Baarmoeder neuken gedwongen

baarmoeder neuken gedwongen

.

Shemale in groningen 2 pikken in kut

Ik zou heimelijk naar haar naakte lichaam hebben kunnen gluren, maar aangezien ik het zo koud had dat mijn ballen bijna bevroren, dacht ik er niet eens aan om stiekum te gluren. Zodra zij uitgekleed was, kroop zij in haar donzen slaapzak en zei me dat ik erbij moest komen liggen. Ik doe mijn ogen wel even dicht en vooruit, schiet een beetje op!

Ik was er niet zeker of het de kou was, die me deed huiveren, of de gedachte aan haar lichaam. Ik keek naar haar en zag haar ook naar mij kijken: De enige manier waarop wij deze nacht kunnen overleven is met onze gezamelijke lichaamswarmte! Ik gleed mijn natte ondergoed uit en wierp het op de stapel met onze andere natte kleren.

Zij tilde de slaapzak open en in het weinige licht dat beschikbaar was, zag ik haar blote tieten, met hun tepels omhoog gericht. Toen ik in de slaapzak kwam, ging ik op mijn rug naast haar liggen, omdat het laatste dat ik haar wilde laten voelen, mijn piemel was, die onderhand al de helft van zijn maximale grootte had bereikt.

Maar het probleem was, dat de rits van de slaapzak niet dicht ging, op deze manier. Het was nog best lastig om de rits dicht te krijgen achter mijn rug en ik moest mij letterlijk tegen haar aan persen om hem dicht te kunnen trekken. En waar ik al bang voor was, dat gebeurde ook.

Mijn piemel lag nu tegen haar blote rug aan geklemd! Gelukkig was hij nog vrij slap, omdat het zo koud was. Zij zei niets toen ik wat dieper in de slaapzak schoof en mijn piemel en ballen langs haar blote rug gleden. Toen mijn piemel haar billen bereikte werd ik verrast.

Ik had gedacht dat zij haar slipje wel aan gehouden zou hebben. Maar dat had ik verkeerd. Mijn kleumende piemel lag tegen haar koude blote billen. Zij giechelde zachtjes, om te proberen de stemming wat te verbeteren, veronderstel ik.

Eindelijk lag ik dan goed in de slaapzak maar nu lag mijn piemel tegen de bil van mijn moeder aan. Jij hebt echt niets wat ik nog nooit eerder heb gezien, nietwaar? Ik wreef met mijn hand over haar arm en haar schouder, om haar koude ledematen wat op te warmen.

Zij reikte achterom, greep mijn hand beet en trok hem op haar borsten. Mijn hart sloeg over terwijl zij hem precies tussen haar twee flinke tieten neerlegde.

Dat deed ik dus maar al te graag. Ik begon met mijn hand over haar koude borsten te wrijven. Ik probeerde om het niet te opvallend te doen, maar af en toe pakte ik een borst in mijn hand en kneep er even zachtjes in.

Ik streelde haar hele voorkant, vanaf haar hals tot aan haar onderbuik en dan weer omhoog. Ik lag strak tegen de volledige lengte van haar lichaam gedrukt, wij lagen als twee theelepeltjs tegen elkaar aan. Na ongeveer twintig minuten hield zij eindelijk op met rillen, maar ze vroeg me wel om dicht tegen haar aan te blijven liggen. Ik streek nog nog eens met mijn hand van boven naar beneden over haar voorkant en toen mijn hand over haar tieten ging, merkte ik dat haar tepels nog steeds opgezwollen waren.

Dat is niet meer van de kou, dacht ik. Toen schoot mijn hand, echt helemaal toevallig, een beetje te laag op haar buik en kwam in contact met haar schaamhaar, ze zei er niets van en ik genoot met volle teugen. Dat wil zeggen, totdat ik het heel warme kreeg en er van onderen iets bij mij begon te bewegen. Ik hield op met wrijven en verstijfde. Mijn piemel werd iedere seconde harder en even later duwde hij heel stevig tegen haar bil, die ook lekker warm geworden was.

Hoewel het nog heel vroeg in de avond was, hoopte ik dat zij al in slaap was en niet merkte dat ik een flinke stijve had ontwikkeld. Zonder ruimte om mijzelf van haar te verwijderen, lag mijn opgezwollen piemel strak opgesloten tussen ons in. Zij was dus wakker en ze had mijn erectie gevoeld! Toen besefte ik dat dit een lange en onrustige nacht ging worden. Zij schoof wat heen en weer en mijn stijve piemel kwam in haar bilnaad terecht.

Er was niets wat ik eraan kon doen. Ik kon niet verder achteruit en ik kon me al helemaal niet omkeren. Ik zat vastgeplakt terwijl mijn steeds dikker wordende piemel zich tussen de warme, zachte billen van mijn moeder drukte. Na een paar minuten van onmenselijke marteling, merkte ik dat zij ook moeite had om in slaap te vallen. Ik voelde haar achterom reiken en op mijn heupen kloppen. Dan kun je misschien slapen? Daardoor kwamen haar billen iets hoger tegen mijn buik en boven het puntje van mijn lul uit.

