Geile triootjes tepels strelen

Het was nog niet voorgekomen dat Jessica die lekkere kaalgeschoren kut van Ellen had gebeft. Jessica wilde haar eigen kutje nog lekker kaal scheren voor als Timo vanavond kwam. Zo gezegd zo gedaan. Jessica stond net onder de douche met haar scheerspullen toen er op de deur werd geklopt. De deur ging open en Ellen kwam binnen.

En daar stond Ellen helemaal naakt en stapte bij Jessica onder de douche. Wat vind je er van? Ze gaf Ellen haar scheermes.

Ellen ging op haar knieën voor haar vriendin zitten en begon voorzichtig de venusheuvel van Jessica te scheren. Toen ze bijna klaar was kon ze het niet laten om de venusheuvel van Jessica te zoenen en langzaamaan naar haar klitje te gaan. Die was ondertussen behoorlijk gezwollen. Met een dikke tong likte Ellen het klitje van haar vriendin die een gilletje van opwinding slaakte. Jessica begon zwaar te ademen en te hijgen.

Aan haar gekronkel en trillen van haar benen wist Ellen dat een orgasme niet ver meer weg was. Dat spoorde haar nog wat extra aan. Jessica hield het niet meer. Toen Jessica weer wat op adem was gekomen moesten de meisjes wel even lachen. Ze droogde zich snel af en gingen naar het grote bed van Jessica. Als het je te veel word of ik ga te ver of doe iets wat je niet wilt dan zeg je deurbel en dan stop ik meteen.

We doen expres geen nee, want soms roep je nee terwijl je eigenlijk wil dat ik doorga. Ze ging liggen op het grote bed. Precies in het midden. Jessica kwam eerst aan met een blinddoek en bond die voor de ogen van haar vriendin. Daarna ging ze hand en enkel boeien halen Ze bond haar vriendin vast aan het bed. Heel langzaam en erotisch. Zonder dat Ellen het gevoel had dat ze in gevaar kwam of zo. In tegendeel, ze werd er enorm geil van.

Toen bond Jessica haar voeten vast aan het bed en zo dat haar benen helemaal uit elkaar waren. Nu was Ellen volledig aan Jessica overgeleverd. Ze begon Ellen zachtjes te strelen. Heel langzaam eerst haar nek gevolgd door de aanraking van haar mond. Toen haar schouders, toen een borst. Ellens ademhaling werd al zwaarder.

Jessica zoog aan een tepel en Ellen begon te kreunen. Toen was haar andere tiet aan de beurt. Terwijl de ene tepel extra stijf werd gerold tussen de duim en wijsvinger van Jessica zoog ze aan de andere tepel. Met haar overgebleven hand gleed ze af naar de drijfnatte kut van haar vriendin.

In een haal ging ze met haar vingers door de kut heen en was ie helemaal nat. Het feit dat ze niets meer kon zien alleen maar horen en voelen maakte haar zo enorm geil. Ineens schoot er een gedachte door haar hoofd waar ze wel even van schrok. Zei Jessica die ondertussen met likken en kleine kusjes was aangekomen bij de venusheuvel van Ellen. Meteen nam Jessica het gezwollen klitje van Ellen tussen haar lippen en pakte een grote dildo en duwde die in een keer bij haar vriendin naar binnen.

Ellen gilde het uit van genot. Ga door ohhh ja neuk me, ja sneller. Door het gehijg en gekreun van Ellen had ze niet gehoord dat Timo ondertussen al binnen was gekomen. Jessica had hem natuurlijk wel gezien en Timo was zeer aangenaam verrast bij dit schouwspel. Hij trok gauw zijn kleren uit terwijl Jessica haar vriendin neukte met de dildo.

Toen Timo naar het bed kwam lopen had hij al een enorme stijve pik. Hij gaf zijn vriendin snel een zoen en meteen plantte hij zijn neuklat voor de mond van Jessica. Deze hapte toe en begon haar vriendje heerlijk te pijpen. Niet te lang, want voor dat Ellen klaar zou komen stopte Jessica met pijpen. Ze haalde de dildo uit de kut van Ellen en maakte plaats voor Timo. En met een snelle korte beweging stootte Timo zijn pik bij Ellen naar binnen en begon haar in hoog tempo te neuken.

