Gratis pjes nl prive adressen friesland

gratis pjes nl prive adressen friesland

..

Mega dildo in kut sex massage rotterdam

Daarbij hoort een nieuw logo, annex huisstijl en nieuwe website. Visuali- satie en ontwerp van de nieuwe huisstijl zijn van Okkinga Communicatie. De website is ontwikkeld door Groenendal IT. De uitstraling van beide uitingen sluit aan op de huidige denkwijze van het Ondernemersnetwerk Gaasterland e. Dat staat voor het ontmoeten en verbinden van ondernemers, hun verenigingen en samenwerking met de overheid.

De presentatie was tijdens een drukbezochte bijeenkomst in een fabriekshal van Paques in Balk en is enthousiast ontvangen. Een project van Beenen: Partner Schoonmaak Service Friesland is gespecialiseerd en gecertificeerd in de Foodreiniging. Dit uiteraard met als doel om nog beter onze klanten te kunnen faciliteren. Dit maakt beide organisaties alleen maar sterker. Voor onze opdrachtgevers zitten er louter positieve gevolgen aan onze samenwerking namelijk één contractpartner, één aanspreekpunt maar nog belangrijker de juiste prijs kwaliteitsverhouding.

Ondernemersfonds voor Súdwest-Fryslân In veel plaatsen bestaat het al en is het een succes: Ook de gemeente Súdwest-Fryslân heeft eind november inge- stemd met het voorstel van de Ondernemersfederatie Súdwest-Fryslân voor de oprichting van een gemeente breed ondernemersfonds. Als ook de gemeenteraad akkoord gaat op 17 december, komt het fonds er met ingang van 1 januari voor een periode van drie jaar.

Met de opbrengsten van het nieuwe ondernemersfonds kunnen ondernemers in Súdwest-Fryslân samen goede plannen ontwikkelen en uitvoeren. Het nieuwe ondernemersfonds wordt gevoed door een opslag op het OZB tarief voor niet-woningen. De gemeenteraad neemt op 17 december het definitieve besluit. Dit voor de levering van een complete productielijn voor houtskeletbouw elemen- ten.

De totale ordergrote be- draagt ruim De eerste contacten met de Chinese importeur werden ruim 2 jaar geleden gelegd op een internationale beurs. In China staat de Europese houtskelet- bouw hoog aangeschreven en is er een duidelijke voorkeur voor Europese machines.

Burgemeesters-top in LeeuwardenLeeuwarden kan zich opmaken voor de komst van vele burgemeesters uit heel Europa. De Europese Commissie heeft Leeuwarden gevraagd om aansluitend een conferentie te organiseren voor Euro- pese burgemeesters om over het belang van water te praten. Wij doen dat met alle genoegen. Douwe Jan Boersma nam de prijs uit handen van juryvoorzitter Joop Atsma. Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen.

We zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen. We komen eens per maand toch zeker met een innovatie. We willen onze klanten graag voorzien van de beste oplossingen op het gebied van ergono- mie en dynamisch werken om duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te creëren. Met name de vele initiatieven op het gebied van duurzaam bouwen van BGDD wer- den geroemd. In haar categorie kwam het Friese bedrijf Or-Quest als snelste Friese groeier uit de bus. Or-Quest Drachten, maar vanaf dit jaar ook Zwolle detacheert professionals binnen organisaties in de wereld van de bouw, infra en techniek.

Sinds de oprichting in maakt het bedrijf een stormachtige groei door. Dat dit zijn vruchten afwerpt blijkt uit een groeiend netwerk van tevreden opdrachtgevers en professionals waar wij ontzettend trots op zijn.

Deze prijs is daar ook een mooie bevesti- ging van en maakt ons extra trots. Daarnaast wordt vereist dat bedrijven financieel gezond zijn.

De grote landelijke finale vindt plaats op 10 december in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Groenewegen Advocaten voor Ondernemers te Meppel Groenewegen Advocaten en notarissen is sinds gevestigd te Heerenveen. Vanaf 1 april is er voor ondernemers die op zoek zijn naar een advocaat een vestiging van het kantoor geopend in Meppel.

Door een vestiging te openen vlakbij de snelweg op bedrijvenpark Blankenstein in Meppel zit Groenewegen Advocaten dichter bij de zakelijke klant. Een goed resultaat wordt bereikt door onze specialistische kennis toe te passen op de persoonlijke situatie van de ondernemer en op die manier een helder en eerlijk advies te geven. Voor het bepalen van de te volgen strategie staat het belang van de klant voorop en wordt er regelmatig in teams gewerkt.

Dit om de belangen van de klant zo goed mogelijk te waarborgen. Het betrekken van een advocaat in een vroeg stadium kan een conflict in een later stadium vaak beperken of zelfs voorkomen. Groenwegen Advocaten, grip op uw juridische vragen. Vandaar dat Centrum Duurzaam de keuze heeft gemaakt voor een 3D Printlab waar studenten praktijkervaring opdoen met deze nieuwe techniek.

Van links naar rechts oprichter Arjen Lont sr. Met gevoel voor symboliek zou het je kunnen opvallen dat de voorvaderen van Bouwbedrijf Lont recht door het raam aan de andere kant van de ruimte uitkijken op het weidse Bildtse land; de grond waar ze met hard werken in bijna een eeuw een gezond bedrijf opbouwden.

Maar daartoe moet de melancholie dan ook beperkt blijven, want aan tafel zit Arjen Lont derde generatie nog springlevend te wezen. En uiteraard is ook Jetze, de vierde generatie, present, al wil hij zijn foto-portret eerst nog zelf verdienen. De nieuwe directeur voert grotendeels het woord en doet dat met enthousiasme. Dat hij kan loslaten. Dat geeft mij ruimte, om de dingen te doen zoals ik denk dat ze bij deze tijd passen.

Ik heb enorm veel respect voor hem. Er is hier een geweldig bedrijf opgebouwd. Maar het is bijna ontroerend dat hij ook de capaciteit heeft om afstand te nemen. In mijn tijd hadden we het altijd over projecten. Veel van die projecten initieerden we zelf. En dat is nog zo. Ben ik trots op. Maar tegenwoordig gaat het eerder om processen dan om projecten. En dat is helemaal Jetze zijn ding. Het proces wordt daarmee belangrijker.

Elkaar opzoeken; elkaar kunnen vertrouwen. Omzet 34 miljoen euro. Burgerlijke staat Getrouwd, 3 kinderen vierde op komst. Verrassend weetje Leest nog altijd met veel plezier wekelijks de Donald Duck.

Tegenwoordig verdienen we ons geld veel meer door projectoptimalisatie, met ketenpartners gedeelde verantwoordelijkheid nemen. Zo maken we de bedrijfskolom van verticaal steeds horizontaler. We staan voor enorme uitdagingen. Neem de circulaire economie. Wij wil- len een bijdrage leveren aan een wereld waarin we als mens leven zonder roofbouw te plegen. Het bouwen van energieneutrale gebouwen is daarbij een van de uitdagingen.

Technisch is dat overigens al heel goed mogelijk. Ik wil ondernemen vanuit het besef dat je vanuit gelijkwaardig- heid een mooie samenleving kunt bouwen. Dat vergt vaak veel onderzoek, maar ook gewoon het elan om met zoiets belangrijks als efficiency aan de slag te gaan.

Want dáár valt nog heel erg veel te leren en winst te halen. En dan worden ineens veel meer zaken betaalbaar. Zo wil ik ook onze interne proces- sen bij Lont benaderen. Geen hiërarchische managementstijl, maar een lerende organisatie en van mijn team vooral dienend leiderschap.

Met ons interne project Lont 2. Dat doen we onder andere — je mag er om lachen — met een Lego- game. Medewerkers proberen in een bepaalde tijd van legoblok- jes een aap op te bouwen.

Een ander zit met een stopwatch te timen. Twee steentjes op elkaar zetten is bouwen, dus waarde creëren. Er zijn ook heel veel an- dere bezigheden: Dan ben je geen waarde aan het creëren.

Dat is dus in feite verspilling. Wie daar op die manier tegenaan leert kijken en er herhaaldelijk mee bezig is, kan tot oplos- singen komen om zaken beter, efficiënter te doen. Ik zie het nu al in het Lego-spel. De eerste keer dat je het doet ben je nog maar vijfentwintig procent van je tijd aan het waarde creëren.

Na een tijdje oefenen ga je manieren vinden om dat op te krikken naar misschien wel vijftig procent of meer. Vertaal dat eens naar grote bouwprocessen, met enorme vergader-trajecten, transport, opslag. Er valt echt nog heel veel te winnen. Met Lont gaan we dat binnenkort gewoon in de praktijk allemaal meten. Het begint immers bij bewustwording. En wat we er mee willen bereiken? Verkorte doorlooptijden, vitale mensen die doen waar ze goed in zijn, verhoogd redenerend en samen met vaste partners werken aan honderd procent klanttevre- denheid.

Maar eigenlijk klinkt dat allemaal nog wat zakelijker dan ik het bedoel. Kijk ik in mijn hart dan zeg ik: Dat moet je stimuleren en regisseren. Haal die kennis uit de mensen. Dat maakt het tot een succes voor iedereen.

Het gaat bij Walsemaweer verder dan alleen het zorgen voor ruimte, faciliteiten en een uitstekende Good Food catering. Bevlogen Organisatoren mogen zich verheugen in de bevlogenheid van Lochtenberg, zijn talent als regisseur en moderator, alsmede zijn inspirerende werkwijze. Ik zoek altijd momenten om bijvoorbeeld een doorbraak te bereiken als dat nodig is. Ook is het altijd een mix van inspiratie en ontspanning. Je bent meteen fris en hebt ruimte in je hoofd voor wat komen gaat.

Het is de belangrijkste boodschap voor zowel organisatoren als deelnemers van trainingssessies en conferenties, die in de uit stammende boerderij in Kantens worden gehouden. De club organiseert onder leiding van Ivo Lochtenberg labs, masterclasses en werk- vormen, gericht op organisatieverandering en -ontwikkeling, en nieuwe media.

In werd Walsemaweer het vaste onderkomen van Nieuw Akademia. Tal van Hilversumse coryfeeën reisden en reizen sindsdien naar het voor hen verre, stille en ruime oord in Noord-Groningen om tot nieuwe ideeën te komen. Heel wat media-concepten zijn er bedacht. Rabobank Noord-Groningen In het kielzog van de mediamensen kwamen en komen andere bedrijven en organisaties naar Kantens, voor veranderings- en vernieu- wingstrajecten.

Ook steeds meer bedrijven en instellingen uit de buurt ontdekken dat er een perfect conferentieoord vlakbij zit. Recentelijk confereerde de Rabobank Noord-Groningen er met mensen over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Noordelijke onderaannemers van de NAM kwamen in juni voor een congres over veiligheid naar de enorme boerderij.

Waar beter dan op een plek die in en flink beschadigd is door aardbevingen. Maar de schade is hersteld. Ze konden hier rondom Walsemaweer de wind voelen die zo van belang is voor hun project. Van diezelfde verfrissende wind, rust en ruimte gaan bin- nenkort ook specialisten van de TU Delft genieten, tijdens een driedaagse sessie over techniek en samenleving.