En voordat ik wist wat er gebeurde, gleed mijn eikel naar onderen en omdat daar wat iets ruimte was, gleed hij rechtstreeks tussen haar dijen, tegen de haren van haar poesje aan!

Wel, ik heb van mezelf al geen kleine piemel, maar nu was hij zelfs langer en dikker dan ooit! Hij lag stevig ingeklemd tussen de warme dijen van mijn moeder en was in direct contact met haar behaarde poesje. Ik kon haar kutharen voelen kietelen aan mijn eikel.

Dit was inderdaad veel comfortabeler, maar het gevoel was nu weer veel te lekker om te kunnen slapen. Vijf minuten gingen voorbij en mijn ademhaling bleef maar snel. Ik begon haar buik en haar borsten en haar hals maar weer te strelen.

Met opzet liet ik mijn vingers over haar tepels glijden en ik schokte af en toe een klein beetje met mijn heupen, waardoor mijn piemel nog wat dieper tussen haar dijen kwam te zitten. Ik kon voelen dat mijn eikel tegen de voorkant van haar kut lag en dat er al wat voorvocht uit begon te lekken. Bij mij of bij haar, dat wist ik niet. Nog een minuutje ging voorbij en toen zei mijn moeder iets dat ik nooit zal vergeten: Want ik denk dat dat enige manier is waarop wij vannacht nog een klein beetje slaap kunnen krijgen.

Ik vind het niet erg, ik weet best wel hoe zoiets gaat. Ik ken hem, dus ken ik jou. En ik vind het echt niet erg. Bovendien, morgen zullen we al onze energie hard nodig hebben! Ik wist ze gelijk had. Morgen zou het een uitputtende dag worden, vooral als de regen zou bevriezen tot ijzel.

En ik zou inderdaad nooit in slaap kunnen vallen met deze reusachtige erectie. Zij hield haar hand op mijn dij en trok mij stevig tegen haar billen aan. Dat was genoeg aanmoediging en ik begon tegen haar billen te bewegen. Afwisselend gleed mijn piemel naar voren en naar achteren tussen haar dijen, en mijn ballen raakten haar billen, telkens als ik helemaal naar voren bewoog. Met mijn hand begon ik te knijpen in haar tiet. Tot mijn grote verrassing probeerde zij mij te helpen door haar heupen tegen mij in te bewegen.

Onderhand verloren wij beiden flink wat voorvocht, en in tijd een mum van tijd was het kletsnat daar tussen haar benen. Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepel en ik hoorde haar ook hijgen. Ik werd stoutmoediger en nam haar borst stevig in mijn hand en begon toen met langere slagen mijn onderlichaam te bewegen, steeds sneller en steviger. Toen klopte het noodlot aan de deur Het was misschien onvermijdelijk, maar ik had werkelijk niet verwacht wat er toen gebeurde.

Door het stevige pompen en het steeds natter worden van haar kut, gleed mijn lul iets omhoog en bleef steken tegen ingang van haar natte poesje! Haar adem stokte en haar lichaam huiverde. Ik hield meteen op met bewegen. Mijn hand bevroor op haar tieten. Niemand zei iets voor een paar seconden. Door de gloed die uit haar poesje kwam, kon ik merken zij ook heel opgewonden was. Ze voelde heel warm en vochtig aan.

Maak het nu maar af, want dan kunnen we gaan slapen. Het is echt OK wat mij betreft, dat beloof ik je! Na drie of vier bewegingen, kneep zij weer met haar billen en bewoog zachtjes tegen me in! Haar doorweekte poesje scheidde grote hoeveelheden slijm af! Ik hoorde soppende geluiden en ik rook de bedwelmende geur van sex, het maakte me gek.

Ik kneep zachtjes in haar tepel en hoorde haar kreunen. De top van mijn piemel gleed over haar kietelaar en ik kon mijn eikel voelen haken achter haar gezwollen klit, als ik erlangs gleed.

Het deed haar huiveren en zij scheidde nog meer vocht af. Haar bewegingen pasten zich aan mij aan, en ze werden krachtiger. Zij maakte haar rug hol, om haar kietelaar naar onderen te duwen zodat hij beter contact met mijn eikel zou krijgen.

Ik kon mijn zaad al voelen borrelen in mijn ballen en ik vocht om niet klaar te komen. Het was echt heerlijk en ik moest de controle over mijzelf houden, anders zou ik klaarkomen en dan was alles voorbij.

Toen zei Ma iets dat me raakte als een baksteen: Ik nam aan dat zij zich had bedacht en ermee wilde stoppen. Maar ik widel je iets vragen.

Ik wil graag doen wat u wilt! Ik weet dat het een rare vraag is, maar gezien de omstandigheden heb je er misschien begrip voor? Zij wilde gewoon dat ik haar echt ging neuken! Ik ging bijna van mijn stokje. Op dat ogenblik was er niets ter wereld wat ik liever zou doen dan om mijn lul in haar kut te stoppen en haar eens flink stevig door te neuken.

