Kleinekutjes pijpsex

Ik vind andere punten veel belangrijker.. Rary maandag 19 mei Ik heb met heul veul mannen seks gehad, maar ging nog altijd om wat ie ermee deed, hoe cliche ook, dus ik stem maakt niet uit Tenzij het een mini piemel is.

Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better. Klein als in mini of beneden gemiddeld, sorry maar ik verban je meteen naar de friendzone. Ik val nou eenmaal op grote lange mannen en wil dan ook graag bijpassend gereedschap. Slechte seks tolereer ik ook maar eenmalig, als die vibe er niet is houd het gewoon op. Maar het is als man wel leuker om te horen van woww..

Ik kan me voorstellen dat het dan einde oefening is. Ooit date gehad waarbij ik erachter kwam dat ik ondanks mn eigen uitspeaken erachter kwam dat size in die zin matters zodra het betekent dat je er geen bevredigende alternatieve, creatieve relatie kon opbouwen op seksuewl gebied. Voelde mezelf zo oppervlakkig! Ging niet om de groottezozeer als wel dat ie niet onwijs handig was met hoe hij het dan graag wilde hebben of wat voor hem werkte etc, Blij dat ik daarop niet afhaakte; tijdlater bleek spanning etc ook mee te spelen en met de juiste handleiding was er prima intimiteit mee te eevaren.

Size bleef niet indrukwekkend maar bleek niet langer tevoele als spelbreker omdat we fijne manier hadden van intieme relatie opbouwen. Datlaatste is dus wel "voorwaarde"van me heb il hierdoor geleerd. Snoesje dinsdag 20 mei Wat schenkt je meer genot? Zijn piemel of een salmiaklollie? Als je voor de salmiaklollie kiest, dan zeg ik: We don't have to make babies to make love. Hij was super onzeker, en begon ook te huilen tijdens seks. Dat elke avond vond ik toch een reden om ermee te stoppen Ik voelde amper wat, hij werd steeds slap en hij kwam niet klaar: En dan ook nog huilen..

En ik kan me voorstellen dat dat voor een man op zijn minst flink slikken is. Seks is ook een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie zou het wel echt kut vinden die jongen te vertellen. Hij krijgt dit waarschijnlijk al van alle meisjes te horen. Maar slechte seks erger, maar je kan ook slechte seks hebben met iemand met een grote piemel. Die met die kleine pik moet het goed compenseren met andere talenten. Maar als je eens een vluggertje wil en geen tijd zin heb om alles uit de kast te toveren heb je weinig plezier van je vluggertje.

Nee toch liever een wat grotere of in ieder geval een normaal formaat pik. Tjemig wat een drukte om piemelformaat. Ik heb een kleintje, volgens de maatstaven; lengte bijna 12 centimeter en dikte zo'n 13 cm. Ja inderdaad; qua verhouding een beetje vreemd veel kleiner dan gemiddeld maar ook een beetje dikker dan gemiddeld , althans als je de "statistieken" moet geloven.

Maar is seks alleen afhankelijk is van de penislengte? Natuurlijk; ik snap ook wel dat een grote penis van 20cm er geiler uitziet dan een penis van amper 12cm, met 2 handen vastpakken is opwindender dan met 3 vingers omvatten. Zelf zie ik ook liever een strakke "porno-kut", dat zie er veel opwindender uit. Maar uiteindelijk komt seks er toch op aan wie er aan vastzit en wat ermee gedaan wordt. Ik heb meer dan 10 seksrelaties gehad, en nog nooit heeft er iemand problemen gehad met mijn kleine penis.

Één keer kreeg ik een grappig bedoelde opmerking " haha, dat is de kleinste lul die ik ooit geneukt heb " sorry voor de bewoording. Maar na die eerste keer bleef ze toch seks met met hebben. Zou penislengte prioriteit zijn dan zou ik onzeker worden, waardoor de seks zou tegenvallen. Maar ik heb mijn "Klein Duimpje" geaccepteerd. Blijkbaar is dat okee. Het is een reden om niet treurig te zijn wanneer het uitgaat. Verder ligt het er maar net aan wat je zelf belangrijk vindt in het leven, toch?