Maar liever nog verwelkomt hij bedrijven en instellingen uit de eigen regio. Daaraan ten grondslag ligt zijn visie dat er in Noord-Groningen een stevig netwerk kan ontstaan dat nieuwe kansen voor het aardbevingsgebied ontwikkelt en aanpakt. In het verlengde hiervan ziet Lochtenberg graag een soort G voor de regio Noord- Groningen ontstaan. Een club van men- sen uit de regio die onder begeleiding van experts gaan nadenken over de toekomst van hun gebied.

Eerder werkte dit succesvol in de stad Groningen. Veenstra Schilders Heeg maakt gebruik van de nieuwste gehoste telefonie technolo- gie. Naast deze voordelige telefonie oplossing wordt ook de mobiele telefonie gere- geld via VrieService.

Als karakteristieke Friese telecomprovider biedt Vrieservice de zakelijke markt een no-nonsense telecommunicatie dienstverlening die wordt gewaardeerd door de klant. Dit komt tot uiting in een deskundige advies en een hoog service level.

Dat is ´bellen zonder praatjes´! Bespaar fors op uw mobiele belkosten. Maandelijks opzeg- baar, gemakkelijk, goedkoop en op het beste mobiele netwerk van Nederland; KPN. Vrieservice combineert de kwaliteit en de nieuwe mogelijkheden van IP telefonie met de huidige traditionele netwerken.

Met satelliet communicatie kunt u overal ter wereld bereikbaar zijn of u nu in Australië of op de Mount Everest bent. Mobiele telefonie Vaste telefonie Satelliet communicatie Kraaiheide 8 PC Drachten 58 79 00 info vrieservice. Mooie lach is business kans Frank Post Frank Post is tandarts-implantoloog en eigenaar van Kliniek Tandheelkunde Sneek in het gezondheidscentrum Simmerdijk, achter het Antonius Ziekenhuis.

Samen met zijn vrouw Doris en hun 3 kinderen vormt hij een sportief gezin dat veel op de Friese meren zeilt. Daarnaast doen Frank en Doris aan recreatief hardlopen, de kinderen zijn actief op het hockeyveld.

Steeds meer zijn we bezig zijn met onze uitstraling. Ook in het zakelijk netwerk helpt het om succesvol te zijn. Maar wat is uitstraling precies en hoe kunt u die verbeteren? De sfeer die uw aanwezigheid meeneemt. Nee, dat heeft nauwelijks met geld te maken, of met macht. Het heeft alles te maken met ú. En uw lach is daarbij belangrijker dan u denkt. Mensen met een positieve uitstraling en een glimlach stralen levensvreugde uit.

Ze weten wat goed voor ze is en zorgen goed voor zichzelf. Ze hebben een goed verzorgd gebit en een frisse mondhygiëne. En daar willen andere mensen bij horen. De andere kant van de medaille is er ook. U kent daar zelf in uw netwerk vast voorbeelden van. Iemand die breeduit lacht en vervolgens een krakkemikkig gebit vertoont.

Of iemand, die tijdens een zakengesprek een niet al te frisse adem laat ruiken. Dan is het snel gedaan met de uitstraling. En met de business kansen. Want hoe banaal het misschien ook is; een schone, sprankelende lach werkt als een magneet. Ik verbaas me er wel eens over; hoeveel menig ondernemer er financieel voor over heeft om in een prachtige auto te rijden om vervolgens het gebit behoorlijk te verwaarlozen. Zonde voor uw aantrekkingskracht en business kansen!

Uitstraling begint bij u zelf. Lekker sporten om fit te blijven, een weekendje weg om uit te rusten en kleding die bij u past en u zelfverzekerd maakt. Maar het beste middel om zelfverzekerd te zijn is te weten dat je voluit mag lachen, omdat je gebit er keurig uitziet.

Bezoek daarom geregeld de tandarts voor controle en de mondhygiëniste voor een periodieke gebitsreiniging. Zo voorkomt u tandbederf en een slechte adem. En als u niet helemaal tevreden bent met uw gebit, dan biedt esthetische tandheelkunde mooie mogelijkheden. Zodat u zich happy en gezond voelt. Met een plezierige uitstraling en een mooie glimlach.

Als visitekaartje van uw gezicht. Vertrouwt u ook blind op uw ICT? Met dit in gedachten werken onze medewerkers iedere dag met veel plezier aan uitdagende projecten. ICT waar u gemak van heeft en waar u blind op kunt vertrouwen. Schuldsaneringsregeling eneigenwoning De nachtmerrie voor iedere ondernemer: En dan ook nog die eigen woning. Hoe het ook zij: Voor particuliere ondernemers eenmanszaak, vennoten in een VOF geldt dat zij, in een problematische schuldensituatie, in plaats van in staat van faillissement te worden verklaard, gebruik kunnen maken van een schuldsaneringsregeling.

Die schuldsaneringsregeling is vergelijkbaar met een faillissement, met dien verstande dat de schuldenaar na een saneringstermijn van drie jaren een schone lei ontvangt, zodat hij niet langer door zijn schuldenpakket wordt gehinderd. In plaats van een curator benoemt de rechtbank een bewindvoerder die toezicht houdt op een goed verloop van de schuldsaneringsregeling.

Het is de bewindvoerder die, in overleg met de hypotheekhouder, onderzoekt of het tot verkoop van die woning moet komen of niet. Op die beslissing zijn meerdere factoren van invloed.

De hypotheekhouder neemt in een schuldsaneringsregeling een bijzondere positie in. Zij kan haar recht van hypotheek uitoefenen alsof er geen schuldsaneringsregeling gaande is. De schuld aan de hypotheekhouder valt niet onder de schone lei, zodat de hypotheekhouder — mits de rentebetalingen worden voortgezet — geen enkel redelijk belang heeft om tot openbare verkoping van de woning over te gaan.

Voor de schuldsaneringsregeling hoeft dit ook geen probleem te zijn, mits er bij verkoop geen grote overwaarde valt te verwachten en de met behoud van de woning gepaard gaande woonlasten redelijk zijn. De ontwikkelingen op de rentemarkt hebben er de laatste jaren toe geleid dat de financieringslasten van de woning steeds lager zijn geworden.

Voorts geldt dat de belastingdienst de belastingteruggaven voor hypotheekrenteaftrek tijdens de schuldsaneringsregelingsregeling niet meer mag verrekenen met haar openstaande vorderingen. De ontwikkelingen op de woningmarkt hebben er bovendien toe geleid dat er veelal nauwelijks sprake meer is van overwaarde op de woning. Ten slotte heeft de ontwikkeling in de markt van huurwoningen ertoe geleid dat er nauwelijks goedkope huurwoningen beschikbaar zijn.

Aldus komt het steeds vaker voor dat een woning, waarvan de woonlasten de lasten van een particuliere huurwoning evenaren, tijdens een schuldsaneringsregeling niet wordt verkocht, en hoeft de woonsituatie van de ondernemer in zwaar weer geen belemmering te zijn om een sanering te overwegen.

Het kantoor geeft op een praktische en begrijpelijke manier advies en ondersteuning bij allerlei juridische zaken. OndernemersengemeenteoverhetwerkeninenrondDokkum DongeradeelkijktvooruitHet ondernemerschap in de gemeente Dongeradeel is sinds jaar en dag een levendig gebeuren. Sommige ondernemers hebben het zwaar, anderen groeien als kool en weer anderen gaan net het avontuur aan.

Ondernemend Friesland nodigde een groep ondernemers uit om eens van gedachten te wisselen over het ondernemersklimaat in de regio en kwam tot enkele interessante conclusies. Aan boord Het gesprek vindt plaats in Anjum, aan boord van de Vlinderbalg, de boot van rondvaart- bedrijf Lauwersmeer. Terwijl eigenaren Jelle Romkes en Els Abbas de lunch verzorgen, spreken de aanwezige gasten uitgebreid over het ondernemersklimaat in hun regio. Deze gasten komen uit verschillende hoeken van het ondernemende spectrum.

Allemaal met hun eigen ervaringen en visies. En al- lemaal met een warm hart voor de regio. Die samenwerking kan op sommige fronten nog wel beter, maar we doen beslist niet onder voor andere gemeenten. Ik woon nu veertien jaar in Dokkum en het gaat steeds beter met de samenwerking.

De gemeente is uitste- kend bezig de ondernemers te faciliteren en natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Dat is in het bedrijfsleven niet anders, het zou ook gek zijn als die er niet waren.

Niet bang zijn voor concur- rentie, maar juist samen verder komen. Een positieve houding brengt je heel veel. Dat is wel iets waar we mee aan de slag zijn en moeten. De sleutel ligt hem inderdaad in de samenwerking tussen de ondernemers, de gemeente en NEF, plus het onderwijs.

Meer werkgelegenheid creëren en meer met elkaar delen. Dat gaat bij ons, bij NEF, ook steeds be- ter. Het is geweldig om ze weer aan werk te kunnen hebben en soms hebben we het zo druk, dat we zelfs mensen te kort komen.

Het is een onderwerp waar alle tafelgasten mee bezig zijn, omdat innoveren iets is waar je bedrijf constant van profiteert. Zo werken de schilders van Arnold Nutma met een nieuwe techniek. Waar je vroeger een half uur bezig kon zijn met een kozijn, kost dat nu twee minuten en het resultaat is zelfs beter dan met de kwast.

Het kost wel wat investerin- gen, want een spuit kan kapot en daar moet je op voorbereid zijn. Je moet technisch een beetje onderlegd zijn, maar is dat eenmaal voor elkaar, dan heeft het alleen maar voor- delen. We kijken naar nieuwe technieken en doen dat ook in het buitenland.

Stilstand is echt achteruitgang, je moet in beweging blijven. De toekomst in Dongeradeel 2 0 O F 2 0 1 5 - 0 8 AnnaSmits Geboren 15 september te Leeuwarden.

Ambitie voor De Koekebakker openen. TjittedeVries Geboren 22 januari te Oudega Smallingerland. CorinnaScharringhausen Geboren 21 maart te Bremen. Ambitie voor Ook in blijven wij energiek in beweging. Op het gebied van duurzaamheid valt veel te doen. MargaWaanders Geboren 28 oktober te Hengelo. ArnoldNutma Geboren 16 december te Dokkum. Neem Anna Smits, die het succes van Haagens Lunchroom gebruikt voor een nieuw restaurant. We willen die behoefte graag invulling geven en we zijn constant op zoek naar beleving.

Medewerkers vanuit de doelgroep kunnen na een eventuele proefplaatsing worden gedetacheerd en hierin trekt NEF ook steeds meer op met de andere twee Sociale Werkbedrijven Caparis en Empatec en het Werkbedrijf Fryslân Werkt.

We moeten met elkaar dat veld ontdekken en de slimste oplossingen voor elkaar creëren. We moeten met elkaar in beweging blijven, want als je je niet ontwikkelt, loop je achterstand op. De ontwikke- ling staat nooit stil. Mensen moeten continu blijven leren, ook buitenschools, en als je niet in staat bent om te investeren in nieuwe, kostbare techno- logie te investeren, zal het helpen om partners te vinden waarmee dat wel kan.

