Gijle moeders onderdanige slaaf

...

Thuisontvangst sex erotische massage tilburg

Mijn vrouw kwam achter mij staan en begon met haar scherpe nagels mijn tepels te bewerken. Dat is mijn zwakke punt, zodra die gepijnigd gaan worden is al mijn weerstand gebroken.

Mijn hoofd liet achterover vallen. Ik onderging nu deze goddelijke behandeling. Langzaam begon ik te kreunen, dit tot ergernis van mijn schoonmoeder. Laat hem zwijgen hijgde ze. Hoe zei mijn vrouw, geef me een kledingstuk.

Mijn schoonmoeder stond op en begon langzaam haar blouse open te knopen. Een gladde witte BH kwam te voorschijn die twee gezwollen tepels verborgen. Na haar blouse op de bank gegooid te hebben, streelde ze met haar vlakke hand de grote borsten. Ze reikte onder haar rok en "toverde" een mooie gladde witte corrigerende slip te voorschijn en hield die voor mijn gezicht.

Ik rook haar parfum en haar geilheid. Ze zocht het kruisje en duwde dat in mijn mond met de mededeling dit goed vast te houden. Hierna stapte ze uit haar rok en panty. Nu liep ze alleen nog een een mooi stel glad en strak zittend ondergoed.

Ik hou van groot en degelijk ondergoed Hoe meer er bedekt is, hoe meer er te raden valt. Een corset, ouderwetse fundation een kermis voor mijn hormonen.

Ze ging door haar knieen en opende haar mond. Mijn vrouw speelde nog steeds met mijn tepels en ineens voelde ik de warme natte mond van mijn schoonmoeder rond mijn pik. Ze begon mij langzaam te pijpen. Ik voelde hoe mijn vrouw met haar onderlichaam mij kont bereed. Zo af en toe neemt zij mij heerlijk met haar strap-on. Mag ik eerst de pik afzuigen die in mijn nauwe kontje gezeten heeft en daarna het geile stuk wat in haar kut heen en weer bewogen heeft en waarop dikke slierten van haar geil achter gebleven zijn.

Ik zoog heerlijk op de witte step-in die als gag diende, voelde hoe mijn vrouw zich naar een orgasme aan het rijden was op mijn kont en keek naar de zuigende pijpmond van schoonmama. Ineens verstrakte het rijpe lichaam van mijn schoonmoeder.

Net als mijn vrouw kan zij dus een orgasme bereiken door mij alleen maar te pijpen. Ze kreunde en viel achteruit tegen de stoel, mijn vrouw hing kreunend tegen mij aan Ook mijn vrouw kwam heerlijk klaar. Ze viel terug op de bank en begon zichzelf uit te kleden. Help mij gebood mijn schoonmoeder, ik aarzelde wat en keek naar mijn vrouw Schiet op en doe wat ze vraag, ik gebied je te doen wat zij je vraagt. Als een duveltje uit een doosje sprong mijn schoonmoeder op en sloeg mij met haar vlakke hand in het gezicht De step-in vloog uit mijn mond.

Ik keek naar mijn vrouw en die glimlachte alleen maar. Nog en klap deed terugkeren naar hetgeen ik opgedragen kreeg. Een klap in mijn gezicht, dat was mij nog nooit gegeven, heerlijk was die gloeiende wang. Schoonmama stond voor me, keek mij streng aan en zei dat ze mij wel klein zou krijgen. Ik zag niet dat haar hand mijn ballen vastpakte en die hard samen kneep. Ik voelde een wee gevoel in mijn buik, wankelde wat en gelukkig verslapte haar greep iets. Ze stapte iets naar achteren zodat ik haar kon zien.

Haar tepels waren dik gezwollen en priemde in de gladde stof van de degelijke bh, haar buik was verpakt in de gladde slip, boven de slip liep een goddelijk rolletje vet Ik bekeek haar en moest toegeven dat deze jarige dame er goed uitzag en mij zeer geil maakte.

