat hij weer kleurde en zijn schouders ophaalde.

De baby heeft genoeg gehad en er zit nog behoorlijk wat melk in. Kom dan” Leo liet zich op zijn knieen zakken en steunde met zijn ellebogen op de ronde dijen van de vrouw. Toen hij zijn hoofd naar de uitnodigend vooruitgestoken borst bracht zag hij dat er een gaatje in de ruwe tepel zat en nog duidelijker zag hij de lichtblauwe aderen onder de tere huid van de borst. Een moederborst vol warme melk, maar wat voor een borst!

Veel tieten van naakte vrouwen had hij al op internet gezien, maar deze waren grandioos. Hij omsloot de rode knop met zijn lippen en rilde van wellust toen hij de gespannen tepel naar binnen zoog en er met zijn tong langs en overheen streek. Wat een genot, wat een heerlijkheid! Leo begon te zuigen en de lauwwarme melk vloeide krachtig in zijn mond.

Hij proefde en slikte, zoog weer een nieuwe golf in zijn mond en slikte opnieuw. Hij drukte zijn neus in de borst en snoof de lichaamsgeur van de opwindende vrouw in zijn neusgaten. Toen sloeg hij zijn armen om haar heen en bevoelde haar strakke billen. Sneller en sneller zoog hij aan de tepel en toen hij voelde dat die dikker en hard werd onder zijn glijdende tong werd zijn penis nog extra stijf. De moeder van Onno was een knappe vrouw, lang glanzend bruin haar, een paar prachtige donkere ogen, en een buitengewoon fraaie mond.

Ze had heel wat vrijers gehad voordat ze met de vader van Onno trouwde, en ook nu nog, terwijl ze al 35 was, hadden haar lichaamsvormen weinig van hun fraaie wulpsheid verloren. Zij was een prachtige vrouw en menig man keek haar op straat na, en maakte opmerkingen over haar stevige tieten en haar heerlijke strakke kont.

Terwijl zij haar borst liet leegdrinken door Leo, voelde zij tot haar grote verrassing dat het de jongen niet om de melk te doen was, maar zuiver en alleen om haar tieten en het zuigen van de tepel. Een hete tinteling trok door haar melkklieren naar haar lendenen en schoot toen als een vuurpijl door naar haar kutje. De kittelaar begon te tintelen, de schaamlippen gingen open, en het eerste druppeltje vocht liep langzaam uit haar schede. De vrouw zuchtte en onopvallend legde zij een hand tegen de voorkant van Leo’s broek.

Daar was inderdaad een flinke zwelling, dat had zij verwacht maar toch schrok zij ervan dat hij op haar tieten geilde.

Zestien jaar en wilde hij soms nog meer met haar? Ze vond het geile gezuig heerlijk, maar wist tevens dat dit niet kon, hij was te jong en als hij zo doorgin zou zij nog klaarkomen.

Met zachte drang haalde zij haar tepel uit zijn mond en duwde hem weg. Later, toen ze buiten waren, vroeg Onno geniepig “Wat vond je lekkerder, de tepel of de melk? Maar diezelfde avond in bed trok hij zich af en dacht aan het heerlijke tepeltje dat hij die middag had gezogen. En dan die heerlijke billen, die hij zo terloops had bevoeld.

Toen Leo twee dagen later zijn vriend wilde ophalen na schooltijd, vond hij diens moeder alleen thuis. Zij was zojuist de baby een schone luier aan het omdoen. Ze keek glimlachend naar Leo en zei: Ik zal de baby de borst geven en je kunt rustig toekijken als je wacht” Ze zei het spottend en gaf hem een ondeugend knipoogje.

Ja, dacht Leo, nu weet ik het, nu weet ik precies wat ik wil. En waarom legde jij je hand tegen mijn pik toen ik aan je borst lag?

Ik was geil op je en ben het nu nog meer. Veel te jong om te neuken? Hij ging dicht bij de vrouw zitten en streelde met zijn vingertop over de blanke borst. Wat een opwindend gevoel was dat toch. Maar eerst moeten we er eens goed over praten.

Ik heb gemerkt dat je een stijve kreeg toen je aan mijn borsten zoog en van de melk dronk. We weten allebei wat dat wil zeggen, nietwaar? Van het kijken naar haar ogen en mond werd hij al geil, laat staan van de rest. Hij spuit alles in zijn zakdoeken en denkt dan nog dat ik het niet door heb. Maar Leo, je moet meegaan naar boven, dan leg ik de baby in bed. Daarna moet je alles aan mij overlaten. Je mag drinken zoveel je wilt, maar ik wil wel dat je er iets tegenover stelt” Hij knikte en kon zich nauwelijks beheersen terwijl hij naar de blanke borsten van de vrouw keek.

De baby had genoeg en werd door de vrouw in bed gelegd, waarna zij weer tegenover Leo ging zitten en allebei haar volle en zwaar deinende tieten voor hem ontblootte en zacht zei dat hij wel mocht voelen. Dronken van verlangen stak Leo zijn handen naar de prachtige heerlijke vormen en liet huiverend zijn vingers over de gezwollen rode tepels glijden.

Tussen zijn benen werd het nu nat en hij hoopte dat de vrouw hem straks klaar zou maken met haar sierlijke vingers. Wat zou ze dat lekker kunnen. Kom nu mee naar boven. Op de slaapkamer aangekomen, sloot zij de gordijnen en maakte het licht boven het grote bed.

Ze sloeg de dekens terug, sloot de kamerdeur af en maakte haar jurk helemaal los, trok hem uit en zat in haar pikante zwarte slip op de rand van het bed. Haar grote peren deinden verlokkend op en neer, Leo voelde zijn hete snikkel schokken en hij ademde moeilijk.