Als het aan de aanwezige ondernemer ligt, wordt er aan beide ontwikkelingen flink doorgewerkt. Op die manier kan Dokkum en omstreken zich ook in de toekomst blijven profileren als een gemeente waar het voor ondernemers, van starters tot oude rotten, uitstekend toeven is. En gaat het goed met het bedrijfsleven, dan gaat het goed met de gemeente. Zullen we er eens aan meedoen? Doe je als medium nog wel mee wanneer je het aan je voorbij laat gaan? Er gebeurde zoveel in Aan de andere kant: Een aha-erlebnis voor velen.

Daarom, ja; we doen het. Een volstrekt arbitraire keuze uit ons archief. Het aanzien van Eind januari nam de Businessclub Cambuur afscheid van directeur Gerald van den Belt foto 1 , sinds enkele jaren algemeen direc- teur van de club.

De man is begin veertig en vertrok naar FC Twente. Of hij dat ook had gedaan met de kennis van nu? Dat valt te betwijfelen. Feit is dat Van den Belt ook bij Cambuur hectische dagen heeft meegemaakt, toen hij net begon. Zo was daar het verhaal van sponsor Leeuwarder Courant.

Het mediabedrijf zou op een gegeven moment een bescheiden bedrag naar de club overmaken, maar door een foutje werd dat een storting van maar liefst In een week dat de Leeu- warder club aan een zijden draadje hing en de salarissen nauwelijks betaald konden wor- den, was de verleiding voor Van den Belt te groot. Hij bekende dat hij - in de verwachting dat de liquide middelen enkele weken later wel zouden komen - het geld met samen- geknepen billen gebruikte om de lonen te betalen.

Dat gebeurde niet; het LC belde binnen 24 uur terug en ik moest ze vertellen dat het foutief gestorte bedrag helaas al niet meer op de bankrekening van Cambuur stond. Terugbetaling werd natuurlijk in een later stadium netjes geregeld, maar de verhou- 2 2 O F 2 0 1 5 - 0 8 Hetaanzienvan!

Hydrowashr ontwikkelde een innovatie waarmee bij toiletbezoek handen met een vooruitstrevende techniek zowel gereinigd als gedroogd worden, in korte tijd, zodat het tegelijkertijd energiezuinig is en weinig water verbruikt.

Weet u het nog? Begin februari werd het gevierd op de Ach- ma-toren, waar oud Leeuwarder Jan Jaap van der Wal de gasten trakteerde op een spran- kelende en tegelijkertijd alles relativerende peptalk. Hij werd die avond goede maatjes met initiatiefnemer Henri de Jong foto 3. Diezelfde maand verraste Holwerd aan Zee minister Melanie Schultz van Haegen door Hansje Brinker, inmiddels oud en grijs geworden, op haar dak te sturen foto 5.

Nederland is geweldig op het gebied van dijken bouwen en water tegenhouden, zo vertelde Brinker. Maar soms moet je de na- tuur de ruimte geven. Die vinger in de dijk, om het water tegen te houden, is niet altijd het beste idee.

Kern van de boodschap: Ook rond die tijd kwam Roel Koning van Vlees. Zijn groothandel in vlees Wolvega heeft namelijk het varkensvlees van Friberne, het Gaasterlandse Kruidenvarken in het assorti- ment. En dus liet men de motoren brullen voor het goede doel. In de Grote kerkstraat leverde dat dolle taferelen op foto 8. Intussen lichtten de kassen van Berlikum op in een natte voorjaarsnacht foto 9. Een volksclub en volkswagen.

Dat moest wel een goede match worden. Naar verluidt is de club nu alleen nog op zoek naar een turbo diesel. De WaterCampus Business Challenge foto 12 kende drie winnaars: De nazomer was begonnen. Op donderdag 17 september vond de eerste editie van TEDxFryslân plaats. De Lawei in Drachten was op deze dag gevuld met bezoekers foto 13 , die zich lieten inspireren door de innovatieve en creatieve verhalen van 12 verschillende sprekers binnen het thema Work Hard, Play Hard.

Ook in september een event van Inqubator Leeuwarden, over foodtrucks. Ids Terpstra van LN2 Ice foto 14 vertelde dat presen- teren belangrijker was dan hij had gedacht.

Wanneer je op festivals een beetje met stikstof en andere in het oog springende zaken werkt heb je het druk. Doe je dat niet, dan lopen ze je kraampje voorbij. Goed voor de toekomstige werkgelegenheid in Friesland, zo werd er gedacht. De stemming zat er de hele middag goed in. En die puike stem- ming ging door op het Groot Liwwadder diner, waar gal van horeca-bedrijven zich presenteerden.

In Hurdegaryp was het feest bij familiebedrijf Joh. Ze bestonden vijftig jaar. Het bedrijf is een begrip geworden voor agrariërs, paarden- en tuinliefhebbers, bedrijven, overheden en instellingen. Een goed gevulde zaal in Tjaarda Oranjewoud. Edwin Wierda, vermogensbeheerder van Wierda en partners foto 18, foto Amerika; even voorzichtig afwachten, Europa; volop kansen, Azië; toch ook kansrijk. De zaal leerde verder dat er geen serieuze alternatieven zijn voor beleggen.

Dat moet ergens naar toe. Nu al zijn er banken die jou geen rente meer geven, maar zelfs bewaarloon vragen. Kijk je naar alle lange termijn ontwik- kelingen, dan zie je nog altijd dat de meeste bedrijven het over een lange periode op de beurs hartstikke goed doen.

Zo ook op de redactie van OF. En ja, we waren allemaal op de fiets. Wij wensen onze lezers een geweldig In Hurdegaryp was het feest bij familiebedrijf zo ongelooflijk veel geld. Dat moet ergensen Connect. Technaut is een clustering van soft- en hardware ingenieurs met passie voor technische automatisering en robotisering. Door onze eigentijdse, modulaire visie op machinebesturingen en productie-automatisering krijgen onze klanten meer functionaliteit voor minder kosten.

Daag ons eens uit. Wij gaan u verbazen! Na een pittige tijd gaan de zaken nu weer goed. Ik draai een mooie winst. Ik ben bereikbaar deze gehele week ook in het weekend van 9u in de ochtend tot Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of desktop!

Een condoom gebruiken mag en is niet verplicht. Geil Tommy zoek lekker paydate met manen. Letzte Artikel Neuken in zwolle high class escort bureau Video massage intiem gratis prno video sex gratis gratis cam nl Eritiek salon tantra Vrouwen die seks willen sex porno video com Het mooiste vrouw ter wereld erotische massage vilvoorde. Plezierige en ontspannende lichaamsmassage Ook zo genoeg van de kou en het winterweer? Richelien - sex spalsh freaky sexdoll.

Pornofilms nl prive ontvangst groningen Vrouw Privé ontvangst 20 kinkt sex goedkope sex den haag. Erotische massages groningen vind je op Eromarkt. De hele dag beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor privé escort, hotel escort, erotische massage, dinnerdates, parenclub- en sauna privébezoek Opzoek naar een leuke en sexy escort dame?

Nederlandse porno nl prive ontvangst groningen Nederlandse porno nl prive ontvangst groningen - gratis sex Hallo lekkere mannen, ik ben Luana een lekkere geile Zuid-Amerikaanse vrouw van 29 jaar jong.

Ik wil wel graag eerst wat contact via watsapp ofzo omdat ik zeker wil zijn dat het echt is. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.
gratis pjes nl prive adressen friesland

..

Aldus komt het steeds vaker voor dat een woning, waarvan de woonlasten de lasten van een particuliere huurwoning evenaren, tijdens een schuldsaneringsregeling niet wordt verkocht, en hoeft de woonsituatie van de ondernemer in zwaar weer geen belemmering te zijn om een sanering te overwegen.

Het kantoor geeft op een praktische en begrijpelijke manier advies en ondersteuning bij allerlei juridische zaken. OndernemersengemeenteoverhetwerkeninenrondDokkum DongeradeelkijktvooruitHet ondernemerschap in de gemeente Dongeradeel is sinds jaar en dag een levendig gebeuren.

Sommige ondernemers hebben het zwaar, anderen groeien als kool en weer anderen gaan net het avontuur aan. Ondernemend Friesland nodigde een groep ondernemers uit om eens van gedachten te wisselen over het ondernemersklimaat in de regio en kwam tot enkele interessante conclusies.

Aan boord Het gesprek vindt plaats in Anjum, aan boord van de Vlinderbalg, de boot van rondvaart- bedrijf Lauwersmeer. Terwijl eigenaren Jelle Romkes en Els Abbas de lunch verzorgen, spreken de aanwezige gasten uitgebreid over het ondernemersklimaat in hun regio. Deze gasten komen uit verschillende hoeken van het ondernemende spectrum. Allemaal met hun eigen ervaringen en visies.

En al- lemaal met een warm hart voor de regio. Die samenwerking kan op sommige fronten nog wel beter, maar we doen beslist niet onder voor andere gemeenten.

Ik woon nu veertien jaar in Dokkum en het gaat steeds beter met de samenwerking. De gemeente is uitste- kend bezig de ondernemers te faciliteren en natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Dat is in het bedrijfsleven niet anders, het zou ook gek zijn als die er niet waren. Niet bang zijn voor concur- rentie, maar juist samen verder komen.

Een positieve houding brengt je heel veel. Dat is wel iets waar we mee aan de slag zijn en moeten. De sleutel ligt hem inderdaad in de samenwerking tussen de ondernemers, de gemeente en NEF, plus het onderwijs. Meer werkgelegenheid creëren en meer met elkaar delen. Dat gaat bij ons, bij NEF, ook steeds be- ter. Het is geweldig om ze weer aan werk te kunnen hebben en soms hebben we het zo druk, dat we zelfs mensen te kort komen. Het is een onderwerp waar alle tafelgasten mee bezig zijn, omdat innoveren iets is waar je bedrijf constant van profiteert.

Zo werken de schilders van Arnold Nutma met een nieuwe techniek. Waar je vroeger een half uur bezig kon zijn met een kozijn, kost dat nu twee minuten en het resultaat is zelfs beter dan met de kwast.

Het kost wel wat investerin- gen, want een spuit kan kapot en daar moet je op voorbereid zijn. Je moet technisch een beetje onderlegd zijn, maar is dat eenmaal voor elkaar, dan heeft het alleen maar voor- delen. We kijken naar nieuwe technieken en doen dat ook in het buitenland. Stilstand is echt achteruitgang, je moet in beweging blijven. De toekomst in Dongeradeel 2 0 O F 2 0 1 5 - 0 8 AnnaSmits Geboren 15 september te Leeuwarden.

Ambitie voor De Koekebakker openen. TjittedeVries Geboren 22 januari te Oudega Smallingerland. CorinnaScharringhausen Geboren 21 maart te Bremen. Ambitie voor Ook in blijven wij energiek in beweging.

