Acteur gevraagd dik lul

acteur gevraagd dik lul

...

Diep in de kut geile kont neuken

Het is allemaal de schuld van Ventoux. Daar begon het mee, in Het was een vakantie zoals je ze droomt: De beklimming van de berg waar wereldkampioen Tommie Simpson ooit dood van zijn fiets viel, na aan de voet nog een glas calvados gedronken te hebben, vatten de jongens op als een soort rite de passage.

Het is deze Peter die zich zonder zijn remmen te gebruiken naar beneden laat storten en fataal uit de bocht vliegt. Nu, dertig jaar later, beklimmen de vrienden, dik, stijf, grijs, kaal, met moeilijke gezinnen en carrières, de berg nog een keer als eerbetoon. In afwachting van de productie van de film bewerkte Wagendorp zijn script tot een roman en dat hebben we geweten ook. Het boek stond maanden in de cpnb -verkoop-top-zestig, half Nederland nam het mee op vakantie. Aartsvrienden Onno en Delius Max zijn het kloppende hart van De ontdekking van de hemel; zonder Albert, Flix en Thjum is er geen Tandeloze tijd; de vriendschap tussen de personages van Cloaca redt ze ervan hun wanhoop onder ogen te zien.

Maar vriendschap als louter een ongecompliceerd iets, als een relatie die verheerlijkt dient te worden als het hoogst haalbare intermenselijke contact: Maar daar werd iets verkocht. Divorce — over drie mannen die na hun scheiding als balorige studenten bij elkaar gaan wonen — trok meer dan twee miljoen kijkers op rtl. Rick Niemans romandebuut Altijd Viareggio Ventoux maar dan op motoren; dodelijk ongeluk incluis staat nog steeds in de cpnb -top-zestig, al is het niet half zo geestig en vlot als Ventoux.

Hoe meer er over mannenvriendschap werd gesproken, hoe vaker elk cliché werd bevestigd. In februari vertelde Raoul Heertje in Het Parool over zijn toneelstuk Als je niet leeft, kun je niet scoren, over twee vrienden die naar Barcelona tegen Real Madrid gaan: Maar toch gebeurt er wat, iets onuitgesprokens, onderhuids.

Als er al iets wordt uitgesproken dat ruikt naar vriendschap of genegenheid kan dat zomaar weer weg zijn met een opmerking als: Of Stine Jensen in Filosofie magazine, in maart: Vrouwen delen gevoelens, mannen doen samen dingen, zodat ze juist even kunnen ontsnappen aan gevoelens. Dan valt er iets voor tussen mij en een van die jongens en denk ik: Het gaat dan vooral om hoe ze zich gedragen.

Tegen een conducteur, een ober, hun echtgenote. Zeg, vanavond Champions League. Zullen we eerst een biertje doen en dan de wedstrijd kijken? Het is interessant het artikel er nog eens bij te nemen dat de Amerikaanse essayist William Deriesewicz schreef voor het in Nederland redelijk onbekende, maar steengoede tijdschrift The Chronicle of Higher Education, eind De Groene nam het indertijd in vertaling over.

Hierin ging Deriesewicz op zoek naar wat vriendschap in de tijd van Facebook nog betekende, want, schreef hij: Door de eeuwen heen is menselijk contact geëvolueerd richting vriendschap, schreef Deriesewicz. Van oudsher is het de meest moderne relatie die we hebben, een die radicaal anders is dan alle relaties die we tot diep in de negentiende eeuw hadden.

Moderniteit gelooft in gelijkheid, en de basis van vriendschap is gelijkheid. Moderniteit gedijt op individualiteit, en omdat vriendschap geen ander doel kent dan de vriendschap zelf staat ze los van alle andere verbanden. Moderniteit wordt gevoed door keuzevrijheid, en in tegenstelling tot onze bloedverwanten kiezen we onze vrienden: Moderniteit streeft boven alles naar vrijheid, en vriendschap kent geen contracten, geen verplichtingen, we kunnen vrienden zijn zo lang we willen met wie we willen.