Mijn ex had een piemie so klein als z'n duim en een ego zo groot als ehm Maar ik hield wel veel van hem. Ben wel blij dat ik nu weer normale sex kan hebben de rest van m'n leven. Want eerlijk is eerlijk, ik keek er, toen het nog aan was, wel een beetje tegenop om dat te moeten missen. Anonymous zaterdag 9 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

It's never to late start living! TO, het blijft oefenen voor je vrouw. Het helpt wel maar pas op termijn. Daarnaast kan een bezoek aan de huisarts geen kwaad omdat ze wellicht veel afscheiding niet alleen door opwinding heeft en er misschien andere zaken spelen.

Als je vrouw echt niet fris ruikt, vermoed ik een gardnerella? Dat heb ik ook eens gehad en vond ik bijzonder schaamtevol. Het ruikt idd echt niet lekker en ging bij mij ook niet 'zomaar' over.

Ik heb een klein kuurtje gedaan en toen was ik er vanaf. Simpele oplossing, groot plezier. En het zit niet in mijn hoofd voor mijn vrouw is het ook een probleem. Ik heb de oefeningen voor haar gegoogeld. Dat ze vreemd ruikt weet ze niet dat heb ik niet verteld. Maar waar zijn dan de oren van het konijn? Die zitten nog in mijn potlood opa vrij naar Herman van Veen. Vandaag geen reet aan dit topic Is ze ingescheurd of geknipt tijdens de bevalling?

Dan kan ze waarschijnlijk trainen wat ze wil maar word het nooit meer zoals het was helaas, want er is dan toch schade aangericht. Kijk nat zijn is geen probleem als je strak ben, maarja als je er wijd bij ben is nat juist extra vervelend voor je gevoel het ontbreken van het gevoel. Er zijn wel ingrepen die je bij een plastische chirurgie kunt laten doen volgens mij? Zelf heb ik 3 kids, en ben bij de eerste ingeknipt en ben van mening dat het daarna anders is gaan voelen voor zowel mezelf als mijn man.

Het is wijd, en ja ik kan mijn vagina samenknijpen zonder probleem maar ik denk dat er aan een kant door de knip toch iets beschadigd is waardoor het tewijd voeld en het ziet er toch ook anders uit na al het natuur geweld zullen we maar zeggen. Ik heb zelf geen ervaring met een therapeut of die balletjes maar een vriendin van mij wel omdat ze is ingeknipt en heel erg is uitgescheurd richting de clitorus en hier heel veel hinder mee ondervind, ook met het ophouden van de blaas.

Het blijft een lastig probleem, en alleen je vrouw kan het proberen maar heeft geen garantie voor het eindresultaat. Een Candida infectie kan het ook veroorzaken en sommige vrouwen zijn hier gevoelig voor. Na menstruatie, of na de sex of bij verminderde weerstand kan dit opsteken. Ook als je partner de man wel te verstaan een slechte hygiene heeft of sex met meerdere personen heeft kan hij deze overdragen en als die een condoom draag is het nog mogelijk als er bacterieen via de huid rondom de vagina zijn lijf raakt en hij deze zo in contact breng bij zijn eigen vrouw.

Maaique woensdag 25 januari Lactaciet is nooit een goed idee! Doe het goed, of laat het! Bij ons werden wel is de merries 'dichtgezet' omdat de merries anders vuil konden worden tijdens het insemineren, dus misschien je vrouw laten dichtnaaien: Je kan ook nog verschillende standjes proberen. Wat is een schildpad? Het ruime vagina probleem, heb 't inmiddels ook paar keer ervaren.

Weet niet of 't door kinderen krijgen komt. Toevallig waren het wel beide moeders, maar bij sommigen merk je niets. Ook lichaamsbouw etc zegt niets. De allerlekkerste poes qua gevoel had een Spaanse van voor in de 40 die heel fors was en geen mooi figuur had. Wel een hele mooie kop en borsten. Echt te lekker gewoon, ik moest dan af en toe even stoppen om niet te komen.

Maar ken ook twee moeders met perfect figuur, redelijk klein van stuk ook en die voelen heel ruim van binnen. Eentje kom mij dan wel weer heel lekker klaarneuken kan ook bijna niemand terwijl het zo simpel is door gewoon met d'r 'opening' over m'n penis te rijden ipv er helemaal in op een neer gaan zoals de meesten doen

.