Op het gebied van duurzaamheid valt veel te doen. MargaWaanders Geboren 28 oktober te Hengelo. ArnoldNutma Geboren 16 december te Dokkum. Neem Anna Smits, die het succes van Haagens Lunchroom gebruikt voor een nieuw restaurant.

We willen die behoefte graag invulling geven en we zijn constant op zoek naar beleving. Medewerkers vanuit de doelgroep kunnen na een eventuele proefplaatsing worden gedetacheerd en hierin trekt NEF ook steeds meer op met de andere twee Sociale Werkbedrijven Caparis en Empatec en het Werkbedrijf Fryslân Werkt. We moeten met elkaar dat veld ontdekken en de slimste oplossingen voor elkaar creëren. We moeten met elkaar in beweging blijven, want als je je niet ontwikkelt, loop je achterstand op.

De ontwikke- ling staat nooit stil. Mensen moeten continu blijven leren, ook buitenschools, en als je niet in staat bent om te investeren in nieuwe, kostbare techno- logie te investeren, zal het helpen om partners te vinden waarmee dat wel kan.

Als het aan de aanwezige ondernemer ligt, wordt er aan beide ontwikkelingen flink doorgewerkt. Op die manier kan Dokkum en omstreken zich ook in de toekomst blijven profileren als een gemeente waar het voor ondernemers, van starters tot oude rotten, uitstekend toeven is.

En gaat het goed met het bedrijfsleven, dan gaat het goed met de gemeente. Zullen we er eens aan meedoen? Doe je als medium nog wel mee wanneer je het aan je voorbij laat gaan? Er gebeurde zoveel in Aan de andere kant: Een aha-erlebnis voor velen.

Daarom, ja; we doen het. Een volstrekt arbitraire keuze uit ons archief. Het aanzien van Eind januari nam de Businessclub Cambuur afscheid van directeur Gerald van den Belt foto 1 , sinds enkele jaren algemeen direc- teur van de club. De man is begin veertig en vertrok naar FC Twente.

Of hij dat ook had gedaan met de kennis van nu? Dat valt te betwijfelen. Feit is dat Van den Belt ook bij Cambuur hectische dagen heeft meegemaakt, toen hij net begon. Zo was daar het verhaal van sponsor Leeuwarder Courant. Het mediabedrijf zou op een gegeven moment een bescheiden bedrag naar de club overmaken, maar door een foutje werd dat een storting van maar liefst In een week dat de Leeu- warder club aan een zijden draadje hing en de salarissen nauwelijks betaald konden wor- den, was de verleiding voor Van den Belt te groot.

Hij bekende dat hij - in de verwachting dat de liquide middelen enkele weken later wel zouden komen - het geld met samen- geknepen billen gebruikte om de lonen te betalen. Dat gebeurde niet; het LC belde binnen 24 uur terug en ik moest ze vertellen dat het foutief gestorte bedrag helaas al niet meer op de bankrekening van Cambuur stond. Terugbetaling werd natuurlijk in een later stadium netjes geregeld, maar de verhou- 2 2 O F 2 0 1 5 - 0 8 Hetaanzienvan!

Hydrowashr ontwikkelde een innovatie waarmee bij toiletbezoek handen met een vooruitstrevende techniek zowel gereinigd als gedroogd worden, in korte tijd, zodat het tegelijkertijd energiezuinig is en weinig water verbruikt. Weet u het nog? Begin februari werd het gevierd op de Ach- ma-toren, waar oud Leeuwarder Jan Jaap van der Wal de gasten trakteerde op een spran- kelende en tegelijkertijd alles relativerende peptalk.

Hij werd die avond goede maatjes met initiatiefnemer Henri de Jong foto 3. Diezelfde maand verraste Holwerd aan Zee minister Melanie Schultz van Haegen door Hansje Brinker, inmiddels oud en grijs geworden, op haar dak te sturen foto 5. Nederland is geweldig op het gebied van dijken bouwen en water tegenhouden, zo vertelde Brinker. Maar soms moet je de na- tuur de ruimte geven.

Die vinger in de dijk, om het water tegen te houden, is niet altijd het beste idee. Kern van de boodschap: Ook rond die tijd kwam Roel Koning van Vlees. Zijn groothandel in vlees Wolvega heeft namelijk het varkensvlees van Friberne, het Gaasterlandse Kruidenvarken in het assorti- ment. En dus liet men de motoren brullen voor het goede doel. In de Grote kerkstraat leverde dat dolle taferelen op foto 8. Intussen lichtten de kassen van Berlikum op in een natte voorjaarsnacht foto 9.

Een volksclub en volkswagen. Dat moest wel een goede match worden. Naar verluidt is de club nu alleen nog op zoek naar een turbo diesel. De WaterCampus Business Challenge foto 12 kende drie winnaars: De nazomer was begonnen. Op donderdag 17 september vond de eerste editie van TEDxFryslân plaats. De Lawei in Drachten was op deze dag gevuld met bezoekers foto 13 , die zich lieten inspireren door de innovatieve en creatieve verhalen van 12 verschillende sprekers binnen het thema Work Hard, Play Hard.

Ook in september een event van Inqubator Leeuwarden, over foodtrucks. Ids Terpstra van LN2 Ice foto 14 vertelde dat presen- teren belangrijker was dan hij had gedacht. Wanneer je op festivals een beetje met stikstof en andere in het oog springende zaken werkt heb je het druk.

Doe je dat niet, dan lopen ze je kraampje voorbij. Goed voor de toekomstige werkgelegenheid in Friesland, zo werd er gedacht.

De stemming zat er de hele middag goed in. En die puike stem- ming ging door op het Groot Liwwadder diner, waar gal van horeca-bedrijven zich presenteerden. In Hurdegaryp was het feest bij familiebedrijf Joh. Ze bestonden vijftig jaar. Het bedrijf is een begrip geworden voor agrariërs, paarden- en tuinliefhebbers, bedrijven, overheden en instellingen. Een goed gevulde zaal in Tjaarda Oranjewoud. Edwin Wierda, vermogensbeheerder van Wierda en partners foto 18, foto Amerika; even voorzichtig afwachten, Europa; volop kansen, Azië; toch ook kansrijk.

De zaal leerde verder dat er geen serieuze alternatieven zijn voor beleggen. Dat moet ergens naar toe. Nu al zijn er banken die jou geen rente meer geven, maar zelfs bewaarloon vragen. Kijk je naar alle lange termijn ontwik- kelingen, dan zie je nog altijd dat de meeste bedrijven het over een lange periode op de beurs hartstikke goed doen. Zo ook op de redactie van OF.

En ja, we waren allemaal op de fiets. Wij wensen onze lezers een geweldig In Hurdegaryp was het feest bij familiebedrijf zo ongelooflijk veel geld. Dat moet ergensen Connect. Technaut is een clustering van soft- en hardware ingenieurs met passie voor technische automatisering en robotisering.

Door onze eigentijdse, modulaire visie op machinebesturingen en productie-automatisering krijgen onze klanten meer functionaliteit voor minder kosten. Daag ons eens uit. Wij gaan u verbazen!

Na een pittige tijd gaan de zaken nu weer goed. Ik draai een mooie winst. Mijn activa heb ik afgeschreven en investeren is de komende jaren niet nodig. Dat betekent dus wel dat mijn fiscale winst een stuk hoger zal worden. Ik heb immers geen afschrijvingskosten.

Kan ik dit voorkomen zonder fors te moeten investeren? Ook zonder flink te moeten investeren, is het mogelijk om de fiscale winst te drukken. Bijvoorbeeld door een andere rechtsvorm te kiezen. Bij een relatief bescheiden winst kan een eenmanszaak voordeliger zijn vanwege de fiscale voordelen.

Denk aan de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek de eerste drie jaar en de MKB Winstvrijstelling. Naarmate de winst stijgt kan een B. U hebt dan te maken met een lager belastingtarief de vennootschapsbelasting en daarnaast zorgt u ook voor een betere bescherming van de privébezittingen. Er zijn meer mogelijkheden om niet meer belasting te betalen dan werkelijk nodig is.

U kunt bijvoorbeeld iets doen met de fiscale oudedagsreserve FOR om de fiscale winst te drukken. Nou ja; u voelt hem wel aankomen. Wie dat allemaal precies uitgezocht wil hebben voor zijn of haar specifieke situatie kan het beste een afspraak maken. Zorg Kantoor Overheid Horeca Onderwijs www. Voor subsidie neem contact met ons op of kijk op: Sinds oktober is Binnie Bouius weer terug bij Jongeneel. Van tot was ze hier accountmanager, nu keert ze terug als de nieuwe teamleider van de vestiging Sneek.

Het is een uitdagende en plezierige omgeving om te werken, aldus Bouius: Voor vragen die ze niet direct kan beantwoorden kan ze altijd een beroep doen op het Jongeneel Kenniscentrum. Grote projecten, maar ook veel renovatie en onderhoud. Wij zijn er voor al onze klanten, de koffie staat altijd klaar. Ambitie om te groeien Na een periode van recessie, die diepe sporen in de bouwwereld heeft nagelaten, klinken er weer meer positieve geluiden en is er ook bij Jongeneel ruimte voor voorzichtig optimisme.

We merken nu dat de markt weer aantrekt, en natuurlijk hebben wij de ambitie om weer te groeien. Opleiding HBO, diverse vervolgopleidingen intern. Hij ontdekte in dat er te hooi en te gras boeken zijn verschenen die bepaalde aspecten van Nederland verklaren voor toeristen, expats en buitenlandse zakenrelaties.

Maar, zo bleek hem na uitvoerig onderzoek en gesprekken, een alles omvattend en uitbundig geïllustreerd boek over verleden, heden en toekomst van zijn vaderland bestond niet. En dus ging hij daar aan werken. Wijzen in het boek en lachen voor de foto, dat heb ik van Hans Wiegel geleerd. En daarmee is nog niet alles gezegd, want het boek wordt niet alleen in het Nederlands en Chinees uitgegeven, maar in tien talen.

Daarmee wordt het boek een leuk relatiegeschenk, om bij export- uitjes mee aan te komen, zou je zeggen. Old School marketing op ouderwets papier? Nou nee, niet helemaal. Het boek bevat namelijk ook nog 40 zogenaamde Layar film- pjes. Door met de smartphone een pagina te scannen komen er andere beelden tot leven. Al met al een www. De gedeelde derde prijs viel op het landelijk opererende hoveniersbedrijf Donkergroen.

OF vroeg aan Gerard Veugelers, manager P en O van Donkergroen welke eigenschappen van zijn bedrijf een sociale onderneming maken. Het idee voor de verkiezingen ontstond uit de behoefte van studenten aan praktische voor- beelden van sociaal ondernemerschap. Deze verkiezingen hebben hen die voorbeelden gebracht. Het bedrijf behoort tot de top drie in de groenbranche. Wat maakt Donkergroen tot een sociale onderneming? We hebben veel mensen in dienst met een beperking.