Mijn vrouw lag ondertussen naakt op de bank haar gezwollen kutje te vingeren. Ik ga nu eerst even plassen en dan mag je mij heerlijk beffen Niet doen zei mijn vrouw, het is veel geiler als je een lekker strak plaskutje hebt als je gelikt word. Maar dan plas ik als ik kom Ik zag de ogen van mijn schoonmoeder glinsteren.

Ze ontdeed zich van haar slip. Ze liet deze langs mijn gezicht glijden en ik voelde haar natte kruisje langs mijn wangen. Schoonmama nestelde zich gemakkelijk in haar stoel.

Voeten op de tafel. Ik had nu voor het eerst een mooi uitzicht op haar kut. De grijze haartje boven op haar heuveltje waren schaars, haar lippen waren gezwollen en vochtig.

Haar kut leek op een mooie rijpe vrucht die ingesneden is. Ze pakte mij in mijn haren en sleurde mij naar haar kut en zei haar te likken. Ik begon langzaam haar schaamlippen te likken, af en toe de ingang van haar kut beroeren en dan weer focussen op de lipjes.

Na een tijdje schoof ze wat verder onderuit en had ik ook mooi zicht op haar kontje. Een mooi sterretje keek mij aan. Nu likte ik ook af en toe haar aarsje, wat een zucht van geiligheid deed losmaken bij haar. Steeds langer en vaker beroerde ik haar kontgat Ik voelde de nauwe ingang, proefde haar kontje en ik voelde mij nog geiler worden. Toen ik dacht dat ze zou gaan komen richtte ik mij op haar clitje.

Nou clitje, het was een mooi gezwollen pinkje Ik beroerde de geile dikke clit steeds vaker en steeds harder. Mijn schoonmoeder begon harder te kreunen en steeds meer geile taal uit te slaan. Wat ze wel niet allemaal met zou gaan doen Toen was het stil, ik zag haar buikje opbollen en proefde ineens haar geil Eerst dikke stralen vrouwen geil en toen ineens proefde ik haar gouden vocht.

Ze klemde met haar dijen en handen mijn hoofd klemvast op haar kut. Ik proefde haar plas, ik slikte, slikte en voelde hoe ze zich leegspoot in en op mij. Ook uit haar kontje kwam allerlei geluiden, dit alles maakte mij dronken van geiligheid. Net zoals het gestart was eindigde het ook Mijn schoonmoeder lag uitgeblust in haar stoel. Alles was vochtig en glimde. Mijn vrouw stond op en ging handdoeken halen zei ze.

Na alles wat opgeruimd te hebben stak mijn schoonmoeder een sigaret op. Inhaleerde diep en blies die in mijn gezicht uit. Je begrijpt dat je nu ook van mij bent slaaf. Hoe moet ik U noemen vroeg ik onderdanig. Mijn eigen vrouw noem ik in het spel "mevrouw".

Lady, Lady Nelly is wel geil vind ik. De dames waren ondertussen al een keer gekomen, maar ik liep nog met een stijve lekkende pik rond. Lady Nelly zag dat en besloot er wat aan te doen. Ze pakte eerst weer stevig mijn ballen vast, zo stevig dat de tranen in mijn ogen sprongen. Ze zag dat en begon te lachen.

Ja dat vind ik geil, een slaafje met tranen. Ze begon mij weer langzaam af te trekken. Mijn pik was weer op volle sterkte. Ga naar boven en laat die slaaf van mij je lekker neuken op bed, kreunde mijn vrouw. Goed idee zei schoonmama. We gingen naar boven. Lady Nelly pakte eerst haar slip van de vloer en kwam mij achterna.

Ik wachtte geduldig met mijn armen in mijn nek op instructies. Lady nelly ging op bed zitten en trok mij naar zich toe. Ze trok aan haar sigaret tot de top roodgloeiend was. Ze propte de slip in mijn mond en zei dat ze mij eerst even wilde merken Ik schudde van nee. Ze bewoog de sigaret richting mijn lul Ik voelde de hitte op mijn pik. Ik kreunde dat ik dat niet wilde Lady Nelly lachte luid en vond het heerlijk mij zo te pesten.

