Buurvrouw beffen vrouw zoekt slaaf

buurvrouw beffen vrouw zoekt slaaf

Na een uur was ik nog steeds wakker en probeerde ik uit alle macht niet aan sex of mijn heerlijke rijpe geile buurvrouw te denken. Opeens kreeg ik een schok van de halsband die nog steeds om mijn nek zat.

Ik dacht dat misschien een defect was en besteedde er geen aandacht aan. Een half uur later was ik zo moe, dat ik eindelijk in een lichte slaap viel. Nadat ik een half uur onrustig lag te slapen, met al mijn gedachtes bij de heerlijke volle ronde borsten en de begeerlijke rijpe kut van mijn buurvrouw, werd ik oppeens ruw gewekt door opnieuw een schok van de halsband. Mijn pik was nog steeds kei en kei hard, hij glom helemaal van het voorvocht. Maar er was nog steeds niets wat ik kon doen.

Ik kreeg in de gaten dat dit natuurlijk precies was, wat mijn buurvrouw in haar hoofd had. Waarschijnlijk had ze de halsband ingesteld om na elke 60 minuten een schok te geven. Dit zou nog eens een hele lange nacht worden De volgende ochtend werd ik nog makker met mijn pik die nog steeds recht overeind stond.

Na 4en was de halsband opgehouden en had ik eindelijk een beetje kunnen slapen. Soraya kwam binnen met een heerlijk ontbijtje. Ik bedankte haar hiervoor en ze vroeg hoe ik had geslapen. Soraya leek erg tevreden met dit antwoord en ze had al weer een geile blik in haar ogen. Ze had een zwart kort en strak mantelpakje aan, waarin haar lichaamsvormen heerlijk uitkwamen.

Ze droeg geen bh want ik zag haar tepels door de stof drukken. Ik lag nog steeds vastgebonden op bed, en Soraya klom over me heen. Ze ging met haar rug tussen mijn benen liggen en legde haar voeten om mijn nek. Haar billen hingen drie centimeter boven mijn lul.

Ik had een prachtig uitzicht op haar kruis en zag dat ze ook geen slipje droeg. Wat was het tog een geil wijf! Ze pakte een vibrator en begon zichzelf te bevredigen. Ze duwde de vibrator helemaal in haar kut en zette heb op de hoogste stand.

Al gauw was haar kut zo nat dat het geil over haar billen droop en op mijn pik landde. Ik moest ongelofelijk mijn best doen om mijn pik zo klein mogelijk te houden. Ze begon zichzelf vlak voor mijn neus zo hard mogelijk te neuken met de vibrator. Net toen ik begon te merken dat mijn lul weer hard werd, begon haar onderlichaam te schokken en ik wist dat ze klaar kwam.

Ze zette haar poes op mijn mond en gulzig slurpte ik al haar geil op. De vibrator zat nog steeds helemaal in haar kut en ik begon haar heerlijke klitje weer te verwennen met mijn tong. Ze rolde van me af en ging vermoeid naast mij liggen. Toen ze weer was bijgekomen inspecteerde ze mijn pik. Hij was maar half hard en ze keek tevreden. Je hebt het goed gedaan en je verdient een beloning' zei ze. Ik hoopte dat ik nu eindelijk mijn dikke pik in haar heerlijke grotje mocht pompen. Ze knoopte de bovenste knoopjes van haar mantelpakje los en haar tieten werden bevrijd uit hun benarde positie.

Zo sprongen er ongeveer uit, ik had nu eindelijk de tijd om ze echt goed te bekijken. Het waren twee heerlijke grote ronde bollen met grote donkere ronde tepelhoven en kleine tepels. De zwaartekracht had in al die jaren verbazingwekkend weinig schade toe gebracht, want haar tieten, zeker e cup, stonden nog mooi vooruit. Het feit dat ze aan de onderkant nog werden ondersteund door het mantelpakje, maakte dat ze nog groter leken.

Ze zag mij met open mond naar haar geile tieten staren en zei;' dat bevalt jou wel het schatje' Ik beaamde dat en ze beval me om haar op haar borsten te sabbelen.

Ze bukte voorover en haar tieten bungelden net buiten mijn bereik. Ik probeerde gretig met mijn mond bij haar tieten te komen, maar het lukte niet.