We hebben altijd mensen van verschillend pluimage aan ons weten te binden. En dat is nog steeds zo, bij ons voelen zowel de HBO-geschoolde tuinarchitect als de praktijkschoolleerling zich thuis. Duurzaam ondernemen zit in het hart van onze organisatie. We ontwikkelen dit concept in samenwerking met Ton van Oostvaard, kweker en kwartiermaker bij Stichting Ecorridors. Het is daarom goed voor ons om op deze manier in het nieuws te komen.

Geboren 2 december te Haelen. Prijswinnaars Verkiezing Sociaal Ondernemerschap Eerste prijs: In Restaurant Het Ambacht in Heerenveen worden per jaar 10 tot 15 jongeren opgeleid tot horecaprofessionals. Ook wekt het restaurant eigen geothermische energie op, met een warmwaterpomp. ECOstyle verkoopt ecologische verantwoorde producten voor tuinen en huisdieren, voor particulieren en het bedrijfsleven.

Daarnaast bedenkt Ecostyle projecten voor bodem, plant en dier. Donkergroen ontwikkelt samen met haar creatieve groendenkers en doeners daktuinen, speelplaatsen, parken en al hun andere groene projecten. Speelkracht ontwikkelt plaatsen waar mensen werken, wonen, leren en spelen. Een speeltuin, een park, een plek. Dit wordt niet alléén gedaan, maar samen met de mensen voor wie het project bedoeld is. Provisievrij werken levert Octras Raadschap tevreden klanten op Weg met provisies, tijd voor vernieuwing De tijd van ondoorzichtige structuren en te hoge provisies is definitief voorbij.

Tenminste, als het aan Octras Raadschap ligt wel. Directeur Wilhelm de Haas windt er geen doekjes om. Anno kan dat echt niet meer, je moet gewoon transparant, open en eerlijk advies geven.

Het is nu vijf jaar geleden dat Octras Raadschap zichzelf opnieuw uitvond. Men ging volledig provisievrij werken op de zakelijke markt. Het Sneeker Adviesbedrijf nam daarmee afscheid van de traditionele werkwijze van een assurantietus- senpersoon en specialiseerde zich nog meer op het gebied van pensioenen, bedrijfsmatige verze- keringen en riskmanagement.

Een lustrum later is het een mooi moment om terug te blikken op die koerswijziging. Dat heeft ons veel gebracht. Het belang van de klant is echt helemaal centraal komen te staan en wij zijn meer dan ooit strategisch gesprekspartner geworden. Dat is ontzettend inspirerend. Met mensen omgaan, horen wat een onderne- mer beweegt, meedenken, adviseren.

Maar daar hebben ze bij Octras Raadschap wat op gevonden. Onze klanten krijgen een op maat gesneden product en omdat we niet afhankelijk zijn van het premievolume kunnen we ook heel transparant kijken naar de verschillende verzekeringen. Dat is de eerlijkste manier van werken. Dat geeft niet alleen een plezierig onafhankelijk gevoel, het houdt ons ook scherper.

Onze huidige aanpak dwingt ons om steeds ons zelf af te vragen: Wij zijn dus meer dan ooit bezig met toegevoegde waarde creëren en gaan voor een lange-termijnrelatie met onze klanten. Ontdek hoeveel tijd u kunt besparen! Hoe doe je dat? Met Boekhout van Kromhout.

U bent altijd in controlendetijdrovendeadministratiebehoorttothetverleden. Zo kunt u de kostbare uren na vijven besteden zoals u zelf wilt: Slim boekhouden met een betrouwbare online totaaloplossing Transparantie en onafhankelijk advies dus, als pijlers waarop Octras Raadschap haar dienstverlening aanbiedt.

Maar Wilhelm de Haas is er de man niet naar om er een one man show van te maken. En dus nemen we de proef op de som. Dat moet alleen nog vertaald naar een effectief concept. Wij denken graag mee zonder ons te laten leiden door middelen. Zo komen we samen tot betere inzichten en ideeën.

Voor ons regelen ze, zakelijk en privé, eigenlijk alles wat met verzekeren en pensioenen te maken heeft. Onderwerpen die eerlijk gezegd niet bovenaan mijn interesselijstje staan. Wilhelm hoort en ziet veel, zo ook mogelijkheden en die deelt hij graag. Inmiddels is Hoogendoorn pensioenadviseur bij Edmond Halley, een partij die op het gebied van pensioenen ook al jarenlang transparantie en onafhankelijk advies als core business beschouwt.

De man- nen zien elkaar minder dan vroeger, maar duidelijk wordt dat de toenmalige werkrela- tie is uitgegroeid tot vriendschap. Hij kan heel uitgespro- ken zijn; wat je noemt een stevige persoon- lijkheid. Maar hij kan ook goed luisteren. Je vertelt hem over een of ander verzekerings- probleem en korte tijd later verrast hij je met een creatieve oplossing. Waaruit dan blijkt dat hij heel goed heeft geluisterd en ook echt invoelt wat een klant wil. Wat ik ook erg in hem waardeer is dat hij ook heel goed zijn eigen beperkingen kent.

Hij weet dat goed te compenseren door om hem heen de juiste mensen te verzamelen. We gaan jaarlijks skiën, dat is al heel fijn. Maar nu we het er over hebben: Hij ging met vakantie en hij zei tegen me: Kom naar Sneek, logeer een tijdje in mijn huis met je vrouw en kinderen en ga lekker genieten in Friesland.

Burgerlijke staat Gehuwd met Greetje, één dochter Meike. Ambitie Sparringspartner en coach zijn voor het MKB maar vooral, helpen oplossen en realiseren! SybrandHogewerf Geboren 26 maart te Aduard. Burgerlijke staat Samenwonend, 2 kinderen. Burgerlijke staat Gehuwd, 3 kinderen. Verzuimveiling Een voorbeeld van het beste voor de klant creëren, is de ontwikkeling van een verzuimveiling, die Octras Raadschap sinds oktober heeft gelanceerd.

Ondanks dat het een veiling is, gaat het wel om maatwerk. Verzekeraars hebben vijf dagen de tijd om hun op maat gemaakte aanbieding te laten veilen.

Waarom werkt Octras Raadschap provisievrij? Voor velen een schimmig verhaal. Met klokken die luiden en klepels die niemand ziet hangen. En is de verdienste niet in verhouding tot de dienst die wordt geleverd, aldus Octras Raadschap. Bij Octras Raadschap betaalt de klant daarom voor onafhankelijk advies, een vaste vergoeding die aanzienlijk lager ligt dan de gebruikelijke provisie-inbouw bij verzekeringen.

Het komt immers niet vaak voor dat je in twee dagen tijd de aandacht van duizenden bezoekers kunt trekken en met tientallen mensen ideeën kunt uitwisselen. Het evenement is óók een podium voor het stimuleren van contacten tussen overheid en bedrijfsleven. Dat gegeven krijgt tijdens de komende editie, op 22 en 23 maart , wel een heel speciale invulling.

De initiatiefnemers zien dat er volop vernieuwende ideeën zijn die ook marktpo- tentie hebben, maar dat het Friese MKB nog onvoldoende weet hoe daar mee aan de slag te gaan.

Ze werken al een tijd samen en hebben samen met de provincie het initiatief genomen om het MKB in Fryslân nog beter en dichtbij huis te informeren, met name als het gaat financiering van innovaties. Tijdens de BCDN kunnen be- drijven in korte tijd te weten komen hoe je in samenwerking met de overheid, maar ook met partijen als het Samenwerkingsverband Noord- Nederland SNN , de Kamer van Koophandel en anderen zaken voor elkaar kan krijgen.

Gedurende diverse workshops op 22 maart krijgt de bezoeker een overzicht van diverse subsidies en mogelijkheden voor kredieten, leningen en crowdfunding.

Ondernemers kunnen plenair een sessie volgen, waarbij vertegenwoordigers van de vier gemeenten aanwezig zijn. Waarna men vervolgens in workshops nader op de materie ingaat. Onderstaand programma is dan ook onder voor- behoud, maar geeft wel een goede een indruk van de opzet.

Voor details of actuele tijden: Onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen Financieringsbegeleiding Crowdfunding Vastgoedfinancieringen Herstructurering van jouw financieringen Bedrijfsovernames Zwaar weer begeleiding Kijk voor meer informatie op www. Beautiful Holland is een boek over verleden, heden en toekomst van heel Nederland. Beautiful Holland laat zien dat Nederland zoveel meer te bieden heeft dan Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water.

Zo mooi, zo uitzonderlijk en met maar liefst 40 Layar filmpjes, zo verrassend kan Nederland zijn. Verkrijgbaar in 10 verschillende talen! NL Bestel snel op: Start Up De jaarwisseling is voor velen een tijd om te reflecteren. En plannen te maken voor de toekomst. Voor velen staat daarbij hoog op het lijstje het starten van een eigen bedrijf.

Toch blijkt dat niet altijd gemakkelijk. Voor de enthousiaste beginners: Ondernemen is kennelijk best lastig. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Als ik aan tafel zit bij een startende ondernemer kijk ik altijd goed om me heen.

Ik zoek naar het fundament. Wanneer de verpakking teveel gaat opvallen doet dat een alarmbel rinkelen. Als ik zie dat er een nieuwe lease auto voor de deur staat en dat de kaartjes en het briefpapier met logo al zijn aangeschaft voordat er een ondernemingsplan is gemaakt dan weet ik genoeg. Wij worden dan achteraf gevraagd om alleen de fiscale zaken te regelen. Helaas is onze betrokkenheid bij de opstart van de onderneming dan niet meer mogelijk.

En dat is jammer, want juist in die fase kunnen wij helpen. En dan zijn er vaak al veel kosten gemaakt, zonder dat er iets verdiend is. Ondernemen begint bij een goed idee, het oplossen van een probleem voor een ander, omzet halen. Pas daarna komen de fiscale consequenties. Een goed idee moet je vertalen naar een doelgericht businessplan. In dat plan geef je richting aan een verdienmodel. Hierin staat hoe de omzet van het door jou op te starten bedrijf gegenereerd zal worden.

Vervolgens zul je moeten werken aan een aansluitend marketing plan. Dit plan vertelt hoe je je idee gaat communiceren naar de potentiële klant opdat deze over gaat tot aanschaf van je dienst of product. Tot slot zal het plan vertaald moeten worden naar een financieel plan.

Het financiële plan geeft antwoord op de haalbaarheid en verdiencapaciteit van het business idee. Maar gebruik dit niet als excuus om geld uit te geven, zonder een financieel plan. Je moet op papier zetten wanneer je denkt iets te gaan verdienen. Je moet een plan hebben. De financiële voortgang van je bedrijf kun je dan monitoren, zodat je tijdig de plannen kunt bijsturen indien dat nodig is.

Business plan, Communicatie plan, Financieel plan. Het klinkt als dikke pakken papier. Net als bij jouw bedrijf. Alvast veel succes met ondernemen in het nieuwe jaar. Kijk voor deze en alle andere columns op www. In de uitzending op www.