Jessica haalde de blinddoek weg en Ellen schrok even toen ze Timo boven zich zag. Maar het genot nam de overhand. Jessica begon het klitje van Ellen te vingeren terwijl Timo met krachtige stoten Ellen naar een extatisch orgasme neukte.

Het werd Ellen bijna te veel en even dacht ze haar beweustzijn te verliezen bij zoveel genot. Maar een heerlijk orgasme trok door haar lichaam heen.

Stel dwingt de jonge babysitter met harde hand tot seks. Een heerlijk, geil vinger creampie. Spelen met grote dildo's in de achtertuin. Lekker wijf klem gezet in de douche.

Het weekend staat voor de deur, dus spelen met die scheur. Twee grote, harde komkommers voor Jolanda. Geil dat al die mensen meekijken.

Jong zaad in gezicht van zwangere MILF met dikke tieten. Iedereen mag even met Tanja spelen. Spaanse chick neukt ouwe lul voor harde euro's. Spelletjes spelen op een hete zondagmiddag met de buurmeisjes. Genieten van Spaanse furie met grote borsten. Extreem lekker blond kutje voor de webcam.

Lekker shoppen met sperma op je gezicht. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers.

.

Lul sabbelen pijpende meisjesHet was nog niet voorgekomen dat Jessica die lekkere kaalgeschoren kut van Ellen had gebeft. Jessica wilde haar eigen kutje nog lekker kaal scheren voor als Timo vanavond kwam. Zo gezegd zo gedaan. Jessica stond net onder de douche met haar scheerspullen toen er op de deur werd geklopt.

De deur ging open en Ellen kwam binnen. En daar stond Ellen helemaal naakt en stapte bij Jessica onder de douche. Wat vind je er van? Ze gaf Ellen haar scheermes. Ellen ging op haar knieën voor haar vriendin zitten en begon voorzichtig de venusheuvel van Jessica te scheren. Toen ze bijna klaar was kon ze het niet laten om de venusheuvel van Jessica te zoenen en langzaamaan naar haar klitje te gaan.

Die was ondertussen behoorlijk gezwollen. Met een dikke tong likte Ellen het klitje van haar vriendin die een gilletje van opwinding slaakte. Jessica begon zwaar te ademen en te hijgen. Aan haar gekronkel en trillen van haar benen wist Ellen dat een orgasme niet ver meer weg was.

Dat spoorde haar nog wat extra aan. Jessica hield het niet meer. Toen Jessica weer wat op adem was gekomen moesten de meisjes wel even lachen. Ze droogde zich snel af en gingen naar het grote bed van Jessica. Als het je te veel word of ik ga te ver of doe iets wat je niet wilt dan zeg je deurbel en dan stop ik meteen. We doen expres geen nee, want soms roep je nee terwijl je eigenlijk wil dat ik doorga. Ze ging liggen op het grote bed. Precies in het midden.

Jessica kwam eerst aan met een blinddoek en bond die voor de ogen van haar vriendin. Daarna ging ze hand en enkel boeien halen Ze bond haar vriendin vast aan het bed. Heel langzaam en erotisch. Zonder dat Ellen het gevoel had dat ze in gevaar kwam of zo. In tegendeel, ze werd er enorm geil van. Toen bond Jessica haar voeten vast aan het bed en zo dat haar benen helemaal uit elkaar waren. Nu was Ellen volledig aan Jessica overgeleverd. Ze begon Ellen zachtjes te strelen.

Heel langzaam eerst haar nek gevolgd door de aanraking van haar mond. Toen haar schouders, toen een borst. Ellens ademhaling werd al zwaarder. Jessica zoog aan een tepel en Ellen begon te kreunen. Toen was haar andere tiet aan de beurt. Terwijl de ene tepel extra stijf werd gerold tussen de duim en wijsvinger van Jessica zoog ze aan de andere tepel. Met haar overgebleven hand gleed ze af naar de drijfnatte kut van haar vriendin. In een haal ging ze met haar vingers door de kut heen en was ie helemaal nat.