Ik keek vragend omhoog recht in haar blauwen ogen. Oww wat verlangde ik naar deze prachtig vrouw, haar heerlijke grote tieten, dikke billen en haar gladgeschoren rijpe kutje. Ik vond het heerlijk dat zei dominant was en ik voelde me erg onderdanig. Voordat ik er erg in had vertelde ik haar hoe geil ze was. Ze sloeg weer met haar hand op mijn wang en drukte haar enorme tieten in mijn gezicht.

Ze waren zo groot en ze drukte zo hard dat ik geen adem meer kon halen, na dertig seconden liet ze los en ik hapte naar adem.

Nu hield ze haar borsten in de goede positie, ik sabelde op haar tepels en likte de rest van haar tieten. Haar tepels waren hard geworden en priemden nu vooruit. Ik beet er zachtjes in en ze kreunde. Plotseling stond ze op en maakte ze me los van het bed, ik schudde mijn stijve ledematen los en daarna kreeg ik weer boeien om mijn handen en voeten.

Ik kroop achter haar aan naar de woonkamer. Ik moest voorover bukken op de tafel en eindelijk begon ze mijn pik te strelen, al gauw begon hij weer te groeien. Tot mijn schrik duwde ze oppeens haar vinger in mijn kont. Ik was verbaasd en het deed pijn, ik wou protesteren maar ze deed een bal in mijn mond. Na een tijdje trok de pijn weg en voelde het tot mijn verbazing erg lekker. Ze begon wat wilder aan pijn pik te trekken en hij was al weer op volle lengte. Ze draaide me om en begon mijn ballen te likken.

Ze haalde haar vinger uit mijn aars en likte hem schoon. Ze nam mijn ballen in haar mond en begon er heerlijk aan te zuigen. Met haar tong likte ze eroverheen. Dit was het lekkerste gevoel wat ik ooit heb gehad.

Ze spuugde mijn ballen uit en begon ze te masseren. Ze likte van mijn ballen naar mijn eikel en met het puntje van haar tong streelde ze over het uiteinde van mijn pisbuis. Haar dominante houding was totaal verdwenen en ze had de blik van een slet in haar ogen. Ze nam mijn eikel in haar mond en begon te zuigen. Je kon merken dat ze daar jaren ervaring in had. Ze nam mijn lul zo diep mogelijk in haar mond, maar kwam niet verder dan 12 centimeter.

Ik maakte ze los en pakte haar haar vast. Nu begon ik haar hard in haar mond te neuken. Ik merkte dat zei bijna moest kokhalzen, maar ik trok me er niets van aan.

Ik beukte zo hard als ik kon mijn pik diep in haar keel. Ik merkte dat ik bijna klaar kwam en trok mijn lul uit haar keel. Nadat ik mij zolang had moeten inhouden, barsten mijn ballen bijna uit elkaar. Dus toen ik met een schreeuw klaar kwam spoot ik de ene na de andere straal sperma over haar gezicht, haar tieten en haar haar.

Ik zag dat het nu pas echt tot haar doordrong wat ik net had gedaan. De blik in haar ogen veranderde van extreem geil naar verward, daarna verbaasd en bleef uiteindelijk staan op boos. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Soms draai ik mij dan even om en dan draait zij mee en dan lees ik de krant van uit mijn hand verder met haar.

Dan komt mijn hand tegen haar borsten aan,waarbij ik heel langzaam haar borsten raak en ze blijft gewoon staan. Doordat ik ook regelmatig met haar telefonisch kontakt heb,vertel ik haar dat ik in de keuken zowat klaarkom en dan snel naar huis moet ommijzelf te helpen. Dan zegt ze Rick ik merk helemaal niets aan jou als we in de keuken staan en dan zegt ze ook dat ze daar wel blij mee is.

Want ze zou d,r eigen dan erg ongemakkelijk voelen,en ze zou dan denken dat ik haar kind of kleinzoon had kunnen zijn. Ik liet haar ook weten dat ze echt gezien mag worden en best wel wat sexy eruit kan zien,haar antwoord is dan neee anders denekn de mensen dat ik het expres doe,toen antwoorde ik je kan je ook thuis zo kleden.. Daarna vroeg ik haar of ze dan een blousje aan wou doen met wat knoopjes los,toen zei ze ik zal wel kijken,als erdan gebeld wordt doe ik ze wel weer dicht.