Gangbang in amsterdam sex massage adressen

Sex is meer dan een piemel. De meeste vrouwen komen niet klaar door penetratie dus de befkwaliteiten zijn veelll belangrijker! Dat zou dan veel anaal zijn, of een heel kleine vrouw of zo Size does matter ja, er zijn vrouwen die het minder belangrijk vinden maar ook vrouwen die het belangrijk vinden, ik ben er eentje van, als een man mijn borsten niet goed vindt of mij te dik of te dun vindt, nou dan moet hij er niet aan beginnen Damn, these dishes look immaculate.

Een kleine vrouw staat niet gelijk aan een kleine vagina Ook de grootte of kleinte van de vagina staat niet gelijk aan het kunnen samenspannen van de bekkenbodemspieren, de vochtigheid, het gevoel.

Als de vrouw niets voelt staat dat niet gelijk aan dat de man ook niets voelt of vice versa. Karakter is wat anders dan lichaam. Vind t maar niks. En alleen maar leuk likken noem ik geen goede sex.

Nee, vind seks heerlijk, maar het zou voor mij geen dealbreaker zijn. Ik vind andere punten veel belangrijker.. Rary maandag 19 mei Ik heb met heul veul mannen seks gehad, maar ging nog altijd om wat ie ermee deed, hoe cliche ook, dus ik stem maakt niet uit Tenzij het een mini piemel is.

Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better. Klein als in mini of beneden gemiddeld, sorry maar ik verban je meteen naar de friendzone. Ik val nou eenmaal op grote lange mannen en wil dan ook graag bijpassend gereedschap. Slechte seks tolereer ik ook maar eenmalig, als die vibe er niet is houd het gewoon op.

Maar het is als man wel leuker om te horen van woww.. Ik kan me voorstellen dat het dan einde oefening is. Ooit date gehad waarbij ik erachter kwam dat ik ondanks mn eigen uitspeaken erachter kwam dat size in die zin matters zodra het betekent dat je er geen bevredigende alternatieve, creatieve relatie kon opbouwen op seksuewl gebied.

Voelde mezelf zo oppervlakkig! Ging niet om de groottezozeer als wel dat ie niet onwijs handig was met hoe hij het dan graag wilde hebben of wat voor hem werkte etc, Blij dat ik daarop niet afhaakte; tijdlater bleek spanning etc ook mee te spelen en met de juiste handleiding was er prima intimiteit mee te eevaren. Size bleef niet indrukwekkend maar bleek niet langer tevoele als spelbreker omdat we fijne manier hadden van intieme relatie opbouwen. Datlaatste is dus wel "voorwaarde"van me heb il hierdoor geleerd.

Snoesje dinsdag 20 mei Wat schenkt je meer genot? Zijn piemel of een salmiaklollie? Als je voor de salmiaklollie kiest, dan zeg ik: We don't have to make babies to make love. Hij was super onzeker, en begon ook te huilen tijdens seks. Dat elke avond vond ik toch een reden om ermee te stoppen Ik voelde amper wat, hij werd steeds slap en hij kwam niet klaar: En dan ook nog huilen.. En ik kan me voorstellen dat dat voor een man op zijn minst flink slikken is.

Seks is ook een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie zou het wel echt kut vinden die jongen te vertellen. Hij krijgt dit waarschijnlijk al van alle meisjes te horen. Maar slechte seks erger, maar je kan ook slechte seks hebben met iemand met een grote piemel. Die met die kleine pik moet het goed compenseren met andere talenten. Maar als je eens een vluggertje wil en geen tijd zin heb om alles uit de kast te toveren heb je weinig plezier van je vluggertje.

Nee toch liever een wat grotere of in ieder geval een normaal formaat pik. Tjemig wat een drukte om piemelformaat. Ik heb een kleintje, volgens de maatstaven; lengte bijna 12 centimeter en dikte zo'n 13 cm. Ja inderdaad; qua verhouding een beetje vreemd veel kleiner dan gemiddeld maar ook een beetje dikker dan gemiddeld , althans als je de "statistieken" moet geloven. Maar is seks alleen afhankelijk is van de penislengte? Natuurlijk; ik snap ook wel dat een grote penis van 20cm er geiler uitziet dan een penis van amper 12cm, met 2 handen vastpakken is opwindender dan met 3 vingers omvatten.