Het feit dat ze niets meer kon zien alleen maar horen en voelen maakte haar zo enorm geil. Ineens schoot er een gedachte door haar hoofd waar ze wel even van schrok. Zei Jessica die ondertussen met likken en kleine kusjes was aangekomen bij de venusheuvel van Ellen.

Meteen nam Jessica het gezwollen klitje van Ellen tussen haar lippen en pakte een grote dildo en duwde die in een keer bij haar vriendin naar binnen. Ellen gilde het uit van genot. Ga door ohhh ja neuk me, ja sneller. Door het gehijg en gekreun van Ellen had ze niet gehoord dat Timo ondertussen al binnen was gekomen.

Jessica had hem natuurlijk wel gezien en Timo was zeer aangenaam verrast bij dit schouwspel. Hij trok gauw zijn kleren uit terwijl Jessica haar vriendin neukte met de dildo. Toen Timo naar het bed kwam lopen had hij al een enorme stijve pik. Hij gaf zijn vriendin snel een zoen en meteen plantte hij zijn neuklat voor de mond van Jessica.

Deze hapte toe en begon haar vriendje heerlijk te pijpen. Niet te lang, want voor dat Ellen klaar zou komen stopte Jessica met pijpen. Ze haalde de dildo uit de kut van Ellen en maakte plaats voor Timo.

En met een snelle korte beweging stootte Timo zijn pik bij Ellen naar binnen en begon haar in hoog tempo te neuken. Jessica haalde de blinddoek weg en Ellen schrok even toen ze Timo boven zich zag. Maar het genot nam de overhand. Jessica begon het klitje van Ellen te vingeren terwijl Timo met krachtige stoten Ellen naar een extatisch orgasme neukte. Het werd Ellen bijna te veel en even dacht ze haar beweustzijn te verliezen bij zoveel genot.

Maar een heerlijk orgasme trok door haar lichaam heen. Stel dwingt de jonge babysitter met harde hand tot seks. Een heerlijk, geil vinger creampie. Spelen met grote dildo's in de achtertuin. Lekker wijf klem gezet in de douche. Het weekend staat voor de deur, dus spelen met die scheur.

Twee grote, harde komkommers voor Jolanda. Geil dat al die mensen meekijken. Jong zaad in gezicht van zwangere MILF met dikke tieten. Iedereen mag even met Tanja spelen.

Spaanse chick neukt ouwe lul voor harde euro's. Spelletjes spelen op een hete zondagmiddag met de buurmeisjes. Genieten van Spaanse furie met grote borsten. Extreem lekker blond kutje voor de webcam. Lekker shoppen met sperma op je gezicht. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers.

.

Het feit dat ze niets meer kon zien alleen maar horen en voelen maakte haar zo enorm geil. Ineens schoot er een gedachte door haar hoofd waar ze wel even van schrok. Zei Jessica die ondertussen met likken en kleine kusjes was aangekomen bij de venusheuvel van Ellen. Meteen nam Jessica het gezwollen klitje van Ellen tussen haar lippen en pakte een grote dildo en duwde die in een keer bij haar vriendin naar binnen.

Ellen gilde het uit van genot. Ga door ohhh ja neuk me, ja sneller. Door het gehijg en gekreun van Ellen had ze niet gehoord dat Timo ondertussen al binnen was gekomen. Jessica had hem natuurlijk wel gezien en Timo was zeer aangenaam verrast bij dit schouwspel.

Hij trok gauw zijn kleren uit terwijl Jessica haar vriendin neukte met de dildo. Toen Timo naar het bed kwam lopen had hij al een enorme stijve pik. Hij gaf zijn vriendin snel een zoen en meteen plantte hij zijn neuklat voor de mond van Jessica.