Meer en meer ondernemers kiezen ervoor om hun apparatuur voor data en telecommunicatie onder te brengen in één van de beschikbare ruimtes van het Leeuwarder bedrijf. De vraag is zo groot, dat DataCenter Fryslân vorig jaar november de tweede vestiging heeft geopend, compleet met glasvezelring tussen beide datacenters. Een tweede datacenter, kunnen we daaruit afleiden dat de zaken goed gaan? We hebben lang getwijfeld om onze eerste locatie op te waarderen, maar er be- stond een kans om het pand van de Friesland Bank over te nemen.

Dat hebben we dan ook gedaan. We wilden onze klanten de mo- gelijkheid bieden om op twee locaties hun servers te hebben staan en een jaar na dato zien we dat het ook zo is gebeurd. Met de Opening van DCF2 in november trokken gelijk ook de eerste klanten erin. Is dat puur uit ruimtegebrek? We hebben goed naar de wensen van onze klanten geluisterd en de vraag om een tweede datacenterlocatie klonk steeds luider. Sommige klanten wilden extra zekerheid en willen de tweede locatie gebruiken als backup; wat ga je doen als één locatie uitvalt?

Voor de beant- woording van die vraag hebben we nu een passend antwoord. Je kan bij ons geen kantoorruimte huren, maar wel een plek met een uitstekende koelcapaciteit en energie, voor de data van je bedrijf. Bedrijven zorgen er zo voor dat hun data altijd beschikbaar is en dat is belangrijk. Stel, je verzorgt een dienst aan je klanten, dan moet die dienst altijd bereikbaar zijn.

Je kan dankzij ons datacenter dan je klanten bedienen met je eigen software en service. Komen er ook nog mensen over de vloer, of staat het vol met computers? Wat we vaak zien is dat onze klanten hun eigen klanten weer meenemen, om te laten zien waar hun data is opgeslagen. Dan leeft het ook meer voor de klant en gaat het abstracte er wat af. Staat datacenter 3 al in de agenda?

Het fijne van deze twee locaties is dat ze allebei in Leeuwarden staan en we met onze mensen nu beide locaties kunnen runnen. En al je geile fantasieën te. Advertentie plaatsen Vrouwen Prive Ontvangst Escort Gangbang Dat gratis rijpe video kijken sex sexfilms sexdate Rotterdam mobile Rond x te leggen en te analyseren Sexdate gelderland massage Thuisontvangst gelderland erotische massage schiphol by: Erotiek filmpjes porno video nl Dé Tube site van Nederland!.

Buiten de extreme diensten ben ik openminded en voor veel i Vrouw wil sex lekkere erotische massage Blue thai massage malmo thai massage Body to body massagr erotiek date ontvangst assen ero massage breda Posted on Ben een Geile Blondin die er van erotische massage houten thai massage b2b om hard aangepakt te worden. Blondie Shemale tussen Drenthe en Groningen Ik ben een hollandse shemale met langblond haar en een lekker lijf met cup-b borsten lange benen in panty"s hogehakken en 19 cm.

Ik ben bereikbaar deze gehele week ook in het weekend van 9u in de ochtend tot Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of desktop! Een condoom gebruiken mag en is niet verplicht.

Geil Tommy zoek lekker paydate met manen. Letzte Artikel Neuken in zwolle high class escort bureau Video massage intiem gratis prno video sex gratis gratis cam nl Eritiek salon tantra Vrouwen die seks willen sex porno video com Het mooiste vrouw ter wereld erotische massage vilvoorde. Plezierige en ontspannende lichaamsmassage Ook zo genoeg van de kou en het winterweer? Richelien - sex spalsh freaky sexdoll. Pornofilms nl prive ontvangst groningen Vrouw Privé ontvangst 20 kinkt sex goedkope sex den haag.

Erotische massages groningen vind je op Eromarkt.Buiten gratis korte pjes


Iemand die breeduit lacht en vervolgens een krakkemikkig gebit vertoont. Of iemand, die tijdens een zakengesprek een niet al te frisse adem laat ruiken. Dan is het snel gedaan met de uitstraling. En met de business kansen. Want hoe banaal het misschien ook is; een schone, sprankelende lach werkt als een magneet.

Ik verbaas me er wel eens over; hoeveel menig ondernemer er financieel voor over heeft om in een prachtige auto te rijden om vervolgens het gebit behoorlijk te verwaarlozen.

Zonde voor uw aantrekkingskracht en business kansen! Uitstraling begint bij u zelf. Lekker sporten om fit te blijven, een weekendje weg om uit te rusten en kleding die bij u past en u zelfverzekerd maakt. Maar het beste middel om zelfverzekerd te zijn is te weten dat je voluit mag lachen, omdat je gebit er keurig uitziet. Bezoek daarom geregeld de tandarts voor controle en de mondhygiëniste voor een periodieke gebitsreiniging.

Zo voorkomt u tandbederf en een slechte adem. En als u niet helemaal tevreden bent met uw gebit, dan biedt esthetische tandheelkunde mooie mogelijkheden. Zodat u zich happy en gezond voelt. Met een plezierige uitstraling en een mooie glimlach. Als visitekaartje van uw gezicht. Vertrouwt u ook blind op uw ICT? Met dit in gedachten werken onze medewerkers iedere dag met veel plezier aan uitdagende projecten.

ICT waar u gemak van heeft en waar u blind op kunt vertrouwen. Schuldsaneringsregeling eneigenwoning De nachtmerrie voor iedere ondernemer: En dan ook nog die eigen woning. Hoe het ook zij: Voor particuliere ondernemers eenmanszaak, vennoten in een VOF geldt dat zij, in een problematische schuldensituatie, in plaats van in staat van faillissement te worden verklaard, gebruik kunnen maken van een schuldsaneringsregeling.

Die schuldsaneringsregeling is vergelijkbaar met een faillissement, met dien verstande dat de schuldenaar na een saneringstermijn van drie jaren een schone lei ontvangt, zodat hij niet langer door zijn schuldenpakket wordt gehinderd.

In plaats van een curator benoemt de rechtbank een bewindvoerder die toezicht houdt op een goed verloop van de schuldsaneringsregeling. Het is de bewindvoerder die, in overleg met de hypotheekhouder, onderzoekt of het tot verkoop van die woning moet komen of niet. Op die beslissing zijn meerdere factoren van invloed. De hypotheekhouder neemt in een schuldsaneringsregeling een bijzondere positie in.

Zij kan haar recht van hypotheek uitoefenen alsof er geen schuldsaneringsregeling gaande is. De schuld aan de hypotheekhouder valt niet onder de schone lei, zodat de hypotheekhouder — mits de rentebetalingen worden voortgezet — geen enkel redelijk belang heeft om tot openbare verkoping van de woning over te gaan.

Voor de schuldsaneringsregeling hoeft dit ook geen probleem te zijn, mits er bij verkoop geen grote overwaarde valt te verwachten en de met behoud van de woning gepaard gaande woonlasten redelijk zijn. De ontwikkelingen op de rentemarkt hebben er de laatste jaren toe geleid dat de financieringslasten van de woning steeds lager zijn geworden. Voorts geldt dat de belastingdienst de belastingteruggaven voor hypotheekrenteaftrek tijdens de schuldsaneringsregelingsregeling niet meer mag verrekenen met haar openstaande vorderingen.

De ontwikkelingen op de woningmarkt hebben er bovendien toe geleid dat er veelal nauwelijks sprake meer is van overwaarde op de woning. Ten slotte heeft de ontwikkeling in de markt van huurwoningen ertoe geleid dat er nauwelijks goedkope huurwoningen beschikbaar zijn. Aldus komt het steeds vaker voor dat een woning, waarvan de woonlasten de lasten van een particuliere huurwoning evenaren, tijdens een schuldsaneringsregeling niet wordt verkocht, en hoeft de woonsituatie van de ondernemer in zwaar weer geen belemmering te zijn om een sanering te overwegen.

Het kantoor geeft op een praktische en begrijpelijke manier advies en ondersteuning bij allerlei juridische zaken. OndernemersengemeenteoverhetwerkeninenrondDokkum DongeradeelkijktvooruitHet ondernemerschap in de gemeente Dongeradeel is sinds jaar en dag een levendig gebeuren.

Sommige ondernemers hebben het zwaar, anderen groeien als kool en weer anderen gaan net het avontuur aan. Ondernemend Friesland nodigde een groep ondernemers uit om eens van gedachten te wisselen over het ondernemersklimaat in de regio en kwam tot enkele interessante conclusies.

Aan boord Het gesprek vindt plaats in Anjum, aan boord van de Vlinderbalg, de boot van rondvaart- bedrijf Lauwersmeer. Terwijl eigenaren Jelle Romkes en Els Abbas de lunch verzorgen, spreken de aanwezige gasten uitgebreid over het ondernemersklimaat in hun regio.

Deze gasten komen uit verschillende hoeken van het ondernemende spectrum. Allemaal met hun eigen ervaringen en visies. En al- lemaal met een warm hart voor de regio. Die samenwerking kan op sommige fronten nog wel beter, maar we doen beslist niet onder voor andere gemeenten.

Ik woon nu veertien jaar in Dokkum en het gaat steeds beter met de samenwerking. De gemeente is uitste- kend bezig de ondernemers te faciliteren en natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten.

Dat is in het bedrijfsleven niet anders, het zou ook gek zijn als die er niet waren. Niet bang zijn voor concur- rentie, maar juist samen verder komen. Een positieve houding brengt je heel veel. Dat is wel iets waar we mee aan de slag zijn en moeten. De sleutel ligt hem inderdaad in de samenwerking tussen de ondernemers, de gemeente en NEF, plus het onderwijs.

Meer werkgelegenheid creëren en meer met elkaar delen. Dat gaat bij ons, bij NEF, ook steeds be- ter. Het is geweldig om ze weer aan werk te kunnen hebben en soms hebben we het zo druk, dat we zelfs mensen te kort komen. Het is een onderwerp waar alle tafelgasten mee bezig zijn, omdat innoveren iets is waar je bedrijf constant van profiteert. Zo werken de schilders van Arnold Nutma met een nieuwe techniek.

Waar je vroeger een half uur bezig kon zijn met een kozijn, kost dat nu twee minuten en het resultaat is zelfs beter dan met de kwast. Het kost wel wat investerin- gen, want een spuit kan kapot en daar moet je op voorbereid zijn. Je moet technisch een beetje onderlegd zijn, maar is dat eenmaal voor elkaar, dan heeft het alleen maar voor- delen. We kijken naar nieuwe technieken en doen dat ook in het buitenland. Stilstand is echt achteruitgang, je moet in beweging blijven.

De toekomst in Dongeradeel 2 0 O F 2 0 1 5 - 0 8 AnnaSmits Geboren 15 september te Leeuwarden. Ambitie voor De Koekebakker openen.

TjittedeVries Geboren 22 januari te Oudega Smallingerland. CorinnaScharringhausen Geboren 21 maart te Bremen. Ambitie voor Ook in blijven wij energiek in beweging. Op het gebied van duurzaamheid valt veel te doen. MargaWaanders Geboren 28 oktober te Hengelo. ArnoldNutma Geboren 16 december te Dokkum. Neem Anna Smits, die het succes van Haagens Lunchroom gebruikt voor een nieuw restaurant. We willen die behoefte graag invulling geven en we zijn constant op zoek naar beleving.