Hoewel zij het als een redelijk verzoek had voorgespiegeld, nodigde zij me gewoon uit om haar echt te neuken en mijn sperma in haar kut te spuiten! Ik ben geen groot toneelspeler, maar toch probeerde ik het te laten klinken alsof ik twijfelde of we dit wel konden doen. Na een gespeelde aarzeling zei ik: Zij wiebelde met haar kont om aan te geven dat ik weer mocht beginnen en ik begon.

Gelukkig had deze pauze mij wat tijd gegeven om controle over mijzelf te krijgen. Ik voelde nog steeds een dierlijk verlangen en ik kwijlde van de anticipatie.

Ik had haar tiet in mijn hand, en haar tepel tussen mijn vingers. Ik voelde haar weer een holle rug maken en haar billen tegen mij aan duwen, wat haar manier was om te zeggen, 'Kom op, jongen, stop hem er maar in! Ik veranderde mijn positie een beetje zodat mijn eikel recht voor haar opening kwam te liggen.

Zij duwde naar achteren, en ik duwde naar voren, en mijn lul floepte nplotseling aar binnen. Ik was werkelijk verrast, ik kon haast niet geloven hoe nauw haar ingang was. Ik bleef stil liggen voor een halve minuut, zonder me te bewegen. Ik proefde het heerlijke gevoel, terwijl ik probeerde het zolang mogelijk te laten duren. Zelfs toen ik daar zo stil lag, zonder me te bewegen, kon ik haar kutspieren voelen knijpen in mijn lul. Zij probeerde me al het genot te geven dat zij kon en ik wist zij op het punt stond om er een boel voor terug te krijgen, misschien wel meer dan zij dacht.

Ik ging zo klaarkomen, prima, maar ik wilde er wel het allerbeste van maken, omdat dit waarschijnlijk nooit meer zou gebeuren.

Na een paar seconden trok ik mij terug en duwde weer naar binnen. Mijn lul had de bodem van haar vagina bereikt! Ik gaf nog een voorwaartse duw en begon haar daarna diep en hard te neuken. Mijn ballen klotsten tegen haar billen terwijl ik mijn lul in haar wurgende kut dreef. Ik neukte haar als een stier, grommend en kreunend terwijl ik mijn lul in haar bleef pompen. Ik realiseerde mij dat zij mij intussen net zo hard terug neukte. Ze kusten elkaar en ze kwamen van het bed af. Na enige tijd kwam ze, duidelijk vermoeid, beneden.

Wat kan die kerel neuken. Ik heb een afspraak met hem gemaakt voor volgende week. Zijn lul voelde ik in mijn baarmoeder. En hij spoot als een brandslang. Maar je hebt het toch gezien? Daarna kreeg ik gezelschap. Trinette kwam eerst en zag hoe je genoot. Dan klaagde ze over haar vent en het draaide eropuit dat ik haar ging neuken. Heb jij je dochter verkracht? Ze dwong me bijne om haar een beurt te geven. Ik was haar aan het neuken toen Carla binnenstapte.

Die eiste ook een beurt. Maar het was heerlijk. Terwijl ik me door een vreemde vent, en neger, laat neuken, neuk jij je dochters. Wat gaat er van ons worden? Alleen ben jij losgekomen en neuk je eindelijk voor je plezier. Je bent een geile neukteef geworden. Kom, nu gaan we even je beurt van die zwarte lul bekijken. Ik draaide het opgenomen gedeelte terug en zag de hele voorstelling. Het bleek dat de man haar drie keer geneukt had.

Als hij uit haar kwam zag je grote golven sperma uit haar kut stromen. Ze had duidelijk heel erg genoten. We gingen naar bed en vielen tevreden in slaap. De volgende dag kwamen onze dochters op bezoek. En zijn jullie goed afgeneukt door papa? Ja, we hadden het nodig. Wij waren geil en hij had een lekkere harde lul dank zij jouw voorstelling. We hebben geen spijt. En jij toch ook niet, mams? Toen Mar even iets aan het eten ging doen kwamen de meiden samenzweerderig naar me toe.

Vond je onze kutjes tevredenstellend? Ik weet dat onze broers mama een geil wijf vinden en ze hoorden van ons dat ze nu regelmatig door andere kerels geneukt wordt. Als je mama vanavond naar haar kamer stuurt zorg ik dat de jongens haar samen afneuken. Ze is wel een stuk ouder en heeft niet zo'n strak lichaam als jullie. Mar kwam terug en het bleef gezellig. Jij laat je toch ook verder neuken.

Ik wil wedden dat je een bloedgeile kut geworden bent. Tja meid, ik heb genoten. Vooral van die neger. De meiden gingen naar huis. Na het eten hielp ik Mar opruimen.

Ik heb een verrassing voor je. Zonder iets te vragen ging Mar naar de slaapkamer. Daar lag een briefje op het toiletkastje. Ze deed als bevolen. Rustig lag ze te wachten toen ze de deur hoorde opengaan.

Ze voelde dat er iemand binnenkwam. Er kwam iemand naast het bed staan en pakte haar linkerhand en bracht die naar zijn pik. Zachtjes begon ze de toch al stijve pik af te trekken. Nu werd haar rechterhand gepakt en kreeg ze en tweede stijve lul in haar hand. Verwachtingsvol trok ze ook gretig aan die paal.