Dan weer mijn borst of kont volde de gloeiende top van haar sigaret. Maar echt brandmerken deed zij mij gelukkig niet. Alhoewel, ik had de pijn echt over voor deze strenge goddelijke vrouw.

Ik moest op het bed gaan liggen, ze kwam op mij zitten en duwde haar harde zlitje op mijn pik. Zo streelde ze enkele minuten lang mijn lul en haar clit. Maar maak je geen zorgen, het zal niet lang duren. Zeker wetend dat Caroline niets meer kon zien, ging ze naar de wand achter de bank en maakte een dik touw los dat daar zat vastgebonden, en ze liet het vieren door het oog van een haak die ze onlangs had laten installeren aan het plafond.

Het uiteinde van het koord daalde langzaam neer tot recht voor Caroline. Ze bond het uiteinde van het koord stevig om de polsen van Caroline en keerde terug naar de plek bij de muur en zei: Toen haar vastgebonden handen boven haar hoofd waren gestrekt, trok moeder het touw strak en bond het stevig vast aan een beugel die ze daar had laten aanbrengen. De arme buurvrouw was nu aan het plafond opgehangen en vrijwel hulpeloos. Moeder ging naast Caroline staan, bekeek tevreden het resultaat van haar werk en zei: Duidelijk een beetje bezorgd zei Caroline: De buurvrouw slaakte een gil en moeder zei met ijzige stem, "Heb ik je niet gezegd dat je alleen mag praten, als ik je toestemming geef?

Ik dacht dat je dat begrepen had! Begrijp je nu, slavin? Beiden keken ze naar het scherm terwijl het beeld kwam. Ze keken gefascineerd toe, toen de videotape begon af te spelen.

Tijdens dit alles, stond ik op mijn balkon, onzichtbaar voor hun, in het donker. Ik kon alles goed horen en zien. De hele situatie was vreemd voor mij, maar toch was mijn erectie opgezwollen van opwinding. Het toonde een onopvallende, goed verlichte kamer en in het midden daarvan stond een jonge, goed uitziende vrouw, op dezelfde manier opgehangen aan het plafond als buurvrouw Caroline, behalve dan dat haar handen bij elkaar werden gehouden door echte handboeien.

En tegenover haar stond duidelijk haar meesteres. Alleen was deze meesteres gekleed in een strakke zwart-leren outfit, inclusief een soepel leren masker. Er was geen geluid bij, maar het was duidelijk dat deze, in het leer geklede vrouw bezig was de vastgebonden vrouw de les te lezen, en terwijl ze dat deed, streelde ze haar nonchalant en speelde met haar verschillende lichaamsdelen.

Moeder zette de video op pauze met haar afstandsbediening, en zei: Ik wil ook dat je weet, dat ik nog steeds echt van je houd, maar je zult wel moeten boeten voor het feit dat je mijn zoon verleid hebt! Caroline slaakte een gil van de pijn, maar moeder leek er zich niets van aan te trekken.

In plaats daarvan pakte ze de afstandsbediening en startte opnieuw de video. Binnen enkele seconden zag ik dat de lange, in zwart leer geklede meesteres op de video hetzelfde deed met haar slachtoffer, met hetzelfde resultaat.

Toen stapte ze naar voren en stak haar hand tussen de dijen van de vastgebonden vrouw en begon haar te masturberen.

Moeder volgde haar voorbeeld en deed hetzelfde bij Caroline en ze riep: Mijn slavin geilt er kennelijk behoorlijk op! Inspelend op de hand van die haar kutje wreef, kronkelde ze hevig met haar opgehangen lichaam. Dat dacht ik al. Blijf naar die video kijken, want het wordt nog veel beter. Ik voelde al snel een natte plek van al het voorvocht. Ongeduldig, overwoog ik om mijn lul te voorschijn te halen en mijzelf af te trekken, maar ik was bang dat ik daarbij onbedoeld lawaai zou maken en dan betrapt zou worden.