Vorige week vertelde ik haar dat als ik sex heb met een vrouw dan steeds moet denken dat ik met haar bezig ben,en dan kom ik met gemak klaar,toen zei ze lekker aan mij denken. Vanavond ga ik weer naar d,r toe en neem weer een krantje mee en dan komt ze weer strak tegen mij aan staan en echt ze leund gewoon met die grote jonges tegen mij aan.

En die gesprekken door de telefoon draaien steeds uit op haar borsten dat ik zo mooi vind en er graag naar kijk,en dat vind ze prima. Ik vertel haar ook dat ze mooie volle lippen heeft en er gewoon kriebels van krijg,1x was haar reaktie daarop meestal zijn dan de lippen vanonder ook mooi..

Nu zou ik haar best een keer willen zoenen en echt haar borsten willen strelen,maar durf het gewoon niet bang om afgewezen te worden,want ze verteld wel dat ze het prettig vind dat ik mij inhoud of zit er ergens toch iets in haar dat zegt.. In de keuken zit ze ook wel is te zuchten en dan heb ik het idee dat ze denkt van pak me is beet,en dat ze d,r eigen verschuild achter de woorden dat ze het prettig vind dat ik mij in hou,mar ergens denkt pak mn borsten.

Echt van die vrouw wordt ik echt geil en ze weet het,want kom nog steeds bij haar een andere vrouw had allang gezegt kom maar niet meer. Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer.

.

Prive ontvangst studente gratis neuken almere

Ze spreidde haar benen, en ik kon zien dat ze geen ondergoed aan had. Mijn pik was nu extreem hard en omdat mijn handen op mijn rug zaten kon ik het onmogelijk verbergen.

Ze zag mijn 20centimeter lange pik, mijn eikel glansde al door het voorvocht. Je moet je gedragen in het gezelschap van een dame. Maar voordat de laatste letters mijn mond verlieten, voelde ik een schokje van de halsband. Ze glimlachte en zei; 'wie niet horen wil moet maar voelen. Ik zag dat ze geen ondergoed droeg.

Langzaam ging ik met mijn hoofd tussen haar benen. Ik kuste steeds wat hoger, totdat ik in de buurt van haar kutje kwam. Daar aarzelde ik even, maar ze sloeg haar benen om mijn nek en drukte mijn hoofd in dr kut. Ik sabbelde op haar klitje totdat het vocht uit haar kutje begon te stromen. Ik hoorde haar kreunen van genot. Langzaam ging ik met mijn tong tussen haar schaamlipjes. Steeds dieper penetreerde mijn tong haar kutje. Ik likte als een bezetenen.

Ze kreunde steeds harder en drukte mijn gezicht zo hard tegen haar poesje dat ik bijna niet meer kon ademen. Ik merkte dat haar lichaam begon te trillen en dat ze bijna kwam. Ik voerde mijn tempo nog iets verder op en met een zachte schreeuw kwam ze tot haar hoogte punt. Een enorme straal kutsap schoot uit haar kutje. Ze beval me om haar helemaal schoon te likken. Toen ze een beetje was bijgekomen, en weer helemaal schoongelikt, stond ze op en trok me aan mijn halsband mee naar de badkamer. In de badkamer pakte ze een scheermesje en scheerde al mijn schaamhaar eraf.

Tijdens het scheren kwam mijn pik weer omhoog. Heel even zag ik een blik van verlangen in haar ogen, maar algauw had ze haar gezicht weer in de plooi en gaf ze een ferme tik op mijn lul, omdat ik tegen haar regels in weer een stijve had gekregen.

Het was al weer laat in de avond en ik begon best wel honger te krijgen. Soraya hoorde mijn maag knorren en glimlachte. Ze bond mij vast op bed, met mijn handen en voeten gespreid. Toen liep ze de kamer uit.

Ze ging op de rand van het bed zitten en terwijl ze mijn pik zachtjes streelde met de me hand, voerde ze me met de andere hand de pizza. Na de maaltijd haalde ze opeens twee viagra pillen te voorschijn. Ik had geen keus en moest ze doorslikken. Ze bleef even op het bed zitten om naar het effect van de viagra te kijken. Na 5minuten voelde ik dat mijn pik al weer behoorlijk hard was.

Ze keek tevreden en streelde mijn pik en ballen, slechts met één vinger, maar er trok een siddering van genot door mijn lichaam. Mijn pik was nog nooit zo hard geweest als op dit moment. Hij stond recht overeind, was minstens 20 centimeter lang en 5 centimeter dik. Ik zag duidelijk de aderen kloppen, die in de lengte over mijn lul liepen.