Zelf zie ik ook liever een strakke "porno-kut", dat zie er veel opwindender uit. Maar uiteindelijk komt seks er toch op aan wie er aan vastzit en wat ermee gedaan wordt.

Ik heb meer dan 10 seksrelaties gehad, en nog nooit heeft er iemand problemen gehad met mijn kleine penis. Één keer kreeg ik een grappig bedoelde opmerking " haha, dat is de kleinste lul die ik ooit geneukt heb " sorry voor de bewoording. En het zit niet in mijn hoofd voor mijn vrouw is het ook een probleem. Ik heb de oefeningen voor haar gegoogeld. Dat ze vreemd ruikt weet ze niet dat heb ik niet verteld. Maar waar zijn dan de oren van het konijn? Die zitten nog in mijn potlood opa vrij naar Herman van Veen.

Vandaag geen reet aan dit topic Is ze ingescheurd of geknipt tijdens de bevalling? Dan kan ze waarschijnlijk trainen wat ze wil maar word het nooit meer zoals het was helaas, want er is dan toch schade aangericht.

Kijk nat zijn is geen probleem als je strak ben, maarja als je er wijd bij ben is nat juist extra vervelend voor je gevoel het ontbreken van het gevoel. Er zijn wel ingrepen die je bij een plastische chirurgie kunt laten doen volgens mij? Zelf heb ik 3 kids, en ben bij de eerste ingeknipt en ben van mening dat het daarna anders is gaan voelen voor zowel mezelf als mijn man.

Het is wijd, en ja ik kan mijn vagina samenknijpen zonder probleem maar ik denk dat er aan een kant door de knip toch iets beschadigd is waardoor het tewijd voeld en het ziet er toch ook anders uit na al het natuur geweld zullen we maar zeggen. Ik heb zelf geen ervaring met een therapeut of die balletjes maar een vriendin van mij wel omdat ze is ingeknipt en heel erg is uitgescheurd richting de clitorus en hier heel veel hinder mee ondervind, ook met het ophouden van de blaas.

Het blijft een lastig probleem, en alleen je vrouw kan het proberen maar heeft geen garantie voor het eindresultaat. Een Candida infectie kan het ook veroorzaken en sommige vrouwen zijn hier gevoelig voor. Na menstruatie, of na de sex of bij verminderde weerstand kan dit opsteken. Ook als je partner de man wel te verstaan een slechte hygiene heeft of sex met meerdere personen heeft kan hij deze overdragen en als die een condoom draag is het nog mogelijk als er bacterieen via de huid rondom de vagina zijn lijf raakt en hij deze zo in contact breng bij zijn eigen vrouw.

Maaique woensdag 25 januari Lactaciet is nooit een goed idee! Doe het goed, of laat het! Bij ons werden wel is de merries 'dichtgezet' omdat de merries anders vuil konden worden tijdens het insemineren, dus misschien je vrouw laten dichtnaaien: Je kan ook nog verschillende standjes proberen.

Wat is een schildpad? Het ruime vagina probleem, heb 't inmiddels ook paar keer ervaren. Weet niet of 't door kinderen krijgen komt. Toevallig waren het wel beide moeders, maar bij sommigen merk je niets. Ook lichaamsbouw etc zegt niets. De allerlekkerste poes qua gevoel had een Spaanse van voor in de 40 die heel fors was en geen mooi figuur had. Wel een hele mooie kop en borsten. Echt te lekker gewoon, ik moest dan af en toe even stoppen om niet te komen. Maar ken ook twee moeders met perfect figuur, redelijk klein van stuk ook en die voelen heel ruim van binnen.

Eentje kom mij dan wel weer heel lekker klaarneuken kan ook bijna niemand terwijl het zo simpel is door gewoon met d'r 'opening' over m'n penis te rijden ipv er helemaal in op een neer gaan zoals de meesten doen Maar die met de ruime vagina zien er dus supergoed uit, je komt dan meer klaar op je geest en hun schoonheid dan puur het gevoel van 'omklemt' te worden. Toch is strak niet per definitie heel lekker, het luistert heel 'nauw' zeg maar. Het kan ook bijna zeer doen en helemaal niet zo superfijn voelen.

Voordeel maar ook nadeel is dat je dan veel moeilijker klaarkomt. De ene poes is de andere niet, dat is een feit. Ohboy, denk je echt dat hij nog op advies zit te wachten? Het topic is van januari Weet ik, maar wilde 't even van me afschrijven. Kan ik weer door met mijn leven.