Nu voelde ze een hand aan haar tepel en dan een mond. Mar werd gek van geilheid. Ze voelde haar kut stromen. Nu voelde ze een tong langs haar kut gaan en onmiddellijk kwam ze klaar. Er werd een lul voor haar mond gehouden en ze begon stevig te pijpen.

Even liet de man dat toe, maar dan pakte hij haar hoofd vast en begon in haar mond te neuken. Hij deed het rustig. Nu voelde ze een lul in haar kut komen. Deze ramde hem in een keer tot zijn kloten in haar en begon hard te neuken. Mark raakte buiten adem van deze ruige neukpartij. De pik in haar mond begon ook steeds harder te rammen en soms stopte hij even en drukte zijn eikel in haar keel.

Het was benauwd, maar het wond haar erg op. Nu drukte hij zijn lul tot zijn kloten tegen haar lippen zaten en hield hem zo. Ze begon te kokhalzen, maar slikte en zijn lul kwam nu achter in haar slokdarm. Weer eruit en verder stampen. Ze voelde de lul in haar kut dikker worden en met een gekreun begon hij diep in haar te spuiten.

De pik in haar mond werd nu ook dikker en ze kreeg stralen sperma in haar mond. Ze kon niet ander dan doorslikken. Het viel haar mee. Het was toch wel lekker. De mannen trokken hun palen terug en ze kreeg even rust. Dit had ze wel nodig want ze was menig keer klaar gekomen.

Zoveel orgasmen achter elkaar had ze nog niet eerder gehad. De mannen begonnen weer met haar te spelen. Ze kreeg een paar vingers in haar kut en een in haar kont. Snel kwamen er in haar doos nog een paar vingers bij en haar kont werd ook wijder gemaakt. Tot haar verbazing voelde ze een hele vuist in haar kut schuiven en gillend kwam ze klaar. Een man kwam naast haar liggen en ze werd op zijn pik gezet. Hij trok haar tegen zich aan en ze voelde en pik tegen haar kont.

Daar heb ik nooit iets in gehad. Ondanks haar tegenstribbelen drukte die lul een stukje naar binnen.

Plotseling kreeg ze een harde klap op haar tieten en ook op haar buik. Van schrik ontspande ze zich en onmiddellijk Drukte de man zijn lul helemaal naar binnen. Ze schreeuwde van pijn, maar even later was de pijn weg en voelde ze alleen geile lust. Spuit mijn kut en mijn kont vol. De mannen stootten een paar maal diep in haar en stopten toen hun bewegingen. Haar blinddoek werd weggenomen en ze keek verbaasd in het gezicht van haar jongste zoon.

Ze keek achterom en zag haar oudste zoon. Ik ben jullie moeder en dit is incest. Jullie kunnen toch je moeder niet gaan neuken? Je vroeg zelf om je vol te spuiten. Dat doen we dus. Gelijk begonnen de jongens weer te neuken. Ja, ja, stamp dieper in mijn Gillend kwam Mar klaar op de lullen van haar zonen.

De jongens bleven stevig doorstampen. Ze waren reeds een keer klaargekomen en nu konden ze flink door neuken. Mar voelde het ene orgasme na het andere door haar lijf razen. Nooit eerder had haar kut zo in de brand gestaan. Na lange tijd kwamen de jongens kort na elkaar klaar en toen hun moeder de stralen zaad in haar kont en kut voelde spuiten kwam een orgasme opzetten die haar helemaal gek maakte.

Ze gilde het uit. Toen allen gekalmeerd waren ging de deur open en kwamen de dochter binnen. Dat is dus gelukt. Dat was klaarkomen, h"? Wat ging jij tekeer zeg. Toch wel lekker, nietwaar, om een paar lullen in huis te hebben. Mar sprong van bed. De stralen sperma liepen langs haar dijen. Jongens, trek iets aan en ga je vader aflossen achter de computer.

En jullie, hete snollen, uitkleden. Jullie gaan direct jullie vader totaal leeg neuken. Je laat geen druppel zaad in hem. Hij moet amper nog kunnen staan. Dat moet voor een paar geile slettekutten als jullie toch geen moeite zijn? Zonen en dochters stonden verbluft te kijken.

Zulke gore taal hadden ze van hun moeder nooit eerder gehoord. De jongens gingen naar beneden en ik moest boven komen. Mijn dochters lagen reeds naakt op bed. Heb je een beetje genoten toen de jongens mij afneukten? Je heb zeker aan je lul zitten trekken. Neuk de meiden tot je je pik niet meer overeind kan krijgen.

Spuit die kutten maar vol. Een paar maanden geleden had ik nooit een andere lul dan die van je vader gezien. Toen werd ik geneukt door vreemde kerels en nu heb ik stralen zaad in mijn kont en mijn kut gehad en ik heb een vuist in mijn kut gehad en een straal sperma in mijn mond. En dat allemaal van mijn eigen zonen en ik vond het nog lekker ook. Niet te geloven, je vader neukt zijn eigen dochters en ik laat me met plezier afneuken door mijn zonen. Hoever kan een echtpaar nog gaan?