Ik zag dat Soraya haar volle lippen likte, en met haar hand haar dikke tieten strelen. Die aanblik maakte me helemaal gek, en ik verwachte dat ze me elk moment zou gaan pijpen. Maar daarentegen stond ze op, gaf ze me een nachtzoen op mijn eikel en liep ze deur uit. Daar lag ik dan, geboeid op bed met een lul zo hard als steen en zonder enige mogelijkheid om mijn lul te bevredigen.

Ik kon nauwelijks in slaap komen, omdat mijn lul zo hard was dat het pijn deed en ik was ongelooflijk geil. Na een uur was ik nog steeds wakker en probeerde ik uit alle macht niet aan sex of mijn heerlijke rijpe geile buurvrouw te denken. Opeens kreeg ik een schok van de halsband die nog steeds om mijn nek zat.

Ik dacht dat misschien een defect was en besteedde er geen aandacht aan. Een half uur later was ik zo moe, dat ik eindelijk in een lichte slaap viel. Nadat ik een half uur onrustig lag te slapen, met al mijn gedachtes bij de heerlijke volle ronde borsten en de begeerlijke rijpe kut van mijn buurvrouw, werd ik oppeens ruw gewekt door opnieuw een schok van de halsband. Mijn pik was nog steeds kei en kei hard, hij glom helemaal van het voorvocht.

Maar er was nog steeds niets wat ik kon doen. Ik kreeg in de gaten dat dit natuurlijk precies was, wat mijn buurvrouw in haar hoofd had. Waarschijnlijk had ze de halsband ingesteld om na elke 60 minuten een schok te geven. Dit zou nog eens een hele lange nacht worden De volgende ochtend werd ik nog makker met mijn pik die nog steeds recht overeind stond. Na 4en was de halsband opgehouden en had ik eindelijk een beetje kunnen slapen.

Soraya kwam binnen met een heerlijk ontbijtje. Ik bedankte haar hiervoor en ze vroeg hoe ik had geslapen. Soraya leek erg tevreden met dit antwoord en ze had al weer een geile blik in haar ogen.

Ze had een zwart kort en strak mantelpakje aan, waarin haar lichaamsvormen heerlijk uitkwamen. Ze droeg geen bh want ik zag haar tepels door de stof drukken. Ik lag nog steeds vastgebonden op bed, en Soraya klom over me heen. Ze ging met haar rug tussen mijn benen liggen en legde haar voeten om mijn nek.

Haar billen hingen drie centimeter boven mijn lul. Ik had een prachtig uitzicht op haar kruis en zag dat ze ook geen slipje droeg. Wat was het tog een geil wijf!

Ze pakte een vibrator en begon zichzelf te bevredigen. Ze duwde de vibrator helemaal in haar kut en zette heb op de hoogste stand. Al gauw was haar kut zo nat dat het geil over haar billen droop en op mijn pik landde. Ik moest ongelofelijk mijn best doen om mijn pik zo klein mogelijk te houden. Ze begon zichzelf vlak voor mijn neus zo hard mogelijk te neuken met de vibrator. Net toen ik begon te merken dat mijn lul weer hard werd, begon haar onderlichaam te schokken en ik wist dat ze klaar kwam.

Ze zette haar poes op mijn mond en gulzig slurpte ik al haar geil op. De vibrator zat nog steeds helemaal in haar kut en ik begon haar heerlijke klitje weer te verwennen met mijn tong. Ze rolde van me af en ging vermoeid naast mij liggen. Toen ze weer was bijgekomen inspecteerde ze mijn pik.

Hij was maar half hard en ze keek tevreden. Je hebt het goed gedaan en je verdient een beloning' zei ze. Ik hoopte dat ik nu eindelijk mijn dikke pik in haar heerlijke grotje mocht pompen. Ze knoopte de bovenste knoopjes van haar mantelpakje los en haar tieten werden bevrijd uit hun benarde positie. Zo sprongen er ongeveer uit, ik had nu eindelijk de tijd om ze echt goed te bekijken.

Het waren twee heerlijke grote ronde bollen met grote donkere ronde tepelhoven en kleine tepels. De zwaartekracht had in al die jaren verbazingwekkend weinig schade toe gebracht, want haar tieten, zeker e cup, stonden nog mooi vooruit.