Ik vind andere punten veel belangrijker.. Rary maandag 19 mei Ik heb met heul veul mannen seks gehad, maar ging nog altijd om wat ie ermee deed, hoe cliche ook, dus ik stem maakt niet uit Tenzij het een mini piemel is.

Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better. Klein als in mini of beneden gemiddeld, sorry maar ik verban je meteen naar de friendzone. Ik val nou eenmaal op grote lange mannen en wil dan ook graag bijpassend gereedschap. Slechte seks tolereer ik ook maar eenmalig, als die vibe er niet is houd het gewoon op.

Maar het is als man wel leuker om te horen van woww.. Ik kan me voorstellen dat het dan einde oefening is. Ooit date gehad waarbij ik erachter kwam dat ik ondanks mn eigen uitspeaken erachter kwam dat size in die zin matters zodra het betekent dat je er geen bevredigende alternatieve, creatieve relatie kon opbouwen op seksuewl gebied.

Voelde mezelf zo oppervlakkig! Ging niet om de groottezozeer als wel dat ie niet onwijs handig was met hoe hij het dan graag wilde hebben of wat voor hem werkte etc, Blij dat ik daarop niet afhaakte; tijdlater bleek spanning etc ook mee te spelen en met de juiste handleiding was er prima intimiteit mee te eevaren.

Size bleef niet indrukwekkend maar bleek niet langer tevoele als spelbreker omdat we fijne manier hadden van intieme relatie opbouwen. Datlaatste is dus wel "voorwaarde"van me heb il hierdoor geleerd.

Snoesje dinsdag 20 mei Wat schenkt je meer genot? Zijn piemel of een salmiaklollie? Als je voor de salmiaklollie kiest, dan zeg ik: We don't have to make babies to make love. Hij was super onzeker, en begon ook te huilen tijdens seks. Dat elke avond vond ik toch een reden om ermee te stoppen Ik voelde amper wat, hij werd steeds slap en hij kwam niet klaar: En dan ook nog huilen..

En ik kan me voorstellen dat dat voor een man op zijn minst flink slikken is. Seks is ook een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie zou het wel echt kut vinden die jongen te vertellen. Hij krijgt dit waarschijnlijk al van alle meisjes te horen. Maar slechte seks erger, maar je kan ook slechte seks hebben met iemand met een grote piemel.

Die met die kleine pik moet het goed compenseren met andere talenten. Maar als je eens een vluggertje wil en geen tijd zin heb om alles uit de kast te toveren heb je weinig plezier van je vluggertje. Nee toch liever een wat grotere of in ieder geval een normaal formaat pik. Tjemig wat een drukte om piemelformaat.

Ik heb een kleintje, volgens de maatstaven; lengte bijna 12 centimeter en dikte zo'n 13 cm. Ja inderdaad; qua verhouding een beetje vreemd veel kleiner dan gemiddeld maar ook een beetje dikker dan gemiddeld , althans als je de "statistieken" moet geloven. Maar is seks alleen afhankelijk is van de penislengte? Natuurlijk; ik snap ook wel dat een grote penis van 20cm er geiler uitziet dan een penis van amper 12cm, met 2 handen vastpakken is opwindender dan met 3 vingers omvatten.

Zelf zie ik ook liever een strakke "porno-kut", dat zie er veel opwindender uit. Maar uiteindelijk komt seks er toch op aan wie er aan vastzit en wat ermee gedaan wordt. Ik heb meer dan 10 seksrelaties gehad, en nog nooit heeft er iemand problemen gehad met mijn kleine penis.

Één keer kreeg ik een grappig bedoelde opmerking " haha, dat is de kleinste lul die ik ooit geneukt heb " sorry voor de bewoording. Maar na die eerste keer bleef ze toch seks met met hebben. Zou penislengte prioriteit zijn dan zou ik onzeker worden, waardoor de seks zou tegenvallen. Maar ik heb mijn "Klein Duimpje" geaccepteerd. Blijkbaar is dat okee. Het is een reden om niet treurig te zijn wanneer het uitgaat. Verder ligt het er maar net aan wat je zelf belangrijk vindt in het leven, toch? Mijn ex had een piemie so klein als z'n duim en een ego zo groot als ehm Maar ik hield wel veel van hem.