Kortom, in onze moderne sensibiliteit is vriendschap de meest natuurlijke vorm, eentje die bovendien is gevoed door sociale veranderingen. Met de urbanisatie van de negentiende en twintigste eeuw werd verhuizen naar andere steden gemeengoed, waardoor het belangrijker werd voor mensen contacten te krijgen buiten je familie.

Het is dit ideaal dat je in een meer eigentijdse vorm nog terugziet in hits als Friends en Sex and the City Het is misschien ironisch dat in het jaar dat die series eindigden Facebook werd opgericht. Deriesewicz zag Facebook als het failliet van de vriendschapscultuur: Of een simulacrum van vrienden: We hebben nog wel vrienden, maar we zijn niet intiem met ze. We zien ze wel, zij het niet in vlees en bloed, maar online. Dat schreef Deriesewicz dus bijna zes jaar geleden.

Je kunt mannenvriendschap — of nee: Het ideaal van mannenvriendschap is een ideaal van nabijheid, van een hand op je schouder, van mensen niet kennen van Facebook en LinkedIn, maar gewoon nog vanuit je basisschoolklas, bij meester Harm. In feite valt het dan binnen het debat dat de laatste paar jaar is gevoerd over authenticiteit.

We leven, is het idee, in een castingmaatschappij: Alles wat we doen vindt voor een voor ons onbekend publiek plaats — en dat verandert onze manier van denken, onze waarneming, onze zelfpresentatie. Je kunt het ook zien binnen het ironie-debat van de laatste jaren: De uitdaging is dat ondermijnende zelfbewustzijn te overstijgen. Mannenvriendschap is daar de perfecte oplossing voor. Mannenvriendschap kent geen zelfbewustzijn, mannenvriendschap is met je buik naar voren een biertje drinken en een boer laten — het is heel erg authentiek, het is heel erg anti-casting, het is jezelf zo debiel en plat mogelijk laten zien.

In een zichzelf continu analyserende maatschappij is de mannenvriendschap wonderlijk non-zelf-reflectief. De recente populariteit van mannenvriendschappen kan er ook de ondergang van betekenen, want dat is de catch van het streven naar authenticiteit: Je kon, zoals ik, jarenlang de mooiste mannenvriendschap hebben zonder je daarvan bewust te zijn. Maar als je je er nu van bewust bent, verandert er dan iets?

Voel je opeens het cliché dat je daarvoor nooit zag? Als Ventoux een ode is aan mannenvriendschap, dan is Leon Verdonschots vlotte romandebuut Alles van elkaar januari de problematisering ervan. Het is het moment dat iemand een serieuze relatie met een vrouw krijgt; het is het klassieke Yoko Ono-syndroom: Dat alles is in dit geval ook best veel. En twee van hen gaan samen ook naar massagesalons, en naar hoeren, uiteindelijk naar gangbangs. Dan zijn de spreekwoordelijke rapen gaar.

Opeens moeten ze hun vriendschap gaan verdedigen, en daarmee analyseren, en juist daardoor valt het uit elkaar. Onze vriendschap duurde dertig jaar. Het ineenstorten ervan nog geen week. Zie hits als 21 Jump Street of Superbad. De joystick van Jamie Foxx mochten te bewonderen in Django Unchained tot onze vreugd, hoewel de acteur er niet onder sexy omstandigheden bij hing.

Bekijk dan zijn naakte badkamerselfie. Bij het zien van bovenstaand beeld, snappen we direct waarom Jared — hier tijdens een optreden van zijn band — zo zelfverzekerd is. Zijn salami-worst mag er zijn! Het is nooit bevestigd, maar dit zou  zijn penis in volle glorie zijn niet schrikken! Do you want search? Michael Fassbender De absolute nummer uno! Jamie Foxx De joystick van Jamie Foxx mochten te bewonderen in Django Unchained tot onze vreugd, hoewel de acteur er niet onder sexy omstandigheden bij hing.

About me Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit. Waarom vrouwen sneller verliefd worden na de sex dan mannen May 10, Mannen met spannende verhalen gezocht April 11, Dit vinden mannen en vrouwen de voordelen van single zijn March 21, Wat te doen als je vriend een te grote penis heeft January 13, Alles over masturbators December 15,


acteur gevraagd dik lul

...