Het feit dat ze aan de onderkant nog werden ondersteund door het mantelpakje, maakte dat ze nog groter leken. Ik heb haar verteld dat ik vaak masturbeer als ik bij haar geweest ben en zij heeft daar geen problemen mee. Sterker nog wij nemen altijd samen de krant door,dit doen we altijd in de keuken en dan komt ze met die grote borsten strak tegen mij aanstaan en dan wrijf ik met mijn elleboog over haar borsten heen en dan blijft ze gewoon staan,ondertussen heb ik dan al een behoorlijke stijve.

Regelmatig trekt ze blousjes aan waarbij je de bovenkant van haar borsten goed ziet en in de keuken duw ik ze zowat uit haar blousje of truitje en ze blijft gewoon staan. Soms draai ik mij dan even om en dan draait zij mee en dan lees ik de krant van uit mijn hand verder met haar. Dan komt mijn hand tegen haar borsten aan,waarbij ik heel langzaam haar borsten raak en ze blijft gewoon staan. Doordat ik ook regelmatig met haar telefonisch kontakt heb,vertel ik haar dat ik in de keuken zowat klaarkom en dan snel naar huis moet ommijzelf te helpen.

Dan zegt ze Rick ik merk helemaal niets aan jou als we in de keuken staan en dan zegt ze ook dat ze daar wel blij mee is. Want ze zou d,r eigen dan erg ongemakkelijk voelen,en ze zou dan denken dat ik haar kind of kleinzoon had kunnen zijn. Ik liet haar ook weten dat ze echt gezien mag worden en best wel wat sexy eruit kan zien,haar antwoord is dan neee anders denekn de mensen dat ik het expres doe,toen antwoorde ik je kan je ook thuis zo kleden..

Daarna vroeg ik haar of ze dan een blousje aan wou doen met wat knoopjes los,toen zei ze ik zal wel kijken,als erdan gebeld wordt doe ik ze wel weer dicht.

Vorige week vertelde ik haar dat als ik sex heb met een vrouw dan steeds moet denken dat ik met haar bezig ben,en dan kom ik met gemak klaar,toen zei ze lekker aan mij denken. Vanavond ga ik weer naar d,r toe en neem weer een krantje mee en dan komt ze weer strak tegen mij aan staan en echt ze leund gewoon met die grote jonges tegen mij aan.

En die gesprekken door de telefoon draaien steeds uit op haar borsten dat ik zo mooi vind en er graag naar kijk,en dat vind ze prima. Ik vertel haar ook dat ze mooie volle lippen heeft en er gewoon kriebels van krijg,1x was haar reaktie daarop meestal zijn dan de lippen vanonder ook mooi..

Nu zou ik haar best een keer willen zoenen en echt haar borsten willen strelen,maar durf het gewoon niet bang om afgewezen te worden,want ze verteld wel dat ze het prettig vind dat ik mij inhoud of zit er ergens toch iets in haar dat zegt.. In de keuken zit ze ook wel is te zuchten en dan heb ik het idee dat ze denkt van pak me is beet,en dat ze d,r eigen verschuild achter de woorden dat ze het prettig vind dat ik mij in hou,mar ergens denkt pak mn borsten.


buurvrouw beffen vrouw zoekt slaaf

Na een uur was ik nog steeds wakker en probeerde ik uit alle macht niet aan sex of mijn heerlijke rijpe geile buurvrouw te denken. Opeens kreeg ik een schok van de halsband die nog steeds om mijn nek zat. Ik dacht dat misschien een defect was en besteedde er geen aandacht aan. Een half uur later was ik zo moe, dat ik eindelijk in een lichte slaap viel. Nadat ik een half uur onrustig lag te slapen, met al mijn gedachtes bij de heerlijke volle ronde borsten en de begeerlijke rijpe kut van mijn buurvrouw, werd ik oppeens ruw gewekt door opnieuw een schok van de halsband.

Mijn pik was nog steeds kei en kei hard, hij glom helemaal van het voorvocht. Maar er was nog steeds niets wat ik kon doen. Ik kreeg in de gaten dat dit natuurlijk precies was, wat mijn buurvrouw in haar hoofd had.

Waarschijnlijk had ze de halsband ingesteld om na elke 60 minuten een schok te geven. Dit zou nog eens een hele lange nacht worden De volgende ochtend werd ik nog makker met mijn pik die nog steeds recht overeind stond. Na 4en was de halsband opgehouden en had ik eindelijk een beetje kunnen slapen. Soraya kwam binnen met een heerlijk ontbijtje. Ik bedankte haar hiervoor en ze vroeg hoe ik had geslapen.