Medewerkers vanuit de doelgroep kunnen na een eventuele proefplaatsing worden gedetacheerd en hierin trekt NEF ook steeds meer op met de andere twee Sociale Werkbedrijven Caparis en Empatec en het Werkbedrijf Fryslân Werkt.

We moeten met elkaar dat veld ontdekken en de slimste oplossingen voor elkaar creëren. We moeten met elkaar in beweging blijven, want als je je niet ontwikkelt, loop je achterstand op. De ontwikke- ling staat nooit stil. Mensen moeten continu blijven leren, ook buitenschools, en als je niet in staat bent om te investeren in nieuwe, kostbare techno- logie te investeren, zal het helpen om partners te vinden waarmee dat wel kan.

Als het aan de aanwezige ondernemer ligt, wordt er aan beide ontwikkelingen flink doorgewerkt. Op die manier kan Dokkum en omstreken zich ook in de toekomst blijven profileren als een gemeente waar het voor ondernemers, van starters tot oude rotten, uitstekend toeven is.

En gaat het goed met het bedrijfsleven, dan gaat het goed met de gemeente. Zullen we er eens aan meedoen? Doe je als medium nog wel mee wanneer je het aan je voorbij laat gaan? Er gebeurde zoveel in Aan de andere kant: Een aha-erlebnis voor velen. Daarom, ja; we doen het. Een volstrekt arbitraire keuze uit ons archief. Het aanzien van Eind januari nam de Businessclub Cambuur afscheid van directeur Gerald van den Belt foto 1 , sinds enkele jaren algemeen direc- teur van de club.

De man is begin veertig en vertrok naar FC Twente. Of hij dat ook had gedaan met de kennis van nu? Dat valt te betwijfelen. Feit is dat Van den Belt ook bij Cambuur hectische dagen heeft meegemaakt, toen hij net begon.

Zo was daar het verhaal van sponsor Leeuwarder Courant. Het mediabedrijf zou op een gegeven moment een bescheiden bedrag naar de club overmaken, maar door een foutje werd dat een storting van maar liefst In een week dat de Leeu- warder club aan een zijden draadje hing en de salarissen nauwelijks betaald konden wor- den, was de verleiding voor Van den Belt te groot.

Hij bekende dat hij - in de verwachting dat de liquide middelen enkele weken later wel zouden komen - het geld met samen- geknepen billen gebruikte om de lonen te betalen. Dat gebeurde niet; het LC belde binnen 24 uur terug en ik moest ze vertellen dat het foutief gestorte bedrag helaas al niet meer op de bankrekening van Cambuur stond. Terugbetaling werd natuurlijk in een later stadium netjes geregeld, maar de verhou- 2 2 O F 2 0 1 5 - 0 8 Hetaanzienvan!

Hydrowashr ontwikkelde een innovatie waarmee bij toiletbezoek handen met een vooruitstrevende techniek zowel gereinigd als gedroogd worden, in korte tijd, zodat het tegelijkertijd energiezuinig is en weinig water verbruikt.

Weet u het nog? Begin februari werd het gevierd op de Ach- ma-toren, waar oud Leeuwarder Jan Jaap van der Wal de gasten trakteerde op een spran- kelende en tegelijkertijd alles relativerende peptalk. Hij werd die avond goede maatjes met initiatiefnemer Henri de Jong foto 3.

Diezelfde maand verraste Holwerd aan Zee minister Melanie Schultz van Haegen door Hansje Brinker, inmiddels oud en grijs geworden, op haar dak te sturen foto 5. Nederland is geweldig op het gebied van dijken bouwen en water tegenhouden, zo vertelde Brinker. Maar soms moet je de na- tuur de ruimte geven. Die vinger in de dijk, om het water tegen te houden, is niet altijd het beste idee. Kern van de boodschap: Ook rond die tijd kwam Roel Koning van Vlees. Zijn groothandel in vlees Wolvega heeft namelijk het varkensvlees van Friberne, het Gaasterlandse Kruidenvarken in het assorti- ment.

En dus liet men de motoren brullen voor het goede doel. In de Grote kerkstraat leverde dat dolle taferelen op foto 8. Intussen lichtten de kassen van Berlikum op in een natte voorjaarsnacht foto 9. Een volksclub en volkswagen. Dat moest wel een goede match worden. Naar verluidt is de club nu alleen nog op zoek naar een turbo diesel. De WaterCampus Business Challenge foto 12 kende drie winnaars: De nazomer was begonnen. Op donderdag 17 september vond de eerste editie van TEDxFryslân plaats.

De Lawei in Drachten was op deze dag gevuld met bezoekers foto 13 , die zich lieten inspireren door de innovatieve en creatieve verhalen van 12 verschillende sprekers binnen het thema Work Hard, Play Hard. Ook in september een event van Inqubator Leeuwarden, over foodtrucks. Ids Terpstra van LN2 Ice foto 14 vertelde dat presen- teren belangrijker was dan hij had gedacht. Wanneer je op festivals een beetje met stikstof en andere in het oog springende zaken werkt heb je het druk. Doe je dat niet, dan lopen ze je kraampje voorbij.

Goed voor de toekomstige werkgelegenheid in Friesland, zo werd er gedacht. De stemming zat er de hele middag goed in. En die puike stem- ming ging door op het Groot Liwwadder diner, waar gal van horeca-bedrijven zich presenteerden. In Hurdegaryp was het feest bij familiebedrijf Joh. Ze bestonden vijftig jaar. Het bedrijf is een begrip geworden voor agrariërs, paarden- en tuinliefhebbers, bedrijven, overheden en instellingen.

Een goed gevulde zaal in Tjaarda Oranjewoud. Edwin Wierda, vermogensbeheerder van Wierda en partners foto 18, foto Amerika; even voorzichtig afwachten, Europa; volop kansen, Azië; toch ook kansrijk. De zaal leerde verder dat er geen serieuze alternatieven zijn voor beleggen. Dat moet ergens naar toe. Nu al zijn er banken die jou geen rente meer geven, maar zelfs bewaarloon vragen. Kijk je naar alle lange termijn ontwik- kelingen, dan zie je nog altijd dat de meeste bedrijven het over een lange periode op de beurs hartstikke goed doen.

Zo ook op de redactie van OF. En ja, we waren allemaal op de fiets. Wij wensen onze lezers een geweldig In Hurdegaryp was het feest bij familiebedrijf zo ongelooflijk veel geld. Dat moet ergensen Connect. Technaut is een clustering van soft- en hardware ingenieurs met passie voor technische automatisering en robotisering. Door onze eigentijdse, modulaire visie op machinebesturingen en productie-automatisering krijgen onze klanten meer functionaliteit voor minder kosten.

Daag ons eens uit. Wij gaan u verbazen! Na een pittige tijd gaan de zaken nu weer goed. Ik draai een mooie winst. Mijn activa heb ik afgeschreven en investeren is de komende jaren niet nodig. Dat betekent dus wel dat mijn fiscale winst een stuk hoger zal worden. Ik heb immers geen afschrijvingskosten. Kan ik dit voorkomen zonder fors te moeten investeren?

Ook zonder flink te moeten investeren, is het mogelijk om de fiscale winst te drukken. Bijvoorbeeld door een andere rechtsvorm te kiezen. Bij een relatief bescheiden winst kan een eenmanszaak voordeliger zijn vanwege de fiscale voordelen. Denk aan de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek de eerste drie jaar en de MKB Winstvrijstelling.

Naarmate de winst stijgt kan een B. U hebt dan te maken met een lager belastingtarief de vennootschapsbelasting en daarnaast zorgt u ook voor een betere bescherming van de privébezittingen. Er zijn meer mogelijkheden om niet meer belasting te betalen dan werkelijk nodig is. U kunt bijvoorbeeld iets doen met de fiscale oudedagsreserve FOR om de fiscale winst te drukken.

Nou ja; u voelt hem wel aankomen. Wie dat allemaal precies uitgezocht wil hebben voor zijn of haar specifieke situatie kan het beste een afspraak maken. Zorg Kantoor Overheid Horeca Onderwijs www. Voor subsidie neem contact met ons op of kijk op: Sinds oktober is Binnie Bouius weer terug bij Jongeneel.

Van tot was ze hier accountmanager, nu keert ze terug als de nieuwe teamleider van de vestiging Sneek. Het is een uitdagende en plezierige omgeving om te werken, aldus Bouius: Voor vragen die ze niet direct kan beantwoorden kan ze altijd een beroep doen op het Jongeneel Kenniscentrum.

Grote projecten, maar ook veel renovatie en onderhoud. Wij zijn er voor al onze klanten, de koffie staat altijd klaar. Ambitie om te groeien Na een periode van recessie, die diepe sporen in de bouwwereld heeft nagelaten, klinken er weer meer positieve geluiden en is er ook bij Jongeneel ruimte voor voorzichtig optimisme. We merken nu dat de markt weer aantrekt, en natuurlijk hebben wij de ambitie om weer te groeien.

Opleiding HBO, diverse vervolgopleidingen intern. Hij ontdekte in dat er te hooi en te gras boeken zijn verschenen die bepaalde aspecten van Nederland verklaren voor toeristen, expats en buitenlandse zakenrelaties. Maar, zo bleek hem na uitvoerig onderzoek en gesprekken, een alles omvattend en uitbundig geïllustreerd boek over verleden, heden en toekomst van zijn vaderland bestond niet.

En dus ging hij daar aan werken. Wijzen in het boek en lachen voor de foto, dat heb ik van Hans Wiegel geleerd. En daarmee is nog niet alles gezegd, want het boek wordt niet alleen in het Nederlands en Chinees uitgegeven, maar in tien talen. Daarmee wordt het boek een leuk relatiegeschenk, om bij export- uitjes mee aan te komen, zou je zeggen. Old School marketing op ouderwets papier? Nou nee, niet helemaal. Het boek bevat namelijk ook nog 40 zogenaamde Layar film- pjes.

Door met de smartphone een pagina te scannen komen er andere beelden tot leven. Al met al een www. De gedeelde derde prijs viel op het landelijk opererende hoveniersbedrijf Donkergroen. OF vroeg aan Gerard Veugelers, manager P en O van Donkergroen welke eigenschappen van zijn bedrijf een sociale onderneming maken. Het idee voor de verkiezingen ontstond uit de behoefte van studenten aan praktische voor- beelden van sociaal ondernemerschap.

Deze verkiezingen hebben hen die voorbeelden gebracht. Het bedrijf behoort tot de top drie in de groenbranche. Wat maakt Donkergroen tot een sociale onderneming? We hebben veel mensen in dienst met een beperking.

We hebben altijd mensen van verschillend pluimage aan ons weten te binden. En dat is nog steeds zo, bij ons voelen zowel de HBO-geschoolde tuinarchitect als de praktijkschoolleerling zich thuis.