Deze hapte toe en begon haar vriendje heerlijk te pijpen. Niet te lang, want voor dat Ellen klaar zou komen stopte Jessica met pijpen. Ze haalde de dildo uit de kut van Ellen en maakte plaats voor Timo. En met een snelle korte beweging stootte Timo zijn pik bij Ellen naar binnen en begon haar in hoog tempo te neuken.

Jessica haalde de blinddoek weg en Ellen schrok even toen ze Timo boven zich zag. Maar het genot nam de overhand. Jessica begon het klitje van Ellen te vingeren terwijl Timo met krachtige stoten Ellen naar een extatisch orgasme neukte. Het werd Ellen bijna te veel en even dacht ze haar beweustzijn te verliezen bij zoveel genot. Maar een heerlijk orgasme trok door haar lichaam heen. Met een oerkreet kwam ze klaar. En door de knijpbeweging van haar kutspieren hielt Timo het ook niet meer.

Hij haalde zijn pik uit haar kut en spoot zijn warme zaad over haar buik. Jessica stopte niet met vingeren maar ging door met kleine snelle bewegingen. Het orgasme van Ellen duurde eindeloos. En toen hij langzaam uit haar lichaam verdween werd ze loom en moe. Wat zijn jullie een geweldig stel. Jullie weten precies wat je moet doen om iemand te laten genieten. Als piellemans weer in actie kan komen zal ik er voor zorgen dat jij het ook gaat uitgillen van genot. Ze maakte Ellen los en met en handige beweging werd, Jessica door haar vriend op die plaats neergelegd.

Jessica wist wat er ging gebeuren, tenminste wat er normaal dan gaat gebeuren. Timo plaagt haar altijd een tijdje, kietelt haar hier en daar streelt plagend over haar tepels en klitje maar net genoeg om Jessica gek te maken van verlangen en haar kut zo te laten branden dat met een paar stoten van zijn pik Jessica haar eerste orgasme beleefd van een reeks die gaan volgen. Het is altijd heerlijk maar echt een uitputtingslag. Nu weet ze het niet helemaal meer. Zeker omdat Ellen er bij is.

Ze wacht dus maar af wat die twee gaan doen en bij dat idee alleen al begint haar kut al vochtig te worden. Timo geeft de favoriete vibrator van Jessica aan Ellen. Als je even de tijd neemt dan komt ze in no-time al klaar. Maar ook Ellen kent geen genade en zet de vibrator op een zachte trilstand tegen het klitje van Jessica aan. Jessica voelt inderdaad het eerste orgasme al opkomen en als Ellen dan ook nog de dildo in haar kut stopt houdt Jessica het niet meer en zwaar hijgend en kreunend komt ze klaar.

Ze zuigt er aan en laat het weer los om het vervolgens met haar tong te bewerken. Dan maakt ook zij plaats voor Timo. Maar Timo wacht nog even en biedt zijn neuklat aan om gepijpt te worden. Hij gaat zo staan dat Jessica goed kan zien hoe Ellen aan zijn pik begint te sabbelen hoe haar vriendin haar vriend een heerlijke pijpbeurt geeft terwijl ze met een vrije hand nog steeds de klit van Jessica zachtjes blijft stimuleren. Het is een enorm geil gezicht en Jessica wordt gek van verlangen.

Ze smeekt Timo om haar te neuken, om haar te nemen. Timo neemt plaats tussen de vastgebonden benen van Jessica en zet zijn pik voor haar opening. Langzaam maar zeker glijd Timo bij haar naar binnen. Als hij helemaal binnen is wacht hij heel even om niet meteen zijn vriendin vol te spuiten.

Als zijn eigen orgasme een beetje wegebt begint hij haar te neuken. Ondertussen is Ellen naarst hun op het bed gaan zitten en begint zich te vingeren. Jessica kreunt en hijgt. Haar ademhaling wordt steeds sneller. Kom eens hier Ellen. Ga eens boven mij zitten zodat ik je klitje kan likken. Jessica vindt de dildo ergens op het bed en terwijl ze haar vriendin beft neukt ze haar met de dildo terwijl ze van haar vriend een stevige beurt krijgt.