Dus bleef ik stil staan luisteren. Ik was vooral verbijsterd door de opmerking die mijn moeder had gemaakt over dat de buurvrouw mij verleid zou hebben. Misschien was dat de reden dat mijn moeder haar pijn wilde doen? Ze deed haar blouse en korte rok uit, en stond nu in een sexy zwarte beha, zwarte jarretels met netnylons en hoge pumps.

Ik wil ten minste nog een beetje plezier hebben terwijl ik jou bestraf! Niet praten, tenzij ik je iets vraag! Dus gewoon mond houden! Ineens werd de aandacht van hun beiden weer getrokken door de actie op het tv-scherm.

Vanuit het niets verscheen er een zweep en de meesteres zwaaide hem voor die vastgebonden vrouw, die echte angst vertoonde op haar gezicht. Vervolgens haalde de meesteres uit en liet de zweep hard neerkomen op de kont van haar slavin. Dit was geen spelletje meer, dit was het echte werk! Caroline keek angstig naar mijn moeder, maar die bleef gewoon naar het tv-scherm kijken. Nadat ze een paar minuten hadden toegekeken hoe de slavin op het scherm werd gegeseld, stopte mijn moeder de film, wendde zich tot Caroline en vroeg: Oh, kom op zeg, alsjeblieft!!

Ik ben vast van plan om jou vanavond eens flink af te ranselen. Zo flink, dat je deze avond niet zult vergeten voor de rest van je leven. Ben je er klaar voor? Opnieuw sloeg moeder Caroline met haar vlakke hand in het gezicht en zei: Dat doet pas echt pijn. Ik bedoel échte pijn. Ik ga je echt nu keihard zwepen!

Het zal sporen achterlaten en mijn man zal het zien! En niet alleen maar op je lichaam, want dat geneest te snel, maar op je ziel! En het is grote onzin dat je man het zal merken. Je hebt mij verteld dat je al maanden geen seks meer met hem hebt gehad, jij liegende zaad-zuigende kut! En zelfs als hij het zou zien, dan is dat jouw probleem. Vertel hem dan maar de waarheid over waar die sporen vandaan komen! Waarschijnlijk wordt hij dan zo kwaad dat hij je keihard in je geile kont gaat neuken!

Hmmmm, geen slecht idee eigenlijk, niet? Ze stapte op Caroline af en trok in een behendige beweging het slipje van de bange buurvrouw naar beneden tot op haar knieën en ontblootte haar grote kont. Het geeft mij ten minste een mooie groot doel om op te mikken! Met een verbazingwekkende klap die mij totaal verraste, kwam de riem keihard neer op de grote ronde billen van buurvrouw Caroline en ik schrok gewoon van het harde geluid. Nog geen seconde later slaakte Caroline een bloedstollende schreeuw, toen de pijn van die klap door haar lichaam golfde.

Een stapje terug doende om het resultaat van haar werk te bewonderen, zag moeder een brede rode streep ontstaan, midden over de dikke billen van haar slachtoffer. Laten we het nog maar een keertje proberen.

Dit had weer hetzelfde resultaat als de eerste keer en Caroline huilde van de pijn. Norma zag de tranen over de wangen van Caroline stromen en stapte naar haar toe. Ze begon de tranen weg te likken. Caroline hoopte dat mijn moeder nu medelijden met haar had gekregen en ze jammerde zachtjes: En ik kan niet tegen pijn! Het doet zo'n pijn! Ik heb toch gezegd dat ik je pijn zou doen, nietwaar? Dat is waarom ik je deze zweepslagen geef, begrijp je dat dan niet?

Ik wil je pijn doen. Ik wil dat je flinke pijn voelt voor wat je mij hebt aangedaan. Wie niet horen wil, moet voelen! Caroline's achterwerk was nu één grote helderrode vlek en ze snikte en snikte, terwijl ze vergeefse pogingen deed om de neerkomende riem te ontwijken. Ik geniet er gewoon van! Ze begon weer de tranen van Caroline's wangen te likken en begon haar mond te kussen, haar tong gleed rondom haar lippen en in haar mond. Toen trok ze terug en zei: Oh, het doet zo'n pijn! Ik heb echt al genoeg gehad!