Dat doen wij ook en misschien wil ik nog wel een kind van papa. Die klootzak van mij brengt er niets van terecht. Ik wachtte niet en dook tussen de meiden en nam een kut in elke hand. Ik ging op mijn knieen zitten en vingerde beide kutten. Om de beurt likte ik eraan. Wat smaakte die teven lekker. Ik bracht steeds meer vingers in de scheuren en dan drukte ik hard mijn vuisten erin. Ze kermden even, maar begonnen dan geil te bewegen. Daar was niet veel voor nodig. Ik schoof mijn vuisten op en neer in de kutjes en de meiden begonnen te gillen.

Beide lichamen schokten hevig en hijgend smeekten ze om mijn lul. Ik liet hen eerst een paar keer goed klaar komen en kroop dan op mijn jongste dochter.

Ik schoof mijn lul in Carla's natte kut. Ik wil ook een kind van je. Ik deed mijn best en het geile mormel kwam klaar op mijn lul. Gelukkig op tijd, anders had ik mijn zaad niet binnen kunnen houden. Ik stapte nu over op Trinette's kut. Ik kon me enigszins beheersen en kwam samen met haar klaar. Stralen zaad spoot ik tegen haar baarmoeder. Het was maar goed dat ze de pil slikte, anders had ze nu met jong gezeten. Misschien zou ik het niet eens erg gevonden hebben. Ik lag nog met mijn pik in haar kut toen Mar, nog steeds naakt, binnenkwam.

Zeg, je moet je kut eens scheren. Zo'n bos haar is niet mooi. Ik ben nog steeds geil, dus morgen mogen ze me bewusteloos neuken. Ik verheug me er al op. Dan blijf je lekker lang vast zitten. Mams, wat een geile kut ben jij geworden. Inmiddels hadden de meiden m'n pik weer staande gekregen en eisten dat ik hen eerst maar weer eens klaar zou beffen.

Ik vond dat geen probleem. Eerst kregen ze beiden m'n hele vuist er weer in en ik begon op hun kietelaar te zuigen. Het resultaat was er naar. Beiden kwamen klaar en lagen te kronkelen op mijn vuisten, wat resulteerden in nog meer orgasmen. Ze gilden het uit. Ik vond het tijd om mijn pik weer diep in hun tunneltjes te boren en begon hen hard te neuken. Een aantal stoten in kut een en dan weer een aantal in kut twee. Na lange tijd spoot ik het kutje van Carla vol.

Schokkend voelde ik mijn sperma in haar kut spuiten. Wat kwam ik lekker klaar in deze geile slet. Ik dacht dat ik nu even rust zou krijgen, maar ik was mis. Ze begonnen me samen te pijpen en ze bleven maar doorgaan.

Eindelijk wisten ze nog wat zaad uit m'n ballen te zuigen en toen was het voor mij over en uit. Ik was kapot geneukt. Ik had uiteindelijk mijn leeftijd ook niet meer mee. Slaap had ik nodig. Mar kwam bij me liggen. En heb jij genoten van de jongens?

Ik ben echt goed bevredigt. Morgen gaan we het uitgebreider doen. Je zult wel zien. De volgende middag kwam Trinette met dik behuilde ogen bij ons. Hij vroeg of ik een vriend had en ik zei dat ik over lullen genoeg kon beschikken. Toen heeft hij mij geslagen. We gaan scheiden en ik wil hier weer komen. Mar had wat gesmoesd met haar dochters en die weer met hun broers waardoor die avond de woonkamer uitgeruimd werd en er kleden en kussens op de vloer in de plaats kwamen.

Ik was benieuwd wat er zou komen. Iedereen begon zich uit te kleden en ik volgde gedwee. Mar werd op haar rug gelegd en de jongens begonnen haar kut kaal te knippen. Toen volgde het inzepen en dat werd met de hand gedaan. Mar lag te kronkelen. Dan kwam het scheermes en nu lag ze onbeweeglijk. Het resultaat was een mooie gladde kale kut.

Ik kroop naar haar toe en begon haar te beffen. Mijn tong stak ik in haar kut en ze kwam klaar. Ze gaf me en kus. Mijn jongste zoon ging naast Trinette zitten en stak een paar vingers in haar kut. Verbaasd bekeek ik dat. Carla pakte mijn lul en mijn oudste zoon stak zijn vingers in zijn moeders kut. En er komt direct nog iemand bij.
baarmoeder neuken gedwongen

.De geilste meesteres zwolle


Mijn vader ging gelijk hard tekeer in mijn krappe kutje en ik hoorde hem zeggen "oooo shit onze kleine meid is echt megakrap". Mijn oom begon nu mjn tietjes te likken en ik werd langzaam aan geil. Mijn vader haalde zijn lul uit me en nu stond mijn broer klaar om me flink in mijn kutje te rammen. Ook mijn broer ging gelijk diep mijn kleine kutje in en zei "wow ik wist niet dat mijn eigen zusje zoeen lekker kutje had zeg".