Duurzaam ondernemen zit in het hart van onze organisatie. We ontwikkelen dit concept in samenwerking met Ton van Oostvaard, kweker en kwartiermaker bij Stichting Ecorridors. Het is daarom goed voor ons om op deze manier in het nieuws te komen. Geboren 2 december te Haelen. Prijswinnaars Verkiezing Sociaal Ondernemerschap Eerste prijs: In Restaurant Het Ambacht in Heerenveen worden per jaar 10 tot 15 jongeren opgeleid tot horecaprofessionals.

Ook wekt het restaurant eigen geothermische energie op, met een warmwaterpomp. ECOstyle verkoopt ecologische verantwoorde producten voor tuinen en huisdieren, voor particulieren en het bedrijfsleven. Daarnaast bedenkt Ecostyle projecten voor bodem, plant en dier. Donkergroen ontwikkelt samen met haar creatieve groendenkers en doeners daktuinen, speelplaatsen, parken en al hun andere groene projecten.

Speelkracht ontwikkelt plaatsen waar mensen werken, wonen, leren en spelen. Een speeltuin, een park, een plek. Dit wordt niet alléén gedaan, maar samen met de mensen voor wie het project bedoeld is. Provisievrij werken levert Octras Raadschap tevreden klanten op Weg met provisies, tijd voor vernieuwing De tijd van ondoorzichtige structuren en te hoge provisies is definitief voorbij.

Tenminste, als het aan Octras Raadschap ligt wel. Directeur Wilhelm de Haas windt er geen doekjes om. Anno kan dat echt niet meer, je moet gewoon transparant, open en eerlijk advies geven.

Het is nu vijf jaar geleden dat Octras Raadschap zichzelf opnieuw uitvond. Men ging volledig provisievrij werken op de zakelijke markt. Het Sneeker Adviesbedrijf nam daarmee afscheid van de traditionele werkwijze van een assurantietus- senpersoon en specialiseerde zich nog meer op het gebied van pensioenen, bedrijfsmatige verze- keringen en riskmanagement. Een lustrum later is het een mooi moment om terug te blikken op die koerswijziging. Dat heeft ons veel gebracht.

Het belang van de klant is echt helemaal centraal komen te staan en wij zijn meer dan ooit strategisch gesprekspartner geworden. Dat is ontzettend inspirerend. Met mensen omgaan, horen wat een onderne- mer beweegt, meedenken, adviseren. Maar daar hebben ze bij Octras Raadschap wat op gevonden. Onze klanten krijgen een op maat gesneden product en omdat we niet afhankelijk zijn van het premievolume kunnen we ook heel transparant kijken naar de verschillende verzekeringen.

Dat is de eerlijkste manier van werken. Dat geeft niet alleen een plezierig onafhankelijk gevoel, het houdt ons ook scherper.

Onze huidige aanpak dwingt ons om steeds ons zelf af te vragen: Wij zijn dus meer dan ooit bezig met toegevoegde waarde creëren en gaan voor een lange-termijnrelatie met onze klanten.

Ontdek hoeveel tijd u kunt besparen! Hoe doe je dat? Met Boekhout van Kromhout. U bent altijd in controlendetijdrovendeadministratiebehoorttothetverleden. Zo kunt u de kostbare uren na vijven besteden zoals u zelf wilt: Slim boekhouden met een betrouwbare online totaaloplossing Transparantie en onafhankelijk advies dus, als pijlers waarop Octras Raadschap haar dienstverlening aanbiedt.

Maar Wilhelm de Haas is er de man niet naar om er een one man show van te maken. En dus nemen we de proef op de som. Dat moet alleen nog vertaald naar een effectief concept. Wij denken graag mee zonder ons te laten leiden door middelen. Zo komen we samen tot betere inzichten en ideeën. Voor ons regelen ze, zakelijk en privé, eigenlijk alles wat met verzekeren en pensioenen te maken heeft.

Onderwerpen die eerlijk gezegd niet bovenaan mijn interesselijstje staan. Wilhelm hoort en ziet veel, zo ook mogelijkheden en die deelt hij graag. Inmiddels is Hoogendoorn pensioenadviseur bij Edmond Halley, een partij die op het gebied van pensioenen ook al jarenlang transparantie en onafhankelijk advies als core business beschouwt. De man- nen zien elkaar minder dan vroeger, maar duidelijk wordt dat de toenmalige werkrela- tie is uitgegroeid tot vriendschap. Hij kan heel uitgespro- ken zijn; wat je noemt een stevige persoon- lijkheid.

Maar hij kan ook goed luisteren. Je vertelt hem over een of ander verzekerings- probleem en korte tijd later verrast hij je met een creatieve oplossing. Waaruit dan blijkt dat hij heel goed heeft geluisterd en ook echt invoelt wat een klant wil. Wat ik ook erg in hem waardeer is dat hij ook heel goed zijn eigen beperkingen kent. Hij weet dat goed te compenseren door om hem heen de juiste mensen te verzamelen.

We gaan jaarlijks skiën, dat is al heel fijn. Maar nu we het er over hebben: Hij ging met vakantie en hij zei tegen me: Kom naar Sneek, logeer een tijdje in mijn huis met je vrouw en kinderen en ga lekker genieten in Friesland. Burgerlijke staat Gehuwd met Greetje, één dochter Meike. Ambitie Sparringspartner en coach zijn voor het MKB maar vooral, helpen oplossen en realiseren!

SybrandHogewerf Geboren 26 maart te Aduard. Burgerlijke staat Samenwonend, 2 kinderen. Burgerlijke staat Gehuwd, 3 kinderen.

Verzuimveiling Een voorbeeld van het beste voor de klant creëren, is de ontwikkeling van een verzuimveiling, die Octras Raadschap sinds oktober heeft gelanceerd. Ondanks dat het een veiling is, gaat het wel om maatwerk. Verzekeraars hebben vijf dagen de tijd om hun op maat gemaakte aanbieding te laten veilen.

Waarom werkt Octras Raadschap provisievrij? Voor velen een schimmig verhaal. Met klokken die luiden en klepels die niemand ziet hangen. En is de verdienste niet in verhouding tot de dienst die wordt geleverd, aldus Octras Raadschap. Bij Octras Raadschap betaalt de klant daarom voor onafhankelijk advies, een vaste vergoeding die aanzienlijk lager ligt dan de gebruikelijke provisie-inbouw bij verzekeringen.

Het komt immers niet vaak voor dat je in twee dagen tijd de aandacht van duizenden bezoekers kunt trekken en met tientallen mensen ideeën kunt uitwisselen.

Het evenement is óók een podium voor het stimuleren van contacten tussen overheid en bedrijfsleven. Dat gegeven krijgt tijdens de komende editie, op 22 en 23 maart , wel een heel speciale invulling. De initiatiefnemers zien dat er volop vernieuwende ideeën zijn die ook marktpo- tentie hebben, maar dat het Friese MKB nog onvoldoende weet hoe daar mee aan de slag te gaan. Ze werken al een tijd samen en hebben samen met de provincie het initiatief genomen om het MKB in Fryslân nog beter en dichtbij huis te informeren, met name als het gaat financiering van innovaties.

Tijdens de BCDN kunnen be- drijven in korte tijd te weten komen hoe je in samenwerking met de overheid, maar ook met partijen als het Samenwerkingsverband Noord- Nederland SNN , de Kamer van Koophandel en anderen zaken voor elkaar kan krijgen. Gedurende diverse workshops op 22 maart krijgt de bezoeker een overzicht van diverse subsidies en mogelijkheden voor kredieten, leningen en crowdfunding. Ondernemers kunnen plenair een sessie volgen, waarbij vertegenwoordigers van de vier gemeenten aanwezig zijn.

Waarna men vervolgens in workshops nader op de materie ingaat. Onderstaand programma is dan ook onder voor- behoud, maar geeft wel een goede een indruk van de opzet. Voor details of actuele tijden: Onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen Financieringsbegeleiding Crowdfunding Vastgoedfinancieringen Herstructurering van jouw financieringen Bedrijfsovernames Zwaar weer begeleiding Kijk voor meer informatie op www.

Beautiful Holland is een boek over verleden, heden en toekomst van heel Nederland. Beautiful Holland laat zien dat Nederland zoveel meer te bieden heeft dan Rembrandt, tulpen, fietsen, molens en water. Zo mooi, zo uitzonderlijk en met maar liefst 40 Layar filmpjes, zo verrassend kan Nederland zijn. Verkrijgbaar in 10 verschillende talen!

NL Bestel snel op: Start Up De jaarwisseling is voor velen een tijd om te reflecteren. En plannen te maken voor de toekomst. Voor velen staat daarbij hoog op het lijstje het starten van een eigen bedrijf. Toch blijkt dat niet altijd gemakkelijk. Voor de enthousiaste beginners: Ondernemen is kennelijk best lastig.

Dat mag ook wel eens gezegd worden. Als ik aan tafel zit bij een startende ondernemer kijk ik altijd goed om me heen. Ik zoek naar het fundament. Wanneer de verpakking teveel gaat opvallen doet dat een alarmbel rinkelen. Als ik zie dat er een nieuwe lease auto voor de deur staat en dat de kaartjes en het briefpapier met logo al zijn aangeschaft voordat er een ondernemingsplan is gemaakt dan weet ik genoeg.

Wij worden dan achteraf gevraagd om alleen de fiscale zaken te regelen. Helaas is onze betrokkenheid bij de opstart van de onderneming dan niet meer mogelijk. En dat is jammer, want juist in die fase kunnen wij helpen. En dan zijn er vaak al veel kosten gemaakt, zonder dat er iets verdiend is.

Ondernemen begint bij een goed idee, het oplossen van een probleem voor een ander, omzet halen. Pas daarna komen de fiscale consequenties.

Een goed idee moet je vertalen naar een doelgericht businessplan. In dat plan geef je richting aan een verdienmodel.

Ik ben bereikbaar deze gehele week ook in het weekend van 9u in de ochtend tot Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of desktop! Een condoom gebruiken mag en is niet verplicht. Geil Tommy zoek lekker paydate met manen. Letzte Artikel Neuken in zwolle high class escort bureau Video massage intiem gratis prno video sex gratis gratis cam nl Eritiek salon tantra Vrouwen die seks willen sex porno video com Het mooiste vrouw ter wereld erotische massage vilvoorde.

Plezierige en ontspannende lichaamsmassage Ook zo genoeg van de kou en het winterweer? Richelien - sex spalsh freaky sexdoll. Pornofilms nl prive ontvangst groningen Vrouw Privé ontvangst 20 kinkt sex goedkope sex den haag. Erotische massages groningen vind je op Eromarkt. De hele dag beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor privé escort, hotel escort, erotische massage, dinnerdates, parenclub- en sauna privébezoek Opzoek naar een leuke en sexy escort dame?

Nederlandse porno nl prive ontvangst groningen Nederlandse porno nl prive ontvangst groningen - gratis sex Hallo lekkere mannen, ik ben Luana een lekkere geile Zuid-Amerikaanse vrouw van 29 jaar jong.

Ik wil wel graag eerst wat contact via watsapp ofzo omdat ik zeker wil zijn dat het echt is. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.