Oh, alsjeblieft, niet meer, Norma. Ik zal alles doen wat je wilt! Ik het beloof je. Maar sla mij niet meer. Bedel maar, dat klinkt mij als muziek in mijn oren.


...
Betaalde sex utrecht keihard kontneuken


Moeder zette de video op pauze met haar afstandsbediening, en zei: Ik wil ook dat je weet, dat ik nog steeds echt van je houd, maar je zult wel moeten boeten voor het feit dat je mijn zoon verleid hebt! Caroline slaakte een gil van de pijn, maar moeder leek er zich niets van aan te trekken. In plaats daarvan pakte ze de afstandsbediening en startte opnieuw de video. Binnen enkele seconden zag ik dat de lange, in zwart leer geklede meesteres op de video hetzelfde deed met haar slachtoffer, met hetzelfde resultaat.

Toen stapte ze naar voren en stak haar hand tussen de dijen van de vastgebonden vrouw en begon haar te masturberen. Moeder volgde haar voorbeeld en deed hetzelfde bij Caroline en ze riep: Mijn slavin geilt er kennelijk behoorlijk op! Inspelend op de hand van die haar kutje wreef, kronkelde ze hevig met haar opgehangen lichaam. Dat dacht ik al. Blijf naar die video kijken, want het wordt nog veel beter.

Ik voelde al snel een natte plek van al het voorvocht. Ongeduldig, overwoog ik om mijn lul te voorschijn te halen en mijzelf af te trekken, maar ik was bang dat ik daarbij onbedoeld lawaai zou maken en dan betrapt zou worden.

Dus bleef ik stil staan luisteren. Ik was vooral verbijsterd door de opmerking die mijn moeder had gemaakt over dat de buurvrouw mij verleid zou hebben. Misschien was dat de reden dat mijn moeder haar pijn wilde doen? Ze deed haar blouse en korte rok uit, en stond nu in een sexy zwarte beha, zwarte jarretels met netnylons en hoge pumps.

Ik wil ten minste nog een beetje plezier hebben terwijl ik jou bestraf! Niet praten, tenzij ik je iets vraag! Dus gewoon mond houden! Ineens werd de aandacht van hun beiden weer getrokken door de actie op het tv-scherm. Vanuit het niets verscheen er een zweep en de meesteres zwaaide hem voor die vastgebonden vrouw, die echte angst vertoonde op haar gezicht. Vervolgens haalde de meesteres uit en liet de zweep hard neerkomen op de kont van haar slavin. Dit was geen spelletje meer, dit was het echte werk!

Caroline keek angstig naar mijn moeder, maar die bleef gewoon naar het tv-scherm kijken. Nadat ze een paar minuten hadden toegekeken hoe de slavin op het scherm werd gegeseld, stopte mijn moeder de film, wendde zich tot Caroline en vroeg: Oh, kom op zeg, alsjeblieft!!

Ik ben vast van plan om jou vanavond eens flink af te ranselen. Zo flink, dat je deze avond niet zult vergeten voor de rest van je leven. Ben je er klaar voor? Opnieuw sloeg moeder Caroline met haar vlakke hand in het gezicht en zei: Dat doet pas echt pijn. Ik bedoel échte pijn. Ik ga je echt nu keihard zwepen! Het zal sporen achterlaten en mijn man zal het zien! En niet alleen maar op je lichaam, want dat geneest te snel, maar op je ziel!

En het is grote onzin dat je man het zal merken. Je hebt mij verteld dat je al maanden geen seks meer met hem hebt gehad, jij liegende zaad-zuigende kut! En zelfs als hij het zou zien, dan is dat jouw probleem. Vertel hem dan maar de waarheid over waar die sporen vandaan komen! Waarschijnlijk wordt hij dan zo kwaad dat hij je keihard in je geile kont gaat neuken!