Soraya leek erg tevreden met dit antwoord en ze had al weer een geile blik in haar ogen. Ze had een zwart kort en strak mantelpakje aan, waarin haar lichaamsvormen heerlijk uitkwamen. Ze droeg geen bh want ik zag haar tepels door de stof drukken. Ik lag nog steeds vastgebonden op bed, en Soraya klom over me heen. Ze ging met haar rug tussen mijn benen liggen en legde haar voeten om mijn nek.

Haar billen hingen drie centimeter boven mijn lul. Ik had een prachtig uitzicht op haar kruis en zag dat ze ook geen slipje droeg. Wat was het tog een geil wijf! Ze pakte een vibrator en begon zichzelf te bevredigen. Ze duwde de vibrator helemaal in haar kut en zette heb op de hoogste stand. Al gauw was haar kut zo nat dat het geil over haar billen droop en op mijn pik landde.

Ik moest ongelofelijk mijn best doen om mijn pik zo klein mogelijk te houden. Ze begon zichzelf vlak voor mijn neus zo hard mogelijk te neuken met de vibrator.

Net toen ik begon te merken dat mijn lul weer hard werd, begon haar onderlichaam te schokken en ik wist dat ze klaar kwam. Ze zette haar poes op mijn mond en gulzig slurpte ik al haar geil op. De vibrator zat nog steeds helemaal in haar kut en ik begon haar heerlijke klitje weer te verwennen met mijn tong. Ze rolde van me af en ging vermoeid naast mij liggen. Toen ze weer was bijgekomen inspecteerde ze mijn pik. Hij was maar half hard en ze keek tevreden.

Je hebt het goed gedaan en je verdient een beloning' zei ze. Ik hoopte dat ik nu eindelijk mijn dikke pik in haar heerlijke grotje mocht pompen. Ze knoopte de bovenste knoopjes van haar mantelpakje los en haar tieten werden bevrijd uit hun benarde positie. Zo sprongen er ongeveer uit, ik had nu eindelijk de tijd om ze echt goed te bekijken. Het waren twee heerlijke grote ronde bollen met grote donkere ronde tepelhoven en kleine tepels.

De zwaartekracht had in al die jaren verbazingwekkend weinig schade toe gebracht, want haar tieten, zeker e cup, stonden nog mooi vooruit. Het feit dat ze aan de onderkant nog werden ondersteund door het mantelpakje, maakte dat ze nog groter leken.

Ze zag mij met open mond naar haar geile tieten staren en zei;' dat bevalt jou wel het schatje' Ik beaamde dat en ze beval me om haar op haar borsten te sabbelen. Ze bukte voorover en haar tieten bungelden net buiten mijn bereik. Ik probeerde gretig met mijn mond bij haar tieten te komen, maar het lukte niet. Ik keek vragend omhoog recht in haar blauwen ogen. Oww wat verlangde ik naar deze prachtig vrouw, haar heerlijke grote tieten, dikke billen en haar gladgeschoren rijpe kutje.

Ik vond het heerlijk dat zei dominant was en ik voelde me erg onderdanig. Voordat ik er erg in had vertelde ik haar hoe geil ze was. Ze sloeg weer met haar hand op mijn wang en drukte haar enorme tieten in mijn gezicht.

Ze waren zo groot en ze drukte zo hard dat ik geen adem meer kon halen, na dertig seconden liet ze los en ik hapte naar adem. Nu hield ze haar borsten in de goede positie, ik sabelde op haar tepels en likte de rest van haar tieten. Haar tepels waren hard geworden en priemden nu vooruit. Ik beet er zachtjes in en ze kreunde. Plotseling stond ze op en maakte ze me los van het bed, ik schudde mijn stijve ledematen los en daarna kreeg ik weer boeien om mijn handen en voeten.

Ik kroop achter haar aan naar de woonkamer. Ik moest voorover bukken op de tafel en eindelijk begon ze mijn pik te strelen, al gauw begon hij weer te groeien.