Mijn vader deed ondertussen zijn lul in mijn mond en ik ging voor het eerst in mijn leven pijpen. Mijn oom en neef waren druk bezig met mijn tietjes likken en aftrekken en toen zag ik dat mijn moeder met mijn telefoon fotos maakte van deze incest gangbang. Hij neukte me zo hard dat ik moest huilen maar toen kwam mijn vader klaar in mijn mond en hij deed mijn neus dicht dus moest ik wel slikken. Ik voelde de dikke slierten sperma in mijn kutje gespoten worden en ik werd door dit gevoel zo geil dat ik bijna zelf klaarkwam.

Mijn broer bleef maar in me spuiten maar na een minuut ja echt een minuut lang nonstop spuiten in me haalde hij zijn lul eruit en zei tegen mij "dat kutje van jou ga ik dus echt wel nog een keer neuken zusje". Mijn vader haalde nu zijn lul uit mijn mond en ik hapte naar adem en zei "dit blijft de enige keer hoor broer". Mijn neef stond nu klaar en keek naar mijn gevulde kutje en zei "ziet er niet naar uit alsof er nog meer bij kan maar ik ga het gewoon proberen en hij ging toen mijn kut in met zijn grote dikkke lul.

Hij stoten hard in me waardoor ik alleen maar "au au doe rustig in me au je neukt me te hard" kon zeggen. Totdat mijn broer zijn lul diep in mijn keel deed en mijn mond begon te neuken. Mijn vader en oom likte nu samen mijn tietjes en mijn oom beet afentoe zatchjes in mijn harde geile tepeltjes. Mijn neef zat ondertussen bijna in mijn baarmoeder te neuken met die enorme grote lul van hem en hij zei "aaaaw ja nu gaaat mijnpik helemaal in je geile kut en spuit ik lekker in je" en zijn lul ging er helemaal in waardoor ik zijn lul letterlijk in mijn baarmoeder zat en die spoot hij helemaal vol.

Nu was alleen mijn oom over me kapot te neuken en dat deed hij dan ook heel snel. Zijn lul ging in mijn kutje hij neukte me echt extreem hard.

Mijn neefs pik werd schoongelikt door mijn moeder die zich ook nog steeds aan het vingeren was. Mijn broer zat op mijn buik en speelde met mij tietjes en trok zich af voor mijn gezicht. Na een paar minuten zei mijn broer "ja ik kom weer klaar geile zusje van me" en spoot heel mijn gezicht onder met zijn sperma.

Mijn moeder begon met mijn gezicht schoon te likken van sperma en toen hield mijn oom het niet meer en spoot ook zijn lading diep en goed in me. Het voelde of mijn kutje ging ontploffen door de enorme grote lading sperma die in mijn kut zat en er straks uit zal spuiten. Mijn moeder ging weg bij mijn gezicht en liep snel naar mijn kutje toe.

Mijn oom haalde zijn lul uit me en mijn nmoeders mond zat gelijk mijn benen, voeten en kutje schoon te likken van sperma. Nu werd ik dus ook nog gebeft door mijn eigen moeder en dat was de druppel voor mij en ik kwam hard en heftig klaar maar mijn moeder bleef door beffen. Ze heeft me zeker een half uur lang gebeft en zelfs toen kwam er nog sperma uit mijn kut druipen.

De temperatuur was dichtbij het vriespunt zodat onze natte handen pijn deden van de kou. Tegen de tijd dat wij de tent opgezet hadden, waren onze kleren volledig doorweekt en geen van ons hadden nog een droge draad aan het lijf. Nat tot op het bot, koud en rillend, doken wij in onze tent en gingen op het grondzeil liggen.

In deze regen was er geen sprake van dat wij een kampvuur konden aansteken, om ons op te warmen en onze kleren te drogen. Tot overmaat van ramp ontdekten we dat, in mijn haast om in te pakken, ik mijn slaapzak thuis had laten liggen.

Nu hadden we alleen maar mijn moeders slaapzak en dat was het enige droge ding dat wij nog hadden. Wij waren ervaren genoeg om te weten hoe we moesten overleven op deze hoogte. We wisten dat de temperatuur snel zou dalen en na middernacht tot onder het vriespunt zou zakken.

Met rillende stem zei Ma: Ik ga mijn natte kleren uitdoen en in de slaapzak proberen om mijzelf wat op te warmen. Ik zou heimelijk naar haar naakte lichaam hebben kunnen gluren, maar aangezien ik het zo koud had dat mijn ballen bijna bevroren, dacht ik er niet eens aan om stiekum te gluren.

Zodra zij uitgekleed was, kroop zij in haar donzen slaapzak en zei me dat ik erbij moest komen liggen. Ik doe mijn ogen wel even dicht en vooruit, schiet een beetje op!

Ik was er niet zeker of het de kou was, die me deed huiveren, of de gedachte aan haar lichaam. Ik keek naar haar en zag haar ook naar mij kijken: De enige manier waarop wij deze nacht kunnen overleven is met onze gezamelijke lichaamswarmte!

Ik gleed mijn natte ondergoed uit en wierp het op de stapel met onze andere natte kleren. Zij tilde de slaapzak open en in het weinige licht dat beschikbaar was, zag ik haar blote tieten, met hun tepels omhoog gericht. Toen ik in de slaapzak kwam, ging ik op mijn rug naast haar liggen, omdat het laatste dat ik haar wilde laten voelen, mijn piemel was, die onderhand al de helft van zijn maximale grootte had bereikt.