Hmmmm, geen slecht idee eigenlijk, niet? Ze stapte op Caroline af en trok in een behendige beweging het slipje van de bange buurvrouw naar beneden tot op haar knieën en ontblootte haar grote kont.

Het geeft mij ten minste een mooie groot doel om op te mikken! Met een verbazingwekkende klap die mij totaal verraste, kwam de riem keihard neer op de grote ronde billen van buurvrouw Caroline en ik schrok gewoon van het harde geluid. Nog geen seconde later slaakte Caroline een bloedstollende schreeuw, toen de pijn van die klap door haar lichaam golfde. Een stapje terug doende om het resultaat van haar werk te bewonderen, zag moeder een brede rode streep ontstaan, midden over de dikke billen van haar slachtoffer.

Laten we het nog maar een keertje proberen. Dit had weer hetzelfde resultaat als de eerste keer en Caroline huilde van de pijn.

Norma zag de tranen over de wangen van Caroline stromen en stapte naar haar toe. Ze begon de tranen weg te likken. Caroline hoopte dat mijn moeder nu medelijden met haar had gekregen en ze jammerde zachtjes: En ik kan niet tegen pijn! Het doet zo'n pijn! Ik heb toch gezegd dat ik je pijn zou doen, nietwaar? Dat is waarom ik je deze zweepslagen geef, begrijp je dat dan niet? Ik wil je pijn doen. Ik wil dat je flinke pijn voelt voor wat je mij hebt aangedaan.

Wie niet horen wil, moet voelen! Caroline's achterwerk was nu één grote helderrode vlek en ze snikte en snikte, terwijl ze vergeefse pogingen deed om de neerkomende riem te ontwijken.

Ik geniet er gewoon van! Ze begon weer de tranen van Caroline's wangen te likken en begon haar mond te kussen, haar tong gleed rondom haar lippen en in haar mond. Toen trok ze terug en zei: Oh, het doet zo'n pijn! Ik heb echt al genoeg gehad! Oh, alsjeblieft, niet meer, Norma. Ik zal alles doen wat je wilt! Ik het beloof je. Maar sla mij niet meer.

Bedel maar, dat klinkt mij als muziek in mijn oren. Ze streelde die grote tieten en bukte zich en tongde haar tepels een paar seconden, waardoor ze stijf werden.

Toen ging ze weer naast haar staan. Maar het was tevergeefs. Moeder zwaaide haar arm naar achteren en liet de riem landen op de borsten van Caroline die beiden uit haar beha hingen. Net als eerder ontstond er een brede rode streep dwars door over beide tieten en Caroline huilde weer van de pijn. Moeder sloeg Caroline's borsten nog twee keer, maar toen vond ze het kennelijk genoeg. Zonder een woord te zeggen liep ze naar de muur, maakte het touw los en liet langzaam de spanning vieren, waardoor de armen van Caroline naar beneden kwamen.

Ik was bang dat de buurvrouw zou flauwvallen, maar dat deed ze niet en ze bleef staan, snikkend, met haar hoofd naar beneden hangend. Moeder ging naar haar toe en maakte de stropdas rond haar polsen los. Zodra haar handen vrij waren, schoten ze meteen naar haar pijnlijke borsten en ze begon zichzelf zachtjes te masseren, terwijl ze haar gezicht in een pijnlijke grimas trok.

Toen stak ze beide handen achter haar rug en begon ook haar pijnlijke billen te masseren. Mijn moeder ging op de rand van de sofa zitten en leunde achterover terwijl ze haar benen spreidde.

En een beetje snel! Of moeten we soms weer opnieuw beginnen! Moeder leunde ontspannen achterover en speelde met haar eigen tieten en met haar enorm grote tepels. Ik was totaal verbijsterd door al deze gebeurtenissen. Ik kon niet geloven wat er gebeurd was en mijn emoties waren totaal in de war. Nooit eerder had ik deze wrede kant van mijn moeder gezien, ik had er geen idee van dat deze kant van haar bestond.