Tot mijn schrik duwde ze oppeens haar vinger in mijn kont. Ik was verbaasd en het deed pijn, ik wou protesteren maar ze deed een bal in mijn mond. Na een tijdje trok de pijn weg en voelde het tot mijn verbazing erg lekker. Ze begon wat wilder aan pijn pik te trekken en hij was al weer op volle lengte. Ze draaide me om en begon mijn ballen te likken. Ze haalde haar vinger uit mijn aars en likte hem schoon. Ze nam mijn ballen in haar mond en begon er heerlijk aan te zuigen.

Met haar tong likte ze eroverheen. Dit was het lekkerste gevoel wat ik ooit heb gehad. Ze spuugde mijn ballen uit en begon ze te masseren. Ze likte van mijn ballen naar mijn eikel en met het puntje van haar tong streelde ze over het uiteinde van mijn pisbuis. Haar dominante houding was totaal verdwenen en ze had de blik van een slet in haar ogen. Ze nam mijn eikel in haar mond en begon te zuigen. Je kon merken dat ze daar jaren ervaring in had. Ze nam mijn lul zo diep mogelijk in haar mond, maar kwam niet verder dan 12 centimeter.

Ik maakte ze los en pakte haar haar vast. Nu begon ik haar hard in haar mond te neuken. Ik merkte dat zei bijna moest kokhalzen, maar ik trok me er niets van aan. Ik beukte zo hard als ik kon mijn pik diep in haar keel. Ik merkte dat ik bijna klaar kwam en trok mijn lul uit haar keel. Nadat ik mij zolang had moeten inhouden, barsten mijn ballen bijna uit elkaar.

Dus toen ik met een schreeuw klaar kwam spoot ik de ene na de andere straal sperma over haar gezicht, haar tieten en haar haar. Ik zag dat het nu pas echt tot haar doordrong wat ik net had gedaan. De blik in haar ogen veranderde van extreem geil naar verward, daarna verbaasd en bleef uiteindelijk staan op boos. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Soms draai ik mij dan even om en dan draait zij mee en dan lees ik de krant van uit mijn hand verder met haar.

Dan komt mijn hand tegen haar borsten aan,waarbij ik heel langzaam haar borsten raak en ze blijft gewoon staan. Doordat ik ook regelmatig met haar telefonisch kontakt heb,vertel ik haar dat ik in de keuken zowat klaarkom en dan snel naar huis moet ommijzelf te helpen. Dan zegt ze Rick ik merk helemaal niets aan jou als we in de keuken staan en dan zegt ze ook dat ze daar wel blij mee is.

Want ze zou d,r eigen dan erg ongemakkelijk voelen,en ze zou dan denken dat ik haar kind of kleinzoon had kunnen zijn. Ik liet haar ook weten dat ze echt gezien mag worden en best wel wat sexy eruit kan zien,haar antwoord is dan neee anders denekn de mensen dat ik het expres doe,toen antwoorde ik je kan je ook thuis zo kleden..

Daarna vroeg ik haar of ze dan een blousje aan wou doen met wat knoopjes los,toen zei ze ik zal wel kijken,als erdan gebeld wordt doe ik ze wel weer dicht. Vorige week vertelde ik haar dat als ik sex heb met een vrouw dan steeds moet denken dat ik met haar bezig ben,en dan kom ik met gemak klaar,toen zei ze lekker aan mij denken.

Vanavond ga ik weer naar d,r toe en neem weer een krantje mee en dan komt ze weer strak tegen mij aan staan en echt ze leund gewoon met die grote jonges tegen mij aan. En die gesprekken door de telefoon draaien steeds uit op haar borsten dat ik zo mooi vind en er graag naar kijk,en dat vind ze prima. Ik vertel haar ook dat ze mooie volle lippen heeft en er gewoon kriebels van krijg,1x was haar reaktie daarop meestal zijn dan de lippen vanonder ook mooi.. Nu zou ik haar best een keer willen zoenen en echt haar borsten willen strelen,maar durf het gewoon niet bang om afgewezen te worden,want ze verteld wel dat ze het prettig vind dat ik mij inhoud of zit er ergens toch iets in haar dat zegt..

In de keuken zit ze ook wel is te zuchten en dan heb ik het idee dat ze denkt van pak me is beet,en dat ze d,r eigen verschuild achter de woorden dat ze het prettig vind dat ik mij in hou,mar ergens denkt pak mn borsten. Echt van die vrouw wordt ik echt geil en ze weet het,want kom nog steeds bij haar een andere vrouw had allang gezegt kom maar niet meer. Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer.

.