Maar het probleem was, dat de rits van de slaapzak niet dicht ging, op deze manier. Het was nog best lastig om de rits dicht te krijgen achter mijn rug en ik moest mij letterlijk tegen haar aan persen om hem dicht te kunnen trekken. En waar ik al bang voor was, dat gebeurde ook. Mijn piemel lag nu tegen haar blote rug aan geklemd!

Gelukkig was hij nog vrij slap, omdat het zo koud was. Zij zei niets toen ik wat dieper in de slaapzak schoof en mijn piemel en ballen langs haar blote rug gleden. Toen mijn piemel haar billen bereikte werd ik verrast.

Ik had gedacht dat zij haar slipje wel aan gehouden zou hebben. Maar dat had ik verkeerd. Mijn kleumende piemel lag tegen haar koude blote billen. Zij giechelde zachtjes, om te proberen de stemming wat te verbeteren, veronderstel ik. Eindelijk lag ik dan goed in de slaapzak maar nu lag mijn piemel tegen de bil van mijn moeder aan.

Jij hebt echt niets wat ik nog nooit eerder heb gezien, nietwaar? Ik wreef met mijn hand over haar arm en haar schouder, om haar koude ledematen wat op te warmen.

Zij reikte achterom, greep mijn hand beet en trok hem op haar borsten. Mijn hart sloeg over terwijl zij hem precies tussen haar twee flinke tieten neerlegde. Dat deed ik dus maar al te graag. Ik begon met mijn hand over haar koude borsten te wrijven.

Ik probeerde om het niet te opvallend te doen, maar af en toe pakte ik een borst in mijn hand en kneep er even zachtjes in. Ik streelde haar hele voorkant, vanaf haar hals tot aan haar onderbuik en dan weer omhoog. Ik lag strak tegen de volledige lengte van haar lichaam gedrukt, wij lagen als twee theelepeltjs tegen elkaar aan.

Na ongeveer twintig minuten hield zij eindelijk op met rillen, maar ze vroeg me wel om dicht tegen haar aan te blijven liggen. Ik streek nog nog eens met mijn hand van boven naar beneden over haar voorkant en toen mijn hand over haar tieten ging, merkte ik dat haar tepels nog steeds opgezwollen waren.

Dat is niet meer van de kou, dacht ik. Toen schoot mijn hand, echt helemaal toevallig, een beetje te laag op haar buik en kwam in contact met haar schaamhaar, ze zei er niets van en ik genoot met volle teugen. Dat wil zeggen, totdat ik het heel warme kreeg en er van onderen iets bij mij begon te bewegen.

Ik hield op met wrijven en verstijfde. Mijn piemel werd iedere seconde harder en even later duwde hij heel stevig tegen haar bil, die ook lekker warm geworden was. Hoewel het nog heel vroeg in de avond was, hoopte ik dat zij al in slaap was en niet merkte dat ik een flinke stijve had ontwikkeld.

Zonder ruimte om mijzelf van haar te verwijderen, lag mijn opgezwollen piemel strak opgesloten tussen ons in. Zij was dus wakker en ze had mijn erectie gevoeld!

Toen besefte ik dat dit een lange en onrustige nacht ging worden. Zij schoof wat heen en weer en mijn stijve piemel kwam in haar bilnaad terecht. Er was niets wat ik eraan kon doen. Ik kon niet verder achteruit en ik kon me al helemaal niet omkeren. Ik zat vastgeplakt terwijl mijn steeds dikker wordende piemel zich tussen de warme, zachte billen van mijn moeder drukte. Na een paar minuten van onmenselijke marteling, merkte ik dat zij ook moeite had om in slaap te vallen.

Ik voelde haar achterom reiken en op mijn heupen kloppen. Dan kun je misschien slapen? Daardoor kwamen haar billen iets hoger tegen mijn buik en boven het puntje van mijn lul uit. En voordat ik wist wat er gebeurde, gleed mijn eikel naar onderen en omdat daar wat iets ruimte was, gleed hij rechtstreeks tussen haar dijen, tegen de haren van haar poesje aan! Wel, ik heb van mezelf al geen kleine piemel, maar nu was hij zelfs langer en dikker dan ooit!

Hij lag stevig ingeklemd tussen de warme dijen van mijn moeder en was in direct contact met haar behaarde poesje. Ik kon haar kutharen voelen kietelen aan mijn eikel. Dit was inderdaad veel comfortabeler, maar het gevoel was nu weer veel te lekker om te kunnen slapen.

Vijf minuten gingen voorbij en mijn ademhaling bleef maar snel. Ik begon haar buik en haar borsten en haar hals maar weer te strelen. Met opzet liet ik mijn vingers over haar tepels glijden en ik schokte af en toe een klein beetje met mijn heupen, waardoor mijn piemel nog wat dieper tussen haar dijen kwam te zitten. Ik kon voelen dat mijn eikel tegen de voorkant van haar kut lag en dat er al wat voorvocht uit begon te lekken. Bij mij of bij haar, dat wist ik niet.