En nog meer verbazend voor mij was het feit dat mijn moeder haar kut liet likken door een andere vrouw! Ik wist wel dat er lesbiennes bestonden, maar ik had nog geen seconde vermoed dat mijn moeder er een zou kunnen zijn! Zijn grote donkere handen grepen haar wild bij haar tieten en ik zag een andere hand onder haar rok verdwijnen.

Na even gevoeld te hebben werd ze achteruit naar het logeerbed geduwd en moest erop zitten terwijl hij in een sneltreinvaart zijn broek losmaakte. De ogen van mijn hete moeder werden zo groot als schoteltjes toen zijn enorme zwarte paal tevoorschijn kwam,wat een joekel was dat vergeleken bij die van mij. Hij trok mama aan haar haren naar zijn onderlichaam toe en wreef hem keihard tegen haar lippen en neus. Smekend opende ze haar kwijlende hoerensmoel maar de bruut sloeg dat gevaarte eerst een paar keren hard tegen haar wangen voor ze hem in haar mond mocht nemen.

Alsof ze een week niet gegeten had slokte ze die dooraderde pik naar binnen en hij dwong haar met het hoofd in de handen om hem hard te pijpen. Af en toe trok hij haar aan haar haren naar achteren en als ze hem dan vragend aankeek beet hij haar in het Surinaams of in het Nederlands allerlei dingen toe. Wat ik kon verstaan was heel grof en wond me mateloos op,moet je je voorstellen,mijn strenge moeder werd daar door een of andere werkman vernedert en uitgescholden voor geile teef en pijpslet.

Nadat hij er genoeg van had,pakte hij har bij haar enkels en sleurde haar benen omhoog,op haar rug liggend met haar benen omhoog lag ze er bij als een echt geil beest,dat vond de man ook en scheurde haar slip van haar kont om vervolgens die vreselijk grote paal in haar druipend natte kut te rammen. Grommend viel de neger op haar,ondertussen zijn brede biceps tegen haar knieholten aandrukkend zodat ze diep gepompt kon worden als een echte teef. Keihard neukte hij haar en ik zag die grote zwarte ballen tegen haar roomwitte billen aanklotsen terwijl ze allerlei hoge kreetjes uitsloeg.

Na een aantal minuten in haar kut te hebben geramd trok hij zijn pik eruit,een hele slijmsliert hing eraan vanuit haar spleet,en trok haar hoofd weer aan haar haren naar voren om dan een aantal harde stralen in haar gezicht te spuiten onder het slaken van een paar oerkreten. Toen hij klaargekomen was moest ze het zaad van zijn lul,ballen en buik likken en al het sperma inslikken,waarna hij zijn zwans aan haar haren en gezicht schoonveegde,eigenlijk zou ik je in je kont moeten naaien geile snol bromde hij.

De man stond op deed zijn broek dicht ,pakte zijn gereedschap en vertrok,mijn moeder verbouwereerd en uitgeput achterlatend. De adem stokte in mijn keel,mama lag nog even achterover met haar ogen dicht en ik zag twee ,drie vingers in haar kut verdwijnen heel snel heen en weer gaan,en met en diepe zucht kwam ze weer klaar. Toen stond ze op en ging met rillende benen naar beneden zich vasthoudend aan de leuning. Pas toen ik een uurtje later de deur dicht hoorde klappen en ze boodschappen ging doen of zo durfde ik vanuit mijn schuilplaats te komen,maar niet nadat ik mij zon drie keren heerlijk had afgetrokken op het geilste tafereel wat ik ooit gadesloeg.

Ik ben nu 25 en kom nog maar af en toe thuis,en dan weet ze de schijn op te houden dat ze een dame is maar van een vriend die nog in mijn oude buurt woont en ik vroeger wel eens wat heb verteld hoor ik dat er wel verdacht vaak een paar scootertjes staan van Marokkaanse jongens die daar ook in de omgeving wonen en glimlachend vroeg hij me wat die er toch deden s avonds.