En na een paar minuten voelt Jessica een enorm orgasme opkomen. Timo voert het tempo op. Zij nam mijn tepels ook tussen haar vingers en speelde er mee. Wat was dat heerlijk. We tongzoenden nog even verder. Mijn vriend zat naar ons te kijken, hoe onze lichamen dichter en dichter bij elkaar kwamen. Het meisje duwde me met mijn rug op de grond en kwam over me hangen.

Ik kon nog net met mijn tong haar tepels likken voor ze met haar cutje op mijn gezicht kwam zitten. Ik begon haar gretig te likken, ze vond het heerlijk. Ze speelde nu ook met haar prachtige borsten terwijl ze geil richting mijn vriend keek.

Die zat zichzelf af te trekken. Hij stopte en keek ons aan, geil als boter. Ik likte haar clitje terwijl ik haar vingerde. Eerst met één vinger, dan twee vingers en tenslotte duwde ik drie vingers haar natte cutje in.

Ze begon heftiger met haar lijf te bewegen, begon te hijgen en kwam gillend klaar. Ik proefde haar geile sappen en werd zelf nog geiler. Ik vroeg haar of ze mij wou likken. Natuurlijk wou ze dat en ging met haar gezicht tussen mijn benen liggen. Ik voelde een warme tong op mijn schaamlippen, zoekend naar mijn harde clitje. Toen ze dat bereikte, kreunde ik van genot. Ze likte me verder, en ging ook met haar tong in mijn cutje.

Ze stak er ook twee vingers bij zodat ik bijna weer kwam. Ze vingerde me hard, maar likte zacht. Wat een heerlijk gevoel was dat zeg. Ik voelde mijn cutje weer samentrekken, zij voelde het ook, want ze ging nog sneller vingeren. Nog nahijgend van mijn orgasme riep de meid mijn vriend erbij. Hij ging tussen ons in zitten, zijn stijve paal rechtop staan.

We gingen zo liggen dat hij onze glinsterende cutjes kon zien en voelen. We gingen samen zijn lekkernij likken, ik aan de ene kant, die meid aan de andere kant. Mijn vriend had het niet meer.

Twee warme tongen rond zijn harde paal. Twee handen die zijn ballen masseerden. Terwijl zij hem ging pijpen, liet ik mijn tong met zijn ballen spelen. Hij liet zijn handen langs onze cutjes glijden, vingerde ons beiden tegelijk. Dat was pas heerlijk.

Ik keek even hoe zij zijn paal zoog, hoe hij haar en mij vingerde, wat waren we alledrie geil. Hij zei tegen de meid: Ze liet zich achteruit vallen met haar rug op zijn borst. Ik kon goed zien hoe hij haar neukte, en ik likte haar clitje, en zijn paal, die in en uit haar cutje ging. Dit was echt lekker. De meid ging rechtop zitten, draaide zich om en ging op zijn gezicht zitten. Hij likte haar heerlijk. Ik liet mijn warme grotje over zijn paal schuiven.

Wat was ie lekker dik, in mijn nauwe cutje. Ik ging sneller op en neer. Neukte hem heerlijk terwijl ik mijn clitje met twee vingers masseerde. Ik hoorde hoe de meid hijgend zei: Om beurt zogen we zijn lekkere dikke paal tot hij grommend zei dat hij ging komen. We legden beiden onze tong aan zijn eikel om zijn zaad te ontvangen.

Toen we hem om beurten pijpten, likten en aftrokken voelden we het zaad in zijn lul omhoog komen. Hij spoot heerlijk in onze monden. We slikten een deel door maar lieten een deel in onze mond. We gingen elkaar weer tongzoenen, dit meer met open mond, zodat mijn vriend zijn zaad op onze tongen kon zien blinken. Hij vond de aanblik zalig. We gingen naast elkaar liggen, mijn vriend in het midden.

Onze hoofden lagen op zijn borst. We vielen in slaap tussen de bladeren in het warme bos. De volgende morgen werden we wakker, en de meid was verdwenen. We hebben haar nooit meer gezien, maar we gaan nog regelmatig terug naar "onze" plek in het bos.


School school sex spuitende meiden