Nog een minuutje ging voorbij en toen zei mijn moeder iets dat ik nooit zal vergeten: Want ik denk dat dat enige manier is waarop wij vannacht nog een klein beetje slaap kunnen krijgen. Ik vind het niet erg, ik weet best wel hoe zoiets gaat. Ik ken hem, dus ken ik jou. En ik vind het echt niet erg. Bovendien, morgen zullen we al onze energie hard nodig hebben! Ik wist ze gelijk had. Morgen zou het een uitputtende dag worden, vooral als de regen zou bevriezen tot ijzel. En ik zou inderdaad nooit in slaap kunnen vallen met deze reusachtige erectie.

Zij hield haar hand op mijn dij en trok mij stevig tegen haar billen aan. Dat was genoeg aanmoediging en ik begon tegen haar billen te bewegen. Afwisselend gleed mijn piemel naar voren en naar achteren tussen haar dijen, en mijn ballen raakten haar billen, telkens als ik helemaal naar voren bewoog. Met mijn hand begon ik te knijpen in haar tiet. Tot mijn grote verrassing probeerde zij mij te helpen door haar heupen tegen mij in te bewegen.

Onderhand verloren wij beiden flink wat voorvocht, en in tijd een mum van tijd was het kletsnat daar tussen haar benen. Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepel en ik hoorde haar ook hijgen. Ik werd stoutmoediger en nam haar borst stevig in mijn hand en begon toen met langere slagen mijn onderlichaam te bewegen, steeds sneller en steviger. Toen klopte het noodlot aan de deur Het was misschien onvermijdelijk, maar ik had werkelijk niet verwacht wat er toen gebeurde.

Door het stevige pompen en het steeds natter worden van haar kut, gleed mijn lul iets omhoog en bleef steken tegen ingang van haar natte poesje! Haar adem stokte en haar lichaam huiverde. Ik hield meteen op met bewegen. Mijn hand bevroor op haar tieten. Niemand zei iets voor een paar seconden. Door de gloed die uit haar poesje kwam, kon ik merken zij ook heel opgewonden was. Ze voelde heel warm en vochtig aan.

Maak het nu maar af, want dan kunnen we gaan slapen. Het is echt OK wat mij betreft, dat beloof ik je! Na drie of vier bewegingen, kneep zij weer met haar billen en bewoog zachtjes tegen me in! Haar doorweekte poesje scheidde grote hoeveelheden slijm af! Ik hoorde soppende geluiden en ik rook de bedwelmende geur van sex, het maakte me gek. Ik kneep zachtjes in haar tepel en hoorde haar kreunen.

De top van mijn piemel gleed over haar kietelaar en ik kon mijn eikel voelen haken achter haar gezwollen klit, als ik erlangs gleed. Het deed haar huiveren en zij scheidde nog meer vocht af. Haar bewegingen pasten zich aan mij aan, en ze werden krachtiger. Zij maakte haar rug hol, om haar kietelaar naar onderen te duwen zodat hij beter contact met mijn eikel zou krijgen. Ik kon mijn zaad al voelen borrelen in mijn ballen en ik vocht om niet klaar te komen.

Het was echt heerlijk en ik moest de controle over mijzelf houden, anders zou ik klaarkomen en dan was alles voorbij. Toen zei Ma iets dat me raakte als een baksteen: Ik nam aan dat zij zich had bedacht en ermee wilde stoppen. Maar ik widel je iets vragen.

Ik wil graag doen wat u wilt! Ik weet dat het een rare vraag is, maar gezien de omstandigheden heb je er misschien begrip voor? Zij wilde gewoon dat ik haar echt ging neuken! Ik ging bijna van mijn stokje. Op dat ogenblik was er niets ter wereld wat ik liever zou doen dan om mijn lul in haar kut te stoppen en haar eens flink stevig door te neuken. Hoewel zij het als een redelijk verzoek had voorgespiegeld, nodigde zij me gewoon uit om haar echt te neuken en mijn sperma in haar kut te spuiten!

Ik ben geen groot toneelspeler, maar toch probeerde ik het te laten klinken alsof ik twijfelde of we dit wel konden doen. Na een gespeelde aarzeling zei ik: Zij wiebelde met haar kont om aan te geven dat ik weer mocht beginnen en ik begon.

Gelukkig had deze pauze mij wat tijd gegeven om controle over mijzelf te krijgen. Ik voelde nog steeds een dierlijk verlangen en ik kwijlde van de anticipatie. Ik had haar tiet in mijn hand, en haar tepel tussen mijn vingers. Ik voelde haar weer een holle rug maken en haar billen tegen mij aan duwen, wat haar manier was om te zeggen, 'Kom op, jongen, stop hem er maar in!

Ik veranderde mijn positie een beetje zodat mijn eikel recht voor haar opening kwam te liggen. Zij duwde naar achteren, en ik duwde naar voren, en mijn lul floepte nplotseling aar binnen.

Ik was werkelijk verrast, ik kon haast niet geloven hoe nauw haar ingang was. Ik bleef stil liggen voor een halve minuut, zonder me te bewegen.

baarmoeder neuken gedwongen