Of ben je bang? Haar handige vingertoppen zochten de zaadstrengen en masseerden die gevoelvol, met trage, trekkende en duwende, draaiende bewegingen, die de jongen tot in zijn eikel voelde als een hete prikkeling. Hij begon de deinende borsten te bevoelen en keek naar de bewegende vrouwenhand in zijn kruis. Wel leuk vind ik het natuurlijk dat ik bekeken wordt door mijn zwager, omdat ik de opener vergeet vraag ik hem of hij ze open kan krijgen, dat lukt hem en als hij er mij eentje aangeeft duwt hij de koude fles tegen een tepel die zich gelijk opricht.

Lekker koud voelt dat, vervolgens zet die andere tepel ook flink op, Berry zit nog met zijn spijkerbroek aan en vraagt: Als hij gaat zitten met alleen zijn boxer aan bekijk ik hem en valt mijn mond open, uit zijn niet al te grote boxer komt er aan alle kanten zijn ongeschoren schaamhaar uit verbaast zeg ik: Wijzend op zijn boxer zeg ik: Als hij op een gegeven moment vraagt: Dan voorzichtig en een beetje onzeker vraagt hij Als ik weer buiten bij hem zit zeg ik hem: Dus nadat we ons biertje ophebben wijs ik Berry de weg in de douche en zoek ik alles bij elkaar wat ik nodig denk te hebben, ik loop ondertussen gewoon in mijn blote tieten natuurlijk.

Als hij naakt op zijn rug op de tafel gaat liggen valt het me al wel op dat zijn leuter in slappe toestand groter is als die van John. Als ik met de tondeuse aan de gang ga moet ik zijn leuter toch in mijn hand nemen om hem opzij te leggen, in mijn hand voel ik hem groeien, “hé dat is niet de bedoeling” maar had het wel verwacht en Berry zegt: Als ik met de tondeuse klaar ben wrijf ik hem lekker in met scheergel, zijn ballen masseer ik lekker in en ga aan het scheren om hem te plagen geef ik een kus op zijn paarse eikel en zeg: Steeds neem ik hem weer even in mijn mond en trek lekker even aan zijn paal, steeds langer hou ik hem even in mijn mond.

Als ik klaar ben met scheren en hem gewassen heb wrijf ik zijn stijve paal en ballen in met huid crème, met beide handen omvat ik zijn grote dikke paal en mijn mond sluit ik op zijn eikel nu is het een combinatie van inwrijven, aftrekken en pijpen, en ik ben natuurlijk inmiddels ook al wel lekker geil geworden… Heerlijk zuig en lik ik op zijn eikel en trek flink aan zijn grote paal, met zijn onderlichaam stoot Berry steeds harder omhoog en roept: Als hij uitgespoten is en ik hem schoongelikt heb, ga ik rechtop staan tussen zijn benen en hou zijn ballen en iets verslapte paal in mijn handen.

Met één hand kneed hij ook mijn grote tieten en trekt aan mijn tepels, heerlijk neemt Berry me onderhanden het is fout maar wel erg lekker spannend en vreselijk geil maakt hij mij. Met rasse schreden ga ik richting een geweldig orgasme luid kreunend en heftig schokkend lig ik klaar te komen op de keukentafel als het orgasme wat wegzakt ben ik geiler dan ooit, tenminste zo voelt het, en roep ik Onwijs vreselijk lekker voelt het als hij mijn kutje oprekt en langzaam naar binnen schuift, wat enorm verlangde ik naar een paal in mij te voelen.

Geheel onverwacht krijg ik hier een heerlijke beurt van mijn zwager en geniet daar wel vreselijk van, mijn man mag dit nooit te weten komen natuurlijk. Geweldig lekker voel ik hoe Berry zijn paal met kracht in en uit mij beweegt zijn ballen voel ik tegen mijn billen slaan bij elke stoot. Met zijn ogen dicht staat Berry mij flink te palen, mijn enkels liggen op zijn schouders en met zijn handen kneed hij flink mijn tieten zeker weet ik wel dat hij mij klaar gaat neuken.

Als hij met een vinger ook nog over mijn klitje gaat wrijven is er geen houden meer aan en wild schokkend en kreunend kom ik tot een geweldig orgasme en voel hoe Berry zijn paal uit mij trekt en voel ik de warme klodders sperma op mijn buik en tieten landen. Als we weer terug op aarde zijn kijken we elkaar aan en zeg ik: Bezweet en na hijgend staat hij nog tussen mijn benen en antwoord: Ik ga op de tafel zitten en met een handdoek van het scheren wrijf ik mijzelf schoon, nadrukkelijk zeg ik nog een keer: Lekker naakt blijf ik lopen en pak voor ons wat te drinken, Berry blijft ook naakt en geeft aan dat hij zeer tevreden is met het resultaat van de scheerbeurt.

Zo kletsen we wat en tussendoor maak ik een klein hapje klaar omdat we wel wat trek hebben inmiddels. Daarna zeg ik, mede omdat ik wel enorm genoten heb van mijn vreemdgaan: Dan zorg ik dat hij op zijn rug op de vloer gaat liggen en geef ik aan dat ik op hem wil komen zitten, ga boven hem staan en langzaam laat ik mij over zijn paal zakken die weer soepel volledig in mijn kutje verdwijnt Met mijn handen steun ik op Berry zijn schouders en met mijn onderlichaam maak ik neukende bewegingen, echt geweldig overal voel ik zijn grote paal in mij bewegen.

Solo kutjes speelse meiden


kutje voelen spuitende tepels

Geille jongens erotische massage vianen


kutje voelen spuitende tepels