Ben wel blij dat ik nu weer normale sex kan hebben de rest van m'n leven. Want eerlijk is eerlijk, ik keek er, toen het nog aan was, wel een beetje tegenop om dat te moeten missen. Anonymous zaterdag 9 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? It's never to late start living! TO, het blijft oefenen voor je vrouw. Het helpt wel maar pas op termijn. Daarnaast kan een bezoek aan de huisarts geen kwaad omdat ze wellicht veel afscheiding niet alleen door opwinding heeft en er misschien andere zaken spelen.

Als je vrouw echt niet fris ruikt, vermoed ik een gardnerella? Dat heb ik ook eens gehad en vond ik bijzonder schaamtevol. Het ruikt idd echt niet lekker en ging bij mij ook niet 'zomaar' over. Ik heb een klein kuurtje gedaan en toen was ik er vanaf. Simpele oplossing, groot plezier. En het zit niet in mijn hoofd voor mijn vrouw is het ook een probleem.

Ik heb de oefeningen voor haar gegoogeld. Dat ze vreemd ruikt weet ze niet dat heb ik niet verteld. Maar waar zijn dan de oren van het konijn? Die zitten nog in mijn potlood opa vrij naar Herman van Veen.

Vandaag geen reet aan dit topic Is ze ingescheurd of geknipt tijdens de bevalling? Dan kan ze waarschijnlijk trainen wat ze wil maar word het nooit meer zoals het was helaas, want er is dan toch schade aangericht. Kijk nat zijn is geen probleem als je strak ben, maarja als je er wijd bij ben is nat juist extra vervelend voor je gevoel het ontbreken van het gevoel. Er zijn wel ingrepen die je bij een plastische chirurgie kunt laten doen volgens mij? Zelf heb ik 3 kids, en ben bij de eerste ingeknipt en ben van mening dat het daarna anders is gaan voelen voor zowel mezelf als mijn man.

Het is wijd, en ja ik kan mijn vagina samenknijpen zonder probleem maar ik denk dat er aan een kant door de knip toch iets beschadigd is waardoor het tewijd voeld en het ziet er toch ook anders uit na al het natuur geweld zullen we maar zeggen. Ik heb zelf geen ervaring met een therapeut of die balletjes maar een vriendin van mij wel omdat ze is ingeknipt en heel erg is uitgescheurd richting de clitorus en hier heel veel hinder mee ondervind, ook met het ophouden van de blaas.

Het blijft een lastig probleem, en alleen je vrouw kan het proberen maar heeft geen garantie voor het eindresultaat. Een Candida infectie kan het ook veroorzaken en sommige vrouwen zijn hier gevoelig voor.

Na menstruatie, of na de sex of bij verminderde weerstand kan dit opsteken. Ook als je partner de man wel te verstaan een slechte hygiene heeft of sex met meerdere personen heeft kan hij deze overdragen en als die een condoom draag is het nog mogelijk als er bacterieen via de huid rondom de vagina zijn lijf raakt en hij deze zo in contact breng bij zijn eigen vrouw. Maaique woensdag 25 januari Lactaciet is nooit een goed idee! Doe het goed, of laat het! Bij ons werden wel is de merries 'dichtgezet' omdat de merries anders vuil konden worden tijdens het insemineren, dus misschien je vrouw laten dichtnaaien: Je kan ook nog verschillende standjes proberen.

Wat is een schildpad? Het ruime vagina probleem, heb 't inmiddels ook paar keer ervaren. Weet niet of 't door kinderen krijgen komt. Toevallig waren het wel beide moeders, maar bij sommigen merk je niets.

Ook lichaamsbouw etc zegt niets. De allerlekkerste poes qua gevoel had een Spaanse van voor in de 40 die heel fors was en geen mooi figuur had. Wel een hele mooie kop en borsten. Echt te lekker gewoon, ik moest dan af en toe even stoppen om niet te komen. Maar ken ook twee moeders met perfect figuur, redelijk klein van stuk ook en die voelen heel ruim van binnen.

Eentje kom mij dan wel weer heel lekker klaarneuken kan ook bijna niemand terwijl het zo simpel is door gewoon met d'r 'opening' over m'n penis te rijden ipv er helemaal in op een neer gaan zoals de meesten doen

.